Jump to content

Bluetooth ακουστικά (Hands-Free)

moderndrummer
 Κοινοποίηση

επιλογή bluetooth  

6 members have voted

1. 1. επιλογή bluetooth

• Jawbone Icon
      0
    • Jabra Extreme
      0
    • Plantronics 975
      3
    • Jawbone Era
      0
    • Samsung Modus 3500
      0
    • Motorola HX550
      0
    • 'Αλλο
      3

This poll is closed to new votes

Recommended Posts

Χρήση σε ποδηλατοβόλτες και στην καθημερινότητα ενίοτε.

Ξέχασα να αναφέρω ότι μου είναι σημαντικό να αντέχουν και λίγο ιδρώτα, αναπόφευκτος ειδικά τώρα το καλοκαίρι.

Μη βγούνε off με το που πάρουν λίγο υγρασία.

Πάρε τα anker και μιας που μπαίνεις στη διαδικασία δες και τα xiaomi μπορεί να μην έχει τα volume buttons στο καλώδιο αλλά τα χει στο αυτί κάτι που το θεωρώ περισσότερο χρήσιμο γιατί το καλώδιο χάνετε στο σβέρκο. Επίσης αν σου αρέσει το σχέδιο του anker θα σου έλεγα να πάρεις τα meizu ep 51έχουν καλύτερο ήχο και είναι ipx4

signaturegif.gif.db6a042404483db25bb662dad73cd036.gif

• Απαντήσεις 13,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Πάρε τα anker και μιας που μπαίνεις στη διαδικασία δες και τα xiaomi μπορεί να μην έχει τα volume buttons στο καλώδιο αλλά τα χει στο αυτί κάτι που το θεωρώ περισσότερο χρήσιμο γιατί το καλώδιο χάνετε στο σβέρκο. Επίσης αν σου αρέσει το σχέδιο του anker θα σου έλεγα να πάρεις τα meizu ep 51έχουν καλύτερο ήχο και είναι ipx4

Τα meizu τα είδα. Εντυπωσιακά θα έλεγα από άποψη κατασκευής - εμφάνισης.

Θα δω αν παίζει κάποιο καλό offer σε gearbest κλπ.

Είναι συμβάτα με iOS ή θα μου είναι άχρηστο το controller του;

Τα xiaomi sports εννοείς;

Δείχνουν πολύ ογκώδη στις φωτογραφίες τουλάχιστον, για τον λόγο ότι έχουν τα controls πάνω.

Ευχαριστώ

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ναι έχουν πλήρη συμβατότητα.

Αλήθεια εσύ της οικογένειας του μήλου πως και δεν πήγες στα beats;

Ναι τα xiaomi sports λέω.

Δεν είναι ογκώδη μη σου πω πως τα θεωρώ αρκετά διακριτικά...

1487077918133874404.jpg

Ναι έχουν πλήρη συμβατότητα.

Αλήθεια εσύ της οικογένειας του μήλου πως και δεν πήγες στα beats;

Ναι τα xiaomi sports λέω.

Δεν είναι ογκώδη μη σου πω πως τα θεωρώ αρκετά διακριτικά...

1487077918133874404.jpg

Γιατί τα beats τα θεωρώ σκουπίδια στο κομμάτι του ήχου και πόσο μάλλον για τα € που ζητάνε.

Εξάλλου εγώ ψάχνω κάτι με χαμήλο budget αυτή τη στιγμή αλλά αν αποφάσιζα να δώσω 90-100+ σίγουρα δεν θα πήγαινα σε beats.

Γιατί τα beats τα θεωρώ σκουπίδια στο κομμάτι του ήχου και πόσο μάλλον για τα € που ζητάνε.

Εξάλλου εγώ ψάχνω κάτι με χαμήλο budget αυτή τη στιγμή αλλά αν αποφάσιζα να δώσω 90-100+ σίγουρα δεν θα πήγαινα σε beats.

Δικός μου είσαι και συ...

Καλησπέρα :)

Όποιος έχει τα sbh 70 μπορεί να μου πει εάν ενημερωνουν τα εισερχόμενα μνμτα ???

IPhone pro max /note 10 plus ,ipad pro 11 & MacBook pro :love:

Καλησπέρα :)

Όποιος έχει τα sbh 70 μπορεί να μου πει εάν ενημερωνουν τα εισερχόμενα μνμτα ???

Εννοεισ με δόνηση και ηχο;

Samsung Galaxy S8 plus.....

Πήρα το bluetooth hands-free Jabra classic. Διάβασα καλά λόγια. Το συνδέω στο Honor και ο ήχος του είναι χάλια, σαν να έχει παράσιτα, σαν μεταλλικός, χάλια.... Το συνδέω με το J5 2016 της γυναίκας μου και ο ήχος είναι απίστευτος, καμπάνα. Καμιά ιδέα τι μπορεί να φταίει; Το Jabra είναι έκδοση 4.0 (έτσι γράφει), το τηλέφωνο είναι 4.2, δεν ξέρω αν παίζει κάποιο ρόλο.
ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ

Εννοεισ με δόνηση και ηχο;

Έκανα κάποιες δοκιμές κ είδα ότι όταν είναι στο αθόρυβο το κινητο,το bt σε ειδοποιεί μόνο για τις κλήσεις κ όχι για να μνμτα -ενώ το sbh 50 το κάνει κανονικα!

Όταν είναι με ήχο τότε σε ειδοποιεί για όλα :)

IPhone pro max /note 10 plus ,ipad pro 11 & MacBook pro :love:

Πήρα το bluetooth hands-free Jabra classic. Διάβασα καλά λόγια. Το συνδέω στο Honor και ο ήχος του είναι χάλια, σαν να έχει παράσιτα, σαν μεταλλικός, χάλια.... Το συνδέω με το J5 2016 της γυναίκας μου και ο ήχος είναι απίστευτος, καμπάνα. Καμιά ιδέα τι μπορεί να φταίει; Το Jabra είναι έκδοση 4.0 (έτσι γράφει), το τηλέφωνο είναι 4.2, δεν ξέρω αν παίζει κάποιο ρόλο.

Μπες στις εφαρμογές του honor > περισσότερα > εμφάνιση διεργασιών συστήματος και οτι βρίσκεις σε Bluetooth μπες και κάνε εκκαθάριση δεδομένων κάνε ρεσταρτ και μπες στο Bluetooth και σβήσε όλες τις συσκευές που είναι σε ζεύξη.

Πες μας τα αποτελέσματα.

Μπες στις εφαρμογές του honor > περισσότερα > εμφάνιση διεργασιών συστήματος και οτι βρίσκεις σε Bluetooth μπες και κάνε εκκαθάριση δεδομένων κάνε ρεσταρτ και μπες στο Bluetooth και σβήσε όλες τις συσκευές που είναι σε ζεύξη.

Πες μας τα αποτελέσματα.

Ακολούθησα τα βήματα. Δείχνει να βελτιώθηκε πολύ, δηλαδή τι πολύ, τώρα ακούω κανονικά. Εντωμεταξύ πέταξα και μια εφαρμογή της jabra που έλεγε να κατεβάσω από το store. Δεν πρόσφερε τίποτα, άχρηστα εργαλεία. Κάτι manuals, ένδειξη μπαταρίας (που έτσι κι αλλιώς την έχουμε) κτλ. Το μόνο που μπορεί να είχε κάποια χρησιμότητα είναι ένα εργαλείο για την περίπτωση που κάποιος χάσει το ακουστικό και σε βοηθούσε να το βρεις ενεργοποιώντας έναν αυξανόμενο ήχο. Παντως η ουσία είναι ότι τώρα ακούω τον συνομιλητή μου. Ευχαριστώ για το tip φίλε μου.

ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ

Αν έχω μόνιμα συνδεδεμένο το bluetooth hands-free ακουστικό στο τηλέφωνο ή μπαταρία του τηλεφώνου εξαντλείται πολύ πιο γρήγορα ή έχει μικρή επίπτωση;

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Ακολούθησα τα βήματα. Δείχνει να βελτιώθηκε πολύ, δηλαδή τι πολύ, τώρα ακούω κανονικά. Εντωμεταξύ πέταξα και μια εφαρμογή της jabra που έλεγε να κατεβάσω από το store. Δεν πρόσφερε τίποτα, άχρηστα εργαλεία. Κάτι manuals, ένδειξη μπαταρίας (που έτσι κι αλλιώς την έχουμε) κτλ. Το μόνο που μπορεί να είχε κάποια χρησιμότητα είναι ένα εργαλείο για την περίπτωση που κάποιος χάσει το ακουστικό και σε βοηθούσε να το βρεις ενεργοποιώντας έναν αυξανόμενο ήχο. Παντως η ουσία είναι ότι τώρα ακούω τον συνομιλητή μου. Ευχαριστώ για το tip φίλε μου.

Σήμερα το πρωί πάλι τα ίδια. Χάλια ήχος. Έκανα ξανά εκκαθάριση και έστρωσε. Το περίεργο είναι πως αυτό μου το κάνει μόνο στις κλήσεις, στα υπόλοιπα, μοτσική, videos YouTube κτλ.δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα στον ήχο.

ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ

Δως μου ενα λινκ απο το jabra σου.

Σκέψου και το ενδεχόμενο κάποιου bug...

Η μπαταρία δεν εξαντλείται και μόνιμα να το έχεις συνδεδεμένο, αν βλέπεις μεγάλες καταναλώσεις άρχισε να ψάχνεις πιθανά προβλήματα.

Edit: όταν λες χάλια ήχο τι εννοείς; Με διακοπές ή θολο και μουντό ήχο;

Μπας και το βάζεις σε καμιά τσέπη όταν μιλάς και κόβεις το σήμα;

Τσέκαρε λίγο τα πάντα όταν η συσκευή και το Bluetooth είναι σε εμφανείς σημείο και κοντά...

Τα jabra όπως και τα honor έχουν χαμηλούς δέκτες...

Edited by rackal

Δως μου ενα λινκ απο το jabra σου.

Σκέψου και το ενδεχόμενο κάποιου bug...

Η μπαταρία δεν εξαντλείται και μόνιμα να το έχεις συνδεδεμένο, αν βλέπεις μεγάλες καταναλώσεις άρχισε να ψάχνεις πιθανά προβλήματα.

Edit: όταν λες χάλια ήχο τι εννοείς; Με διακοπές ή θολο και μουντό ήχο;

Μπας και το βάζεις σε καμιά τσέπη όταν μιλάς και κόβεις το σήμα;

Τσέκαρε λίγο τα πάντα όταν η συσκευή και το Bluetooth είναι σε εμφανείς σημείο και κοντά...

Τα jabra όπως και τα honor έχουν χαμηλούς δέκτες...

http://www.jabra.com/products/bluetooth/jabra_classic/jabra_classic

Όταν λέω χάλια ήχο εννοώ έναν ήχο έντονα μεταλλικό σε σημείο να δυσκολεύομαι να καταλάβω τον άλλο και με μικρές διακοπές. Δεν το κάνει πάντα όμως. Να σήμερα το πρωί μου το έκανε. Το είχα αποσυνδέσει το βράδυ και μετά την πρωινή επανασύνδεση μου το έκανε. Έκανα εκκαθάριση και έστρωσε. Από εκείνη την ώρα παίζει καμπάνα.

Δεν απομακρύνομαι γιατί είδα πως υπάρχει θέμα όταν πάω πιο πέρα από μερικά μέτρα. Κοντά το έχω όταν το κάνει και έξω από τσέπη.

Το περίεργο είναι πως όπως είπα και παραπάνω σε όλα τα άλλα (multimedia) δεν έχω θέμα με τον ήχο, αλλά και στις κλήσεις όταν παίζει ακούγεται πολύ καλά και οι άλλοι με ακούν πολύ καλά, ακόμα και όταν εγώ δεν τους ακούω σωστά οι άλλοι με ακούν δυνατά και καθαρά.

ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ

Ο μεταλλικός και οι διακοπές οφείλονται στην απουσία ή κακού σήματος, μπας και εκείνη την ώρα το "χουφτωνεις" το τηλέφωνο και στα κάνει;

Πάντως αν είναι να χαλάει ο ήχος θα το κάνει σε όλα οχι μόνο σε κλήσεις.

Όπως και να χει αν ξανά αντιμετωπίσεις πρόβλημα κάνε την τελική λύση που είναι η επαναφορά ρυθμίσεων δικτύου και αν δεν στρώσει βαψτο μπλε και θάλασσα :p

Απο την άλλη καλό θα ήταν να δοκιμάσεις και ένα άλλο Bluetooth να ξεκαθαρίσουμε τι φταίει;

Ο μεταλλικός και οι διακοπές οφείλονται στην απουσία ή κακού σήματος, μπας και εκείνη την ώρα το "χουφτωνεις" το τηλέφωνο και στα κάνει;

Πάντως αν είναι να χαλάει ο ήχος θα το κάνει σε όλα οχι μόνο σε κλήσεις.

Όπως και να χει αν ξανά αντιμετωπίσεις πρόβλημα κάνε την τελική λύση που είναι η επαναφορά ρυθμίσεων δικτύου και αν δεν στρώσει βαψτο μπλε και θάλασσα :p

Απο την άλλη καλό θα ήταν να δοκιμάσεις και ένα άλλο Bluetooth να ξεκαθαρίσουμε τι φταίει;

Τώρα που το λες μπορεί και να φταίει το πως ακριβώς το βάζω να κάτσει στο αυτί κάποιες φορές.

Καλά όταν το χουφτώνω χαλαεί πολύ ο ήχος όντως.

Όταν λες επαναφορά ρυθμίσεων δικτύου; από που;

Edited by vastegial_74
ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ

Ο εύκολος τρόπος είναι να πας στην αναζήτηση των ρυθμίσεων και να γράψεις επαναφορά είναι η δεύτερη επιλογή.

Ο δύσκολος τρόπος πάει έτσι: ρυθμίσεις > σύνθετες ρυθμίσεις > δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας και επαναφορά > προσωπικά δεδομένα η δεύτερη επιλογή...

Πχ να σου δώσω να καταλάβεις, όταν βάζω το κινητό στη δεξιά τσέπη και το ακουστικό στο αριστερό αυτί έχω διακοπές.

Δεν το πίστευα ποτέ ότι θα πω μπράβο στην Sony για το SBH54, μετά τη συνεχόμενη απογοήτευση αρκετών μηνών, όσο δεν αντιμετωπίζονταν το πρόβλημα. Το τελευταίο update έστρωσε πραγματικά τη συσκευή, αν και δε λείπουν πού και πού ορισμένες αποσυνδέσεις, που δεν έχουν όμως καμία σχέση με το χάλι που είχε στην αρχή της κυκλοφορίας του.

Το application πάντως εξακολουθεί να είναι δύσχρηστο.

Εξακολουθω να ψαχνω μια συσκευή σαν το sbh54... Αλλα με απογοητευσε παρα πολυ.

Εμένα πιο πολύ με απογοήτευσε ο διάδοχός του, το 56άρι...

Εχω το Plantronics m70 εδω κ 2 χρόνια περιπου..εχει πέσει δυστυχώς παρα πολυ η ενταση του ακουστικου...να ξανα παρω το ιδιο ή εχετε να προτεινετε κατι αλλο;

Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra

iPad Pro M4

Garmin Fenix 7X Sapphire Solar

Apple Airpods Pro 2

Εχω το Plantronics m70 εδω κ 2 χρόνια περιπου..εχει πέσει δυστυχώς παρα πολυ η ενταση του ακουστικου...να ξανα παρω το ιδιο ή εχετε να προτεινετε κατι αλλο;

Εγώ το έχω ενάμιση χρόνο και δεν έχω διαπιστώσει πτώση πάντως. Στα 20€ που κοστίζει δεν υπάρχει αντίπαλος κατά τη γνώμη μου

Εγω πηρα γυρω στο 20€ το jabra classic. Στο δικο μου τηλεφωνο εκανε κατι κολπα αλλα με δυο samsung που το συνδεσα επαιζε καμπανα.

ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ