akalos Δημ. July 8, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2021 (edited) https://www.qualcomm.com/products/snapdragon-855-mobile-platform για δείτε λίγο καλά έχει τις ρυθμίσεις στο κρυφό μενού για 5g NR Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Edited July 8, 2021 by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shinig Δημ. July 9, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2021 Την αηδία dark mode θα την φτιάξουν ποτε!Θελω να απεργοποιησω την ρύθμιση αυτή σε εφαρμογές και κολλάει και δεν τις δείχνει καθόλου για απενεργοποίηση! Έλεος δηλαδή! Παράθεση Xiaomi Mi8 Global 6/128 Xiaomi.eu Dev Rom Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. July 9, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2021 (edited) πιο συγκεκριμένα ?επίσης η μη αυτόματη ένταση της φωτεινότητας δεν δουλεύει ώρες ώρες,σκοτεινιάζει από μόνη της Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Edited July 9, 2021 by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shinig Δημ. July 9, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2021 Η επιλογή για το dark mode σε όλες τις εφαρμογές! Οταν πατάς να σου δείξει σε ποιες το εχει επιβάλλει δεν τις δείχνει κάνει μια ώρα και πρέπει να το γυρίσεις και στα πλάγια για ξεκολλήσει!Ειναι bug απο miui 12!Με την φωτεινότητα το εχω παρατηρήσει και εγώ Παράθεση Xiaomi Mi8 Global 6/128 Xiaomi.eu Dev Rom Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. July 9, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2021 εννοείς στα individual apps,να το γράφεις πιο καλά ....χαχα χαμός γίνεται εκεί Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. July 9, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2021 (edited) σας δουλεύει ο scaner εμένα όχι πατάς το εικονίδιο και είναι κενό,ξέχασαν να το βάλουν χι χι άντε να δούμε τι άλλο θα ανακαλυψουμε Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Edited July 9, 2021 by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanidis Δημ. July 9, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2021 Αν πατήσεις επάνω στο εικονίδιο θα το κατεβάσει και θα δουλέψει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. July 9, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2021 (edited) άμα ήταν έτσι θα το είχα.... δυστυχως,ευτυχώς υπάρχει το apkmirror Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Edited July 9, 2021 by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shinig Δημ. July 9, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2021 scanner δουλεύει!Η Xiaomi μας δουλεύει! Παράθεση Xiaomi Mi8 Global 6/128 Xiaomi.eu Dev Rom Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. July 10, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2021 (edited) βρε κανονικά θέλει στήσιμο από την αρχή αλλά ζεστηηηηη και βαριέμαιιιι το chat fuatures σας δουλεύει ? με cu.. καλά ρε σεις όλα θα τα βρίσκω χαχα Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Edited July 10, 2021 by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shinig Δημ. July 10, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2021 Εγώ έτσι έκανα! Έκανα επαναφορά και στήσιμο εξ αρχής! Πάντως έχει NR επιλογή στο κρυφό μενού!2 μέρες σχεδόν και μια χαρά φαίνεται η ρομ! Παράθεση Xiaomi Mi8 Global 6/128 Xiaomi.eu Dev Rom Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. July 11, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2021 (edited) αλλά πάλι δεν μου κρατάει την ρύθμιση όταν την βάλω χειροκίνητα σε lte ....gsm όπως πριν τo βάζει σε lte ...... από μόνο του τα κάναν κωλος,και έχω χάσει την μισή ταχύτητα τουλάχιστον στο speed test edit τελικά η μόνη ρύθμιση που δουλεύει είναι η GSM/WCDMA/LTE σωστά παράξενο..... Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Edited July 11, 2021 by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shinig Δημ. July 11, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2021 Εμένα σαν default ειναι η GSM/WCDMA/LTE(PRL) στο θέμα δικτύου δεν εχω ψάξει και πολύ αλλά έχεις δει διαφορά? Παράθεση Xiaomi Mi8 Global 6/128 Xiaomi.eu Dev Rom Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. July 11, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2021 πώς να δω διαφορά αφού δεν με αφήνει να βάλω πρώτο το LTE Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
glynos Δημ. July 12, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2021 (edited) Μερικές ώρες μόνο με την εκδοση 12.5 και το κινητό μου φαίνεται πιο smooth. Android 11 λέει...! Ωραίες οι αισθητικές πινελιές! Λίγο πιο όμορφα μου φαίνονται τα εφέ ενώ έχουν προστεθεί και μερικές ακόμα ζωντανές ταπετσαρίες. Γενικότερα μία ευχάριστη ανανέωση. Αναμένω να δω και στατιστικά μπαταρίας! Πάντως το change log αναφέρει ότι η MIUI βελτιστοποιήθηκε και έγινε γρηγορότερη και ελαφρύτερη! Edited July 13, 2021 by glynos Παράθεση Redesigning the web! www.slumdog.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dante_100 Δημ. July 13, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2021 Μετά την αναβάθμιση σε MIUI 12.5 δεν μου δουλεύουν τα gestures με τον Nova. Το έχει και κανένας άλλος ή δεν έκατσε κάτι καλά στην δική μου αναβάθμιση ? Παράθεση Mobile: OnePlus 9 Pro & Realme Pad 10.4" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. July 13, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2021 Δεν φταίει η αναβάθμιση. Με κανέναν third party launcher δεν δουλεύουν τα gestures, δυστυχώς. Κάτι λένε ότι μπορεί να διορθωθεί σε επόμενη αναβάθμιση, αλλά δεν είναι σίγουρο. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. July 13, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2021 έχετε παρατηρήσεις μεταπτώσεις στο σήμα ? ώρες ώρες το πιάνει και χορεύουν οι στάθμες .... τι γίνεται ρε παιδιά ? από άλλο κινητό έβαλαν baseband....ακόμα και σε 2g Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. July 13, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2021 Μια χαρά δουλεύει το δικό μου. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. July 13, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2021 Μια χαρά δουλεύει το δικό μου.με καθαρή η dirty flash εγκατάσταση ? Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. July 13, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2021 Απλό upgrade. Δεν έχω χρόνο να στήνω από αρχή και βαριέμαι να πω την αλήθεια. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. July 13, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2021 δεν είναι ο χρόνος άντε πάλι να ξανά βρω την android tv τον wifi printer και κανένα δυο άλλα μην έχει κανένα bug και δεν δουλεύουν όπως τώρα χωρίς σύνδεση στο ίντερνετ φοβάμαι πιο πολύ παρά το στήσιμο Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ygik Δημ. July 13, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2021 Με την 12.5.1 σας κάνει και σε εσάς ένα εφέ όταν φεύγεις από μια ανοιχτή εφαρμογή να δείχνει στιγμιαία το εικονίδιο της εφαρμογής πάνω αριστερά; Ξέρετε πως μπορώ να απενεργοποιήσω αυτό το εφέ; ----- προσθήκη μηνύματος 71 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Με την 12.5.1 σας κάνει και σε εσάς ένα εφέ όταν φεύγεις από μια ανοιχτή εφαρμογή να δείχνει στιγμιαία το εικονίδιο της εφαρμογής πάνω αριστερά; Ξέρετε πως μπορώ να απενεργοποιήσω αυτό το εφέ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
npapagri Δημ. July 13, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2021 Μετά την αναβάθμιση σε MIUI 12.5 δεν μου δουλεύουν τα gestures με τον Nova. Το έχει και κανένας άλλος ή δεν έκατσε κάτι καλά στην δική μου αναβάθμιση ? το ίδιο πρόβλημα έχω κι εγώ. :mad: με απλή αναβάθμιση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. July 14, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2021 (edited) αν και δεν τα δουλεύω έκανα μια δοκιμή αλλά δεν....είναι bug της miui η του nova? πέρασα και την τελευταία beta του nova αλλά και παλι επίσης σε κλείσιμο η επανακινηση δεν συνδέεται αυτόματα στο WiFi Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Edited July 14, 2021 by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts