emmanuelle Δημ. 18 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 18 ώρες πριν 4 ώρες πριν, Arinos said: Καλημέρα, μπορείς να δεις στο scarbir.com πολύ αξιόπιστα reviews για αρκετά ακουστικά λίγο παρακάτω από αυτή την τιμή. Ok υα το κοιτάξω 3 ώρες πριν, fotisbasm_ said: One plus buds 3 pro Εχω Iphone,τηα υπάρξει συμβατοτητα;; Ειδα αυτά,(Soundcore by Anker Liberty 4 Pro)τα εχει κανεις να μου πει εντυπώσεις; Παράθεση The question is not...when i'll stop, but who's going to stop me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotisbasm_ Δημ. 13 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 13 ώρες πριν 4 ώρες πριν, emmanuelle said: Ok υα το κοιτάξω Εχω Iphone,τηα υπάρξει συμβατοτητα;; Ειδα αυτά,(Soundcore by Anker Liberty 4 Pro)τα εχει κανεις να μου πει εντυπώσεις; Τα συγκεκριμένα είναι dual connect και τα έχω σε iPad και iPhone και δουλεύουν τέλεια , ο ήχος ; Άλλο επίπεδο ποιο μπασαριστος και δυνατός από AirPods (είχα AirPod και τα έδωσα ) τα soundcore τα έχει η σύζυγος στο iPhone 13 πολύ καλά συνδεσιμότητα και ακουστική αλλά μεταξύ των 2 μόνο oneplus εάν δεν βγαίνεις οικονομικά πάρε τα oneplus buds 3 το ίδιο καλά με τα pro , απλά τα pro αλλοοοοο επίπεδο ακουστικής , ποιο καλό και από AirPods όσο και να σου φαίνεται περίεργο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emmanuelle Δημ. 12 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 12 ώρες πριν 57 minutes ago, fotisbasm_ said: Τα συγκεκριμένα είναι dual connect και τα έχω σε iPad και iPhone και δουλεύουν τέλεια , ο ήχος ; Άλλο επίπεδο ποιο μπασαριστος και δυνατός από AirPods (είχα AirPod και τα έδωσα ) τα soundcore τα έχει η σύζυγος στο iPhone 13 πολύ καλά συνδεσιμότητα και ακουστική αλλά μεταξύ των 2 μόνο oneplus εάν δεν βγαίνεις οικονομικά πάρε τα oneplus buds 3 το ίδιο καλά με τα pro , απλά τα pro αλλοοοοο επίπεδο ακουστικής , ποιο καλό και από AirPods όσο και να σου φαίνεται περίεργο Ok θα το εχω κατα νου, Απλα απο οτι ειδα και εμενα με βολευει στα soundcore, ειναι οτι κανει μιας μορφη ακουογραμμα. Αλλα θα κοιταξω και τα one plus. Εγω εχω το XS MAX και σε λιγο καιρο θα πάω σε 15 Προ ή 16e Παράθεση The question is not...when i'll stop, but who's going to stop me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts