kostast1 Δημ. July 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2020 Ρε παιδιά... Έχετε κι εσείς τέτοιο battery leak στο facebook app? Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Δεν είναι κάτι νέο αυτό για την εν λόγο εφαρμογή. Και στο δικό μου τα ίδια χάλια είναι.... Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanidis Δημ. July 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2020 Τελικά βρήκα γιατί ήταν σκοτεινές οι ταπετσαρίες που έβαζα στην αρχική οθόνη. Απενεργοποίησα αυτό και επανήλθαν όλα στην κανονική φωτεινότητα Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
glynos Δημ. July 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2020 Δεν είναι κάτι νέο αυτό για την εν λόγο εφαρμογή. Και στο δικό μου τα ίδια χάλια είναι....Το λέω γιατί αυτό συμβαίνει μετά την μετάβαση σε miui 12! Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Redesigning the web! www.slumdog.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. July 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2020 (edited) το intivisual apps είναι και στο display > dark mode,είμαστε σίγουροι ότι είναι force dark mode? αυτό το ήξερα και πριν,άδικα χάρηκα άρα κακώς σε πάει στα developer options αντί στο dark mode Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Edited July 5, 2020 by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
glynos Δημ. July 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2020 Δεν έχουμε facebook app. :shifty::lol::pΕξυπνάδες..... Παράθεση Redesigning the web! www.slumdog.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. July 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2020 Εξυπνάδες..... Σορι αν ακούστηκε χαζό. Αλλά είναι γνωστό το ποσό κακογραμμένη εφαρμογή είναι το Facebook. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
glynos Δημ. July 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2020 Σορι αν ακούστηκε χαζό. Αλλά είναι γνωστό το ποσό κακογραμμένη εφαρμογή είναι το Facebook. Ξέρω βρε... Και το "εξυπνάδες" που είπα παραπάνω, έβαλα και κάτι emoticons αλλά δεν.... Σχετικά με το facebook, λόγω δουλειας, είμαι αναγκασμένος να χρησιμοποιώ και τα τρία apps, και το messenger και την εφαρμογή του facebook αλλά και το pages manager! Παράθεση Redesigning the web! www.slumdog.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chriszamanis Δημ. July 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2020 Τελικά βρήκα γιατί ήταν σκοτεινές οι ταπετσαρίες που έβαζα στην αρχική οθόνη. Απενεργοποίησα αυτό και επανήλθαν όλα στην κανονική φωτεινότητα Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Είσαι θεός!!! Κι έλεγα γιατί στο καλό φαίνονται έτσι οι φωτογραφίες που έβαζα για ταπετσαρίες στην 12!!! Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Παράθεση OTI KAI NA KANEIΣ ΕΙΝΑΙ ΑΣΗΜΑΝΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ. M.GANDHI :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosr78 Δημ. July 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2020 το intivisual apps είναι και στο display > dark mode,είμαστε σίγουροι ότι είναι force dark mode? Ναι σίγουρα είναι forced dark mode. Για να το διαπιστώσεις και μόνος σου, εγκατέστησε μια εφαρμογή που δεν υποστηρίζει εγγενώς dark mode (πχ. Amazon, AliExpress, διάφορα apps τραπεζών, κινητής κλπ) και ενεργοποίησε το dark mode από τη λίστα στα individual apps. Το app θα γίνει dark. Τα μόνα app που δε θα γίνουν dark με αυτό τον τρόπο είναι εκείνα που έχει απενεργοποιήσει αυτή τη δυνατότητα ο developer (πχ Google maps, το παλιότερο eBay app κ.ά.) αυτό το ήξερα και πριν,άδικα χάρηκα άρα κακώς σε πάει στα developer options αντί στο dark mode Σε πάει επειδή στην 11 το forced dark mode ήταν στα developer options. Τώρα το έβαλαν στα 'normal' settings αλλά προφανώς ξέχασαν να το αφαιρέσουν από τα caches του settings search. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kommatias_3 Δημ. July 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2020 Είσαι θεός!!! Κι έλεγα γιατί στο καλό φαίνονται έτσι οι φωτογραφίες που έβαζα για ταπετσαρίες στην 12!!! Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk ακυροοοοοοοο Παράθεση Samsung wave 8500---Huawei IDEOS X5---Alcatel 997D---LG G2---ASUS Zenfone 2---OnePlus 3---Xiaomi redmi note 6 pro---Pocophone f1---Xiaomi mi 9 S---Xiaomi mi 9T pro---Xiaomi mi 10 T---Realme GT Neo 2---Motorola edge 30 fusion... 🆒 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chriszamanis Δημ. July 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2020 το έψαχνα και εγώ την πρώτη μέρα νόμιζα πως έτσι θα είναι τα χρώματα στην 12 Με είχε φρικάρει σου λέω! Παράθεση OTI KAI NA KANEIΣ ΕΙΝΑΙ ΑΣΗΜΑΝΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ. M.GANDHI :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kommatias_3 Δημ. July 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2020 Με είχε φρικάρει σου λέω! χαχαχαχα εγώ το άφησα τικαρισμενο πλέον το συνήθισα Παράθεση Samsung wave 8500---Huawei IDEOS X5---Alcatel 997D---LG G2---ASUS Zenfone 2---OnePlus 3---Xiaomi redmi note 6 pro---Pocophone f1---Xiaomi mi 9 S---Xiaomi mi 9T pro---Xiaomi mi 10 T---Realme GT Neo 2---Motorola edge 30 fusion... 🆒 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. July 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2020 Καλησπέρα επειδή έδωσα τη συσκευή έχω αρκετά ποιοτικά παρελκόμενα 3 θήκες nillkin,spigen crystal clear, msvii blue, I am transparent και μια δερμάτινη, επίσης υπάρχει τζαμακι σφραγισμένο nillki amazing h τα δίνω όλα 25 ευρώ πολύ κάτω από όσο στοιχησαν είναι όλα στα κουτιά τους καινούρια, όποιος είναι Θεσσαλονίκη δεν θα έχει και μεταφορικά Στάλθηκε από το ELE-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigreos Δημ. July 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2020 Καλησπέρα επειδή έδωσα τη συσκευή έχω αρκετά ποιοτικά παρελκόμενα 3 θήκες nillkin,spigen crystal clear, msvii blue, I am transparent και μια δερμάτινη, επίσης υπάρχει τζαμακι σφραγισμένο nillki amazing h τα δίνω όλα 25 ευρώ πολύ κάτω από όσο στοιχησαν είναι όλα στα κουτιά τους καινούρια, όποιος είναι Θεσσαλονίκη δεν θα έχει και μεταφορικά Στάλθηκε από το ELE-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Βάλε καμιά φώτο να δούμε ακριβώς τι είναι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. July 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2020 Βάλε καμιά φώτο να δούμε ακριβώς τι είναι...Αν θέλεις έλα σε π. μ Στάλθηκε από το Huawei P30 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stubu Δημ. July 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2020 Καλημέρα, έχω ψάξει όλο το μενού για να βρω που ρυθμίζουμε το όριο των μηνιαίων δεδομένων κάθε μήνα. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι δεν υπάρχει. :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. July 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2020 (edited) data usage πάτα εκεί και θα σου ανοίξει https://imgur.com/a/nFCgqNd https://itechnews.gr/2020/07/prosochi-an-echete-xekleidoma-stin-othoni-min-valete/ ΩΡΑΙΑΑΑΑ!!!! Κατ’ αρχάς να πούμε ότι το πρόβλημα έχει εμφανιστεί στην ευρωπαϊκή έκδοση του λογισμικού του κινητού QFKEUXM! Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Edited July 6, 2020 by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stubu Δημ. July 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2020 data usage πάτα εκεί και θα σου ανοίξει https://imgur.com/a/nFCgqNd https://itechnews.gr/2020/07/prosochi-an-echete-xekleidoma-stin-othoni-min-valete/ ΩΡΑΙΑΑΑΑ!!!! Κατ’ αρχάς να πούμε ότι το πρόβλημα έχει εμφανιστεί στην ευρωπαϊκή έκδοση του λογισμικού του κινητού QFKEUXM! Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Σόρυ φίλε δεν βρίσκω το συγκεριμμένο μενού, αν μπορέσεις λίγο ποιό συγγεκριμμένα. Σε ευχαριστώ :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. July 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2020 security center.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dante_100 Δημ. July 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2020 https://itechnews.gr/2020/07/prosochi-an-echete-xekleidoma-stin-othoni-min-valete/ ΩΡΑΙΑΑΑΑ!!!! Κατ’ αρχάς να πούμε ότι το πρόβλημα έχει εμφανιστεί στην ευρωπαϊκή έκδοση του λογισμικού του κινητού QFKEUXM! Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Είμαι με την MIUI 12 (QFKEUXM) εδώ και μια εβδομάδα περίπου και μπορώ να πω ότι δουλεύει άψογα. Παράθεση Mobile: OnePlus 9 Pro & Realme Pad 10.4" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. July 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2020 δεν χτυπάει όλους ...εγώ το βγαλα μέχρι να βγάλει fix έτσι για να χω το κεφάλι μου ήσυχο Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stubu Δημ. July 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2020 security center.... Μήπως εννοείς στο App Vault, που πάλι δεν βρίσκω Data Usage Όπως και στο μενού δεν βλέπω Security Center. Έχω την Global 12stable, μήπως μου λές για την 11? Σόρυ πάλι:cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. July 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2020 ρε συ δουλευομαστε ? την εφαρμογή security άνοιξε πόσο πιο απλά να το πω Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kallair Δημ. July 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2020 Μονο σε εμενα συνεχιζει να τρωει σε ασχετες φασεις, freezeαρισματα; Κατα τα αλλα μια χαρα η 12, κ σε αυτονομια μπαταριας, ειδικα μετα το ρεσετ που εκανα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosr78 Δημ. July 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2020 Μήπως εννοείς στο App Vault, που πάλι δεν βρίσκω Data Usage Όπως και στο μενού δεν βλέπω Security Center. Έχω την Global 12stable, μήπως μου λές για την 11? Σόρυ πάλι:cool: Εναλλακτικά αν έχεις απενεργοποιήσει το νέο control center, πάτησε στα στατιστικά data (δες screenshot) και ανοίγει κατευθείαν το data menu. https://imgur.com/a/7Td23YU Τελείως γελοίο πάντως. Δεν ξέρω πώς τα κατάφεραν πάλι να κρύψουν τόσο καλά ένα τόσο βασικό μενού. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts