Lux Δημ. January 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2014 (edited) Καλύτερα πάρε το m1100 στα 23€ http://uk.cellphoneshop.net/m1100savor.html Δεν υπάρχει καλύτερο σε αυτά τα χρήματαΣιγουρα το site δεν ειναι μουφα; Ή εστω κλεμμενα ή απομιμησεις; Δε γινεται, ολα τα μοντελα να τα εχει κοντα στις 18 λιρες. Δλδ εχει ιδια τιμη το M1100 με το voyager 815 και το M165. Οριστε η σελιδα : http://search.uk.cellphoneshop.net/search?view=grid&catalog=yhst-131674639133745&w=plantronics Σχεδον σε ολα τα προϊοντα γραφει απο κατω : Last Day Clearance .. Παραξενο.. Εαν τελικα, ειναι ολα κομπλε. Προτεινετε ενα bluetooth για εμενα και ενα για την κοπελα μου. Να της αγορασω ξανα το λευκο M165; Εμενα μου αρεσει το voyager 815. * Θα χρειαστω ειδικο φορτιστη; * Edited January 30, 2014 by Lux Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. January 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2014 (edited) Εκανα απο βλακεια (και αργη συνδεση) την ιδια παραγγελια δυο φορες, απο το cellphoneshop. Τωρα εστειλα email για ακυρωση, εχει επικοινωνησει κανεις; ειναι εξυπηρετικοι; Αλλιως μπορει να γινει τπτ απο Paypal? Edited January 31, 2014 by Roid_rage Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. January 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2014 Εκανα απο βλακεια (και αργης συνδεσης) την ιδια παραγγελια δυο φορες, απο το cellphoneshop. Τωρα εστειλα email για ακυρωση, εχει επικοινωνησει κανεις; ειναι εξυπηρετικοι; Αλλιως μπορει να γινει τπτ απο Paypal? Εκανα τη βλακεία και παρήγγειλα και εγώ από εκεί πριν δω τις κριτικές του καταστήματος. Στείλε τους mail να ακυρώσουν και τις δύο παραγγελίες. Δεν το βλέπω αξιόπιστο το κατάστημα. Την πάτησα εγώ, ας γλυτώσει κανείς άλλος. Τουλάχιστον η συναλλαγή έγινε μέσω PayPal οπότε αν δεν έρθει το προϊόν ή αν είναι μαϊμού θα κάνω dispute. Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. January 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2014 Δε με νοιαζει και πολυ αν ειναι μαϊμου, βεβαια θα εχω ενα προσχημα για dispute, αλλα οχι και να πληρωνω δυο φορες... Απο που ειδες τις κριτικες; Αλλα πως γινεται να εχει paypal και να ειναι τοσο μουφα..; Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. January 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2014 Δε με νοιαζει και πολυ αν ειναι μαϊμου, βεβαια θα εχω ενα προσχημα για dispute, αλλα οχι και να πληρωνω δυο φορες... Απο που ειδες τις κριτικες; Just Google it Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SeNNinhA Δημ. January 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2014 Είχα βάλει δυο παραγγελίες και εγω (διαφορετικά πράγματα σε κάθε μια). Τις πλήρωσα με PayPal κανονικά. Μετα απο 2 ημέρες έστειλα email για ακύρωση της μιας απο τις δυο. Μου απάντησαν μετα απο μια ημέρα οτι η παραγγελία ακυρώθηκε και οτι θα μου επιστρέψουν τα χρήματα σε 7-10 ημερες. Όντως τα χρήματα μου επιστράφηκαν σε 8 ημερες. Την μια παραγγελία την περιμένω ακόμη βέβαια εδω και 25 ημερες και δυστυχως την στέλνουν απο Κίνα και οχι απο UK. Αν το ήξερα για την καθυστέρηση θα τα παράγγελνα κατευθείαν από Κίνα βέβαια. Εχουν πάντως πολιτική επιστροφής των προϊόντων χωρις λόγο, μονο γιατι άλλαξες γνωμη. Οποτε εγω έχω ουσιαστικά θετική άποψη για αυτούς Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. January 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2014 E μλκια αυτο, γιατι ενας απο τους λογους παραγγελιας απο Αγγλια ειναι η γρηγορη και σιγουρη παραλαβη. Παντως αποτι βλεπω και γω τωρα, δε λενε καλα λογια για τη return policy, no question asked... Ρωτανε λεει διαφορα πραγματα μεχρι να περασουν οι 14 μερες και να απαλλαγουν απο αυτην.. :D Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. January 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2014 (edited) Είχα βάλει δυο παραγγελίες και εγω (διαφορετικά πράγματα σε κάθε μια). Τις πλήρωσα με PayPal κανονικά. Μετα απο 2 ημέρες έστειλα email για ακύρωση της μιας απο τις δυο. Μου απάντησαν μετα απο μια ημέρα οτι η παραγγελία ακυρώθηκε και οτι θα μου επιστρέψουν τα χρήματα σε 7-10 ημερες. Όντως τα χρήματα μου επιστράφηκαν σε 8 ημερες. Την μια παραγγελία την περιμένω ακόμη βέβαια εδω και 25 ημερες και δυστυχως την στέλνουν απο Κίνα και οχι απο UK. Αν το ήξερα για την καθυστέρηση θα τα παράγγελνα κατευθείαν από Κίνα βέβαια. Εχουν πάντως πολιτική επιστροφής των προϊόντων χωρις λόγο, μονο γιατι άλλαξες γνωμη. Οποτε εγω έχω ουσιαστικά θετική άποψη για αυτούς Εμένα δυστυχώς λέει shipped, αλλιώς θα την είχα ακυρώσει. Οι περισσότεροι λένε ότι δεν πήραν ποτέ αυτό που παρήγγειλαν. Εμένα το mail τους μου λεει παράδοση σε 7_10 εργάσιμες. Αν δεν έρθει θα τους στέλνω mail κάθε μέρα και μετά από, μια εβδομάδα θα κάνω dispute Ps Απότι κατάλαβα, ούτε εσύ έχεις πάρει προϊόν. Είναι κανείς από εδώ που έχει παραλάβει; Edited January 31, 2014 by nnik_1969 Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosstamatis Δημ. January 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2014 αναβαθμιση για το SBH52 κατευθειαν απο κινητο android ,κατεβαινει πρωτα η αναβαθμιση του smart connect και μολις συνδεθει το 52 κανει αναβαθμιση και το ακουστικο ,τωρα τσεκαρω ενα προβλημα που ειχα που οταν ειχα τσεκαρισμενο και το ηχος πολυμεσων μου εριχνε το wifi στο Motorola g με κιτ κατ και ειχα εντοπισει οτι ηταν αυτο ,τρεις ωρες τωρα παει καλα . θα δουμε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PULMAN Δημ. January 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2014 αναβαθμιση για το SBH52 κατευθειαν απο κινητο android ,κατεβαινει πρωτα η αναβαθμιση του smart connect και μολις συνδεθει το 52 κανει αναβαθμιση και το ακουστικο ,τωρα τσεκαρω ενα προβλημα που ειχα που οταν ειχα τσεκαρισμενο και το ηχος πολυμεσων μου εριχνε το wifi στο Motorola g με κιτ κατ και ειχα εντοπισει οτι ηταν αυτο ,τρεις ωρες τωρα παει καλα . θα δουμε Αδερφε καλησπερα. Θα θελα να μου πεις εντυπωσεις για το εν λογω bt επειδη με ενδιαφερει αμεσα!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. January 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2014 Μονο το mw1 εχουν παρατησει στη μοιρα του το οποιο απο,τι βλεπω ολο και λιγοτερα καταστηματα το εχουν! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PULMAN Δημ. January 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2014 Μονο το mw1 εχουν παρατησει στη μοιρα του το οποιο απο,τι βλεπω ολο και λιγοτερα καταστηματα το εχουν! Τι μου το θυμιζεις τωρα........:lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. January 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2014 Τι μου το θυμιζεις τωρα........:lol::lol: Χαχαχα φταιει το οτι ακομα με τρωει η τσεπη να το παρω ενω ξερω οτι θα το κλαιω μολις το πεταξω στον τοιχο. :p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PULMAN Δημ. January 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2014 Χαχαχα φταιει το οτι ακομα με τρωει η τσεπη να το παρω ενω ξερω οτι θα το κλαιω μολις το πεταξω στον τοιχο. :p Ελα μου ντε....χαχααα πιστεψε με πηγαινε στα νεοτερα που εχουν και αναβαθμησεις Αλλα τι μιλαω και γω...........που αντι να παω στο 50αρι σκεφτομαι το 52αρι........με τρωει και μενα μου φαινετε αλλα μαλλον δικαιολογημενα απο μια μερια αν σκεφτεις αυτο που επαθα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. January 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2014 Η λογικη ολων των εταιριων λεει το εξης. Οσο πιο προσφατο το προιον, τοσο μεγαλυτερη-καλυτερη η υποστηριξη. Το 52 ειναι πανεμορφο και μονο η αδαβροχοποιηση ειναι λογος να το παρεις. Εγω με το Ζ την εχω καραευχαριστηθει. Ειδικα στην βροχη που μιλαω στο τηλ ή στεπνω μηνυματα ειναι πολυ μεγαλη υποθεση. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PULMAN Δημ. January 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2014 Η λογικη ολων των εταιριων λεει το εξης. Οσο πιο προσφατο το προιον, τοσο μεγαλυτερη-καλυτερη η υποστηριξη. Το 52 ειναι πανεμορφο και μονο η αδαβροχοποιηση ειναι λογος να το παρεις. Εγω με το Ζ την εχω καραευχαριστηθει. Ειδικα στην βροχη που μιλαω στο τηλ ή στεπνω μηνυματα ειναι πολυ μεγαλη υποθεση. Το θεμα μου ειναι οτι εχει χαλασει η υποδοχη των ακουστικων του mw1 και ενω ακουω τον συνομηλητη δεν μ ακουει αυτος και πρεπει να παιξω με το βισμα του ακουστικου για να μ ακουσει (αν ειμαι τυχερος και δεν μου το εχει κλεισει:lol::lol:) Και αναγκαστικα καλοβλεπω το 52 γιατι μπορεις να μιλησεις και χωρις τα ακουστικα:D:D:D πονηρος ο βλαχος.....χαχαχααααα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. January 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2014 Το θεμα μου ειναι οτι εχει χαλασει η υποδοχη των ακουστικων του mw1 και ενω ακουω τον συνομηλητη δεν μ ακουει αυτος και πρεπει να παιξω με το βισμα του ακουστικου για να μ ακουσει (αν ειμαι τυχερος και δεν μου το εχει κλεισει:lol::lol:) Και αναγκαστικα καλοβλεπω το 52 γιατι μπορεις να μιλησεις και χωρις τα ακουστικα:D:D:D πονηρος ο βλαχος.....χαχαχααααα Χαχαχ ναι ναι και αυτο ειναι παρα πολυ χρηστικο χαρακτηριστικο..αλλα και το 80αρι ποναει λιγο.:p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsourisg Δημ. January 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2014 Εμένα δυστυχώς λέει shipped, αλλιώς θα την είχα ακυρώσει. Οι περισσότεροι λένε ότι δεν πήραν ποτέ αυτό που παρήγγειλαν. Εμένα το mail τους μου λεει παράδοση σε 7_10 εργάσιμες. Αν δεν έρθει θα τους στέλνω mail κάθε μέρα και μετά από, μια εβδομάδα θα κάνω dispute Ps Απότι κατάλαβα, ούτε εσύ έχεις πάρει προϊόν. Είναι κανείς από εδώ που έχει παραλάβει; Εγώ 20 ακριβώς μέρες μετά ακόμη περιμένω :mad:. Τους έστειλα mail σήμερα να μου επιστρέψουν τα χρήματα ειδάλλως θα κάνω dispute στο paypal. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PULMAN Δημ. January 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2014 Χαχαχ ναι ναι και αυτο ειναι παρα πολυ χρηστικο χαρακτηριστικο..αλλα και το 80αρι ποναει λιγο.:p Ελα μωρε πως κανεις ετσι................λεφτα ΥΠΑΡΧΟΥΝ:lol::lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
naxiand Δημ. January 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2014 Εγώ 20 ακριβώς μέρες μετά ακόμη περιμένω :mad:. Τους έστειλα mail σήμερα να μου επιστρέψουν τα χρήματα ειδάλλως θα κάνω dispute στο paypal. Εγώ έχω παραλάβει δεν είναι μαϊμού τα προϊόντα... Απλά είναι σε bulk συσκευασία και είναι θέμα τύχης αν θα είναι refurnished ή και μεταχειρισμενο σε κάποιες περιπτώσεις Στέλνουν από Κίνα και όχι από Αγγλία... Εμένα ήρθε σε νησί σε 2 βδομάδες.. Sent from my Nexus 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jaguar13 Δημ. January 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2014 Και εμένα η παραγγελία έγινε shipped 11/1 και ακόμα περιμένω. Τους έστειλα mail και μου είπαν να περιμένω μέχρι τέλος της βδομάδας και μετά να τους ξαναστείλω. Είπαν ότι γενικά κάποιες παραγγελίες ενδέχεται να καθυστερήσουν περισσότερο, και ένα μικρό ποσοστό να μην παραδοθεί ποτέ. Και δεν τα στέλνουν από Ευρώπη, οπότε εν μέρει μάλλον δικαιολογείται η καθυστέρηση. Θα τους δώσω μάλλον μέχρι την Τετάρτη (είμαι large) και μετά αναλαμβάνει το paypal. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zalaros Δημ. January 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2014 Παιδιά μια ερώτηση, έχω το S3 (4.3) και σήμερα αγόρασα το sbh50. Το text to speech λειτουργεί στα ελληνικά; Το επιλέγω στο sbh50 και μιλάει απίστευτα γρήγορα αγγλικά. Στο S3 δεν έχει ελληνικά στις ρυθμίσεις text to speech. Καμιά βοήθεια; Παράθεση Απλώς... FAZER FZ6-S '04 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. January 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2014 (edited) Εγώ 20 ακριβώς μέρες μετά ακόμη περιμένω :mad:. Τους έστειλα mail σήμερα να μου επιστρέψουν τα χρήματα ειδάλλως θα κάνω dispute στο paypal. Ούτως ή άλλως έχεις 45 ημέρες περιθώριο για dispute .Aφού έχει παραλάβει ο φίλος από πάνω κάνε λίγο ακόμα υπομονή , στείλε τους ένα κάρο mail , για να έχεις δικαιολογία και μετά στείλτους στο διάολο. Ρε παιδιά ,άσχετο ,γιατί στις πρόσθετες επιλογές στην απάντηση του φόρουμ δεν βλέπω πια και δεν μπορώ να βάλω emoticons ή να βάλω bold κείμενο . Που έχουν πάει αυτές οι επιλογές; Edited January 31, 2014 by nnik_1969 Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosstamatis Δημ. January 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2014 Αδερφε καλησπερα. Θα θελα να μου πεις εντυπωσεις για το εν λογω bt επειδη με ενδιαφερει αμεσα!! φιλε μου εχω σχεδον οτι υπαρχει στην αγορα ,σε αυτο βρηκα την υγεια μου γιατι δεν χρειαζεσαι το καλωδιο και μιλας κατευθειαν απο το σωμα του ,δεν χρειαζεται να κοιτας το κινητο γιατι τα βγαζει ολα στην οθονη και με το μανταλακι που εχει το βαζεις στην τσεπη και δεν κανει κλησεις καταλαθος που ηταν και το προβλημα μου.και οσους εχω ρωτησει με ακουν καταπληκτικα .το προβλημα που ειχα οταν ηταν τσεκαρισμενο και το ηχος πολυμεσων λυθηκε με την αναβαθμιση .ελπιζω να σε βοηθησα ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PULMAN Δημ. January 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2014 φιλε μου εχω σχεδον οτι υπαρχει στην αγορα ,σε αυτο βρηκα την υγεια μου γιατι δεν χρειαζεσαι το καλωδιο και μιλας κατευθειαν απο το σωμα του ,δεν χρειαζεται να κοιτας το κινητο γιατι τα βγαζει ολα στην οθονη και με το μανταλακι που εχει το βαζεις στην τσεπη και δεν κανει κλησεις καταλαθος που ηταν και το προβλημα μου.και οσους εχω ρωτησει με ακουν καταπληκτικα .το προβλημα που ειχα οταν ηταν τσεκαρισμενο και το ηχος πολυμεσων λυθηκε με την αναβαθμιση .ελπιζω να σε βοηθησα ;) Να σαι καλα αδεφε. Κατατοπιστηκοτατος,ευχαριστω πολυ!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts