Jump to content

Bluetooth ακουστικά (Hands-Free)

moderndrummer
 Κοινοποίηση

επιλογή bluetooth  

6 members have voted

1. 1. επιλογή bluetooth

• Jawbone Icon
      0
    • Jabra Extreme
      0
    • Plantronics 975
      3
    • Jawbone Era
      0
    • Samsung Modus 3500
      0
    • Motorola HX550
      0
    • 'Αλλο
      3

This poll is closed to new votes

Recommended Posts

Καθαρα για ποιοτητα ομιλιας τι προτεινετε? Καποιο απο τα Plantronics η το Samsung WEP185? Με ενδιαφερει κυριως να ακουγομαι καλα χωρις να φωναζω. Το BT το θελω για Nokia N73. Ευχαριστω!

φιλε μου αγορασα το σαββατο το wep 185 και το συνεδεσα με το 6233..με μια κουβεντα απιστευτο!!βεβαια δεν εχω ξαναδοκιμασει αλλο bluetooth αλλα θα σου πω απλα οτι δεν το εχω ακομη φορτισει απο το σαββατο.σημερα κλεινει βδομαδα ανοιχτο..το εχω ενεργοποιημενο περιπου 22 ωρες το 24ωρο..θα εχω κανει 2ωρες κλησεις..γενικα το εχω ξεζουμισει και ζητω απο καποιον που το εχει να μου πει ποτε επιτελους θα το ξαναφορτισω..το αλλο ειναι οτι ακουγεται τελεια κατα τη διαρκεια συνομιλιας καλυτερα κι απο το ιδιο το ακουστικο του τηλεφωνου κι οπως μου λενε ολοι με ακουνε τελεια..δεν εχω λογια να πω..ειναι απλα υπεροχο,πανεμορφο,μικρο,το συστηνω ανεπιφυλακτα!να ρωτησω αν ξερει κανεις που το εχει αν κλειδωνουν με καποιο τροπο τα κουμπια του,επειδη το εχω μες στην τσεπη μου..αυτα,καλημερα!

• Απαντήσεις 13,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

exo ena 3250 kai skeftomai na paro bluetooth handsfree.eida tou ksaderfou mou,afto http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=10&category=670&product=891649&tab=specs kai mou arese.aksizei gia ta xrimata pou kostizei?kapoio allo isos sta idia xrimata?efxaristo

paidia piga k eida to bluebird. enw mou eipe o pwlitis pos grafei multipairing distixws den mporei na xrisimopoiithei taytoxrona apo 2 kin. isxuei ayto?

krima giati i timi itan super!!!!!

Για δείτε εδώ.... κανονικά με Bluetooth v2 θα εχει και αυτή τη δυνατότητα..

http://www.edirect.gr/ViewShopProduct.aspx?Id=56470

Πηγαινε στο μαγαζί και δοκίμασε το. Εγω αυτό θα κάνω και θα επανέλθω... Γιατί η τιμή είναι πολύ καλή για το συγκεκριμένο

ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ

Μολις αγορασα στο Clip D της i tech .Μετο κινητο συνδετε κανονικα.

Εχω ενα pda hp 2790 με το οποιο οταν προσπαθω να το συνδεσω το handsfree κανει ενα επαναλαμβανομαινω μπιπ και γραφει unknown.

Απ οτι φαινεται δεν ειναι συμβατο.....

Μηπως γνωριζει κανεις αν υπαρχει αναβαθμισει για το clip d ?

Παλαιοτερα ενας φιλος μου ειχε το clip v με το οποιο το pda συνδεθηκε κανονικα.

Για δείτε εδώ.... κανονικά με Bluetooth v2 θα εχει και αυτή τη δυνατότητα..

Πηγαινε στο μαγαζί και δοκίμασε το. Εγω αυτό θα κάνω και θα επανέλθω... Γιατί η τιμή είναι πολύ καλή για το συγκεκριμένο

distixws den mporeis na to exeis taytoxrona anoikto!

prepei na kleineis to bluetooth apo to 1 kin k meta...

egw to dinw!den exei teleiwsei akomi i 1i fortisi. an thes pm me

Γεια χαρα! Αντιμετοπιζω προβλημα προσπαθωντας να συνδεσω SE k750 και (καινουριο) Samsung WEP 200 TINY. Σε γενικες γραμμες βλεπονται, ομως το ακουστικο δεν δουλευει σωστα. Επισης, αρκετα συχνα το k750 παγωνει και ξαναλειτουργει μετα απο ενα, δυο λεπτα κανοντας κατι σαν restart. Το k750 εχει VL menou. Σε μικρης διαρκειας δοκιμη που εκανα το WEP200 δουλευει αψογα με το N73 μου (nokia menu). Τι μπορει να συμβαινει;

1.Ετυχε το WEP 200 να μην ειναι συμβατο με το k750 οποτε εχετε καποιο σιγουρα συμβατο να προτεινετε, η

2.το VL menu κανει τη ζημια οποτε και το οποιο επομενο bt handsfree πιθανον να μην δουλεψει:

Ευχαριστω προκαταβολικα για το οποιο ενδιαφερον!

Ξέρει κανείς αν πωλούνται ξεχωριστά λουράκια που να μπορώ να κρεμάω το hands-free?

Είχα αγοράσει το WEP-185 που δυστυχώς δεν έχει δικό του λουράκι, το έχασα -είμαι λίγο αφηρημένος γενικότερα:O - το ξαναπήρα όμως και για να μην το χάσω πάλι, θέλω να το κρεμάω και να μην το έχω απο δω κ από κει μόνο του.

Όποιος ξέρει ας βοηθήσει παρακαλώ.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.;)

Χθες αγόρασα το Nokia BH-700 (φωτογραφία). Από θέμα ακουστικής και ποιότητας είναι πολύ καλό.

Αλλά ο βραχίονας που μπαίνει πίσω από το αυτί είναι για κλάματα :mad::mad:.

Διότι δεν στηρίζεται και με το παραμικρό πέφτει. Μου έσπασε τα νεύρα, τζάμπα τα 75ε…

Τελικά μπήκε ξανά στο κουτί του, και στο ράφι με της αποτυχημένες αγορές :cry:.

Αυτό που κατάλαβα είναι ότι δεν ξαναγοράζω Nokia :shifty:. Παρά μόνο αξιόπιστα προϊόντα όπως π.χ. Motorola.

Ξέρει κανείς αν πωλούνται ξεχωριστά λουράκια που να μπορώ να κρεμάω το hands-free?

Είχα αγοράσει το WEP-185 που δυστυχώς δεν έχει δικό του λουράκι, το έχασα -είμαι λίγο αφηρημένος γενικότερα:O - το ξαναπήρα όμως και για να μην το χάσω πάλι, θέλω να το κρεμάω και να μην το έχω απο δω κ από κει μόνο του.

Όποιος ξέρει ας βοηθήσει παρακαλώ.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.;)

κάτσε ρε μεγάλε... εγω το πηρα για τη γυναίκα μου και δε της πέφτει...

Τι αυτιά έχεις.... τόσο μικρά είναι?:lol: :lol:

ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ

Γεια χαρα! Αντιμετοπιζω προβλημα προσπαθωντας να συνδεσω SE k750 και (καινουριο) Samsung WEP 200 TINY. Σε γενικες γραμμες βλεπονται, ομως το ακουστικο δεν δουλευει σωστα. Επισης, αρκετα συχνα το k750 παγωνει και ξαναλειτουργει μετα απο ενα, δυο λεπτα κανοντας κατι σαν restart. Το k750 εχει VL menou. Σε μικρης διαρκειας δοκιμη που εκανα το WEP200 δουλευει αψογα με το N73 μου (nokia menu). Τι μπορει να συμβαινει;

1.Ετυχε το WEP 200 να μην ειναι συμβατο με το k750 οποτε εχετε καποιο σιγουρα συμβατο να προτεινετε, η

2.το VL menu κανει τη ζημια οποτε και το οποιο επομενο bt handsfree πιθανον να μην δουλεψει:

Ευχαριστω προκαταβολικα για το οποιο ενδιαφερον!

Και επανερχομαι: Με κινητο Samsung το οποιο εχει VL menu το WEP 200 δουλευει αψογα. Αρα (λεω εγω) το προβλημα ειναι ο συνδιασμος SE k750 - Samsung WEP 200. Κανεις γνωμη;

Υπαρχει καποιο ακουστικο στο στυλ του WEP 200 (μικρο και χωρις αγκυστρο) που να ειναι σιγουρα συμβατο με το SE k750?

κάτσε ρε μεγάλε... εγω το πηρα για τη γυναίκα μου και δε της πέφτει...

Τι αυτιά έχεις.... τόσο μικρά είναι?:lol: :lol:

Δε μου πέφτει από τα αυτιά!! Από τα χέρια μου πέφτει όταν δεν το φοράω.;)

Παιδια μολις πηρα το κ550 και θελω να παρω ενα bluetooth handsfree.Δε ξερω ομως αν θα ητανπιο καλα να παρω καποιο με κλιπακι ή καποιο που μπαινει ολο μαζι στο αυτι?Τι προτεινετε??Υπαρχει κατι αλλο που πρεπει να προσεξω??

πάρε αυτό που είναι τσάμπα....

μπαίνει στο αυτί και έχει και κορδόνι για το λαιμό όπως το Νοκια

εγω έχω πάρει και το bh 700 και λέω ότι δεν είναι ανάγκη να δώσεις τόσα λεφτά.... ετσι κι αλλιως σε 1 χρόνο θα θέλεις άλλο (γιατι θα γουστάρεις αλλαγή)

ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ

Δε μου πέφτει από τα αυτιά!! Από τα χέρια μου πέφτει όταν δεν το φοράω.;)

Τοσο μικρά χέρια έχεις??:lol: :lol:

ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ

Να σας ρωτήσω κι εγώ με τη σειρά μου..

Ψάχνω κι εγώ για bluetooth handsfree. Για την ώρα να είναι συμβατό με το k750i.

Κατηγορία τιμής <=50€.

Σκέφτομαι κάτι ανάμεσα στα Samsung WEP185, Motorola H670 & Plantronics 350 (ίσως και το Jabra BT330).

Τι λέτε?

Φιλε aliendna51 προσεχε:

Και επανερχομαι: Με κινητο Samsung το οποιο εχει VL menu το WEP 200 δουλευει αψογα. Αρα (λεω εγω) το προβλημα ειναι ο συνδιασμος SE k750 - Samsung WEP 200. Κανεις γνωμη;

Υπαρχει καποιο ακουστικο στο στυλ του WEP 200 (μικρο και χωρις αγκυστρο) που να ειναι σιγουρα συμβατο με το SE k750?

Εγω μιας και δεν βρεθηκε λυση (δοκιμασα τα παντα εκτος απο αναβαθμιση) εγκατελειψα. Αν παντως αγορασεις το WEP185 και δουλεψει σωστα θα το εκτιμουσα να μοιραζοσουν την πληροφορια

Πιστεύεις ότι θα έχει πρόβλημα και το WEP185 με το Κ750 δηλαδή? Για τα άλλα που αναφέρω τι λες? Εννοείται πως ότι κι αν πάρω τελικά θα γράψω εντυπώσεις

Δεν νομιζω να υπαρξει προβλημα. Οσο για το WEP200, σε μαγαζι που ρωτησα μου ειπαν πως εχουν πουλησει πολλα για k750 και ηταν ok. Τωρα σε μενα εκατσε στραβη, με μια αναβαθμηση θα τελειωνε το θεμα (μαλλον). Εγκατελειψα. Τωρα το εχω με ενα Nokia N73 και ειναι πολυ καλο. Απο οτι διαβαζω και το 185 ειναι παρα πολυ καλο. Ομως δεν γνωριζω πολλα για bt headsets και γι'αυτο και αλλωστε ρωτησα εδω. Απλα δεν πηρα απαντηση...

Παντως αν εμενα με ενα k750 και ενα αχρηστο ακουστικο των 60€... :mad:

Πιστευω υπαρχουν αλλοι πιο εμπειροι να σου προτεινουν. Οτι και να'ναι ευχομαι να σου βγει καλη αγορα :)

παιδια αυτα τι λενε?

http://www.play247.gr/index.php?main_page=popup_image&pID=3817&zenid=psebp6n116vsi3gm40hhjag9b0

ακουω πολλα καλα λογια για το samsung wep200 & wep185 τι γίνεται?:p

δηλαδη το HBH-600 μου με αυτα τα 2 samsung δεν θα εχουν διαφορα στην αναμονη και γενικα στη μπαταρια?

παιδια αυτα τι λενε?

http://www.play247.gr/index.php?main_page=popup_image&pID=3817&zenid=psebp6n116vsi3gm40hhjag9b0

ακουω πολλα καλα λογια για το samsung wep200 & wep185 τι γίνεται?:p

δηλαδη το HBH-600 μου με αυτα τα 2 samsung δεν θα εχουν διαφορα στην αναμονη και γενικα στη μπαταρια?

Έχω το WEP-185 και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Το προτείνω ανεπιφύλακτα!

Για όσους ενδιαφέρονται για ΒΤ ακουστικά που να λειτουργούν ταυτόχρονα με δύο συσκευές, επειδή με ενδιαφέρει κι εμένα έχω συγκεντρώσει τα ακόλουθα:

-Plantronics Discovery 650

-Plantronics 640X

-Plantronics Voyager 510

-Plantronics Pulsar 590

-Bluetrek G2

-I-Tech Clip mini II

Sent neither from iphone nor android phone

Τελικά πήρα το Plantronics 350. Μέχρι στιγμής μου έχει αφήσει καλές εντυπώσεις. Καλή ποιότητα ήχου και από τις δύο πλευρές, πολύ άνετο, υπερπλήρης συσκευασία.. Να δούμε και πόσο θα κρατήσει η πρώτη φόρτιση..

Παιδια εχω το 6280 και σκεφτομαι για ενα Bluetooth hf.

Ειμαι αναμεσα σε NOKIA HS-26W, WEP185 και Bluetrek G2

Ποιο να προτιμήσω, απο οτι είδα ειναι όλα συμβατά με 6280 εκτός από το G2 στο site τους που αναφέρει μονο το 6288. Αξιζει μηπως και καποιο αλλο ? Ψάχνω ~45 (Οχι παραπάνω)

Ρε παιδιά μια ερώτηση, το bluetooth v2.0 έχει απτή διαφορά σε κάτι από το v1.2. Δηλαδή τί κερδίζουμε και γιατί να προτιμήσουμε (ή όχι) το v2.0;
Sent neither from iphone nor android phone