dumakos Δημ. November 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2019 Καλησπέρα σε όλους Επειδή πρόκειται να παραγγείλω το κινητό από gearbest μπορείτε να μου προτείνετε από το συγκεκριμένο σάιτ τζαμακι για την οθόνη και μια καλή θήκη.Η θήκη που έχει το κινητό μέσα αξίζει βασικά? Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristos1975 Δημ. November 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2019 Ξεκλείδωσε και πέρνα την τελευταία rom απο την ελληνική κοινότητα. Τα εχει όλα. Υπάρχει κάποιος αναλυτικός οδηγός πώς να ξεκλειδώσει ο bootloader και πως να φλασαρουμε σε ελληνική Rom,; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. November 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2019 Υπάρχει κάποιος αναλυτικός οδηγός πώς να ξεκλειδώσει ο bootloader και πως να φλασαρουμε σε ελληνική Rom,; Καλό θα είναι να γραφουν οδηγίες στο πρώτο ποστ ώστε να βοηθάει τους χρήστες Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arisk Δημ. November 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2019 Καλησπέρα σε όλους Επειδή πρόκειται να παραγγείλω το κινητό από gearbest μπορείτε να μου προτείνετε από το συγκεκριμένο σάιτ τζαμακι για την οθόνη και μια καλή θήκη.Η θήκη που έχει το κινητό μέσα αξίζει βασικά? Ευχαριστώ Η θήκη που έχει μέσα δεν παρέχει ιδιαίτερη προστασία καθώς αφήνει ακάλυπτο το πάνω και το κάτω μέρος. Πως και σκέφτηκες να το πάρεις από gear? Είναι τόσο φτηνότερο από τα ελληνικά eshops ή είναι κάτι άλλο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dumakos Δημ. November 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2019 Η θήκη που έχει μέσα δεν παρέχει ιδιαίτερη προστασία καθώς αφήνει ακάλυπτο το πάνω και το κάτω μέρος. Πως και σκέφτηκες να το πάρεις από gear? Είναι τόσο φτηνότερο από τα ελληνικά eshops ή είναι κάτι άλλο; Στα 310 βγαινει το 128αρι.Δεν το λες και άσχημη τιμή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soctap Δημ. November 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2019 Καλημερα παιδια. Χρειαζετε αραγε επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων μετα την αναβαθμιση ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. November 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2019 προς το παρόν φαίνεται οχι Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kallair Δημ. November 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2019 Καλημερα παιδια. Χρειαζετε αραγε επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων μετα την αναβαθμιση ? Προσωπικά δεν έχω το παραμικρό πρόβλημα μέχρι στιγμής. Νομίζω ότι πλέον έχει βελτιωθεί η Google σε αυτό το τομέα κ δεν υπάρχει λόγος να το κάνεις. Να είχες πάνω από χρόνο να το κάνεις ρεσετ, ναι θα βοηθούσε. Αλλά σε νέα συσκευή που δεν την έχουμε πάνω από 3 μήνες, δεν υπάρχει λόγος. Από ότι είδα έχει πλέον κ vowifi που πριν δεν το έβρισκα. Τέλεια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xostel77 Δημ. November 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2019 Υπάρχει κάποιος αναλυτικός οδηγός πώς να ξεκλειδώσει ο bootloader και πως να φλασαρουμε σε ελληνική Rom,; https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/31985-%CE%9E%CE%B5%CE%BA%CE%BB%CE%B5%CE%AF%CE%B4%CF%89%CE%BC%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CF%85-Bootloader-%CE%9D%CE%AD%CE%B1-%CE%9C%CE%AD%CE%B8%CE%BF%CE%B4%CE%BF%CF%82-%CE%95%CE%BD%CE%B7%CE%BC%CE%AD%CF%81%CF%89%CF%83%CE%B7-28-05-2019/?pageNo=1 https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Board/60-%CE%94%CE%B9%CE%AC%CF%86%CE%BF%CF%81%CE%BF%CE%B9-%CE%9F%CE%B4%CE%B7%CE%B3%CE%BF%CE%AF/ Παράθεση Μανουσάκης Νίκος Xiaomi Mi 9T Pro http://www.monsterfish-greekfans.gr/forum http://www.facebook.com/nikos.manousakismariastavroulaki?ref=tn_tnmn http://www.youtube.com/user/xostel77?feature=mhee Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. November 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2019 Σα να βλέπω πιο καλή μπαταρία με το android 10 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. November 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2019 στο κρυφό μενού υπάρχει επιλογή που δεν ήταν πριν,εκτός των άλλων enable dsds που είναι ενεργή τι ακριβώς κάνει? *#*#4636#*#* Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. November 6, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2019 στο κρυφό μενού υπάρχει επιλογή που δεν ήταν πριν,εκτός των άλλων enable dsds που είναι ενεργή τι ακριβώς κάνει? *#*#4636#*#* Dual SIM Dual Standby Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasSTi Δημ. November 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2019 https://rover.ebay.com/rover/0/0/0?mpre=https%3A%2F%2Fwww.ebay.es%2Fulk%2Fitm%2F383097061184 Εγώ πήρα την παραπάνω σε μπλε σε συνδυασμό με μπλε χρώμα του κινητού κ ήρθε κουτί κ σχετικά γρήγορα. Καλή εφαρμογή, Καλή προστασία στην πίσω κάμερα αλλά κ μπροστά. έχει το κατάλληλο "μάγουλο" ώστε να μην ακουμπάει στην επιφάνεια και είναι καλή ποιότητα σιλικόνης (τουλάχιστον έτσι φαίνεται σε πρώτη φάση). Καλημέρα. Πήρα κι εγώ τη θήκη την οποία πρότεινε ο kallair και είναι πραγματικά εξαιρετική. Ήρθε αρκετά πιο γρήγορα από κάποιες άλλες που περιμένω από Κίνα, αφού είναι Ισπανία. Την πήρα σε μαύρο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
injen Δημ. November 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2019 Παίδες με τα global τι γίνεται? Έχει πάρει κανείς αναβάθμιση? Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmys Δημ. November 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2019 Το κινητο το εχω παρει απο σκρουτζομαγαζο, αλλαξα την χωρα απο Ελλαδα σε Ελβετια και μου ηρθε η ενημερωση. Με αυτο τον τροπο σημαινει πως εχω global η EU ROM ? Ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. November 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2019 αν σου ήρθε αυτή: V11.0.3.0.QFKEUXM είναι για EEA Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
halkman Δημ. November 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2019 https://c.mi.com/forum.php?mod=viewthread&tid=1912925&aid=4134064&from=album&page=1 V11.0.3.0.QFKEUXM Q: Android Version (Q = 10, P-Pie 9, O-Oreo 8) FK: Mi 9T Pro EU: Europe (EEA), MI (Global), CN (China), RU (Russia), .. XM: XM Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmys Δημ. November 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2019 αν σου ήρθε αυτή: V11.0.3.0.QFKEUXM είναι για EEA Ναι αυτη ηρθε, αρα τι ειναι, global η eu? Δεν καταλαβαινω τι σημαινει ΕΕΑ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
halkman Δημ. November 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2019 Ναι αυτη ηρθε, αρα τι ειναι, global η eu? Δεν καταλαβαινω τι σημαινει ΕΕΑ. EEA: European Environment Agency (για EU χώρες δλδ, που πρέπει να ακολουθούν συγκεκριμένα specs) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. November 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2019 Κατάφερε κανείς να τρέξει miui dialer στην 11? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kallair Δημ. November 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2019 Παιδες πώς μπορουμε να τσεκαρουμε αν δουλευει το voWIFI; ειναι ενεργοποιημενες οι επιλογες στο κινητο αλλα δεν βλεπω καποια ενδειξη στην γραμμη καταστασης. πρώτη φορα το ενεργοποιω και δεν ξερω που πως τι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mariosddd Δημ. November 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2019 Καλημέρα. Πήρα κι εγώ τη θήκη την οποία πρότεινε ο kallair και είναι πραγματικά εξαιρετική. Ήρθε αρκετά πιο γρήγορα από κάποιες άλλες που περιμένω από Κίνα, αφού είναι Ισπανία. Την πήρα σε μαύρο. καλησπέρα φιλε, βλεπω δεν υπάρχει διαθεσημότητα μπορείς να μου δώσεις κάποιο άλλο λινκ; και εμενα μου άρεσε πολύ!! Υπάρχει δυνατότητα να βάλουμε στη συσκευη breathing light notification?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kallair Δημ. November 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2019 (edited) καλησπέρα φιλε, βλεπω δεν υπάρχει διαθεσημότητα μπορείς να μου δώσεις κάποιο άλλο λινκ; και εμενα μου άρεσε πολύ!! Υπάρχει δυνατότητα να βάλουμε στη συσκευη breathing light notification?? Αν εννοεις το breathing light notification που υπαρχει και στο Mi CC9 Pro (Mi Note 10) τοτε ηδη υπαρχει με το update sto android 10 που ηρθε. Αλλά και πάλι δεν βλεπω να λειτουργουν σωστα... πχ δοκιμασα με αναπαντητη στο τηλεφωνο, στην always on display δεν εμφανισε εικονιδιο αναπαντητης και ουτε αναβοσβηνουν τα ακρα της οθονης. σε μηνυματα πχ messenger αναβοσβησε 1 φορα και τέλος... γτπ breathing light notification δλδ... https://www.banggood.com/Bakeey-Plating-Transparent-Soft-TPU-Protective-Case-for-Xiaomi-Mi9T-Xiaomi-Mi-9T-Pro-Xiaomi-Redmi-K20-Redmi-K20-Pro-p-1526853.html?rmmds=category&ID=229&cur_warehouse=CN Αυτη μοιαζει ιδια με την αλλη που πηρα εγω κ το παιδι, τουλαχιστον στις φωτο. Edited November 6, 2019 by kallair Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. November 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2019 Βλέπω ωραία μπαταρία με miui 11 Από τις 7 το πρωί εκτός πρίζας 3ωρες 30 λεπτά οθόνη 1ωρα 30 λεπτά ομιλίας Όλα ανοικτά 4g wifi Bluetooth συνδεμένο με το αμάξι και το amazfit gtr Με miui 10 δεν είχα τέτοιους χρόνου Αααα είμαι στο 50 % τώρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. November 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2019 η μπαταρία για την δικιά μου χρήση είναι σχεδόν ευθεία...παραξενα καλή ...φτου φτου!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts