Jump to content

Bluetooth ακουστικά (Hands-Free)

moderndrummer
 Κοινοποίηση

επιλογή bluetooth  

6 members have voted

1. 1. επιλογή bluetooth

• Jawbone Icon
      0
    • Jabra Extreme
      0
    • Plantronics 975
      3
    • Jawbone Era
      0
    • Samsung Modus 3500
      0
    • Motorola HX550
      0
    • 'Αλλο
      3

This poll is closed to new votes

Recommended Posts

• Απαντήσεις 13,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Μόλις είδα την διαφήμιση στην πρώτη σελίδα για τα ασύρματα ακουστικά http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=470388

Με μία λέξη....ΜΑΚΡΙΑ! Ακόμα και τώρα δεν έχω καταφέρει να τα κάνω να δουλέψουν σωστά!Πρώτον.....Φορτίζει-ξεφορτίζει.....ούτε καν έχω καταλάβει τι και πώς!Και όλο το βράδυ που το έχω αφήσει πάλι κάνει κόλπα! Δεύτερον.......για να γίνει σωστό pairing πρέπει να γίνει ταυτόχρονο πάτημα των κουμπιών του κάθε ακουστικού......όταν εννοώ ταυτόχρονο το εννοώ.....λίγο να ξεφύγει....ξανά! Τρίτον.....τα κουμπάκια για το pairing βγαίνουν από την θέση τους σαν αυτοκόλλητα!!!ΕΛΕΟΣ!

Καλύτερα δώστε αυτά τα λίγα ευρώ για κάνα σουβλάκι!!!

Άσκηση & Τρόπος Ζωής

Όσα θέλετε να μάθετε για την άσκηση...!

http://askisitroposzwis.blogspot.gr/

Με 5€ ακουστικά bt και περίμενες να δουλέψουν? Αισιόδοξο σε βρίσκω γενικά :p
Powerd by OnePlus 7 Pro

Bluetooth ακουστικό - αν γίνεται αδιάβροχο - στα 30 ευρώ περίπου τι προτείνετε;

Creek A50i R | Denon TU-530 | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution    Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη...

Bluetooth ακουστικό - αν γίνεται αδιάβροχο - στα 30 ευρώ περίπου τι προτείνετε;
Εννοείς να μπαίνει στο νερό τελείως ή να αντέχει τον ιδρώτα;

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Βασικά σε βροχή αναφέρομαι, όχι για θάλασσα.

Platronics explorer 50;

Creek A50i R | Denon TU-530 | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution    Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη...

Με 5€ ακουστικά bt και περίμενες να δουλέψουν? Αισιόδοξο σε βρίσκω γενικά :p

Καλά δεν περίμενα τίποτα από ποιότητα. Έχω πάρει άλλα παλιότερα με 7€ περίπου με παρόμοια προσφορά και είναι μια χαρά εκτός από την ένταση του ήχου αλλά οκ...7€ ήταν. Τουλάχιστον δούλευαν!

Αυτά ΔΕΝ δουλεύουν ή δουλεύουν αφού σου σπάσουν τα νεύρα! Το πιο γελοίο της υπόθεσης είναι ότι διαλύονται από την πρώτη στιγμή! Κουμπιά "ξεκολλάνε", το κάτω ασημί σημείο που είναι το σημείο που φορτίζει "έμεινε-κόλλησε" μέσα στην βάση φόρτισης και έπρεπε να το βγάλω με συγκεκριμένο τρόπο για να μην κοπούν τα καλώδια, φόρτιση....ότι να'ναι....και όλα αυτά από την πρώτη μέρα που ήρθαν!!! Για μπουνιές!!!:mad:

Άσκηση & Τρόπος Ζωής

Όσα θέλετε να μάθετε για την άσκηση...!

http://askisitroposzwis.blogspot.gr/

Εγώ τα έχω και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Η μπαταρία πολύ καλύτερη, η ακουστική τέλεια και αρκετά βελτιωμένος και ο ήχος στον συνομιλητή.

Μετά από τέσσερις ημέρες χρήσης έχω να πω ότι είναι εξαιρετικά τα IconX [Note 8]

Eίναι αισθητά καλύτερα από τα AirPods που χρησιμοποιώ με το iPhone

EDIT:

IconX vs AirPods [rtings]

https://www.rtings.com/headphones/tools/compare/samsung-gear-iconx-vs-apple-airpods/567/405#usage*5003!threshold*0.1

Edited by Jig
EDIT:
ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²]

• 2 weeks later...
εγώ ζαχαρώνω τα soundpeats q30 από amazon στα 30 ευρώ με τα μεταφορικά από Αγγλία. Τα έχουν πάρει κάτι φίλοι και έπαθα πλάκα.

Καλημέρα. Είμαι σε μια κατάσταση που βρίσκομαι με 2 bluetooth handsfree της Sony , το παλιό καλό MW600 και το SBH50. Δυστυχώς και τα 2 έχουν το ίδιο πρόβλημα πλέον στην μπαταρία !!! συν το κλιπάκι στο 600, που το έφταιξα αλλά δυστυχώς πάλι το πετάει. Επίσης έχω ξεμείνει (τα έχω φτιάξει 2-3 φορές αλλά πλέον δεν παίρνει άλλο !!) από τα ενσύρματα ακουστικά που συνοδεύουν τα 2 handsfree (MH755).

Μπαταρία για το MW600 από Δήσιο πάει 19 €, για το SBH50 μόνο μέσω aliexpress και θα πρέπει να το ανοίξω πολύ προσεκτικά και αν θα το πετύχω. Ακουστικά δεν μπορώ να βρω εύκολα και σε ένα , δύο που βρήκα πάει 15-20€. Το θέμα είναι ότι ψάχνω με μικρό καλώδιο και δεν μπορώ να βρω. Έχει κάποιος αγοράσει κάτι αντίστοιχο ?? Γιατί μετά θα πρέπει να πάω στα κλασσικά με καλώδιο του ενός μέτρου, που πραγματικά είναι μεγάλο. Για το SBH54 έχω διαβάσει τα χειρότερα , δυστυχώς και πάλι είναι δυσεύρετο.

Υπάρχει και η περίπτωση να παω πλέον σε άλλη κατηγορία πχ airpοds ή της samsung το Icon. Δεν ξέρω αξίζουν ??

Βολεύουν σαν handsfree στο αμάξι ?? Εκτός από ασύρματα ακουστικά με την γνωστή χρήση τα χρειάζομαι για χρήση handsfree μέσα στο αμάξι και γενικά στην δουλειά, επομένως μιλάμε για 2-3 ώρες καθημερινή χρήση και πρέπει να είναι αρκετά βολικά... και χρηστικά απο άποψη ήχου, αποσυνδέσεων , απομόνωση περιβάλλοντος θορύβου. Τέλος τα airpods με android έχουν θέμα στην λειτουργία τους ??

Ευχαριστώ

VF Giga Unlimited Ultra

Εγώ έχω το mw1 και το SBH50 αρκετά χρόνια και σε πληροφορώ ότι ναι μεν η μπαταρία τους έχει πέσει αρκετά,αλλά τελειώνει μόνον άμα κάνω καμιά μεγάλη βόλτα με ανοιχτό το ράδιο.Για απλό τηλέφωνο και λήψη μηνυμάτων είναι καλύτερα απ' το καλό.

Εκείνο που με στενοχωρεί είναι ότι ενώ έχουν την ικανότητα να μπορείς να παίρνεις τηλ κοιτώντας το όνομα στην οθονίτσα του ΒΤ,μερικές φορές μετά από κάποια αναβάθμιση του λογισμικού σταματάει αυτή η δυνατότητα.Τώρα πχ,δεν δουλεύει αυτό.

Κοσμοτε,100Mbps.

Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro,

JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives.

Την ίδια απορία έχω και εγώ. Δηλαδή εχωωρο. Sbh 54 και έχει χαλάσει το δεξί ακουστικό. Μπορώ να βρω κάπου ακουστικά όπως τα αυθεντικά που να περνάει το δεξί πίσω από το λαιμό για να τα αλλάξω;

καλησπερα!

εχετε να προτεινετε ενα bluetooth ακουστικο καπου στα 20-25 ευρω?

το θελω για τη γυναικα μου και τη βολευουν τα μονα που στερεωνονται στο αφτι. ειχε αυτο αλλα το εχασε https://www.skroutz.gr/s/5035859/Plantronics-M70.html

Ξέρει κανείς που μπορούμε να βρούμε/δούμε τα Jabra Elite 65t ??
Τα έχω εγώ. Τι ακριβώς θέλεις να μάθεις?

Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Έχω διαβάσει αρκετές κριτικές , amazon , sites και έχω διαμορφώσει μια αρκετά καλή άποψη σχετικά με τα συγκεκριμένα ακουστικά. Απλά ήθελα να τα δω κάπου να τα τσεκάρω πως κάθονται (δύσκολο το κόβω) στο αυτί. Γενικά θα ήθελα να ξέρω τι λέει από ποιότητα ήχου, αν έχει συχνές αποσυνδέσεις και σαν λειτουργία handsfree (ομιλία) και αν ακούγονται πολύ οι "γύρω" θόρυβοι όταν μιλάς.

VF Giga Unlimited Ultra

Έχω διαβάσει αρκετές κριτικές , amazon , sites και έχω διαμορφώσει μια αρκετά καλή άποψη σχετικά με τα συγκεκριμένα ακουστικά. Απλά ήθελα να τα δω κάπου να τα τσεκάρω πως κάθονται (δύσκολο το κόβω) στο αυτί. Γενικά θα ήθελα να ξέρω τι λέει από ποιότητα ήχου, αν έχει συχνές αποσυνδέσεις και σαν λειτουργία handsfree (ομιλία) και αν ακούγονται πολύ οι "γύρω" θόρυβοι όταν μιλάς.
Σε όλα καλά εκτός από το κομμάτι του Noise cancelation στη συνομιλία. Ακούνε τα πάντα οι άλλοι σε σημείο που όταν είσαι κάπου με θόρυβο δύσκολα σε ακούνε. Σε αυτό το κομμάτι απογοήτευση η jabra.

Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Πήρα ένα awei AK7 , καλή αγορά για 17€ , ήχος αξιοπρεπέστατος και από ότι φαίνεται καλή διάρκεια μπαταρίας. Το μόνο θέμα που αντιμετωπίζω είναι η αναφώνηση του αριθμού καλούντος στην εισερχόμενη κλήση, δεν μπορώ να το απενεργοποιήσω και είναι κάπως σπαστικό.

Εχει κανείς καμία ιδέα ?

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Εδώ και τρεις μήνες χρησιμοποιώ τα anker soundcore spirit https://www.amazon.com/Bluetooth-Headphones-Soundcore-SweatGuard-Technology/dp/B07BHHB5RH

Για μουσική σύμφωνα με τα γούστα μου είναι πολύ καλά. Επειδή όμως τα χρειάζομαι και για ομιλία δυστυχώς σε εξωτερικούς χώρους κυρίως είναι άχρηστα. Λίγο να φυσάει ή εάν περνάνε οχήματα ο συνομιλητής ακούει τα πάντα εκτος από εμένα. Αν μπορείτε να προτείνετε παρόμοια ακουστικά με όσο το δυνατόν καλή ακύρωση θορύβου θα το εκτιμούσα. Δεν βάζω όριο σε τιμή γιατί θέλω να δω τι επιλογές υπάρχουν και πού μπορώ να κινηθώ.

Εδώ και τρεις μήνες χρησιμοποιώ τα anker soundcore spirit https://www.amazon.com/Bluetooth-Headphones-Soundcore-SweatGuard-Technology/dp/B07BHHB5RH

Για μουσική σύμφωνα με τα γούστα μου είναι πολύ καλά. Επειδή όμως τα χρειάζομαι και για ομιλία δυστυχώς σε εξωτερικούς χώρους κυρίως είναι άχρηστα. Λίγο να φυσάει ή εάν περνάνε οχήματα ο συνομιλητής ακούει τα πάντα εκτος από εμένα. Αν μπορείτε να προτείνετε παρόμοια ακουστικά με όσο το δυνατόν καλή ακύρωση θορύβου θα το εκτιμούσα. Δεν βάζω όριο σε τιμή γιατί θέλω να δω τι επιλογές υπάρχουν και πού μπορώ να κινηθώ.

https://www.skroutz.gr/s/9602721/Jabra-Halo-Smart.html

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μια από τα ίδια είναι. Δεν έχει 2 η 3 μικρόφωνα για Noise Cancelling.. Όταν γράφετε για κάτι να είστε σίγουροι. Το μόνο που κάνει αυτή την δουλειά είναι το Plantronics voyager 6200. Τέλος. Όλα τα άλλα ακούνε εσένα και τους γύρω σου. Απλά δεν είναι τόσο καλό στη μουσική. Σε ομιλία όμως όμως μόνο αυτό. Το ξαναλέω. ΜΟΝΟ.

Στάλθηκε από το CLT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• 3 weeks later...

Δεν μπορώ να μην γράψω ότι το jabra stealth επιβίωσε έπειτα από πλύσιμο στο πλυντήριο ρούχων (είχε ξεχαστεί στην τσέπη πουκαμίσου).

Είναι απίστευτο, καθώς δεν διαφημίζεται ως Ip68 (που και Ip 68 να ήταν , δεν θα τη γλίτωνε στο πλυντήριο) και διότι ήδη στο πλυντήριο ρούχων έχω χαλάσει 2 Plantronics.

Well done Jabra!

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350