alextrela Δημ. August 4, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2019 (edited) Δεν ειχα τα 2 profiles μαζι. Μονο το δικο μου ειχα. Την τριτη φορα που το ετρεξα, βρηκε το δικο μου, αλλα τα apps που του ειχα πει να βγαλει/βαλει δεν τα διωρθωσε και μπηκα στη διαδικασια και το ξηλωσα! edit - Τα κατάφερα τελικά - αφου βέβαβαι μπηκα στο store και κατέβασα οτι μου ειχε ξηλωσει το stock profile... θα το παρακολουθησω και θα σας πω!Θα βρεις το χρυσό κουμπί της Και εμένα λίγο με παίδεψε να βρω την σωστή ισορροπία και σωστές τιμές για αυτά που ήθελα να αφαιρέσω και αυτά που προσθέσω αντίστοιχα. Και πλέον τώρα απλά ελάχιστες προσθαφαιρεσεις κάνω. Δυστυχώς με Pie δεν δουλεύει με Aroma installer όπως πχ δούλευε με 5Τ όπου με γραφικό περιβάλλον εντός twrp έκανες όλες τις επιλογές πολυ πιο εύκολα γρήγορα και φιλικά. Τώρα θέλει να ορίζεις τιμές χειροκίνητα στο profile. Βέβαια εντάξει μια φορά να βρεις τη σωστή χημεία μετά παιχνίδακι. Αν θες πες μου τι θες κρατήσεις και αφαιρέσεις να σου πω τιμές βάλεις αντίστοιχα, διότι εγώ 9 στις 10 τιμές αφορούσαν αφαίρεση και το άλλο 1 στις 10 αντικατάσταση. Sent from my V1821A using Tapatalk Edited August 4, 2019 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. August 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2019 (edited) Σε περιπτωση update ROM, θα πρεπει να γινει αφαιρεση το Magisk module και uninstall.zip απο το twrp ? η αρκει το magisk uninstall? Για το Vanced, κατεβάζεις και το microsG σαν extra? δεν το εχει μεσα το installation? Edited August 4, 2019 by geovass Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. August 4, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2019 Σε περιπτωση update ROM, θα πρεπει να γινει αφαιρεση το Magisk module και uninstall.zip απο το twrp ? η αρκει το magisk uninstall? Για το Vanced, κατεβάζεις και το microsG σαν extra? δεν το εχει μεσα το installation? Αρκεί το Magisk uninstall και επανεκκίνηση Δεν χρειάζεται microG καθόλου με root. Κατευθείαν με το που το ανοίξεις θα είσαι αυτόματα συνδεδεμένος με Google account. Μόνο σε μη root version του vanced χρειάζεται. Sent from my V1821A using Tapatalk Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. August 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2019 Αρκεί το Magisk uninstall και επανεκκίνηση Δεν χρειάζεται microG καθόλου με root. Κατευθείαν με το που το ανοίξεις θα είσαι αυτόματα συνδεδεμένος με Google account. Μόνο σε μη root version του vanced χρειάζεται. Sent from my V1821A using TapatalkΚοίτα τι μου βγάζει μόλις το ανοίγω... Sent from my GM1913 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. August 4, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2019 (edited) Κοίτα τι μου βγάζει μόλις το ανοίγω... Sent from my GM1913 using Tapatalk Δεν θα έπρεπε. Κάτι κάπου υπάρχει κάποιο θέμα. Κοίταξε κατέβασε την Magisk version του vanced και λογικά θα είσαι εντάξει και ασε του xXx στην άκρη. Αν έχεις titanium αφαίρεσε την xXx vanced και βάλε σκέτο του Magisk σαν standalone. Μην ξεχάσεις κάνεις μια επανεκκίνηση όταν αφαιρέσεις από titanium για να έχει ισχύ η αφαίρεση του. Sent from my V1821A using Tapatalk Edited August 4, 2019 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. August 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2019 Δεν θα έπρεπε. Κάτι κάπου υπάρχει κάποιο θέμα. Κοίταξε κατέβασε την Magisk version του vanced και λογικά θα είσαι εντάξει και ασε του xXx στην άκρη. Αν έχεις titanium αφαίρεσε την xXx vanced και βάλε σκέτο του Magisk σαν standalone. Μην ξεχάσεις κάνεις μια επανεκκίνηση όταν αφαιρέσεις από titanium για να έχει ισχύ η αφαίρεση του. Sent from my V1821A using TapatalkΑυτην είχα - του magisk αλλά πάλι μου πέταγε τέτοια μηνύματα. Περίεργο Sent from my GM1913 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. August 4, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2019 Αυτην είχα - του magisk αλλά πάλι μου πέταγε τέτοια μηνύματα. Περίεργο Sent from my GM1913 using TapatalkΔοκίμασε το εξής. Βγάλε τελείως vanced. Και ασε την stock μέσα κανονικά με το λογαριασμό σου Μετά βαλε vanced και λογικά δεν πρέπει σου βγάζει αυτό το μήνυμα. Μετά αφαίρεσε με ασφάλεια την stock. Στην χειρότερη βάλε στο τελος την non root vanced και κατέβασε το microsG και βάλε λογαριασμό και τέλος. https://vanced.app/APKs?type=NONROOT Μία χαρά δουλεύει και non root vanced σε root συσκευές Sent from my V1821A using Tapatalk Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xrhstos2 Δημ. August 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2019 Δοκίμασε το εξής. Βγάλε τελείως vanced. Και ασε την stock μέσα κανονικά με το λογαριασμό σου Μετά βαλε vanced και λογικά δεν πρέπει σου βγάζει αυτό το μήνυμα. Μετά αφαίρεσε με ασφάλεια την stock. Στην χειρότερη βάλε στο τελος την non root vanced και κατέβασε το microsG και βάλε λογαριασμό και τέλος. https://vanced.app/APKs?type=NONROOT Μία χαρά δουλεύει και non root vanced σε root συσκευές Sent from my V1821A using Tapatalk Να πω κ εγώ μια ιδέα γιατί δεν κάνετε την συνδρομή 2 μήνες δωρεάν,πληρώνεις μετά τους 2 μήνες ΑΝ θέλεις όπως το Netflix κ μετά βλέπεις τι κάνεις με vanced εγώ αυτό έκανα μέχρι τέλη Σεπτεμβρίου έχω μετά θα δω τι θα κάνω !!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. August 4, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2019 Να πω κ εγώ μια ιδέα γιατί δεν κάνετε την συνδρομή 2 μήνες δωρεάν,πληρώνεις μετά τους 2 μήνες ΑΝ θέλεις όπως το Netflix κ μετά βλέπεις τι κάνεις με vanced εγώ αυτό έκανα μέχρι τέλη Σεπτεμβρίου έχω μετά θα δω τι θα κάνω !!!! Εγώ να σου πω βολεύτηκα με vanced, Netflix δεν βλέπω στο κινητό. Sent from my V1821A using Tapatalk Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. August 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2019 Δοκίμασε το εξής. Βγάλε τελείως vanced. Και ασε την stock μέσα κανονικά με το λογαριασμό σου Μετά βαλε vanced και λογικά δεν πρέπει σου βγάζει αυτό το μήνυμα. Μετά αφαίρεσε με ασφάλεια την stock. Στην χειρότερη βάλε στο τελος την non root vanced και κατέβασε το microsG και βάλε λογαριασμό και τέλος. https://vanced.app/APKs?type=NONROOT Μία χαρά δουλεύει και non root vanced σε root συσκευές Sent from my V1821A using TapatalkΆμα έχεις stock και βάλεις από πάνω την vanced (root) τότε δεν μπορείς να βγάλεις την stock μιας και έχει το ίδιο όνομα. Στο παραπάνω pop-up επέλεξα dismiss και η εφαρμογή παίζει κανονικά! Sent from my GM1913 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. August 4, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2019 (edited) Άμα έχεις stock και βάλεις από πάνω την vanced (root) τότε δεν μπορείς να βγάλεις την stock μιας και έχει το ίδιο όνομα. Στο παραπάνω pop-up επέλεξα dismiss και η εφαρμογή παίζει κανονικά! Sent from my GM1913 using TapatalkΕγώ νόμιζα στο έβγαζε συνέχεια κάθε φορά άνοιγες εφαρμογή και για αυτό ρώτησες. Στην αρχή πάντα βγάζει μια φορά και τέλος σε κάθε συσκευή κάθε νέα εγκατάσταση απλά σε εμένα δεν έβγαζε το πρώτο μήνυμα ότι θες microsG που έβγαλε σε εσένα για αυτό επιπλέον μου έκανε εντύπωση. Πάντως ότι πρόβλημα προκύψει με root version vanced πάντα λύνεται με μη root ακόμα και σε root συσκευές. Παλιά πχ με 5Τ θυμάμαι είχα 1-2 φορές θεματακια μεσω Magisk η xXx και πάντα κατέληγα τέλος σε μη root version και καθάριζα. Sent from my V1821A using Tapatalk Edited August 4, 2019 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. August 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2019 Τελικά η απενεργοποιηση Zram επιλέγοντας 2 σε μενα δεν εκανε καλο στο ram management. Εαν το γυρισω σε 0 και ξανατρεξω τη ROM θα μου το αλλαξει οπως ηταν stock? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. August 5, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2019 Τελικά η απενεργοποιηση Zram επιλέγοντας 2 σε μενα δεν εκανε καλο στο ram management. Εαν το γυρισω σε 0 και ξανατρεξω τη ROM θα μου το αλλαξει οπως ηταν stock? Ναι θα στο γυρίσει stock. Βάζεις τιμή 0 και ξαναφλασαρεις μέσω Magisk από πάνω. Sent from my iPad using Tapatalk Pro Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. August 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2019 Ναι θα στο γυρίσει stock. Βάζεις τιμή 0 και ξαναφλασαρεις μέσω Magisk από πάνω. Sent from my iPad using Tapatalk Pro Τέλεια το έκανα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. August 6, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2019 Όλα καλά και σταθερά με developer beta 4 Q αλλά αρνητική εντύπωση τα νέα gesture navigation που μιμούνται Xiaomi και Huawei και την λειτουργία back από δεξιά και αριστερά αλληλεπιδρουν με πολλές εφαρμογές και τις δικές τους side gesture λειτουργία. Τα ξυλωσα επιτόπου και μέσω vivid gesture navigation app έχω ξανά τα oxygen Pie gesture navigation που είναι πολύ πιο λειτουργικά και χωρίς καμία αρνητικη αλληλεδραση με τρίτες εφαρμογές. Ελπίζω τελική έκδοση Q να δώσει επιλογή oxygen Pie gesture navigation. Κατά τα άλλα δεν παρατήρησα κάτι αρνητικό και άνετα η beta 4 μπορεί χρησιμοποιηθεί ως daily driver είναι σταθερή θα έλεγα χωρίς κάνα χτυπητο bug. Sent from my GM1913 using Tapatalk Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maria_1 Δημ. August 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2019 Όλα καλά και σταθερά με developer beta 4 Q αλλά αρνητική εντύπωση τα νέα gesture navigation που μιμούνται Xiaomi και Huawei και την λειτουργία back από δεξιά και αριστερά αλληλεπιδρουν με πολλές εφαρμογές και τις δικές τους side gesture λειτουργία. Τα ξυλωσα επιτόπου και μέσω vivid gesture navigation app έχω ξανά τα oxygen Pie gesture navigation που είναι πολύ πιο λειτουργικά και χωρίς καμία αρνητικη αλληλεδραση με τρίτες εφαρμογές. Ελπίζω τελική έκδοση Q να δώσει επιλογή oxygen Pie gesture navigation. Κατά τα άλλα δεν παρατήρησα κάτι αρνητικό και άνετα η beta 4 μπορεί χρησιμοποιηθεί ως daily driver είναι σταθερή θα έλεγα χωρίς κάνα χτυπητο bug. Sent from my GM1913 using Tapatalk Νομίζω αυτά είναι τα νέα navigations του στοκ Android στην τελευταία beta q, δεν είναι έμπνευση της OnePlus. Πάντως από τη στιγμή που πλέον η google βάζει στο στοκ Android nav gestures, μου φαίνεται λιγάκι παράλογο να κρατήσει η OnePlus δύο επιλογές για το ίδιο πράγμα. Όμως ίσως στην τελική έκδοση προσθέσουν και τα δικά τους, για να δούμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xrhstos2 Δημ. August 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2019 Έχει κάνει root κάποιος την developer 4 ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. August 6, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2019 (edited) Νομίζω αυτά είναι τα νέα navigations του στοκ Android στην τελευταία beta q, δεν είναι έμπνευση της OnePlus. Πάντως από τη στιγμή που πλέον η google βάζει στο στοκ Android nav gestures, μου φαίνεται λιγάκι παράλογο να κρατήσει η OnePlus δύο επιλογές για το ίδιο πράγμα. Όμως ίσως στην τελική έκδοση προσθέσουν και τα δικά τους, για να δούμε. Κοίταξε επειδή κάτι βάζει η Google δεν σημαίνει ότι είναι πανακεια και η oneplus να αντιγράφει σαν πιστό σκυλάκι. Μία χαρά λειτουργούν τα gesture navigation της oneplus δεν χρειάζεται καν να προσθέσει της Google. Η Google σε πολλές παραμέτρους βάζει αστοχες η κακής υλοποίηση feature. Και πέρσι με stock Pie άκουσε κράξιμο στα gesture navigation και φέτος με την έως τώρα υλοποίηση. Να αντιγράφει τα θετικά καλοδεχουμενο πχ digital wellbeing όχι όμως τα κακώς κείμενα της Google. Να αντιγράψει το AOD της Google εξίσου θα ήταν καλοδεχουμενο και απορώ παρ όλο δέχεται τέτοια κριτική για την έλλειψη του ακόμα να προσθέσει. Πάντως μπορούν να συνυπάρχουν 2 διαφορετικα είδη gesture navigation όπως γίνεται τώρα με Pie. Έχει κάνει root κάποιος την developer 4 ; Root είμαι εγώ και την πέρασα από πάνω από 9.5.11. Καθαρή εγκατάσταση δεν μπορουσα να κάνω έβγαζε συνέχεια error σε twrp. Μίσο να σου δωσω ένα αρχείο θα μπουταρεις σε fastboot mode και θα φλασαρεις patched boot image μέσω adb. Θα μπουταρεις κανονικά και Magisk 19.4 θα είναι εγκατεστημενο απλά ίσως χρειαστεί Magisk manager κατεβάσεις μέσω Magisk. https://forum.xda-developers.com/oneplus-7-pro/how-to/android-q-4th-developer-preview-t3953997/page Post 21 Sent from my iPad using Tapatalk Pro Edited August 6, 2019 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xrhstos2 Δημ. August 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2019 Κοίταξε επειδή κάτι βάζει η Google δεν σημαίνει ότι είναι πανακεια και η oneplus να αντιγράφει σαν πιστό σκυλάκι. Μία χαρά λειτουργούν τα gesture navigation της oneplus δεν χρειάζεται καν να προσθέσει της Google. Η Google σε πολλές παραμέτρους βάζει αστοχες η κακής υλοποίηση feature. Και πέρσι με stock Pie άκουσε κράξιμο στα gesture navigation και φέτος με την έως τώρα υλοποίηση. Να αντιγράφει τα θετικά καλοδεχουμενο πχ digital wellbeing όχι όμως τα κακώς κείμενα της Google. Να αντιγράψει το AOD της Google εξίσου θα ήταν καλοδεχουμενο και απορώ παρ όλο δέχεται τέτοια κριτική για την έλλειψη του ακόμα να προσθέσει. Πάντως μπορούν να συνυπάρχουν 2 διαφορετικα είδη gesture navigation όπως γίνεται τώρα με Pie. Root είμαι εγώ και την πέρασα από πάνω από 9.5.11. Καθαρή εγκατάσταση δεν μπορουσα να κάνω έβγαζε συνέχεια error σε twrp. Μίσο να σου δωσω ένα αρχείο θα μπουταρεις σε fastboot mode και θα φλασαρεις patched boot image μέσω adb. Θα μπουταρεις κανονικά και Magisk 19.4 θα είναι εγκατεστημενο απλά ίσως χρειαστεί Magisk manager κατεβάσεις μέσω Magisk. https://forum.xda-developers.com/oneplus-7-pro/how-to/android-q-4th-developer-preview-t3953997/page Post 21 Sent from my iPad using Tapatalk Pro Διάβασα στο xda ότι αργούν να ανοίξουν οι εφαρμογές σε root στην beta ισχύει κάτι τέτοιο; Έχεις κάποιο θέμα μετά το root ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. August 7, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2019 (edited) Διάβασα στο xda ότι αργούν να ανοίξουν οι εφαρμογές σε root στην beta ισχύει κάτι τέτοιο; Έχεις κάποιο θέμα μετά το root ;Όχι δεν είχα τέτοιο θέμα. Και vanced YouTube και AdWay όλα άψογα δούλευαν, απλά substratum, xXx nolimits και Renovate Ice δεν δουλεύουν με Q ακόμα. Έχω κρατήσει backup την beta 4 όταν βγει η 5 να την περάσω , διότι επέστρεψα σε Havoc. Sent from my OnePlus 7 Pro using Tapatalk Edited August 7, 2019 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maria_1 Δημ. August 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2019 Κοίταξε επειδή κάτι βάζει η Google δεν σημαίνει ότι είναι πανακεια και η oneplus να αντιγράφει σαν πιστό σκυλάκι. Μία χαρά λειτουργούν τα gesture navigation της oneplus δεν χρειάζεται καν να προσθέσει της Google. Η Google σε πολλές παραμέτρους βάζει αστοχες η κακής υλοποίηση feature. Και πέρσι με stock Pie άκουσε κράξιμο στα gesture navigation και φέτος με την έως τώρα υλοποίηση. Να αντιγράφει τα θετικά καλοδεχουμενο πχ digital wellbeing όχι όμως τα κακώς κείμενα της Google. Να αντιγράψει το AOD της Google εξίσου θα ήταν καλοδεχουμενο και απορώ παρ όλο δέχεται τέτοια κριτική για την έλλειψη του ακόμα να προσθέσει. Πάντως μπορούν να συνυπάρχουν 2 διαφορετικα είδη gesture navigation όπως γίνεται τώρα με Pie. Sent from my iPad using Tapatalk Pro Καλά εννοείται ότι δεν είναι ανάγκη να ακολουθήσουν την google σαν σκυλάκι, αλλά πέρσι η google δεν είχε gestures navigations, παρά μόνο pill navigation. Για αυτό και η one plus πρόσθεσε τα δικά της. Ελπίζω και φέτος να τα κρατήσουν για να εχει επιλογές ο χρήστης, απλά φοβάμαι μήπως σκεφτούν ότι δεν είναι πρέπον να δώσουν δύο επιλογές για την ίδια λειτουργία στον χρήστη, ώστε αυτός να μην "μπερδεύεται" (γενικά επικρατεί αυτή η αρχή στο ux/ui language) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. August 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2019 Παιδιά με πιο προφίλ δουλευει το vowifi και volte στην Vodafone. Θυμίστε μου λίγο. The Power of Oneplus 7 Pro be with you Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. August 10, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2019 Διαμορφωσα το file system σε F2FS και πλέον επιδόσεις είναι ακόμα υψηλότερες και καλύτερη εκμετάλλευση ufs 3.0 σε σχέση με stock EXT4. Δουλεύει και υποστηρίζεται και από Oxygen rom και 3 custom rom. Sent from my OnePlus 7 Pro using Tapatalk Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. August 11, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2019 https://forum.xda-developers.com/oneplus-7-pro/development/rom-pixel-experience-t3956496 Όσοι θέλουν Pixel experience χωρίς φανφαρες και διάφορα Φρου Φρου και αρώματα βγήκε και αυτή η επιλογή. Όπως την τεσταρα όλα δούλευαν νορμάλ,δεν συνάντησα κάποιο bug. Απλά επειδή είναι με Ιουλίου security patches δεν ξέρω αν μπορεί να εγκατασταθεί χωρίς format data ενώ έχουμε ήδη άλλη rom με Αυγούστου είτε stock είτε άλλη custom rom. Εκτός αν θέλετε να αποφύγετε το αγγούρι του format data και να περιμένετε να αναβαθμιστεί η Pixel experience rom σε Αυγούστου όπου εκεί δεν θα υπάρχει θέμα. Με decrypted γίνεται πάντως όπως είμαι εγώ. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosathan Δημ. August 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2019 Παιδιά με πιο προφίλ δουλευει το vowifi και volte στην Vodafone. Θυμίστε μου λίγο. The Power of Oneplus 7 Pro be with you βαλε το TEF_Germany γιατι παίζει και της cosmote και της voda το vowifi volte η voda δεν εχει ακομη αλλα η cosmote που εχει, παίζει κανονικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts