evris2013 Δημ. May 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2020 https://www.skroutz.gr/s/15005258/JBL-Endurance-Sprint-%CE%9C%CE%B1%CF%8D%CF%81%CE%BF.html?utm_source=android&utm_campaign=skroutz_share Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Α νόμιζα ήταν χωρίς καλώδια.... Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CoyoteD Δημ. May 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2020 Δεν νομιζω πως για ομιλια υπαρχει κατι καλυτερο απο το 3200. Ισως το 5200 αλλα ειναι εξεζητημενο σαν μεγεθος. Χωρίς να το έχω, διάβασα ότι έχει 3 μικρόφωνα και φαντάζομαι ότι κάνει την διαφορά. Αλλα η εποχή των μονών ακουστικών νομίζω ότι εκλείπει Βλέπω μία τάση στα ακουστικά που έιναι μέσα στο αυτι και ειναι μικρά χωρίς προέκταση (αλλά airpods) αλλά και πάλι δε μου αρέσουν Βγάλτε ρε σεις ένα tws multipoint... ... πολύ βολικά ρε παιδάκι μου Παράθεση ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. May 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2020 (edited) Χωρίς να το έχω, διάβασα ότι έχει 3 μικρόφωνα και φαντάζομαι ότι κάνει την διαφορά. Αλλα η εποχή των μονών ακουστικών νομίζω ότι εκλείπει Βλέπω μία τάση στα ακουστικά που έιναι μέσα στο αυτι και ειναι μικρά χωρίς προέκταση (αλλά airpods) αλλά και πάλι δε μου αρέσουν Βγάλτε ρε σεις ένα tws multipoint... ... πολύ βολικά ρε παιδάκι μου Έχεις λάθος ως προς τα μονοφωνικά ακουστικά. Δυόμισι, σχεδόν τρεις μήνες με πολύωρες βιντεοκλήσεις καθημερινά για τη δουλειά μου (κυρίως σε Skype και Google Meet), κανένα true wireless δεν είναι κατάλληλο γι' αυτή τη δουλειά. Το Plantronics 5200 αποδείχτηκε θηρίο. Ούτε καν το 3200 δε μπορεί να ανταπεξέλθει, πόσο μάλλον τα ακατάλληλα γι' αυτή τη δουλειά true wireless. Πάντα θα υπάρχει θέση στην αγορά για ένα πολύ καλό και ποιοτικό μονοφωνικό ακουστικό. Edited May 22, 2020 by panosz75 Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirospatra Δημ. May 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2020 Καλησπέρα. Δουλεύω εδώ κ δύο μέρες τα freebuds 3. Κυρίως σε κλήσεις. Απίστευτη ποιότητα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CoyoteD Δημ. May 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2020 Σε σχέση με τα tws200? Παράθεση ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirospatra Δημ. May 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2020 Για μουσική δεν μπορώ να πω γιατί δεν είμαι ειδικός. Στις κλήσεις με τα freebuds3 ακούω πιο δυνατά το συνομιλητή. Θεωρώ ότι τα tws200 είναι λίγο τύχη στο πώς θα σου κάτσουν ενώ τα freebuds3 εμπνέουν σιγουριά. Έχουν κ διπλάσια τιμή βέβαια. Σε σχέση με τα tws200? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CoyoteD Δημ. May 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2020 (edited) Τώρα έχουν εμφανιστεί στο aliexpress στα 30 απο Πολωνία.... Ακόμα πιο κάτω Λάθος... δε μου τα στέλνει Ελλάδα. Υπάρχουν ευρώπη αλλά ακόμη δε κάνει shiping Edited May 23, 2020 by CoyoteD Παράθεση ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dedalos Δημ. May 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2020 Bluetooth ακουστικά χωρίς aptx για μένα είναι άχρηστα καθότι παρακολουθώ πολλές ταινίες με τα ακουστικά. Δυστυχώς μετά τα sound blaster zx evo (που πλέον δεν μπορείς να βρεις σε καλή τιμή) και edifier TWS 200 δεν υπάρχουν επιλογές άλλες σε χαμηλές τιμές. Περιμένω προτάσεις αν κάποιος γνωρίζει κάτι. Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση http://i.imgur.com/REW6ccY.jpg The future of android by Google. Δεν χρησιμοποιώ πλέον FACEBOOK σε καμία από τις συσκευές μου. Sheepple Γιάννης (dedaliskos@hotmail.com). Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. May 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2020 Παιδιά πήρα από φίλο το voyager 3200 με την θήκη. Μήπως είναι ενεργοβόρο; Πόση ομιλία βγάζει χωρίς την θήκη;6 ώρες αποκλείεται. Και η θήκη για πόσες φορτίσεις είναι; Στάλθηκε από το SM-G980F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgl Δημ. May 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2020 Παιδιά πήρα από φίλο το voyager 3200 με την θήκη. Μήπως είναι ενεργοβόρο; Πόση ομιλία βγάζει χωρίς την θήκη;6 ώρες αποκλείεται. Και η θήκη για πόσες φορτίσεις είναι; Στάλθηκε από το SM-G980F μου χρησιμοποιώντας TapatalkΣχετικά είναι όλα.. Πόσο 'γερασμένη' είναι η μπαταρία.. Τα παραπάνω μικρόφωνα που έχει το 3200 και οι άλλες λειτουργίες του σίγουρα καταναλώνουν μπαταρία Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CoyoteD Δημ. May 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2020 Υπάρχει κάποιος κάτοχος airpods 2019 για να μας πει με βεβαιότητα ότι ειναι multipoint Νομίζω ότι στα μαγαζιά που τα βάζουν ως multipoint μπορεί να κάνουν και λάθος Παράθεση ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babakos Δημ. May 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2020 Έχεις λάθος ως προς τα μονοφωνικά ακουστικά. Δυόμισι, σχεδόν τρεις μήνες με πολύωρες βιντεοκλήσεις καθημερινά για τη δουλειά μου (κυρίως σε Skype και Google Meet), κανένα true wireless δεν είναι κατάλληλο γι' αυτή τη δουλειά. Το Plantronics 5200 αποδείχτηκε θηρίο. Ούτε καν το 3200 δε μπορεί να ανταπεξέλθει, πόσο μάλλον τα ακατάλληλα γι' αυτή τη δουλειά true wireless. Πάντα θα υπάρχει θέση στην αγορά για ένα πολύ καλό και ποιοτικό μονοφωνικό ακουστικό. Συμφωνώ απόλυτα και ειδικά για τα 5200 Για οποιον μπορεί και θελει να τα πληρώσει (και έχει παρόμοιες ανάγκες επικοινωνίας) είναι απλά μονόδρομος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MAO-MAO Δημ. May 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2020 Επομένως για all around ακουστικά γύρω στο 50αρι τα edifier tws200 είναι μονόδρομος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CoyoteD Δημ. May 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2020 Απο Ελλάδα ναι, με δύο ετη εγγύηση Παράθεση ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manousos4 Δημ. May 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2020 Καλημέρα παιδιά,έχω ένα band 3 με το οποίο έχω θέματα με τις ειδοποιήσεις,δεν δείχνει τίποτα. Χθες έκανα δοκιμή να περάσω ελληνικά αλλά δεν τα κατάφερα οπότε το ξαναγύρισα όπως ήταν. Τι φταίει μπρικαρε? Έχω δώσει όλες τις άδειες αλλά όταν μπεις στο mifit λέει ότι δεν έχει άδειες.το πετάω? Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yiannis24 Δημ. May 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2020 Καλησπέρα.Σαν χρήστης των edifier tws 200 έχουν πολύ καλο ήχο αλλά έχω δυο απορίες.Γιατι δίνει επιλογή σύνδεσης μέσω Bluetooth για left ή right? Επισης γιατί όταν φοράω το 1 δεν ακούγομαι καλά στην συνομιλία; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sinepofli Δημ. May 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2020 Edifier TWS2 vs edifier TWS 200 Τι προτείνετε ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protsimer Δημ. May 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2020 (edited) Υπάρχει κάποιος κάτοχος airpods 2019 για να μας πει με βεβαιότητα ότι ειναι multipoint Νομίζω ότι στα μαγαζιά που τα βάζουν ως multipoint μπορεί να κάνουν και λάθος Δεν είναι Multipoint. Σε μία συσκευή συνδέονται μόνον. Απλώς σε πολλαπλές apple συσκευές με το ίδιο apple ID το pairing γινεται με ενα tap κάθε φορά (πολύ εύκολα και γρηγορα δλδ). Edited May 26, 2020 by protsimer Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CoyoteD Δημ. May 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2020 ευχαριστω... για το 2016 το ήξερα. Αρα tws multipoin δεν έχουμε βρει κανένα Παράθεση ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosp1984 Δημ. May 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2020 καλησπερα. παιδια. απεχω πολλα χρονια απο τα αξεσουαρ. ψαχνω να αγορα σω bluetooth ακουστικα in ear που να μην εχουν καλωδια αναμεσα στα 2 ακουστικα. να ειναι bluetooth 5 αν ειναι δυνατον . να εχουν καλο noise cancelation. και δυνατοσο οσο γινετε και ποιοτικο ηχο για κλησεις. και ταινιες ( αν γινετε ) υπαρχει καποιο να μου προτεινετε ; ευχαριστω Παράθεση Huawei p20 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CoyoteD Δημ. May 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2020 Καλημέρα κάποιος μπορεί να ενδιαφέρεται για κάτι... Εχουν καλές προσφορές όλοι αυτή την εβδομάδα https://www.lagonika.gr/bluetooth-%ce%b7%cf%87%ce%b5%ce%af%ce%b1-%ce%ba%ce%b1%ce%b9-%ce%b1%ce%ba%ce%bf%cf%85%cf%83%cf%84%ce%b9%ce%ba%ce%ac-%ce%bc%ce%b5-%cf%8c%cf%86%ce%b5%ce%bb%ce%bf%cf%82-%ce%ad%cf%89%cf%82-30/ Παράθεση ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirospatra Δημ. May 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2020 Για όποιον ενδιαφέρεται επειδή έχουν αναφερθεί προηγούμενα τα onyx ace είναι με έκπτωση μέσω της εφαρμογής του geekbuing. Από Ιταλία.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CoyoteD Δημ. May 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2020 (edited) Πόσο; σου δείχνει,27.5 τα άσπρα; Edited May 30, 2020 by CoyoteD Παράθεση ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirospatra Δημ. May 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2020 Ναι.......... Πόσο; σου δείχνει,27.5 τα άσπρα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CoyoteD Δημ. May 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2020 https://www.plaisio.gr/fotografia-ixos/akoustika/edifier-bluetooth-truly-wireless-tws200-mauro_3431886 Διακοπές λέει ο κάτοχος στο review Δε το περίμενα... Ίσως το τηλέφωνο του; Παράθεση ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts