CoyoteD Δημ. May 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2020 (edited) εχω κι αυτά που λένε ότι ειναι multi point επίσης τα δοκίμασα είναι όντως https://www.skroutz.gr/s/11904264/Xiaomi-Mi-Sports-Bluetooth-%CE%9C%CE%B1%CF%8D%CF%81%CE%BF.html#specs Edited May 13, 2020 by CoyoteD Παράθεση ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johndrama Δημ. May 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2020 Καλησπέρα ψαχνω Bluetooth για κλησεις κυριως που να κρεμιεται με κορδόνι στο λαιμο και να το τοποθετω στο αυτι για τη συνομιλια αλλα δεν βρισκω κατι παρα μονο αυτα τα καινούργια τα διπλά ή τα αλλα με το καλωδιο.Υπαρχει κατι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
perdikos2000 Δημ. May 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2020 εχω κι αυτά που λένε ότι ειναι multi point επίσης τα δοκίμασα είναι όντως https://www.skroutz.gr/s/11904264/Xiaomi-Mi-Sports-Bluetooth-%CE%9C%CE%B1%CF%8D%CF%81%CE%BF.html#specs Αυτά όντως είναι τα έχω δοκιμάσει αλλά δεν σε ακούνε καλά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CoyoteD Δημ. May 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2020 Μέσα στην καραντίνα τα δουλεύω skype και τηλέφωνο. δεν έχω πρόβλημα αλλά 20 ευρω τα πήραμε... οκ? Υπάρχουν κάτι άλλες μάρκες που ο μαγνήτης τα σβήνει κιόλας.... https://www.skroutz.gr/s/19088530/Awei-AK7-%CE%9C%CF%80%CE%BB%CE%B5.html#reviews και λένε ότι αυτό ειναι πολύ καλό ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καλησπέρα ψαχνω Bluetooth για κλησεις κυριως που να κρεμιεται με κορδόνι στο λαιμο και να το τοποθετω στο αυτι για τη συνομιλια αλλα δεν βρισκω κατι παρα μονο αυτα τα καινούργια τα διπλά ή τα αλλα με το καλωδιο.Υπαρχει κατι; https://www.plaisio.gr/fotografia-ixos/akoustika/ixchange-bluetooth-headset-mini-mauro_3266761 Παράθεση ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johndrama Δημ. May 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2020 Μέσα στην καραντίνα τα δουλεύω skype και τηλέφωνο. δεν έχω πρόβλημα αλλά 20 ευρω τα πήραμε... οκ? Υπάρχουν κάτι άλλες μάρκες που ο μαγνήτης τα σβήνει κιόλας.... https://www.skroutz.gr/s/19088530/Awei-AK7-%CE%9C%CF%80%CE%BB%CE%B5.html#reviews και λένε ότι αυτό ειναι πολύ καλό ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- https://www.plaisio.gr/fotografia-ixos/akoustika/ixchange-bluetooth-headset-mini-mauro_3266761 Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. May 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2020 Καλά όλοι αναφέρουν multipoint μέσα αλλά δεν ξέρω με ποιο τρόπο το εννοούν. Και τα freebuds 3 τα αναφέρουν ως multipoint αλλά δεν είναι με αυτή την έννοια. Πιστεύω ότι το αναφέρουν με βάση ότι μπορούν να αποθηκεύσουν πολλές συσκευές και να μην χρειάζεται pairing κάθε φορά. Αλλά ταυτόχρονη σύνδεση δεν γίνεται. Πρέπει να γίνει χειροκίνητα η αλλαγή. Και εγώ πχ θέλω να έχω τα freebuds συνδεδεμένα στο PC που δουλεύω και ταυτόχρονα στο κινητό να απαντάω σε κλήσεις αλλά δεν γίνεται. Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CoyoteD Δημ. May 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2020 Εμείς απαντάμε ποιά ειναι multi point όπως το λες εσύ ακριβώς και σε pc και σε τηλεφωνο. και τα δύο κάνουν voip ενα παίζει μουσική Το τι κάνουν αυτοί ειναι άλλο θέμα ----- προσθήκη μηνύματος 12 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Και τα freebuds 3 τα αναφέρουν ως multipoint αλλά δεν είναι με αυτή την έννοια τα αναφέρουν τα site. Οχι η εταιρία που τα πουλάει όμως... πχ ο Κώτσος τα έχει λάθος στο site του Παράθεση ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. May 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2020 Ναι στα καταστηματα αναφερόμουν προφανώς. Επειδή ο φίλος έβαλε λινκ από eshop πχ Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CoyoteD Δημ. May 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2020 Εκεί είχε, δίκιο, δεν το είχα τσεκάρει ποτέ, αν και τα είχα σπίτι... eshop.gr σωστό, plaisio.gr λάθος Παράθεση ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rackal Δημ. May 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2020 Ναι στα καταστηματα αναφερόμουν προφανώς. Επειδή ο φίλος έβαλε λινκ από eshop πχ Ο φίλος όμως τα χει δοκιμασμένα όσα αναφέρει. Το e-shop το κοτσαρα επειδή ήθελε κάπου να το δει γραμμένο. Άλλωστε υπάρχουν τόσα reviews που αναλύει τη κάθε συσκευή και με αυτά έχω γνώμονα εγω και συνάμα αναφέρομαι και γω εδω μέσα. Πάντως τυπικά το e-shop που το παρακολουθώ χρόνια στα specs δεν είχε ποτέ λάθος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CoyoteD Δημ. May 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2020 Πάντως μερικές μέρες που φοράω αυτά με το κορδόνι και ειναι και multipairing υπάρχει διαφορά στην άνεση μου. Τόσο που σκέφτομαι να ζητήσω έγγριση από τα κεντρικά να παραγγείλω γνήσια airpods που είναι multipairing Από την άλλη αν δεν ειναι σαν τα δύο που ανέφερα πχ με κορδόνι το Huawei και το MI Sports δε θα βγάζουνε την ημέρα με συνδέσεις skype και teams συνέχεια. Είναι μεγάλη η διαφορά γιατί αυτά έχουν μπαταρία πολλές φορές και στα δύο μερη και αριστερά και δεξιά Παράθεση ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pedro_G Δημ. May 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2020 xiaomi airdots??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CoyoteD Δημ. May 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2020 ποιά είναι η ερώτηση? Παράθεση ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. May 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2020 Υπαρχουν καλα bluetooth ακουστικα που να μην φευγουν απο το αυτι κατα το τρεξιμο; Σε λογικη τιμη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CoyoteD Δημ. May 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2020 Υπαρχουν καλα bluetooth ακουστικα που να μην φευγουν απο το αυτι κατα το τρεξιμο; Σε λογικη τιμη. πολλά έχουμε αναφέρει πιο πάνω αλλά δε μας λες αν θέλεις καλώδιο μεταξύ τους ή όχι Παράθεση ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bujinkan Δημ. May 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2020 Υπαρχουν καλα bluetooth ακουστικα που να μην φευγουν απο το αυτι κατα το τρεξιμο; Σε λογικη τιμη.Το λογική τιμή διαφέρει στον καθένα μας Sent from my VOG-L29 using Tapatalk Παράθεση http://banner.ronin.gr/img/chuck.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnakis25 Δημ. May 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2020 Εγω φίλε μου χρησιμοποιώ τα JBL endurance sprint και εδώ και ένα χρόνο δεν μου έχουν φύγει ποτέ. Με πολύ καλή διάρκεια μπαταρίας, αδιάβροχα. Και με ακούνε και καλά οι συνομιλητές μου αν σου τύχει καμία κλήση. Τιμή Σκρουτζ 40 ευρω Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. May 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2020 Εγω φίλε μου χρησιμοποιώ τα JBL endurance sprint και εδώ και ένα χρόνο δεν μου έχουν φύγει ποτέ. Με πολύ καλή διάρκεια μπαταρίας, αδιάβροχα. Και με ακούνε και καλά οι συνομιλητές μου αν σου τύχει καμία κλήση. Τιμή Σκρουτζ 40 ευρω Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΔιαβαζω οτι υστερουν στο μπασο. Ισχυει? Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnakis25 Δημ. May 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2020 Να σε πω την αλήθεια επειδή δεν είμαι πολύ απαιτητικός στην ποιότητα του ήχου στη μουσική δεν κατάλαβα κάτι τέτοιο. Αλλά ίσως κάποιο πιο εκπαιδευμένο και απαιτητικο αυτί να καταλάβαινε. Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. May 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2020 Εγω φίλε μου χρησιμοποιώ τα JBL endurance sprint και εδώ και ένα χρόνο δεν μου έχουν φύγει ποτέ. Με πολύ καλή διάρκεια μπαταρίας, αδιάβροχα. Και με ακούνε και καλά οι συνομιλητές μου αν σου τύχει καμία κλήση. Τιμή Σκρουτζ 40 ευρω Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Για στείλε λινκ... Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sharky1981 Δημ. May 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2020 τα φανταστικά plantronics voyager 3200 που ειχα μετα απο λάθος κατέληξαν σε γκρεμό αρα έμεινα απο headset ...σκέφτομαι να δωσω κατι παραπάνω και να παω στα freebund 3 που ειναι και dual πιστεύεται θα εχω την ιδια ποιότητα σε κλήσεις η να ξανα παρω τα 3200 με το φανταστικο τους μικρόφωνο...διπλα σε κομπρεσέρ, ανοιχτα παράθυρα στο αμαξι και παντα με άκουγαν σαν να ήμουν μεσα σε γραφείο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnakis25 Δημ. May 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2020 Για στείλε λινκ...https://www.skroutz.gr/s/15005258/JBL-Endurance-Sprint-%CE%9C%CE%B1%CF%8D%CF%81%CE%BF.html?utm_source=android&utm_campaign=skroutz_share Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Voodooman Δημ. May 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2020 Creative outlier active. Μια χαρά ήχος, δεν φεύγουν ποτέ από το αυτί, μπαταρία πολύ καλή, αδιάβροχα, €20 στο Crazy Sundays, τα βγάζουν συχνά σε αυτήν την τιμή. Κάποιους τους ενοχλεί το volume control που είναι στη δεξιά πλευρά, κουνιέται και τους ενοχλεί στο τρέξιμο, εμένα όχι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. May 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2020 πολλά έχουμε αναφέρει πιο πάνω αλλά δε μας λες αν θέλεις καλώδιο μεταξύ τους ή όχιΑυτα που ειναι χωρις καλωδιο, καθονται καλα στο αυτι; Τωρα εχω αγορασει ενα 2ο ζευγαρι Nano Zircon, στην τιμη των 10-15 ευρω εχω διαβασει οτι ειναι απο τα καλυτερα, βεβαια δεν ειναι bluetooth. Πολυ καλο ηχο, αλλα καποιες φορες πανε να μου φυγουν οταν τρεχω, δλδ ανα λιγα λεπτα τα πιεζω να ξαναμπουν μεσα. https://www.aliexpress.com/item/32497600045.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.515c4c4d0kq4CK Οταν λεω λογικη τιμη, εαν αξιζουν τα χρηματα τους ΚΑΙ εχουν καλο ηχο, τοτε και 50+. Θα τα χρησιμοποιω μονο για τρεξιμο, Αλλα δεν θα με χαλαει να τα εχω και για ομιλια, αν και σπανια μιλαω στο τηλεφωνο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. May 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2020 τα φανταστικά plantronics voyager 3200 που ειχα μετα απο λάθος κατέληξαν σε γκρεμό αρα έμεινα απο headset ...σκέφτομαι να δωσω κατι παραπάνω και να παω στα freebund 3 που ειναι και dual πιστεύεται θα εχω την ιδια ποιότητα σε κλήσεις η να ξανα παρω τα 3200 με το φανταστικο τους μικρόφωνο...διπλα σε κομπρεσέρ, ανοιχτα παράθυρα στο αμαξι και παντα με άκουγαν σαν να ήμουν μεσα σε γραφείο Δεν νομιζω πως για ομιλια υπαρχει κατι καλυτερο απο το 3200. Ισως το 5200 αλλα ειναι εξεζητημενο σαν μεγεθος. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts