tpapo Δημ. June 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2007 Είπα να το χτυπήσω κι εγώ αλλά κόλλησα στη μικρή διάρκεια που έχει...αλλά μάλλον θα το πάρω Οσον αφορά τον αντάπτορα εγώ την έπαθα και κάηκα....πήρα ένα τηλ. απο Αγγλία κόβω το φις βάζω Ελληνικό, παφ πέφτουν οι ασφάλειες και το τηλ. στα σκουπίδια(εννοείται καινούριο-πρώτη φόρτιση), aw στα καταστήματα ηλεκτρονικών έχει αντάπτορες. Φιλε ειναι super συνδεθηκε αμέσως με ότι se (750.700) υπήρχε στο σπιτι αν και ηταν τελειως αφορτιστο και ειναι πραγματικά μικρό......αλλά την επαθα με το φορτιστη ,αντε τωρα να τρεχω να βρω adaptora :mad: Παράθεση Pipo M9 (RileyROM 2.6.4) - ZTE V967S (1.0.5) - Xiaomi RedMi 1S (MIUI V7 5.8.27)-Xiaomi Redmi 2 (MIUI V7 5.8.27)-Xiaomi Redmi Note 2 (MIUI V7 6.4.28) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos_bei Δημ. June 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2007 Πήρα το Nokia HS-12W (αυτό με το ενσωματωμένο ραδιόφωνο). Παίζει τέλεια τόσο το ραδιόφωνο όσο και σαν handsfree. Έλα όμως που όταν βάζω μουσική από το Nokia E65 ή από το N73 ΜΕ παίζει χάλια (χειρότερα και από μονοφωνικό ραδιόφωνο και χωρίς να μπορώ να επηρρεάσω τον ήχο από το equaliser του τηλεφώνου). Στην αρχή σκέφτηκα ότι μπορεί το Ε65 να μην υποστηρίζει AD2P και για αυτό δοκίμασα το Ν73 (μη μου πείτε ότι ούτε και αυτό το υποστηρίζει), αλλά τίποτα. Έχω και ένα SonyEricsson DS-970 που σε συνδυασμό με το W950 παίζει καταπληκτικά! Στο ΝΟΚΙΑ τι μπορεί να φταίει; Και τα 2 Νοκια που αναφέρεις δεν έχουν A2DP Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos_bei Δημ. June 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2007 Ξέρει κανείς πώς μπορώ να συγχρονίσω το plantronics 640 με συσκευές? Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitriossara Δημ. June 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2007 Ξέρει κανείς πώς μπορώ να συγχρονίσω το plantronics 640 με συσκευές? πατας κωστη το πληκτρο για μερΙκα δευτερολεπτΑ συνεχομενΑ μεχρι να αρχισει να αναβοσβηνει μπλε-κοκκινο που σημαινει οτι ειναι σε κατασταση pairing...τεσσερα μηδΕνικα 0000 και τελειωσες.. ΥΓ:χαθηκαμε,τι εγινε μετακομισες απο θεσ/νικη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
onouf Δημ. June 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2007 Ξέρει κανείς πώς μπορώ να συγχρονίσω το plantronics 640 με συσκευές? φιλε μοθ και εγω αυτο σκεφτομαι να παρω....μηπως χερει κανεις αν υπαρχει γενικα προβλημα συμβατοτητας???εγω εχω το htc x7500...μηπως θα υπαρχει καποιο προβλημα???τα αρχεια μουσικης ή του player θα μπορς να τα ακουω....ευχαριστω:ninja: Παράθεση ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΚΙΝΗΤΟ,ΜΟΥ ΧΑΛΑΕΙ ΣΤΟ ΛΕΠΤΟ...ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΧΑΡΩ....:cry: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pharmex Δημ. June 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2007 Και τα 2 Νοκια που αναφέρεις δεν έχουν A2DP To είχα υποψιαστεί! Και μετά σου λένε Music Edition για το Ν73... Μα πόσο απατεώνες είναι ρε παιδί μου! By the way, υπάρχει Nokia με A2DP και ποιό (το Ν95 είναι, σωστά;); Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giankyr Δημ. June 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2007 Που μπορώ να βρω adaptor απο αγγλικου τυπου σε ευρωπαικο ,αγορασα το wep200 απο ebay και μου ηρθε με charger me 2 ακροδεκτες -ελασματα ( αγγλικου - κινεζικού ) τυπου...help... Ξαναρώτα μπας και σου 'ρθει η απάντηση απ' το Θεό.. Μπερδεύεις το forum με την εξυπηρέτηση πελατών! Πάρε τον φορτιστή σου και πήγαινε σ' ένα μαγαζί με ηλεκτρολογικό υλικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostis100 Δημ. June 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2007 ........................... Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpapo Δημ. June 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2007 Ξαναρώτα μπας και σου 'ρθει η απάντηση απ' το Θεό.. Μπερδεύεις το forum με την εξυπηρέτηση πελατών! Πάρε τον φορτιστή σου και πήγαινε σ' ένα μαγαζί με ηλεκτρολογικό υλικό. Το προβλημα λύθηκε με ενα adaptor Που μπορει εύκολα να βρει κανεις σε μαγαζι ηλεκτρονικών:) giankyr : :lol: Κυρίως εγραψα για το samsung wep 200 και τις πρωτες πολύ καλές εντυπώσεις που ειχα ,δευτευρευον θεμα ανεφερα και για τον φορτιστη Παράθεση Pipo M9 (RileyROM 2.6.4) - ZTE V967S (1.0.5) - Xiaomi RedMi 1S (MIUI V7 5.8.27)-Xiaomi Redmi 2 (MIUI V7 5.8.27)-Xiaomi Redmi Note 2 (MIUI V7 6.4.28) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos_bei Δημ. June 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2007 πατας κωστη το πληκτρο για μερΙκα δευτερολεπτΑ συνεχομενΑ μεχρι να αρχισει να αναβοσβηνει μπλε-κοκκινο που σημαινει οτι ειναι σε κατασταση pairing...τεσσερα μηδΕνικα 0000 και τελειωσες.. ΥΓ:χαθηκαμε,τι εγινε μετακομισες απο θεσ/νικη; Βασικά εννοούσα πώς γίνεται να συγχρονίσεις το plantronics 640 με δεύτερη συσκευή. Για την πρώτη γνωρίζω.:) Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkaditis Δημ. June 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2007 kserei kaneis an poylane sen antalaktiko to to agistro poy pianei sto ayti apo ena bt ths motorolla (H300) Παράθεση Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkaditis Δημ. June 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2007 kanena thl apo antiprosopia ths motorolla Παράθεση Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpapo Δημ. June 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2007 kanena thl apo antiprosopia ths motorolla Εχω την εντύπωση ότι όλα τα αγκιστρα ειναι συμβατά ( πιάνουν..) με τα ακουστικά όπου βρεις καποιο φθηνό χτυπα το ,μη πληρώσεις για το Motorolla και καλά...;) Παράθεση Pipo M9 (RileyROM 2.6.4) - ZTE V967S (1.0.5) - Xiaomi RedMi 1S (MIUI V7 5.8.27)-Xiaomi Redmi 2 (MIUI V7 5.8.27)-Xiaomi Redmi Note 2 (MIUI V7 6.4.28) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitriossara Δημ. June 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2007 Βασικά εννοούσα πώς γίνεται να συγχρονίσεις το plantronics 640 με δεύτερη συσκευή. Για την πρώτη γνωρίζω.:) Με την ίδια ακριβώς διαδικασία,όπως και με την πρώτη συσκευή;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos_bei Δημ. June 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2007 Με την ίδια ακριβώς διαδικασία,όπως και με την πρώτη συσκευή;) μα όντας συνδεδεμένο με την πρώτη συσκευή, αν το κρατήσεις πατημένο για μερικά δευτερόλεπτα, σβήνει. Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tomgr Δημ. June 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2007 Αυτό το έχει δοκιμάσει κανείς; http://www.mobile-review.com/review/motorola-s705-en.shtml Σε 2 τηλ που δοκίμασα ενα μοτο και ενα σονυ ήταν μια χαρά. Αλλά να ξέρεις ότι αναγνωριση δεν θα έχεις αν η επαφή έχει ελληνικά. Και μάλιστα η μοτο δεν το παραδέχεται. Τους πήρα τηλ και κάνανε τους κινέζους. Κατά τα άλλα κανει ακριβώς αυτά που υπόσχεται, δυνατος καθαρός ήχος με καλο μπάσο, δυνατό ραδιόφωνο. Στριμάρεις από όποια συσκευή μπορεί να συνδεθεί πάνω του άκομα και απο το pc. Καλή εμβέλεια, αρκεί να μην έχεις πολλές παρεμβολές στο χώρο γιατί ρίχνει την απόσταση. Φαίνεται να έχει κάποιο dsp πάνω του για να κόβει τους περιμετρικούς ήχους αλλά ακόμα δεν έχω καταλάβιε πως δουλεύει :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giankyr Δημ. June 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2007 μα όντας συνδεδεμένο με την πρώτη συσκευή, αν το κρατήσεις πατημένο για μερικά δευτερόλεπτα, σβήνει. Ναι, σβήνει. Μετά κάνεις την ίδια διαδικασία που έκανες για το πρώτο pairing. Με σβηστό το ακουστικό, κρατάς πατημένο το κουμπί για 10'' μέχρι να αρχίσει να αναβοσβήνει το λαμπάκι μπλέ-κόκκινο, κάνεις pairing και με την άλλη συσκευή. Αφού ολοκληρωθεί η διαδικασία, πατάς και μία φορά το κουμπί του ακουστικού για να συνδεθεί με τις paired συσκευές (λογικά θα είναι συνδεδεμένο ήδη με την δεύτερη, οπότε απλά θα συνδεθεί και με την πρώτη!) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostis100 Δημ. June 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2007 Το Sony Ericsson HCB-120 το εχει κανεις ? Η αναγνωριση παιζει σε ολα τα κινητα ? Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobster21 Δημ. June 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2007 για το Nokia BH-100 τι ξερετε??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos_bei Δημ. June 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2007 plz delete Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos_bei Δημ. June 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2007 Ναι, σβήνει. Μετά κάνεις την ίδια διαδικασία που έκανες για το πρώτο pairing. Με σβηστό το ακουστικό, κρατάς πατημένο το κουμπί για 10'' μέχρι να αρχίσει να αναβοσβήνει το λαμπάκι μπλέ-κόκκινο, κάνεις pairing και με την άλλη συσκευή. Αφού ολοκληρωθεί η διαδικασία, πατάς και μία φορά το κουμπί του ακουστικού για να συνδεθεί με τις paired συσκευές (λογικά θα είναι συνδεδεμένο ήδη με την δεύτερη, οπότε απλά θα συνδεθεί και με την πρώτη!) thanks:) Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos_bei Δημ. June 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2007 To είχα υποψιαστεί! Και μετά σου λένε Music Edition για το Ν73... Μα πόσο απατεώνες είναι ρε παιδί μου! By the way, υπάρχει Nokia με A2DP και ποιό (το Ν95 είναι, σωστά;); Τα μόνα symbian που έχουν A2DP είναι τα N95, N76 και N91 8gb version. Τα δε series 40, από το 6233 και μετά έχουν όλα. Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xanthii Δημ. June 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2007 Εχω ένα qtek s200. Το αγόρασα 79 από Πλαίσιο. Το μόνο του πρόβλημα είναι αυτό με την κλήση από το ακουστικο των 10 τελευταίων αριθμών. Δεν βάζει το καταραμένο το + μπροστα από τον αριθμό και έτσι δεν μπορώ να κάνω κλήση. Μου βγάζει ότι ο αριθμός αυτός δεν υπάρχει. Πήρα και εγώ το συγκεκριμένο,γιατί το είχα εδώ και πολύ καιρό στα σχέδια μου. Όταν λες ότι δεν μπορείς να κάνεις κλήση εννοείς για το εξωτερικό? Γιατι άμα πατήσεις 2 φορές γρήγορα το κουμπί που είναι στο ακουστικό΄¨ κάνει κλήση κανονικά Ο γερμάνος το έχει στα 69 ευρώ Παράθεση [sIGPIC][sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pharmex Δημ. June 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2007 Παιδιά, πώς βάζω το HS-12W της Nokia σε κατάσταση pairing για να προσθέσω δεύτερη/τρίτη συσκευή; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PERIKLIS_15 Δημ. June 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2007 Μετά από σχετική αναφορά μου σε παλαιότερο post για το Bluetooth Ι-Tech ΙΙ αναφέρω την παντελή απογοήτευσή μου για το συγκεκριμένο μοντέλο και γενικότερα για αυτήν την εταιρία. Η συμβατότητα που έχει με δύο κινητά κρίνεται ως "πατάτα" αφού από το ένα κινητό που έχω υπάρχουν συνεχείς διακοπές επικοινωνίας. Η κατάσταση δεν καλυτερεύει αν χρησιμοποιώ το Bluetooth ΜΟΝΟΝ για το ένα κινητό. Το κακό είναι ότι πολλές φορές γίνεται αποσύνδεση της επικοινωνίας Bluetooth και κινητό ενώ έχω απαντήσει στην κλήση και το αποτέλεσμα είναι να μην ακούγεται ούτε αυτός που καλεί ούτε εγώ που ομιλώ. Συμπέρασμα...χρεώσεις χωρίς λόγο. Οπότε...όσοι σκέφτεστε για μία τέτοια αγορά είναι καλύτερο να το σκεφτείτε ακόμη προσεκτικότερα. Καλό μεσημέρι. Παράθεση http://www.trustbet.eu Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts