ifrit Δημ. March 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2006 Ναι, είναι πρακτικά αδύνατον να αυτοκτονήσεις με κάναβη. Με το αλκοολ αντιθέτως... Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16 KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmac Δημ. March 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2006 Η κάναβη πάλι, ενεργεί θετικά στον άνθρωπο. Kai pos akviros energei thetika? :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angski86 Δημ. March 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2006 δεν ειναι τυχαιο οτι η καναβη δινεται σε ανθρωπους με προβληματα καταθλιψης η διαφορα αλλα ψυχολογικα που μπορει να αντιμετωπιζουν στην ελλαδα οχι αλλα στην ολλανδια ειναι ιατρικη συνταγη κανονικα.το σιγουρο ειναι οτι δε σε αλλαζει σαν ανθρωπο ομπως γινεται με το αλκοολ η με τα υπολοιπα ναρκωτικα η καναβη ειναι απο τη φυση και αυτο τα λεει ολα.φυσικα πρεπει να γινεται με μετρο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. March 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2006 δεν ειναι τυχαιο οτι η καναβη δινεται σε ανθρωπους με προβληματα καταθλιψης η διαφορα αλλα ψυχολογικα που μπορει να αντιμετωπιζουν στην ελλαδα οχι αλλα στην ολλανδια ειναι ιατρικη συνταγη κανονικα.το σιγουρο ειναι οτι δε σε αλλαζει σαν ανθρωπο ομπως γινεται με το αλκοολ η με τα υπολοιπα ναρκωτικα η καναβη ειναι απο τη φυση και αυτο τα λεει ολα.φυσικα πρεπει να γινεται με μετρο. Και ο καπνος ειναι απο τη φυση οπως επισης και η κοκα. :blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
the_maniac Δημ. March 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2006 Ο καπνος χωρις ολα αυτα τα περιεργα λιπασματα και φυτοφαρμακα που χρησιμοποιουν σημερα δεν νομιζω να ειναι τοσο βλαβερος. Επισης εχω δει κατι παπουδες σε οροπεδια στη χιλη που τρωνε κοκα εδω και πολλα χρονια και ειναι μια χαρα:cool: Παράθεση http://img125.imageshack.us/img125/7898/priza0nf.jpg Κατασκευή ιστοσελίδων - Κατασκευή ηλεκτρονικού καταστήματος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pankard Δημ. March 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2006 η κάναβη επιδρά ανάλογα με την ψυχολογία του καθενός. δηλαδή έχει διαφορετική επίδραση σε κάθε οργανισμό. είναι περίπου όπως το αλκοόλ. αν επιχειρηθεί σύγκριση μεταξύ τσιγάρου-αλκοόλ-κάναβης αυτό που έχει σίγουρα τις λιγότερες βλαβερές επιπτώσεις είναι η κάναβη λόγω της ελλειπέστατης επεξεργασίας που γίνεται.δηλαδή δεν υπάρχουν χημικές ουσίες,πίσα,κτλ κτλ. η μόνη διαπιστωμένη παρενέργεια απο την κάναβη είναι η καταστροφή εγκεφαλικών κυττάρων σε μεγάλο βαθμό - όχι μεγαλύτερο απο το αλκοόλ όμως. τα σκληρά υπόκεινται βαρύτατη επεξεργασία και φυσικά οδηγούν στον θάνατο. αφού κατα κύριο λόγο είναι μίξη διαφόρων χημικών συστατικών. για τα σκληρά ισχύει η έκφραση αργός θάνατος,όπως και για το τσιγάρο και το αλκοόλ. όπως καταλάβατε είμαι υπέρ της αποποινικοποίησης των μαλακών για το λόγο και μόνο να καταρριφθεί ο μύθος και είμαι σίγουρος οτι δεν πρόκειται ο΄θτε να αυξηθεί,αλλά ούτε και να μειωθεί ο αριθμός των χρηστών.εξάλλου ένας μεγάλος αριθμός χρηστών είναι λόγω του οτι είναι παράνομο,και σε προκαλεί. εννοείται κατα των σκληρών γιατί απλά σκοτώνουν σε σύντομο χρονικό διάστημα. αλλά και παλαιότερα δεν υπήρχε ποτοαπαγόρευση?? μόλις όμως βρήκαν την φόρμουλα της φορολογίας και των τεράστιων κερδών αμέσως επανήλθε στη νομιμότητα. και ούτως ή άλλως η αποποινικοποίηση σε ελεγχόμενους χώρους θα βοηθήσει και την οικονομία και θα βρεθούν όσο κι αν ακούγεται παράξενο νέες θέσεις εργασίας.δε νομίζω οτι είναι κακό ή ανήθικο αυτό. το θέμα είναι όμως οτι εδώ είναι ελλάδα ,και λόγω του οτι η κοινωνία είναι ακόμα υπερσηντηρητική αυτό θα μπορούσε να γίνει σε 100 χρόνια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ifrit Δημ. March 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2006 Kai pos akviros energei thetika? :confused: Φυσικά, με την διαύγεια που προσφέρει. Δρα ευεργητικά στον εγκέφαλο. Γι αυτό άλλωστε χαρακτηρίζεται "το παυσίπονο του 21ου αιώνα". Ένα άλλο θετικό είναι ότι δεν έχει πολλά αρνητικα :p Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16 KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. March 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2006 Φυσικά, με την διαύγεια που προσφέρει. Δρα ευεργητικά στον εγκέφαλο. Γι αυτό άλλωστε χαρακτηρίζεται "το παυσίπονο του 21ου αιώνα". Ένα άλλο θετικό είναι ότι δεν έχει πολλά αρνητικα :p Ελα στα 20 σου να μας πεις ποσα εγκεφαλικα κυταρα θα σου εχουν μεινει :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ifrit Δημ. March 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2006 Όταν φτάσει σε σημείο να καίει κύτταρα, είναι αργά. Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16 KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lefterian Δημ. March 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2006 PROSOXI!!!den dimiourgountai ola ta egkefalika kuttara...!!!gia auto polloi prwhn xrhstes einai ligo "euthimoi" na to pw...xanoun ligo..ta egkefalika kuttara pou vriskontai sto metwpo den ksanadimiourgountai! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Luau! If you're hungry for hunk of fat and juicy meat, Eat my buddie Pumbaa here cuz he is a treat! A hundred dollar dine, a tasty swine, all you gotta do is get in line. Are ya achin'? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ifrit Δημ. March 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2006 Τα νευρικά κύτταρα όντως δεν αναπαράγονται. Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16 KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lefterian Δημ. March 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2006 k merika egkefalika.....einai polu adrani san kuttara... (thetiki kateuthunsi to megaleio sou teleiwmo den exei!!! :p) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Luau! If you're hungry for hunk of fat and juicy meat, Eat my buddie Pumbaa here cuz he is a treat! A hundred dollar dine, a tasty swine, all you gotta do is get in line. Are ya achin'? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ifrit Δημ. March 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2006 Ναι έχεις δίκιο σ' αυτό. Γενικά τα πολύ χρήσιμα και εξειδικευμένα κύτταρα δεν αναπαράγονται. Τώρα για να σου καταστραφούν όλα πρέπει να καπνίσεις το βαπόρι απ' την Περσία και να πιεις τον Βόσπορο. Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16 KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lefterian Δημ. March 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2006 den xerw na sou to pw auto...pantws parakolouthontas polu wra tv, katastrefontai para polla egkefalika(ennoeitai apo auta pou anaparagontai!!!)...(fantasou me autes tis ousies!) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Luau! If you're hungry for hunk of fat and juicy meat, Eat my buddie Pumbaa here cuz he is a treat! A hundred dollar dine, a tasty swine, all you gotta do is get in line. Are ya achin'? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ifrit Δημ. March 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2006 Το αλκοολ πάντως είναι πιο βλαβερό. Καταστρέφει συκώτι (ανεπανόρθωτο) και εγκέφαλο. Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16 KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmac Δημ. March 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2006 Τώρα για να σου καταστραφούν όλα πρέπει να καπνίσεις το βαπόρι απ' την Περσία και να πιεις τον Βόσπορο. Δηλαδή μόνο αν σου καταστραφούν όλα είναι το πρόβλημα; Αν χαλάσεις μόνο μερικά δεν πειράζει ε; Τεσπα εσύ μπορεί να έχεις περισσευούμενα, εμάς που δε μας περισσεύουν θα κάνουμε λίγο κράτει παραπάνω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. March 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2006 Το αλκοολ πάντως είναι πιο βλαβερό. Καταστρέφει συκώτι (ανεπανόρθωτο) και εγκέφαλο. Δηλαδη τωρα προσπαθουμε να αποδειξουμε οτι το αλκοολ ειναι χειροτερο απo την ινδικη κανναβη; Αντε και το αποδειξαμε.Το συμπερασμα ποιο ειναι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ifrit Δημ. March 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2006 Δεν είναι επιβεβαιωμένο αυτό με τα κύτταρα. Δηλαδή είναι μάλλον μια παρενέργεια μετά από χρήση πολύ μεγάλων ποσοτήτων (γι' αυτό γράφω για το βαπόρι). Αυτό λέγεται εγκεφαλική ατροφία. Δηλαδή αμα καπνίζεις σε όλη σου τη ζωή, προφανώς έχει επιπτώσεις. Μέχρι και σχιζοφρένεια προκαλεί. Και το τι θα προκαλέσει εξαρτάται από τον οργανισμό και τον μεταβολισμό του. Just for the record, ούτε το αλκοολ καίει εγκεφαλικά κύτταρα. Μεταβολίζεται στο έντερο, και δημιουργεί προϊόντα με την αμμωνία. Φυσιολογικά, η αμμωνία απομακρύνεται από το συκώτι. Αν το συκώτι όμως δε λειτουργεί, πάει στο αίμα και από κει στον εγκέφαλο, όπου και καταστρέφει τα εγκεφαλικά κύτταρα. Γενικότερα το εγκεφαλικά κύτταρα είναι ευαίσθητα, αλλά το περιβάλλον τους είναι πολύ σταθερό και προστατευμένο. Γι αυτό όταν η ζημιά από οποιαδήποτε κατάχρηση φτάσει εκεί, είναι μάλλον αργά. Δεν ξέρω αν έχω περισσευούμενα, πάντως τα έχω όλα, αυτό είναι σίγουρο. Εσείς που έχετε ελλείψεις είστε ελεύθεροι να κάνετε ό,τι θέλετε, με την ευχή μου. Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16 KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmac Δημ. March 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2006 Δεν ξέρω αν έχω περισσευούμενα, πάντως τα έχω όλα, αυτό είναι σίγουρο. Εσείς που έχετε ελλείψεις είστε ελεύθεροι να κάνετε ό,τι θέλετε, με την ευχή μου. Φυσικά, με την διαύγεια που προσφέρει. Δρα ευεργητικά στον εγκέφαλο. Δεν ξέρω αυτό που το βρήκες, αλλά επειδή προτιμώ να μη μιλάμε στον αέρα, εγώ βρήκα τa εξής (link στο τέλος για να μη μου λέτε ότι παραθέτω επιλεκτικά, όποιος θέλει κι έχει τη διαύγεια τα διαβάζει ολόκληρα): H χρήση κάνναβης τριπλασιάζει την πιθανότητα να γίνεις σχιζοφρενής: Award-winning researchers have claimed that smoking cannabis trebles the risk of becoming schizophrenic. Δε χρειάζεται να καπνίσεις ένα βαπόρι, και μικρότερες χρήσεις επηρεάζουν.Ειδικά στις μικρότερες ηλικίες. ifrir διάβασε κι αυτό: The study found that people who had used cannabis more than 50 times before the age of 18 were three times more likely to develop schizophrenia. Και, ω τι παράξενο, υπάρχουν επιστήμονες που ΔΕΝ πιστεύουν στο ότι η κάνναβη θα πρέπει να διατίθεται ελεύθερα: He said: "If cannabis does indeed increase the risk of developing schizophrenia, then you could potentially prevent hundreds of people getting the mental illness if cannabis was not available in the population." Όσοι καπνίζουν πολύ έχουν μειωμένο IQ: Heavy pot smokers did experience a dip in their intelligence quotient (IQ). Bέβαια ευτυχώς για αυτούς η κατάσταση είναι αντιστρέψιμη. But people who had once smoked heavily and then given up were right back up to normal, the study found. Για αυτούς που δεν το παρακάνουν δε βρήκαν κάτι (βέβαια δε λέει κάτι για διαύγεια :rolleyes: ) Light smokers appeared no different from non-smokers. Επίσης η έρευνα δεν ήταν μακροπρόθεσμη και δεν ξέρουν τι επιπτώσεις θα έχει στα 30 ή στα 40 σου. What the researchers do not know is if decades of pot-smoking could have a more lasting impact. Looking at long-term users in their 30s or 40s could show different results, admits Peter Fried, at Carleton University in Ottawa, who led the study. "Perhaps the nervous system isn't as flexible then," he says. edit: :O και τα links που ξέχασα: http://news.bbc.co.uk/1/hi/wales/4425730.stm http://news.bbc.co.uk/1/hi/wales/4425730.stm Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ifrit Δημ. March 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2006 Πολλά από τα quotes συμφωνούν με αυτά που έγραψα πιο πάνω (αν και το link δεν το είδα ακόμα...), γι αυτό δε καταλαβαίνω το ύφος στα σχόλια σου. Την διαύγεια την παρεξήγησες, εμφανίζεται όση ώρα διαρκεί η επίδραση. (συνήθως 1-4 ώρες) The primary effects sought by those using cannabis recreationally are euphoria, relaxation, and changes in perception. Effects vary depending on dosage, with effects at low doses including a sense of well-being, mild enhancement of senses (smell, taste, hearing), subtle changes in thought and expression, talkativeness, giggling, increased appreciation of music, increased appetite, and mild closed-eye visuals. At higher doses, visuals may become more prominent, sense of time is altered, attention span and memory are frequently affected, and thought processes and mental perception may be significantly altered. http://www.erowid.org/plants/cannabis/cannabis_basics.shtml Αυτά για την επίδραση. Τώρα για τις 50 φορές που λεει το quote σου, είμαι στις 0 και θα παραμείνω, και όχι μόνο στο θέμα της κάναβης αλλά και στου τσιγάρου και άλλων καταχρήσεων. Είδες λοιπόν μόλις υποψιάστηκες ότι φουμάρω, έψαξες και βρήκες κάποια ενδιαφέρονται πράγματα. Αυτό είναι το σημαντικό, να μαθαίνεις και να μη μένεις στην άγνοια. Έτσι μόνο θα ξέρεις τι φοβάσαι, δε θα φοβάσαι κάτι στα τυφλά. Περισσότερα για την κάναβη εδώ, που μπορείς να μάθεις πάρα πολλά πράγματα :) Καταλήγοντας, το θέμα γενικότερα των ναρκωτικών, είναι πρόβλημα αμάθειας. Γι αυτό διαβάζοντας μερικά πράγματα παραπάνω, προφυλασσόμαστε πολύ πιο αποτελεσμάτικα. :) Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16 KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmac Δημ. March 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2006 Τα links τα είχα αρχικά ξεχάσει και τα έβαλα με edit. Και όχι, δεν έκατσα να ψάξω τώρα, είχα διαβάσει αυτά που quotάρισα πρόσφατα σε κάποιο περιοδικό και ο Γουγλης με βοήθησε να βρω τις πηγές τώρα που χρειάστηκε. :) Δεν έχω κάτι το προσωπικό μαζί σου - αυτό το λέω γιατί είπες περί ύφους :) Και επειδή είπες για αμάθεια, συμφωνώ, αλλά υπάρχει και το ρητό (/κλισέ) ότι η ημιμάθεια είναι χειρότερη της αμάθειας. Όπως και η παραπληροφόρηση. Κι αφού πρώτος παραδεχτώ τη δική μου ημιμάθεια, συνεχίζω. Στο πρώτο σου ποστ είπες ότι η κάναβη έχει θετικές επιδράσεις. Όταν ζήτησα περισσότερες λεπτομέρειες είπες ότι αυξάνει τη διαύγεια και δεν έχει πολλά αρνητικά. Μέχρι στιγμής αυτό συνεχίζω να το θεωρώ είτε: 1) Μισή αλήθεια, γιατί έχει αρνητικά. Στο προηγούμενό μου ποστ δείχνω τουλάχιστον 2: τη μείωση (έστω και προσωρινή) του IQ. Και την πιθανή σχέση με περιπτώσεις σχιζοφρένειας. 2) Παραπληροφόρηση, μιας και ακόμα και στο quote που παρέθεσες δε βλέπω κάπου να λέει ότι αυξάνει τη διαύγεια. Μόνο αυτό είδα που θα μπορούσε να έχει σχέση "mild enhancement of senses" αλλά αυτό αναφέρεται στις αισθήσεις και όχι σε πνευματική διαύγεια, διαύγεια σκέψης κτλ. Όλα αυτά πάντα με φιλική διάθεση και μόνο :) ΥΓ: είμαι στις 0 και θα παραμείνω, και όχι μόνο στο θέμα της κάναβης αλλά και στου τσιγάρου και άλλων καταχρήσεων Πραγματικά χαίρομαι για αυτό. Μια από τα ίδια κι εγώ. (με την διαφορά ότι μπορεί να μην είμαι ακριβώς στο 0, αλλά το πολύ +-1 :p ) Έτσι μόνο θα ξέρεις τι φοβάσαι, δε θα φοβάσαι κάτι στα τυφλά. Η αντίθεση σε κάτι δε σημαίνει απαραίτητα φόβο ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ifrit Δημ. March 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2006 Πρόσθεσα το link για το αρχικό μου quote. Διαβάζοντας εμπειρίες ανθρώπων σχημάτισα την άποψη για τις επιπτώσεις, και απ' ό,τι βλέπω ούτε εσύ εχεις εμπειρία. Άλλωστε οι εμπειρίες διαφέρουν από άνθρωπο σε άνθρωπο, όπως φαίνεται εδώ και εδώ. Το θέμα του IQ ξεφεύγει από το θέμα του topic. Ο εγκέφαλος του ανθρώπου είναι πολύπλοκος, ως εκ τούτου, και το θέμα της εξυπνάδας έχει πολλές όψεις. Δηλαδή με το IQ δε μετράς και πολλά πράγματα. Έχω κάνει IQ τεστ και οι ερωτήσεις ήταν του τύπου να βρεις τον επόμενο όρο μιας γεωμετρικής προόδου. Φυσικά έβγαλα πλασματικό νούμερο. Γενικότερα, το IQ είναι υπό αμφισβήτηση. Δε νομίζω να είναι παραπληροφόρηση μια επίπτωση από τη χρήση κάναβης. Αυτό αλλάζει από οργανισμό σε οργανισμό. Το θέμα είναι καθαρά μεταβολικό. Εννοείται πως μένουμε σε φιλικά επίπεδα, δε το συζητώ. Άλλωστε η συζήτηση μας ήταν επικοδομητική. Τώρα για τα υ.γ. σου, το +- δεν το κατάλαβα. Πονηρούλη :p Για τον φόβο, δε μιλούσα για σένα. Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16 KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LordArthas Δημ. June 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2006 Δηλαδή με το IQ δε μετράς και πολλά πράγματα. Έχω κάνει IQ τεστ και οι ερωτήσεις ήταν του τύπου να βρεις τον επόμενο όρο μιας γεωμετρικής προόδου. Φυσικά έβγαλα πλασματικό νούμερο. Γενικότερα, το IQ είναι υπό αμφισβήτηση. Το IQ δεν ειναι υπο αμφισβητηση, τα τεστ που το μετρουν και οι συνθηκες που γινονται, ειναι αμφιβολου ποιοτητας. Οσον αφορα το θεμα μας, ειμαι υπερ της απελευθερωσης. Δεν ημουν παντα, αλλα μετα το μαθημα «Ψυχολογια των τοξικοεξαρτησεων» εμαθα καποια πραγματα και μπορω να πω οτι νομιμες τοξικες ουσιες οπως πχ. τσιγαρο, αλκοολ κανουν περισσοτερο κακο, απο ο,τι πχ το THC (καναβης). Αυτα που ειπωθηκαν περι καταστροφης νευρικων κυτταρων και σχιζοφρενιας, ειναι μεν αληθινα, αλλα μιλαμε για μεγαλες ποσοτητες. Στο δε θεμα τις σχιζοφρενιας ειναι πραγματικα λιγες οι περιπτωσεις και πρεπει να υπαρχει ηδη προδιαθεση. Δεν εχω κανει ποτε μου καποια απαγορευμενη ουσια, αλλα δεν μπορουσα να επιμενω σε μια λανθασμενη αποψη που ειχα αφου διαβασα καποια επιστημονικα βιβλια. Παράθεση Motorola MicroTAC Elite -> Nokia 6150 -> Siemens S45 -> Siemens CX65 -> Nokia 6670 -> [.......] -> Nokia 6230i -> Nokia 6131 -> LG KG220 -> Sony Ericsson W350 -> Motorola RAZR V3xx -> iPhone 3G -> iPhone 4S -> iPhone 6 -> iPhone 6S -> Samsung S8+ -> Samsung S9+ -> One Plus 8 Pro -> Samsung S21 Ultra -> iPhone 13 Pro -> iPhone 15 Pro My Travel Map Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
breakdancer Δημ. June 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2006 indiki kanavi = tsigariliki? exei dokimasei kaneis apo esas? as mas pei pws tou fanike... Παράθεση http://memimage.cardomain.com/member_images/4/web/700000-700999/700852_28.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CarpeNoctum Δημ. June 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2006 indiki kanavi = tsigariliki? exei dokimasei kaneis apo esas? as mas pei pws tou fanike... Το [thread=22359]θέμα[/thread] έχει ξανασυζητηθεί και έφαγε κλείδωμα γιατί ξέφυγε :) Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts