Jump to content

Bluetooth ακουστικά (Hands-Free)

moderndrummer
 Κοινοποίηση

επιλογή bluetooth  

6 members have voted

1. 1. επιλογή bluetooth

• Jawbone Icon
      0
    • Jabra Extreme
      0
    • Plantronics 975
      3
    • Jawbone Era
      0
    • Samsung Modus 3500
      0
    • Motorola HX550
      0
    • 'Αλλο
      3

This poll is closed to new votes

Recommended Posts

Αν και δεν έχω δοκιμάσει κάποιο απ' τα μεγάλα και ακριβότερα μοντέλα της Nokia, έχοντας στην κατοχή μου τα BH-217 και BH-310, συγκρίνοντας με το Plantronics m1100 (το οποίο έχει 3 μικρόφωνα), δε νομίζω ότι θα γύριζα ξανά σε Nokia. Τα Plantronics είναι συνώνυμο της ποιότητας ήχου, το οποίο για μένα είναι πρώτη προτεραιότητα.

Το Nokia J είμαι σίγουρος ότι είναι καταπληκτικό ακουστικό, αλλά δυστυχώς η θήκη του είναι συρόμενη και δεύτερη φορά δεν την παθαίνω. Το ίδιο σύστημα έχει και το ΒΗ-217 και πραγματικά είναι πολύ άβολο. Θα προτιμούσα να είχε μαγνητική θήκη/βάση όπως το 310.

Η αλήθεια είναι οτι το Μ110 δεν μου καθόταν καθόλου καλά στο αυτί μου και το παράτησα μετά απο αρκετό καιρό χρήσης. Το J μου κάθησε παρα πολύ καλα.

Σχετικά με την θήκη του, τί εννοείς; Τι πρόβλημα σου δημιούργησε η συρόμενη;

• Απαντήσεις 13,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Στα bt το δύσκολο δεν είναι να ακούς εσύ αλλά να σε ακούει καλά ο συνομιλητής ... και σε αυτό τα ακριβά μοντέλα της plantronics είναι άπαιχτα. Το διευκρινίζω για να ξέρουμε τι πρέπει να προσέχουμε.

ΥΓ: Όπως έγραψα παραπάνω, το plantronics voyager hd pro είναι μακράν το καλύτερο που έχω δοκιμάσει

Η αλήθεια είναι οτι το Μ110 δεν μου καθόταν καθόλου καλά στο αυτί μου και το παράτησα μετά απο αρκετό καιρό χρήσης. Το J μου κάθησε παρα πολύ καλα.

Σχετικά με την θήκη του, τί εννοείς; Τι πρόβλημα σου δημιούργησε η συρόμενη;

Η εφαρμογή είναι και θέμα του τι σιλικόνες έχει μέσα και πώς θα καθίσουν στο αυτί σου. Ομολογώ ότι τα Nokia δεν κάθονται καλά στο αυτί μου. Με το παραμικρό φεύγουν, έχοντας δοκιμάσει και τα τρία νούμερα. Το m1100 μου δίνει τη σιγουριά ότι, όταν το φοράω, ακόμα και κωλοτούμπες να κάνω που λέει ο λόγος, δεν πρόκειται να βγει.

Όσο για τη θήκη, κρίνοντας απ' το ΒΗ-217 και μην ξέροντας αν είναι ακριβώς η ίδια υλοποίηση με το J, δε βολεύει γιατί συνήθως το έστηνα στο ταμπλό του αυτοκινήτου με το αυτοκόλλητο που έχει, και στην προσπάθεια να το βγάλω όταν χτυπούσε το τηλέφωνο, βάζοντας λίγη παραπάνω δύναμη, έβγαινε όλη η βάση και μου έμενε στο χέρι. Το ΒΗ-310 κολλάει στη βάση του μαγνητικά και μπαινοβγαίνει πολύ πιο εύκολα. Πολύ σημαντικό κριτήριο για μένα πέραν της άριστης ποιότητας συνομιλίας, είναι και το πώς βολεύει η τοποθέτηση και χρήση του στο αυτοκίνητο, γι' αυτό και η συρόμενη θήκη ήταν εντελώς ακατάλληλη στην περίπτωσή μου.

Στα bt το δύσκολο δεν είναι να ακούς εσύ αλλά να σε ακούει καλά ο συνομιλητής ... και σε αυτό τα ακριβά μοντέλα της plantronics είναι άπαιχτα. Το διευκρινίζω για να ξέρουμε τι πρέπει να προσέχουμε.

ΥΓ: Όπως έγραψα παραπάνω, το plantronics voyager hd pro είναι μακράν το καλύτερο που έχω δοκιμάσει

Ψήνομαι πολύ άσχημα για ένα εκ των Pro HD και Legend. Και μάλιστα λόγω καλύτερων σχολίων που έχω διαβάσει για το πρώτο, αν και υποτίθεται ότι είναι "κατώτερο" μοντέλο κι έχει 2 αντί για 3 μικρόφωνα, εντούτοις δε θέλω να μπλέξω με την ειδική υποδοχή φόρτισης που έχει το Legend. Οπότε καλύτερα το Pro HD που λες κι εσύ. ;)

Edited by panosz75
Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Καλησπερα σας.ειμαι πρωην κατοχος του mw1 το οποιο μου επεσε απο την τσεπη ενω οδηγουσα μηχανη.Αγορασα σημερα το shb50 ,ολα καλα και ωραια απλα δε μπορω να το συνδεσω ταυτοχρονα με τις δυο συσκευες που ειχα συνδεσει το mw1 .

Μου εχει βγαλει την πιστη.Στις ρυθμισεις του ακουστικου εχει μονο δυο εικονιδια,το ενα που εναλασσει αριστεροχειρες/δεξιοχειρες και το αλλο για να συνδεσεις νεα συσκευη,εχω συνδεσει και τις δυο συσκευες ξεχωριστα αλλα μαζι δεν υπαρχει επιλογη multipoint.

Καλησπέρα. Εχω και εγώ ένα Samsung s duos , και ψάχνω ένα ακουστικό bluetooth ,

με καλώδιο και απαραίτητα με clip, λόγω δουλειάς με βολεύει. Ξέρει κάποιος απο προσωπική εμπειρία κάτι αξιόπιστο με καλή μπαταρία και προπάντων καλή ακουστική , απομόνωση θορύβου ? Το κόστος δεν με πειράζει , αν κάποιο τα κάνει όλα αυτά :D

Ξερετε γιατι υπαρχει ελλειψη στο φοβερο Sony ericsson MW600?

Πιθανόν επειδή δεν είναι πολύ καινούριο μοντέλο να μην υπάρχει παντού αλλά στο Skroutz που κοίταξα τώρα το βλέπω σε πολλά μαγαζιά σε απόθεμα. Ρώτησες και έχεις πρόβλημα;

Knowledge isn't free. You have to pay attention.

Απλα πηγα γερμανο κ public και δεν το ειχαν.

ΔΗλαδη υπαρχει κατι καλυτερο? Ή κατι αναλογο που να συνδεετε με 3 κινητα? Εστω και μη ταυτοχρονα?

Απο την στιγμη που δεν υπαρχει κατι αντιστοιχο γιατι να αποσυρθει?

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Απλα πηγα γερμανο κ public και δεν το ειχαν.

ΔΗλαδη υπαρχει κατι καλυτερο? Ή κατι αναλογο που να συνδεετε με 3 κινητα? Εστω και μη ταυτοχρονα?

Απο την στιγμη που δεν υπαρχει κατι αντιστοιχο γιατι να αποσυρθει?

Το ότι δεν το είχαν σε Γερμανό και Public δεν είναι έλλειψη διαθεσιμότητας. Αν θες, δηλαδή, να το πάρεις θα το βρεις δεν υπάρχει θέμα. Όπως σου είπα υπάρχει διαθέσιμο. Δεν το έχουν αποσύρει αλλά έχει βγει το SBH50 στη μέση κατηγορία τιμής. Τα μεγάλα καταστήματα τείνουν να φέρνουν τα πιο καινούρια. Με 3 κινητά ταυτόχρονα δεν συνδέεται κανένα από τα υπάρχοντα. Τουλάχιστον από τις γνωστές εταιρείες. Μέχρι 2 κινητά δουλεύει παράλληλα. Το mw600 για κλήσεις μόνο με ένα αν δεν απατώμαι. Μη ταυτόχρονα όλα συνδέονται.

Knowledge isn't free. You have to pay attention.

Nαι το MW600 συνδεεται με ενα ενα αλλα με 3 συνολο.

Οποτε βολευει γιατι με οποιο κινητο και να σε καλεσουν προλαβαινεις να το αλλαξεις.

ΕΙναι πολυ καλο και συνδεεται απο το samsung Note 2 εως το sony ericsson k750i το παλιο εξισου καλα.

Ειναι τελειο κ συμβατο κ αξιοπιστο με πολλα κινητα νομιζω

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Nαι το MW600 συνδεεται με ενα ενα αλλα με 3 συνολο.

Οποτε βολευει γιατι με οποιο κινητο και να σε καλεσουν προλαβαινεις να το αλλαξεις.

ΕΙναι πολυ καλο και συνδεεται απο το samsung Note 2 εως το sony ericsson k750i το παλιο εξισου καλα.

Ειναι τελειο κ συμβατο κ αξιοπιστο με πολλα κινητα νομιζω

Και εγώ το έχω 3-4 χρόνια τώρα και παραμένει εξίσου καλό και πολύ αξιόπιστο.

Αληθεια υπαρχει καλυτερο απο το MW600 και αν ναι ποιο κ σε τι?

Εγω εχω παρει τρια MW600 ετσι οταν φορτιζει το ενα εχω τα αλλα.

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

το καλυτερο μακραν για μενα που εχω το note2 ειναι το plantronics discovery 975 που μαζι με την θηκη μεταφορας φορτισης, μου διαρκει τουλαχιστον 4-5 μερες με αρκετη συνομιλια λογω του επαγγελματος μου. Οσον αφορα την ακουστικη κ την ακυρωση θορυβου,πιανει κορυφη σε ποιοτητα κλησεων. Design? Πανεμορφο, ελαφρυ. Το ζητημα "καλυτερο bt", περα απο υποκειμενικο, ειναι και αποψη σαν γενικοτητα. Αλλωστε η plantronics ειναι η κορυφαια εταιρια σε ακουστικα-bt. Αντικειμενικο αυτο με μετρησεις πωλησεων κ γνωμες ειδικων.
Τεχνολογια...μια ανηφορικη ροτα προς την εξιλεωση των συναισθηματων...

Μπορούμε να αναβαθμισοθμε το mw600; ενός φίλου βγάζει σονυ σκέτο όταν ανοίγει ενώ το δικό μου se.... Επίσης με ενοχλεί ότι έχει πολύ χαμηλή ένταση στα ακουστικά, ειδικά στο ράδιο και τα πολυμέσα...
All it takes is a swipe...

Μπορούμε να αναβαθμισοθμε το mw600; ενός φίλου βγάζει σονυ σκέτο όταν ανοίγει ενώ το δικό μου se.... Επίσης με ενοχλεί ότι έχει πολύ χαμηλή ένταση στα ακουστικά, ειδικά στο ράδιο και τα πολυμέσα...

Οχι δεν υπαρχει κατι τετοιο.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

το καλυτερο μακραν για μενα που εχω το note2 ειναι το plantronics discovery 975 που μαζι με την θηκη μεταφορας φορτισης, μου διαρκει τουλαχιστον 4-5 μερες με αρκετη συνομιλια λογω του επαγγελματος μου. Οσον αφορα την ακουστικη κ την ακυρωση θορυβου,πιανει κορυφη σε ποιοτητα κλησεων. Design? Πανεμορφο, ελαφρυ. Το ζητημα "καλυτερο bt", περα απο υποκειμενικο, ειναι και αποψη σαν γενικοτητα. Αλλωστε η plantronics ειναι η κορυφαια εταιρια σε ακουστικα-bt. Αντικειμενικο αυτο με μετρησεις πωλησεων κ γνωμες ειδικων.

Αν γνωριζω καλα το plantronics δεν εχει καλωδιο.

ΕΙναι αυτο το ενοχλητικο στο αυτι σωστα?

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Αν γνωριζω καλα το plantronics δεν εχει καλωδιο.

ΕΙναι αυτο το ενοχλητικο στο αυτι σωστα?

Ναι το plantronics ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ αυτό το ενοχλητικό ΜΕ καλώδιο

Το plantronics ΕΙΝΑΙ αυτό το εξαιρετικό στο αυτί ΧΩΡΙΣ ενοχλητικό καλώδιο ;-)

ΥΓ: πάντως κάποια φθηνά μοντέλα της εταιρίας δεν αξίζουν όπως έγραψα παραπάνω, τα ακριβά μοντέλα όμως είναι ΤΕΛΕΙΑ!!!

Καλημερα! ευτυχης κατοχος του sony sbh50 και πρωην κατοχος του MW600 εχω να πω οτι το 1ο αξιζει καθε ευρω! και για τα 15 ευρω διαφορας (απο το σκρουτζ) που εχει με το 2ο νομιζω οτι δεν αξιζει ουτε για αστειο το mw600, εκτος εαν οι απαιτησεις ειναι οι ελαχιστες για ΒΤ

Εμενα αυτο που με βολεψε τρελα ειναι οτι χειριζομαι κλησεις απο το ΒΤ πλεον, επομενως οταν κανω ποδηλατο προπονηση κτλ, αν δεν το ακουσω ή δεν προλαβω μια κληση, μπορω να καλεσω πισω, ή ακομα και αν θελω να παρω καποιον απο την λιστα κλησεων που υπαρχει στο κινητο, επισης μπορω, και ετσι δεν εχω αναγκη της φωνητικης κλησης που δε δουλευε ποτε σωστα!

εχω το xperia T και συνεργαζεται αψογα! επισης μου ερχονται ειδοποιησεις ημερολογιου στην οθονη, ειδοποιησεις του FB κτλ. μονο ΣΜΣ δε μου φερνει και ισως λογω κινητου, δεν ξερω αν φταιει αυτο ή αν το sbh50 δεν υποστηριζει (Αν και ηξερα οτι υποστηριζει).

Γενικα λοιπον, για τα 50-60 ευρω που κοστιζει νομιζω οτι κανει τα παντα!επισης εχει πολυ δυνατο ηχο σε σχεση με το αδυναμο mw600

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

δηλαδη ρε φιλε ποσο πιο δυνατο ειναι το καινουριο, ρωταω γιατι το 600ρι μου κανει ψοφιο τελειως οταν παιζει ραδιο. Αν μπορεις, με κλιμακα 0-10 το 600 το βαζω στο 4, το 50ρι?
All it takes is a swipe...

χμμ, θα κατσω το απογευμα να τα δοκιμασω μαζι, γιατι το 600αρι το εχω δωσει στον πατερα μου τωρα, αλλα πιστευω ειναι πανω απο 7 με την κλιμακα σου.. ειναι αισθητη η διαφορα. σκεψου οτι ενω το 600αρι το ειχα τερμα και καθε φορα ελεγα τι σκατα συμβαινει και δεν ακουω, νομιζοντας οτι το εχω χαμηλωσει, τουτο εδω το εχω και 3-5 κλικ πιο κατω απο το τερμα.

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

Οποτε πιστευεις οτι αξιος αντικαταστατης του MW600 ειναι το sbh50?

Υποστηριζει δυο κινητα ταυτοχρονα ταυτοχρονα σωστα?

Το jack του ειναι κανονικο οπως του MW600?

Η ειναι μικροτερο?

ΑΝτεχει σε πτωσεις οπως αντεχει το ΜW600? Εχει τοσο μεγαλη μπαταρια? Εχει τοσο ανθεκτικο κλιπ?

Τα κουμπακια του μηπως χαλανε με το χρονο?

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Οποτε πιστευεις οτι αξιος αντικαταστατης του MW600 ειναι το sbh50?

Υποστηριζει δυο κινητα ταυτοχρονα ταυτοχρονα σωστα?

Το jack του ειναι κανονικο οπως του MW600?

Η ειναι μικροτερο?

ΑΝτεχει σε πτωσεις οπως αντεχει το ΜW600? Εχει τοσο μεγαλη μπαταρια? Εχει τοσο ανθεκτικο κλιπ?

Τα κουμπακια του μηπως χαλανε με το χρονο?

φιλτατη (φανταζομαι κοπελα εισαι), δεν το πηρα για να το κανω review..

δεν εχω κατσει να το πεταξω απο το μπαλκονι να δω αν αντεχει..ουτε το εχω 1 μηνα να δω ποσο αντεχει η μπαταρια, ακομα δεν το εχω φορτισει, οποτε αντεχει ,αλλα σιγουρα οχι τοσο οσο του 600 μιας και το 50 εχει πολλες περισσοτερες λειτουργιες..

τα κουμπακια ειναι πολυ στιβαρα και δε νομιζω οτι εχουν προβλημα, αλλα αυτο που ρωτας ειναι ακυρο, του χρονου θα μπορω να σου πω. τωρα ο,τι και να λεμε ειναι υποθετικο..

το κλιπ μια χαρα κραταει,δυνατο, το jack μοιαζει κανονικο αλλα δε δοκιμασα αλλα ακουστικα, θα δοκιμασω το απογευμα..

υποστηριζει 2 συσκευες @the same time οπως μου ειπαν απο τη sony οπου εστειλα mail, αλλα ακομα δεν το εχω δοκιμασει και δεν μπορω να το επιβεβαιωσω. ομως οταν το ρωτησα πριν το παρω και ζητησα να μου διευκρινησουν αν πηγαινει απο τη μια συσκευη στην αλλη αυτοματα (και οχι οπως στο 600αρι) μου ειπαν ναι.

Aλλος που να το εχει? Ειναι τοσο ανθεκτικο το sbh50 σε συγκριση με το MW600?

Κραταει πολυ η μπαταρια του?

Οταν το φορτιζεις μπορει κ λειτουργει ταυτοχρονα?

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Το 50άρι βλέπει κανονικά τα μηνύματα. Πρέπει μόνο να κατεβάσεις το extra από το store.

Η μπαταρία μια γεμάτη μέρα την βγάζει.

Επειδή κινούμαι με συγκοινωνίες, δεν περνάει εξωτερικός ήχος από μετρό ή ηλεκτρικό όταν ακούω μουσική. Πλήρης απομόνωση από τον έξω κόσμο.

Φόρτιση και λειτουργεία ταυτόχρονα υπάρχει χωρίς κανένα πρόβλημα.

Το κλιπ πανίσχυρο και δεν φεύγει με τίποτα.

Το audio jack είναι 3,5mm, που σημαίνει πως αν δεν σε βολέψουν τα πολύ καλά ακουστικά που έχει, βάζεις τα δικά σου.

Edited by xapos

ειμαι μεταξύ mw1 και sbh50

κυριοτερα τα θελω για να ακουω μουσική με το xperiaz που έχω

είμαι λίγο πιο κοντά στο mw1 λόγω αυτόνομου ραδιοφώνου

καμιά ιδέα - πρόταση απ όσους τα έχουν?

Vita Brevis