STELLINALV Δημ. November 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2013 Καλησπερα θα ηθελα να μου πει καποιος αν ξερει αν υπαρχει BLUETOOTH ΓΙΑ 3 ΣΥΣΚΕΥΕς? :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasmac Δημ. December 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2013 Να κάνω ένα σύντομο review για το Sony sbh50. Κατ αρχάς είναι ακριβώς αυτό που έψαχνα, για να το συνδυάσω με το xperia z και το ποδήλατο, αφού: Ακούω Ραδιόφωνο, χωρίς να έχω Ενσύρματη σύνδεση με το τηλέφωνο και χωρίς να καταναλώνω μπαταρία από το κινητό, με full rds Βλέπω τηλέφωνο και όνομα καλουντος, μπορώ να διαβάσω τα εισερχόμενα sms και email και μπορώ να κάνω επανακλιση κάποιου αριθμού από το ιστορικό κλίσεων του τηλεφώνου ( δεν μπορείς να καλέσεις κάποιον από τον τηλεφωνικό κατάλογο, αλλά μόνο από το αρχείο κλίσεων) Δυνατός ήχος και ποιοτικά ακουστικά, σε απομονώνουν από τους εξωτερικούς θορύβους και δίνουν πολύ καλή ποιότητα ακρόασης Εαν μπορεις να μου πεις ο ηχος του ραδιοφωνου και της μουσικης ειναι δυνατος γιατι εχω παρει το Sony MW600 και η ενταση του ειναι παρα πολυ μικρη εως ελαχιστη, ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. December 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2013 (edited) Εαν μπορεις να μου πεις ο ηχος του ραδιοφωνου και της μουσικης ειναι δυνατος γιατι εχω παρει το Sony MW600 και η ενταση του ειναι παρα πολυ μικρη εως ελαχιστη, ευχαριστω. Ο ηχος του sbh50 ειναι οχι απλα δυνατος,αλλα αν εχεις και τιποτα καθαρα και δυνατα mp3 παιζει να αποκτησεις και προβληματα στα αυτια ;) Edited December 6, 2013 by truckman Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannisv2000 Δημ. December 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2013 Παιδια εγω εχω ενα jawbone icon hd εδω και 9 μηνες.Ευχαριστημενος ειμαι μονο απο θεμα ηχου κ οτι ο συνομιλητης δεν ακουει θορυβους,ΑΛΛΑ,απο θεμα μπαταριας δεν εμεινα αρκετα ικανοποιημενος.Τελος να πω οτι μου κανει αποσυνδεσεις συνεχεια εδω και 15 μερες σε galaxy s4 κ θελω να το αλλαξω.Σκεφτομαι να παρω το Plantronics Marque 2 M165 ή το Jabra easycall.Εχετε καποια αποψη για αυτα τα 2 πιο πολυ για το jabra μιας κ διαβασα οτι το m165 ειναι καλα. Παράθεση Το θέμα δεν είναι να κρατας καλά χαρτιά αλλά να παίζεις καλά ένα άσχημο φύλλο!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimGalaxyS Δημ. December 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2013 Παιδια εγω εχω ενα jawbone icon hd εδω και 9 μηνες.Ευχαριστημενος ειμαι μονο απο θεμα ηχου κ οτι ο συνομιλητης δεν ακουει θορυβους,ΑΛΛΑ,απο θεμα μπαταριας δεν εμεινα αρκετα ικανοποιημενος.Τελος να πω οτι μου κανει αποσυνδεσεις συνεχεια εδω και 15 μερες σε galaxy s4 κ θελω να το αλλαξω.Σκεφτομαι να παρω το Plantronics Marque 2 M165 ή το Jabra easycall.Εχετε καποια αποψη για αυτα τα 2 πιο πολυ για το jabra μιας κ διαβασα οτι το m165 ειναι καλα. Έχω το Marque 2 αρκετούς μήνες και με έχει βολέψει πολύ. Η ποιότητα ήχου είναι πολύ καλή και ο συνομιλητής δεν καταλαβαίνει αν μιλάω από το τηλέφωνο ή το bluetooth. Η μπαταρία του διαρκεί για 7 ώρες ομιλίας και είναι τόσο μικρό και ελαφρύ που δεν καταλαβαινεις αν το φοράς ή όχι. Κάτι πολύ βασικό, δεν έχω δει καμία αποσύνδεση με τη συσκευή λειτουργεί απροβληματιστα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannisv2000 Δημ. December 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2013 Έχω το Marque 2 αρκετούς μήνες και με έχει βολέψει πολύ. Η ποιότητα ήχου είναι πολύ καλή και ο συνομιλητής δεν καταλαβαίνει αν μιλάω από το τηλέφωνο ή το bluetooth. Η μπαταρία του διαρκεί για 7 ώρες ομιλίας και είναι τόσο μικρό και ελαφρύ που δεν καταλαβαινεις αν το φοράς ή όχι. Κάτι πολύ βασικό, δεν έχω δει καμία αποσύνδεση με τη συσκευή λειτουργεί απροβληματιστα! Σε ευχαριστώ για την γνωμη σου.Απλα σκεφτομαι επειδη και το jabra εχει 2 μικροφωνα για μειωση θορυβου και ειναι κ ενα20αρικο πιο φτηνο μηπως εχει κανεις αποψη για το συγκεκριμενο?Γενικος η jabra εχει καλο ονομα στην αγορα? Παράθεση Το θέμα δεν είναι να κρατας καλά χαρτιά αλλά να παίζεις καλά ένα άσχημο φύλλο!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimGalaxyS Δημ. December 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2013 Και το marque 2 έχει 2 μικρόφωνα αλλά αν τίθεται θέμα τιμής, πάω πάσο :-) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skiace Δημ. December 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2013 Καποιος που εχει android συσκευη και το sbh50 μπορει να μου επιβεβαιωσει το τελευταιο firmware ; Συμφωνα με την σελιδα του είναι το 1.2.Α.1.1 στις 20/11/13. Είναι οντως αυτό η εχει βγει και νεωτερο ; Και οποιος το εχει βαλει που εχει δει διαφορα/βελτιωση ; Παράθεση Γ Ι Ω Ρ Γ Ο Σ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zacharias99 Δημ. December 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2013 Φίλε εγώ έχω το Sbh50 και πριν βάλω το τελευταίο firmware από το Site.. Αν θυμάμαι καλά είναι αυτό που λες... Πριν το περάσω είχα κάποια ψυλοθεματάκια με το bluetooth.. Πλέον δουλεύουν όλα ρολόϊ και είμαι πολύ ευχαριστημένος από τη SONY. Παράθεση Nokia 5110 ---> Nokia 7110 ---> SonyEricsson T68i ---> Nokia 7650 ---> Motorola v300 ---> Nokia 6260 ---> Nokia n70 ---> nokia 5030 ---> Samsung s8300 ---> Samsung Galaxy Ace ---> Lenovo a660 ---> Xiaomi mi2s ---> LG G2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skiace Δημ. December 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2013 (edited) Φίλε εγώ έχω το Sbh50 και πριν βάλω το τελευταίο firmware από το Site.. Αν θυμάμαι καλά είναι αυτό που λες... Πριν το περάσω είχα κάποια ψυλοθεματάκια με το bluetooth.. Πλέον δουλεύουν όλα ρολόϊ και είμαι πολύ ευχαριστημένος από τη SONY. Σε εμενα και πριν δουλευε καλα. Ηθελα να δω όμως μηπως η τελευταια αναβαθμιση περιειχε περισσοτερη υποστηριξη για τα iphone αλλα δεν ειδα κατι. Πλεον το γραφει κιολας ξεκάθαρα πως η λιστα κλησεων, η αναγνωση μηνυματων, κα γινονται μονο μετα από συνδεση σε android συσκευη. Ειδα όμως ένα μενου που σιγουρα δεν μου εμφανιζοταν πριν και αυτό είναι η επιλογή της δεύτερης συσκευης. Πλεον επιλεγω την μια η την άλλη η και τις 2 μαζι. Στην επομενη αναβαθμιση ευχομαι να ενσωματωσουν ολες τις δυνατότητες και για τις ιος συσκευες. ΥΓ. Εντυπωση μου κανει πως από το ελληνικο σαιτ της σονυ λειπει το συγκεκριμενο προιον !!!! Edited December 11, 2013 by skiace Παράθεση Γ Ι Ω Ρ Γ Ο Σ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kokorets Δημ. December 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2013 (edited) Σε ευχαριστώ για την γνωμη σου.Απλα σκεφτομαι επειδη και το jabra εχει 2 μικροφωνα για μειωση θορυβου και ειναι κ ενα20αρικο πιο φτηνο μηπως εχει κανεις αποψη για το συγκεκριμενο?Γενικος η jabra εχει καλο ονομα στην αγορα? Δεν νομίζω το jabra να εχει δυο μικρόφωνα.. http://www.jabra.com/products/bluetooth/jabra_easycall/jabra_easycall Απο οικονομικά bluetooth αυτό εχει δυο μικρόφωνα: http://www.e-shop.gr/product?id=TEL.010787 http://www.e-shop.gr/product?id=TEL.009985 Edited December 11, 2013 by kokorets Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannisv2000 Δημ. December 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2013 Δεν νομίζω το jabra να εχει δυο μικρόφωνα.. http://www.jabra.com/products/bluetooth/jabra_easycall/jabra_easycall Απο οικονομικά bluetooth αυτό εχει δυο μικρόφωνα: http://www.e-shop.gr/product?id=TEL.010787 http://www.e-shop.gr/product?id=TEL.009985 Εδω λεει για 2 μικροφωνα Το θεμα μου ομως δεν ειναι να ειναι φτηνο,αλλα αν ειναι να εχει την ιδια αποδοση λεω γιατι να μην γλυτωσω ενα 20αρικο. Παράθεση Το θέμα δεν είναι να κρατας καλά χαρτιά αλλά να παίζεις καλά ένα άσχημο φύλλο!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kokorets Δημ. December 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2013 Άμα είχε δυο μικρόφωνα θα το έγραφαν στο site της jabra, το τι γράφει το EBW δεν μπορεί να θεωρηθεί πιο έγκυρο, μάλλον εκ παραδρομής το έγραψαν.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannisv2000 Δημ. December 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2013 Άμα είχε δυο μικρόφωνα θα το έγραφαν στο site της jabra, το τι γράφει το EBW δεν μπορεί να θεωρηθεί πιο έγκυρο, μάλλον εκ παραδρομής το έγραψαν.. Εχεις δικιο αλλα μαλλον για να ψαρωνει ο κοσμος το γραφουν και οχι μονο αυτοι στην EBW αλλα και εδω Παω για το M165 TOTE.Σε ευχαριστω και παλι. Παράθεση Το θέμα δεν είναι να κρατας καλά χαρτιά αλλά να παίζεις καλά ένα άσχημο φύλλο!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. December 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2013 (edited) Δεν νομίζω το jabra να εχει δυο μικρόφωνα.. http://www.jabra.com/products/bluetooth/jabra_easycall/jabra_easycall Απο οικονομικά bluetooth αυτό εχει δυο μικρόφωνα: http://www.e-shop.gr/product?id=TEL.010787 http://www.e-shop.gr/product?id=TEL.009985 Εδω λεει για 2 μικροφωνα Το θεμα μου ομως δεν ειναι να ειναι φτηνο,αλλα αν ειναι να εχει την ιδια αποδοση λεω γιατι να μην γλυτωσω ενα 20αρικο. Άμα είχε δυο μικρόφωνα θα το έγραφαν στο site της jabra, το τι γράφει το EBW δεν μπορεί να θεωρηθεί πιο έγκυρο, μάλλον εκ παραδρομής το έγραψαν.. Εχεις δικιο αλλα μαλλον για να ψαρωνει ο κοσμος το γραφουν και οχι μονο αυτοι στην EBW αλλα και εδω Παω για το M165 TOTE.Σε ευχαριστω και παλι. Το συγκεκριμένο Jabra δεν έχει δύο μικρόφωνα. Αν είχε θα το έγραφε. Στο Stone 3 π.χ., αναφέρει ότι υπάρχει dual microphone. Όπως και να 'χει, θα ήταν πολύ παράξενο να βρεις να αγοράσεις ΒΤ με δύο μικρόφωνα σε αυτή την τιμή. Ακόμα και το Nokia BH-310 που αναφέρθηκε, λόγω έκπτωσης έχει αυτή την τιμή, κανονικά είναι στα 50€. Edited December 12, 2013 by panosz75 Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
melampous Δημ. December 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2013 Τα ακουστικά που διαθέτουν την τεχνολογία NFC καταναλώνουν λιγότερη μπαταρία σε σχέση με τα άλλα; Ρωτάω και για τα ακουστικά αλλά και για το κινητό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spazoklabanias Δημ. December 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2013 Μπα. Το nfc χρησιμοποιειται μονο για το αρχικο ζευγαρωμα,μετα αναλαμβανει το Bluetooth. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. December 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2013 Όπως είπε κι ο φίλος πιο πάνω, καμία σχέση το NFC με την κατανάλωση ενέργειας. Το NFC απλά σου δίνει ευκολότερη μέθοδο σύνδεσης, το πρωτόκολλο σύνδεσης εξακολουθεί να είναι το ΒΤ. Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SeNNinhA Δημ. December 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2013 Έχω πάρει ενα Plantronics M165 και απογοητεύτηκα τελείως. Οι άλλοι ακούνε την φωνή τους με Ηχώ. Δεν φταίει το τηλεφωνο (IPhone 4S) γιατι γίνεται το ίδιο και με αλλα που το τςέκαρα. Για κάποιο κατασκευαστικό λόγο ο μικρόφωνο πιάνει και τον ήχο του ακουστικού και τον αναμεταδίδει. Απλα δεν μπορεις να μιλήσεις. Υπάρχει κάποια λύση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JiMiS_13 Δημ. December 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2013 (edited) Καλησπέρα, έχοντας διαβάσει κατα καιρούς τα καλύτερα για το Nokia bh-218 και καταλήγοντας οτι θα με βολέψει πολύ παραπάνω ένα bt τέτοιου τύπου (εννοώ με κλιπς και καλώδιο για το ακουστικό) άρχισα να ψάχνω στο ίντερνετ για να αγοράσω ένα αλλά δεν μπορώ να βρω πουθενά. Ξέρετε αν υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος λόγος; Μήπως θα βγει κανένας αντικαταστάτης ή καμιά καινούρια σειρά της Nokia; 'Οποιος το έχει μπορεί να μου πει αν μπορείς να ακούς και μουσική ή φωνητικές οδηγίες πλοήγησης και τέτοια; Αν ξέρει κάποιος καμία σελίδα που να υπάρχει ας πει, επίσης αν έχετε κάτι ισάξιο να προτείνετε σαν εναλλακτικη (εκτός του 118 που το θεωρώ κατώτερο), ευπρόσδεκτη (να είναι μονοφωνικό). Edited December 12, 2013 by JiMiS_13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
melampous Δημ. December 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2013 Όπως είπε κι ο φίλος πιο πάνω, καμία σχέση το NFC με την κατανάλωση ενέργειας. Το NFC απλά σου δίνει ευκολότερη μέθοδο σύνδεσης, το πρωτόκολλο σύνδεσης εξακολουθεί να είναι το ΒΤ. Ευχαριστώ πολύ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PULMAN Δημ. December 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2013 Καλησπερα σας Θα θελα να ρωτησω κατι.... εχω το sony mw1 και εχω θεμα οτι δεν με ακουν οι αλλοι, αλλα εγω τους ακουω καθαρα. το προβλημα ειναι εδω και ενα μηνα αλλα εδω και 2 βδομαδες περιπου ειναι συνεχες. Μετα απο απενεργοποιησεις που εκανα στο mw1 εφτιαχνε αμεσως ,αλλα μετα παλι τα ιδια.... χθες βρηκα οτι το θεμα πρεπει να ειναι στην βαση της υποδοχης που ακουμπαει το βισμα του ακουστικου. Το χω 1,5 χρονο καλυπτομαι απο εγγυηση για την συγκεκριμενη βλαβη 'η οχι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilpara Δημ. December 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2013 Είσαι σίγουρος ότι φταίει το bt; ...δες εδώ: Παιδιά με wind είναι καθημερινό το πρόβλημα πλέον. Note stock rom 4.1.2 rooted. Μηπως να ανοίγαμε POLL: Σας συμβαίνει σε εξερχόμενη ή εισερχόμενη κλήση (από την έναρξη της κλήσης) να μην έχετε ήχο του συνομιλητή σας ενώ αυτός σας ακούει, ή το αντίστροφο; Αν ναι 1) Τι δίκτυο / πάροχο έχετε; 2) Τι συσκευή και rom έχετε; 3) Συμβαίνει σε ημερήσια ή εβδομαδιαία; ΥΓ Κάπου είχα διαβάσει ότι όταν σε υποκλεπτουν εμφανίζεται το φαινόμενο ο ένας συνομιλητής να μην ακούει τον άλλο διότι παρεμβάλλεται ο υποκλοπεας ... αλλά τι λόγο έχουν να μας υποκλεπτουν τις συνομιλίες απλών ανθρώπων; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. December 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2013 Καλησπερα σας Θα θελα να ρωτησω κατι.... εχω το sony mw1 και εχω θεμα οτι δεν με ακουν οι αλλοι, αλλα εγω τους ακουω καθαρα. το προβλημα ειναι εδω και ενα μηνα αλλα εδω και 2 βδομαδες περιπου ειναι συνεχες. Μετα απο απενεργοποιησεις που εκανα στο mw1 εφτιαχνε αμεσως ,αλλα μετα παλι τα ιδια.... χθες βρηκα οτι το θεμα πρεπει να ειναι στην βαση της υποδοχης που ακουμπαει το βισμα του ακουστικου. Το χω 1,5 χρονο καλυπτομαι απο εγγυηση για την συγκεκριμενη βλαβη 'η οχι? Δεν νομίζω. Τα bluetooth μάλιστα έχουν συνήθως 6 μήνες εγγύηση. Πρέπει να ρωτήσεις πάντως το κατάστημα που το αγόρασες Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PULMAN Δημ. December 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2013 σε ευχαριστω πολυ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts