jonakic Δημ. February 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2014 Μήπως έχεις το note 2? Εγω εχω το note 2 μετα την 4.3 με HM1500 εχω τα ιδια προβληματα.στης 10 κλησεις η 5 εχουν αυτο προβλημα με 4.1.2 δεν ειχα τετοια προβληματα με το ιδιο bluetooth. Παράθεση :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. February 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2014 Σε εμένα στο πιο δυνατό με ξεκουφαίνει Όντως, δυναμώνει και απ'το ακουστικο και απ το τηλέφωνο, κατάφερα να ακούσω μια γνωστή μου που μιλάει υπερβολικά σιγά.. Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. February 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2014 Όντως, δυναμώνει και απ'το ακουστικο και απ το τηλέφωνο, κατάφερα να ακούσω μια γνωστή μου που μιλάει υπερβολικά σιγά.. Κοίτα να δεις πλάκα πλάκα που τελικά κάναμε πολύ καλή αγορά. Στην αρχή έλεγα δεν θα πάρουμε καθόλου προϊόν, μετά λέω θα είναι μαϊμού το Bluetooth ,αλλά τελικά φαίνεται εξαιρετικό με πολύ καλή απόδοση ήχου και εξαιρετική απόκριση στις φωνητικές εντολές. Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apstratos Δημ. February 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2014 καλημερα σας. ειμαι αναμεσα στα 2 παρακατω. sony mbh10 vs plantronics m55. Τι προτεινετε εσεις? εχω 2 κινητα,οποτε θελω multipoint. θελω ο ηχος απο το ενα κινητο μου (galaxy s4) να μεταφερεται στο bt. Νομιζω οτι και τα 2 μου καλυπτουν τις αναγκες μου. Αλλο ποιο ειναι το καλυτερο? Η τιμη ειναι 25,90 και 27,90 αντιστοιχα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SeNNinhA Δημ. February 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2014 Δεν νομιζω να εχουν ιδιαίτερη διαφορά σε απόδοση σε ήχο αλλα το Plantronics εχει: - Deep Sleep για εξοικονόμηση μπαταρίας - Φωνητική απόρριψη/απάντηση της κλήσης και ειδοποιήσεις για μπαταρια και σύνδεση/αποσύνδεση - 2 χρόνια εγγυηση (το Sony 6 μηνες) Προσωπικα μονο και μονο για την εγγυηση 2 χρόνια θα πήγαινα στο Μ55 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emm_stra Δημ. February 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2014 Καλημέρα, υπάρχει τρόπος να συνδεσω το mw1 με το Lumia 1020 χωρίς να συνδέεται για μουσική; όταν είναι έτσι ο ήχος των SMS ακούγεται στο ακουστικό με αποτέλεσμα να μην ακούω ποτέ ότι έχω μήνυμα. Παράθεση Να γελάτε ,....... γιατί είναι μεταδοτικό !!!!!!:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. February 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2014 Καλημέρα, υπάρχει τρόπος να συνδεσω το mw1 με το Lumia 1020 χωρίς να συνδέεται για μουσική; όταν είναι έτσι ο ήχος των SMS ακούγεται στο ακουστικό με αποτέλεσμα να μην ακούω ποτέ ότι έχω μήνυμα. αυτο γινεται στο ανδροιδ, οταν απενεργοποιεις τον ηχο για πολυμεσα, ετσι το λεει στις ρυθμισεις του ΒΤ. τωρα lumia δεν ξερω το μενου αλλα ψαξτο καπως ετσι. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venduza Δημ. February 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2014 Με την αναβάθμιση του s4 σε 4.4.2 λύθηκαν και τα προβλήματα συνδεσιμοτητας που ειχα με το sony mw1 . Προφανος ηταν κάποιο bug της 4.3. Επιτελους απολαμβανω ξανα το bluetooth μου! Παράθεση HTC 10 / HTC M8 stock 6.0 / Google NEXUS 9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis_m Δημ. February 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2014 Με την αναβάθμιση του s4 σε 4.4.2 λύθηκαν και τα προβλήματα συνδεσιμοτητας που ειχα με το sony mw1 . Προφανος ηταν κάποιο bug της 4.3. Επιτελους απολαμβανω ξανα το bluetooth μου! Μήπως ήθελαν κανένα update οι εφαρμογές του mw1? γιατί εμένα με note 3 & 4.3 δουλεύουν όλα ρολόι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venduza Δημ. February 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2014 Ολα ηταν ενημερωμενα απο smart connect μεχρι την τελευταία εφαρμογή που ειχε μεσα για το mw1. Ολα δουλευαν ρολόι εκτος απο ενα βασικο ...δεν μου περναγε αυτόματα την κληση στο handsfree και επρεπε καθε φορα να το γυρναω εγω χειροκίνητα απο το κινητο. Κ ολα αυτα ξεκινησαν με την 4.3. με 4.2.2 δεν ειχα κανενα πρόβλημα. Και φαντάσου το φλασαρα δυο φορες του εκανα και ενα ακομα update της 4.3 αλλα εκει αυτο αρνούνταν να δουλέψει.. Παράθεση HTC 10 / HTC M8 stock 6.0 / Google NEXUS 9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. February 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2014 Nα πεταχτώ και εγώ κλασικά που ενδιαφέρομαι για το mw1. Από,τι βλέπω μόνο το Πλαίσιο το έχει σε αξιοπρεπή τιμή έστω και με λειψό περιεχόμενο. Τον επόμενο μήνα θα το αγοράσω οπότε ό,τι εντυπώσεις έχετε από τις διάφορες εκδόσεις Android σε συνεργασία με το MW1, γράψτε το εδώ παρακαλώ. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venduza Δημ. February 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2014 Κωνσταντινε εμενα με Samsung s4 και 4.4.2 δουλεύει απροβληματιστα..με 4.3 ομως ειχα το θεμα που περιγραφω πιο πανω Παράθεση HTC 10 / HTC M8 stock 6.0 / Google NEXUS 9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis_m Δημ. February 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2014 Nα πεταχτώ και εγώ κλασικά που ενδιαφέρομαι για το mw1. Από,τι βλέπω μόνο το Πλαίσιο το έχει σε αξιοπρεπή τιμή έστω και με λειψό περιεχόμενο. Τον επόμενο μήνα θα το αγοράσω οπότε ό,τι εντυπώσεις έχετε από τις διάφορες εκδόσεις Android σε συνεργασία με το MW1, γράψτε το εδώ παρακαλώ. Με note 2 & 3 άψογα. Επίσης με το iPhone 5 συνδεδεμένη ως δεύτερη συσκευή επίσης κανένα πρόβλημα. Αν δε έχεις και κοινό τηλεφωνικό κατάλογο θα μπορείς να έχεις και αναγνώριση καλούντος όταν σε παίρνουν και στο iPhone ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. February 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2014 Κωνσταντινε εμενα με Samsung s4 και 4.4.2 δουλεύει απροβληματιστα..με 4.3 ομως ειχα το θεμα που περιγραφω πιο πανω To οποίο θέμα είναι ανησυχητικό γιατί και εγώ είμαι 4.3 (σε Sony βέβαια). Αλλά είναι περίεργο που σε άλλα παιδιά με 4.3 δεν εμφάνισε πρόβλημα. Φαντάζομαι ότι μπορεί να παίζουν ρόλο δεκάδες πράγματα. Από εφαρμογές που δεν συνεργάζονται μέχρι πραγματικά bugs σε gadget και λειτουργικό. Ποιος ξέρει; Ευχαριστώ και σένα φίλε Μάκη. Ενθαρρυντικό αυτό. Ειδικά αφού τα πάει καλά και με iOS. Τα Note σου σε τι εκδόσεις; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis_m Δημ. February 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2014 Σε 4.2 και 4.3 το 2 και 4.3 τώρα το note 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agier Δημ. February 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2014 To οποίο θέμα είναι ανησυχητικό γιατί και εγώ είμαι 4.3 (σε Sony βέβαια). Αλλά είναι περίεργο που σε άλλα παιδιά με 4.3 δεν εμφάνισε πρόβλημα. Φαντάζομαι ότι μπορεί να παίζουν ρόλο δεκάδες πράγματα. Από εφαρμογές που δεν συνεργάζονται μέχρι πραγματικά bugs σε gadget και λειτουργικό. Ποιος ξέρει; Ευχαριστώ και σένα φίλε Μάκη. Ενθαρρυντικό αυτό. Ειδικά αφού τα πάει καλά και με iOS. Τα Note σου σε τι εκδόσεις; σν3 N9005 με 4.3 και ολες τις ενημερωσεις που αναφερθηκαν νωριτερα , λειτουργει σωστα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. February 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2014 Τοτε δεν μπορω να καταλαβω προς τι το κραξιμο μερικες σελιδες πισω.. Τελικα μηοως φταιει ο χρηστης και οχι η συσκευη? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiangoun Δημ. February 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2014 Παίδες, να σας ενημερώσω σχετικά με το cellphoneshop. Παρήγγειλα στις 18/01. Το προϊόν έφυγε στις 21/01, παρέλαβα σήμερα 24/02. Η αλήθεια είναι ότι ανησύχησα για το αν θα το παραλάβω τελικά γιατί ομολογουμένως το προϊόν άργησε αρκετά. Παρήγγειλα το Savor M1100 PLT, και μου ήρθε σε bulk συσκευασία αλλά με όλα τα παρελκόμενα κομπλέ. Το αξεσουάρ είναι γνήσιο και παίζει μια χαρά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. February 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2014 Παίδες, να σας ενημερώσω σχετικά με το cellphoneshop. Παρήγγειλα στις 18/01. Το προϊόν έφυγε στις 21/01, παρέλαβα σήμερα 24/02. Η αλήθεια είναι ότι ανησύχησα για το αν θα το παραλάβω τελικά γιατί ομολογουμένως το προϊόν άργησε αρκετά. Παρήγγειλα το Savor M1100 PLT, και μου ήρθε σε bulk συσκευασία αλλά με όλα τα παρελκόμενα κομπλέ. Το αξεσουάρ είναι γνήσιο και παίζει μια χαρά. Έτσι κι εμένα .Το έγραψα και παραπάνω.ΜΙα χαρά όλα. Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maximos Δημ. February 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2014 Ψάχνω bluetooth που να έχει δόνηση η ήχο όταν σε καλούν και να είναι με καλώδιο.Έχω δει το sbh20 το οποιο δεν ξέρω αν έχει κάτι από τα 2 που ζητάω. Παράθεση http://mowned.com/maximos#.WFZPVAH5YuA.blogger [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. February 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2014 Ψάχνω bluetooth που να έχει δόνηση η ήχο όταν σε καλούν και να είναι με καλώδιο.Έχω δει το sbh20 το οποιο δεν ξέρω αν έχει κάτι από τα 2 που ζητάω. http://www.plaisio.gr/kinita-smartphones/accessories/akoustika-handsfree-bluetooth/SAMSUNG-Bluetooth-Clip-HM1500-RODIN-BHM1500EBECEUR.htm Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. February 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2014 Ωραίο προιόν του πρότεινες... Κοίτα και τις αξιολογήσεις να δεις τι γίνεται :lol::lol::lol: Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. February 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2014 (edited) Ωραίο προιόν του πρότεινες... Κοίτα και τις αξιολογήσεις να δεις τι γίνεται :lol::lol::lol: Το Bluetooth το είχα και εγώ και 2φίλοι μου. Είναι εξαιρετικό .Ούτε αποσυνδέσεις και πολύ καλός ήχος. Μόνο μειονέκτημα και μόνο σε αυτό συμφωνώ με τις κριτικές είναι ότι πατιέται εύκολα το κουμπί των κλήσεων .Αυτό το είχα λύσει με την εφαρμογή call confirm . Δεν το έχω πια γιατί μου χάλασε και μετά είχα πάρει το smartwatch το οποίο έχει δόνηση οπότε το αντάλλαξα με άλλο Bluetooth ,με διαφορά χρημάτων. Λόγω δουλειάς έχω δοκιμάσει πάρα πολλά Bluetooth .Νομίζω είναι ένα από τα πιο σταθερά. Να σημειώσω όμως ότι το έχω δοκιμάσει μόνο με Samsung κινητά και από ότι είδα τέτοιο έχει και ο φίλος. Edited February 25, 2014 by nnik_1969 Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PULMAN Δημ. February 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2014 Καλησπερα και απο μενα. Μετα απο δυο σχεδον βδομαδες συμβιωσης με το sbh52 και 4 φορτισεις μπορω να πω οτι τα αξιζει τα χρηματα του. κραταει 3μερες με 1,5ωρα καθε μερα κλησεις + κανα 1,5 ωρα μουσικη μεσο ορο καθε μερα. Τωρα θα μου πει καποιος γιατι δεν πηρα το sbh50 με κανα 20ευρο λιγοτερα...........:O Το πηρα επειδη εχει και και ανοικτη ακροαση χωρις τα ακουστικα μιας και ειμαι παθων απο το mw1 που μου εχει χαλασει η υποδοχη του βισματος:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maximos Δημ. February 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2014 Καλησπερα και απο μενα. Μετα απο δυο σχεδον βδομαδες συμβιωσης με το sbh52 και 4 φορτισεις μπορω να πω οτι τα αξιζει τα χρηματα του. κραταει 3μερες με 1,5ωρα καθε μερα κλησεις + κανα 1,5 ωρα μουσικη μεσο ορο καθε μερα. Τωρα θα μου πει καποιος γιατι δεν πηρα το sbh50 με κανα 20ευρο λιγοτερα...........:O Το πηρα επειδη εχει και και ανοικτη ακροαση χωρις τα ακουστικα μιας και ειμαι παθων απο το mw1 που μου εχει χαλασει η υποδοχη του βισματος:D Το sbh52 έχει δόνηση η ηχητική ειδοποίηση αν δεν έχεις το ακουστικό στο αυτί; Παράθεση http://mowned.com/maximos#.WFZPVAH5YuA.blogger [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts