Del_sol Δημ. February 15, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2021 Η σωστή φόρτιση λένε ότι είναι 20-80 αλλά ποιος το κάνει;μπορεί να είχες μεγάλο battery drain από κάποια κολλημένη εφαρμογή στον παρασκήνιο..μην αγχώνεσαι για 1 φορά,αν στο κάνει συνέχεια κάνε αλλαγή με 35 ευρώ θα κάνεις δουλίτσα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
specguard Δημ. February 15, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2021 Το δικό μου αγορά 10/2019! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
specguard Δημ. February 15, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2021 Το airplane mode είχε μπει λίγο πριν βγάλω το screen shot. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
specguard Δημ. February 15, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2021 Χρήση τηλεφωνικές κλήσεις ,σερφάρισμα κυρίως! Υ.Γ Και η συνέχεια των στατιστικών της μπαταρίας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Del_sol Δημ. February 15, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2021 Ανάλογα την χρήση που κάνει ο καθένας...εγώ το αγόρασα 8/19 και έχω κάθε μέρα 250-300 ειδοποιήσεις 20-25 τηλέφωνα αρκετό π@παρισμα σε social και μου βγάζει 18-20 ώρες αναμονή και 5-7 ώρες οθόνη κάθε μέρα..αλλά δεν το φορτίζω ποτέ στην διάρκεια της νύχτας.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. February 16, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2021 (edited) ακόμα ασχολείστε με sot? αν είναι δυνατόν πότε θα καταλάβετε ότι καθένας μας έχει άλλο σημα άλλη εταιρεία τοποθεσία κίνηση εφαρμογές ειδοποιήσεις κτλ σας βλέπω και γελάω ειλικρινά το τηλέφωνό έχει καλή μπαταρία το αν εσείς την ξεσκιζετε η όχι είναι καθαρά προσωπικό σας θέμα που δεν ενδιαφέρει τους άλλους και αυτά που λένε 20 με 80 είναι μπούρδες,έχω μπαταρία που δουλεύει ακόμα από u8800 pro μια χαρά,ξεκολατε,αν χαλάσει χάλασε αλλά δεν φταίει ότι δεν την φορτίζουμε σωστά,απλά έχουν ένα όριο ζωής και σε ελάχιστες περιπτώσεις ελαττωματική μόνο ένα tip: όταν την φορτίζεται να την φορτίζεται μέχρι τέλους δηλ μη την βάζετε για φόρτιση για λίγο και μετά πάλι για λίγο,αυτό όντως μικραίνει την ζωή της και λογικό είναι Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Edited February 16, 2021 by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
specguard Δημ. February 16, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2021 Θεωρώ ότι εγώ και ο έτερος "συνάδελφος" σηκώσαμε τα SOT και τις ημερομηνίες κατοχής των κινητών πιο πολύ για να ενημερώσουμε απλά, φυσικά το θέμα μπαταρία είναι στο πώς το χειρίζεται ο καθείς από εμάς....Παρόλα αυτά θεωρώ ότι πριν πάει για αλλαγή της μπαταρίας ας το γυρίσει στις εργοστασιακες ρυθμίσεις και βλέπει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. February 16, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2021 (edited) το αν η μπαταρία τα φτυσε η όχι είναι θέμα ειδικού κατόπιν μέτρησης και όχι sot,οπότε σέρβις,το sot είναι μια ένδειξη αλλά μπορεί να συμβαίνουν και άλλα πράγματα,σε αυτές τις περιπτώσεις κάνουμε delete τα battery stats,σβήνουμε το τηλέφωνό το φορτίζουμε κλειστό το ανοίγουμε και το ξανά φορτίζουμε για λίγο να ξανά γράψει καινούρια battery stats....αν δούμε ότι εξακολουθεί το πρόβλημα στο services πάντως είναι κοινό πρόβλημα να δείχνει ότι να ναι ο μετρητής της μπαταρίας,όπως και ότι δείχνει πρώτα σε κατανάλωση εφαρμογές αντί της οθόνης Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Edited February 16, 2021 by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dante_100 Δημ. February 16, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2021 Πως σβήνουμε τα στατιστικά της μπαταρίας ? Παράθεση Mobile: OnePlus 9 Pro & Realme Pad 10.4" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. February 16, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2021 Πως σβήνουμε τα στατιστικά της μπαταρίας ?Είσαι root ή όχι? Αν δεν είσαι, δεν μπορείς. Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. February 16, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2021 Πως σβήνουμε τα στατιστικά της μπαταρίας ?προφανώς τζάμπα γράφω Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kallair Δημ. February 17, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2021 Πφφφ! ειδα πολλα μηνυματα και χαρηκα οτι βγηκε η 12.5... ο πεινασμενος καρβελια ονειρευεται! χαχαχα Παιδες μην κοιτάτε SOT... αυτο που εχει σημασια ειναι να εχετε ενα πληρως λειτουργικο τηλεφωνο που να σας βγαζει 1 μερα μεχρι να το φορτισετε το βραδυ. Δεν εχει νοημα να κλεινετε πχ το AOD, τον συγχρονισμο κλπ κλπ.. Οσο για το κλεισιμο στο 20% του φιλου, παιζει να πατηθηκε το κουμπι καταλαθως σε καμια τσεπη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. February 17, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2021 μην περιμένεις πριν τον Ιούλιο και να δούμε Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ygik Δημ. February 20, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2021 Με την 12.04 έχει βγάλει κανείς άκρη με τις ειδοποιήσεις στην οθόνη κλειδώματος; Στις περισσότερες εφαρμογές δεν εμφανίζονται Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spok Δημ. February 20, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2021 (edited) προφανώς τζάμπα γράφω Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk εκδοση Α ? Rom? Edited February 20, 2021 by spok Sorry , Λαθος παραθεση! Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/grigol/19385/247603/0/120x90.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Del_sol Δημ. February 20, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2021 Παίξε λίγο με τις ρυθμίσεις..εγώ δεν έχω θέμα ότι έχω επιλέξει μου το εμφανίζει . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shinig Δημ. February 21, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2021 Τελικά το blue filter του κινητού ειναι χρήσιμο η οχι?Να την "κιτρινησουμε" την οθόνη η όχι? Παράθεση Xiaomi Mi8 Global 6/128 Xiaomi.eu Dev Rom Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigreos Δημ. February 21, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2021 Διαβάζω στο νήμα του mi note 10 ότι τους ήρθε αναβάθμιση σε android 11, ξέρει κανείς πότε θα την έχουμε και εμείς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shinig Δημ. February 26, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2021 Ξέρουμε αν εχει ανέβει το όριο στο τελωνείο στα δέματα? Παράθεση Xiaomi Mi8 Global 6/128 Xiaomi.eu Dev Rom Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kallair Δημ. March 1, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2021 Δεν εχει αλλαξει τπτ στο θεμα τελωνειο. Η μονη διαφορα σε σχεση με παλια ειναι οτι το Ηνωμενο Βασιλειο ΔΕΝ ειναι πλεον στην ευρωπαϊκη ενωση οποτε πρεπει να το εχουμε στο νου μας οταν παραγγελνουμε κατι απο εκει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. March 1, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2021 Τελικά το blue filter του κινητού ειναι χρήσιμο η οχι?Να την "κιτρινησουμε" την οθόνη η όχι?άμα σου αρέσει όταν διαβάζεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. March 3, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2021 (edited) έχει καταφέρει κανείς να δουλέψει το mi share σε android tv και να στείλει αρχεία χωρίς data? όλο σκαναρει και τελειωμό δεν έχει :p Edited March 4, 2021 by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Georgel Δημ. March 4, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2021 Καλημέρα σε όλους εδώ και καιρό έχω το εξής πρόβλημα όταν βάζω να ακούσω ράδιο είτε από τον browser είτε από εφαρμογή πχ e radiο μετά από 5 λεπτά σταματάει να παίζει . Πρέπει να ξανά πατήσω το play για παίξει η να κλείσω και να ανοίξω πάλι τον browser. Αλλά και πάλι μετά από λίγα λεπτά κάνει το ίδιο. Ξέρει κανείς τι μπορεί να φταίει? Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. March 4, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2021 έχει καταφέρει κανείς να δουλέψει το mi share σε android tv και να στείλει αρχεία χωρίς data? όλο σκαναρει και τελειωμό δεν έχει :pααα..ρε σοναρα ....τι share me και μπουρδες κατεβάζεις το sent files to tv και στα δύο και στέλνεις ότι θέλεις ....ασύρματα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. March 5, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2021 Mια επικαιροποίηση στη gcam εν έτει 2021. Εχουμε κάποια καλή έκδοση? (όνομα ζητάω) Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts