rackal Δημ. August 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2017 (edited) Ίσως το μόνο στερεοφωνικό Bluetooth που έχει δυνατότητα αναγνώρισης κλήσης είναι αυτό: https://www.skroutz.gr/s/29342/Cellular-Line-Vision-Clip-Headset.html Αλλά μάλλον απ' τις κριτικές που βλέπω το κόβω να είναι χειρότερο ακόμα κι απ' το SBH54. Κάνει αναγνώριση κλήσης μόνο σε iPhone και αυτό με αγγλικούς χαρακτήρες, παλιότερα δούλευε σε μένα σε android, αλλά απο αναφορές δεν ισχύει, οπότε μη σκεφτεί κανείς να το αγοράσει. Μια καλή λύση αυτή που έχω εγώ είναι το talk band b2 ή 3 της Huawei. Φυσικά ο κινέζος τα σκατωσε στην τελευταία του αναβάθμιση και δεν υποστηρίζει Ελληνικά, ελπίζω με κάποια καινούρια αναβάθμιση να επανέλθουν... Edit: υπάρχει και το b1 σαν φθηνή λύση... Edited August 30, 2017 by rackal Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CPR Δημ. August 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2017 https://developer.sony.com/devices/mobile-accessories/smart-bluetooth-handset-sbh52/ Αυτό έχω εγώ και είναι άψογο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
faji Δημ. August 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2017 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας, το ακουστικό από το σκρούτζ το δοκίμασα και ήταν απογοήτευση. Ο ήχος ήταν συνήθως μέτριος με τάσεις προς το κακός. Έκανε διακοπές την ώρα της συνομιλίας αρκετά συχνά, το οποίο με ταλαιπωρούσε αφάνταστα. Αποσυνδέσεις απο το τηλέφωνο δεν είχα, ο ήχος στη μουσική και τα βίντεο ήταν ικανοποιητικός. Παράθεση Για επισκευές: http://servicekiniton.gr/. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. August 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2017 Για να δουμε αν στην IFA 2017 αρχίσουν να βγάζουν οι εταιρίες με Bluetooth 5.0 επιτέλους.;) Για αρχή πάντως δεν ξεκινήσαμε καλά απο Samsung που έβαλε η ανεπρόκοπη 4.2 στο ανανεωμένο Gear X. Τραγικοί οι κορεατες.:down: Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. August 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2017 Μου ηρθαν χθες το Le Zhong DA CX-1 Μικρη δοκιμη, ικανοποιημενος απο τον ηχο και την κατασκευη (για 10€ που εδωσα για το γυμναστηριο ειδικα) αλλα τοο μικροφωνο λιγο απαραδεκτο :p Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. August 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2017 https://developer.sony.com/devices/mobile-accessories/smart-bluetooth-handset-sbh52/ Αυτό έχω εγώ και είναι άψογο! Μακάρι να κυκλοφορούσε ακόμα. Κι εγώ έχω το μικρότερο μοντέλο, το 50άρι, και είναι πολύ πιο σταθερό σε σύνδεση από το 54. Καμία σχέση. Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. August 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2017 Χθες πάλι με (ελαφρύ αυτή τη φορά) άνεμο που όμως δεν μπορούσες να μιλήσεις με τίποτα στο κινητό γιατί δεν σε άκουγαν έβαλα το explorer 500 και όλα μέλι γάλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IASVN Δημ. September 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2017 Kαλημέρα και από εμένα. Ψάχνω bluetooth για γυμναστήριο με καλή ακουστική για μουσική και αν είναι δυνατόν με μαγνητάκια. Το budget είναι έως 40 ευρώ. Προτάσεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rackal Δημ. September 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2017 Ελλάδα εξωτερικό; Ταβάνι τα 40€;α Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. September 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2017 εχω εδω και 2 μήνες τα meizu ep51 το είχα πάρει σε flash sale στο ali στα 21 ευρω κανένα παράπονο απλα οκ ηχος δεν είναι επιπέδου του xiaomi hybrid pro hd (δεν ειναι bluetooth αυτα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IASVN Δημ. September 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2017 Ελλάδα εξωτερικό; Ταβάνι τα 40€;α θέλω από Ελλάδα γιατί τα βιάζομαι ----- προσθήκη μηνύματος 38 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- εχω εδω και 2 μήνες τα meizu ep51 το είχα πάρει σε flash sale στο ali στα 21 ευρω κανένα παράπονο απλα οκ ηχος δεν είναι επιπέδου του xiaomi hybrid pro hd (δεν ειναι bluetooth αυτα) Σε πόσο καιρό σου ήρθαν; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IASVN Δημ. September 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2017 Τι λέτε για τα AWEI A920BL; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rackal Δημ. September 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2017 (edited) (1)θέλω από Ελλάδα γιατί τα βιάζομαι (2)Σε πόσο καιρό σου ήρθαν; 2) Αν είσαι τυχερός σε 15-18 μέρες, αν κολλήσει 1 μήνα έως 2 1) αν δεν σε ενοχλεί η αυτονομία Awei A920BL έχουν 5 ώρες αυτονομία... Αν δεν σε ενοχλεί η αυτονομία και ο μαγνήτης :p κλώνος των beats Κοντά στα γούστα σου Awei-T11 Ξεφεύγουμε απο τα 40€ λόγο Ελλάδας αλλά η καλύτερη επιλογή Meizu EP51 Και η τοπ επιλογή απο Ελλάδα σε καλή τιμή χωρίς μαγνήτη αλλά με neck clip JBL-E25BT Edit: Αν δεν σε ενοχλεί το κράτημα στο λαιμό και δεν λυπάσαι τα 60€ θα σε παρότρυνα να πάρεις τα MDR-XB50BS όσο για το κράτημα στο λαιμό εγώ τα κάνω στυλ κόμπο και δεν πάνε πουθενά... Edited September 2, 2017 by rackal Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IASVN Δημ. September 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2017 2) Αν είσαι τυχερός σε 15-18 μέρες, αν κολλήσει 1 μήνα έως 2 1) αν δεν σε ενοχλεί η αυτονομία Awei A920BL έχουν 5 ώρες αυτονομία... Αν δεν σε ενοχλεί η αυτονομία και ο μαγνήτης :p κλώνος των beats Κοντά στα γούστα σου Awei-T11 Ξεφεύγουμε απο τα 40€ λόγο Ελλάδας αλλά η καλύτερη επιλογή Meizu EP51 Και η τοπ επιλογή απο Ελλάδα σε καλή τιμή χωρίς μαγνήτη αλλά με neck clip JBL-E25BT Edit: Αν δεν σε ενοχλεί το κράτημα στο λαιμό και δεν λυπάσαι τα 60€ θα σε παρότρυνα να πάρεις τα MDR-XB50BS όσο για το κράτημα στο λαιμό εγώ τα κάνω στυλ κόμπο και δεν πάνε πουθενά... Μάλλον για την 1η επιλογή πάω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. September 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2017 θέλω από Ελλάδα γιατί τα βιάζομαι ----- προσθήκη μηνύματος 38 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Σε πόσο καιρό σου ήρθαν; 18 μερες εκαναν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. September 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2017 Ούτε απο Sony ακουστικά με έκδοση 5.0 απο αυτα που ανακοινωθηκαν στην IFA 17 Όλα με 4.1. http://presscentre.sony.eu/pressreleases/truly-wireless-and-behind-the-neck-headphones-join-1000x-industry-leading-noise-cancelling-family-from-sony-2126922 https://www.sony.gr/electronics/ifa-2017-news-and-live-stream?cpint=HOMEPAGE_TOPBANNER_IFAOOFM2017_9456 Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpyrosR Δημ. September 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2017 Καλησπέρα παιδια, να υποθέσω η καλύτερη περίπτωση σε κάτι φτηνό μέχρι 20-25 είναι το Plantronics M70 που παίζει γύρω στο 20άρικο απ' όσο βλέπω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavros_P Δημ. September 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2017 Καλησπέρα σε όλους, ψάχνω ένα Bluetooth για νορμάλ χρήση στο γραφείο, στο σπίτι, στο αυτοκίνητο δεν με ενδιαφέρει μιας και υπάρχει το εργοστασιακό. Η ερώτηση μου είναι εάν το Samsung EO-MG920 αξίζει τα 9€ περίπου που κοστίζει. Έχω ένα πιστωτικό υπόλοιπο στο e-shop και σκεφτόμουν να το κλείσω αγοράζοντας αυτό το bluetooth. Τί άποψη έχετε; ευχαριστώ προκαταβολικά. Στάλθηκε από το HUAWEI NXT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Στη ζωή όσο ζεις μαθαίνεις .- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rackal Δημ. September 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2017 Αναλόγως τι απαιτήσεις έχεις, αν απλά θες ενα Bluetooth να μιλάς χωρίς μειώσεις θορύβου, σε εσωτερικό χώρο άντε και μια στο τόσο και στο δρόμο το Samsung είναι οτι πρέπει με 7 ώρες ομιλίας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpyrosR Δημ. September 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2017 Mεταξύ Jabra Classic και Plantronics M70 ποιο προτείνεις φίλε rackal; Κυρίως με ενδιαφέρει η ποιότητα και η ένταση του ήχου στις κλήσεις... Γνωρίζω ότι σε αυτή την τιμή δε μπορώ να βρω σοβαρό noise cancelation... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavros_P Δημ. September 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2017 Αναλόγως τι απαιτήσεις έχεις, αν απλά θες ενα Bluetooth να μιλάς χωρίς μειώσεις θορύβου, σε εσωτερικό χώρο άντε και μια στο τόσο και στο δρόμο το Samsung είναι οτι πρέπει με 7 ώρες ομιλίας. Σε ευχαριστώ, δεν έχω μεγάλες απαιτήσεις μιας και δεν μιλάω πολύ, με ενδιαφέρει προφανώς να μην κάνει αποσυνδέσεις και να έχει καλή ακουστική χωρίς όμως να έχω τρελές απαιτήσεις, απλά θέλω να σταματήσω να απαντάω από την συσκευή. Στάλθηκε από το HUAWEI NXT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Στη ζωή όσο ζεις μαθαίνεις .- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rackal Δημ. September 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2017 Mεταξύ Jabra Classic και Plantronics M70 ποιο προτείνεις φίλε rackal; Κυρίως με ενδιαφέρει η ποιότητα και η ένταση του ήχου στις κλήσεις... Γνωρίζω ότι σε αυτή την τιμή δε μπορώ να βρω σοβαρό noise cancelation... Κοίτα να δεις, το jabra βγαίνει και σε κόκκινο οπότε δεν χρειάζονται άλλες συστάσεις... :p Ας σοβαρευτούμε, το m70 έχει δύο ώρες μεγαλύτερη αυτονομία απο το κλασικ, έχει καλύτερο noise cancellation, αν και έχω ακόμα τις ενστάσεις μου αν έρχεται με το γάντζο, στη περίπτωση που έρχεται είναι ένα ακόμα + το προβληματάκι όμως που με έκανε να το δώσω ήταν επειδή είναι v3 Bluetooth και έκανε διακοπές και καμια φορά άκουγα την φωνή μου δεν το καταδικάζω και δεν είμαι σίγουρος αν ευθύνεται αυτό για τα θεματακια. Το κλασικ μου άρεσε σαν σχέδιο είναι περισσότερο βολικό με βερσιόν 4 το cancellation πολύ κοντά στο m70 αλλά η αυτονομία ήταν που με έκανε να το αφήσω... Αν με ρωτούσες τώρα τι θα αγόραζα θα ήταν το 70ρι, στο θέμα ήχος είναι πολύ μπροστά. Αλλά όπως λέω συνέχεια, καθώς πήρα το talk band 2 όλα τα άλλα έφαγαν συρτάρι... Φίλε Σταύρο το σαμσουνγκ είναι καλή επιλογή για κάτι απλό φθηνό και ανθεκτικό, δεν θα το μετανιώσεις αλλά δεν θα χεις το κάτι παραπάνω όταν θα τα χρειαστείς πχ ο αέρας είναι ένας κακός αντίπαλος σε όσους σε ακούν, γι αυτό και οι περισσότεροι διαλέγουμε τα high class. Τώρα αν το θες απλά για να μη κρατάς τι κινητό και να έχεις ελευθερία κινήσεων, παρτο, αν το θες για επαγγελματικό κομμάτι ξέχνα το. Είναι καλό, αλλά στο να ακους και να μιλάς, thats it... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giagkos Δημ. September 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2017 Η ερώτηση μου είναι εάν το Samsung EO-MG920 αξίζει τα 9€ περίπου που κοστίζει. Τί άποψη έχετε; ευχαριστώ προκαταβολικά. Στάλθηκε από το HUAWEI NXT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Το Samsung το έχω. Το μόνο πρόβλημα που έχω, είναι ό,τι δεν έχει πολλή ένταση το ακουστικό, έχω κόψει- πατέντα- την σιλικόνη που μπαίνει στο αυτί, κάπως βελτιώθηκε, αλλά και πάλι, όταν έχει θόρυβο τριγύρω δυσκολεύομαι να ακούσω, σπίτι όταν είναι ήσυχα ,όλα καλά, αυτονομία περίπου 7 - 8 ώρες ομιλία. Το έιχα πάρει 20€. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpyrosR Δημ. September 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2017 Αν με ρωτούσες τώρα τι θα αγόραζα θα ήταν το 70ρι, στο θέμα ήχος είναι πολύ μπροστά. Πήγα σε ένα μαγαζί στη γειτονιά μου να πάρω το Μ70, αλλά δεν το είχε και τελικά κατέληξα στο Μ90 στα 24 ευρώ... Δεν ξέρω τι διαφορές έχουν (εμφανισιακά μοιάζουν πολύ), πάντως είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένος 2 μέρες τώρα που το χρησιμοποιώ φουλ... Καμία αποσύνδεση, μπαταρία σούπερ και ήχος χωρίς να έχω εμπειρία από high end ακουστικά, πάρα πολύ ικανοποιητικός ακόμα και στον δρόμο με κίνηση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. September 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2017 Έφτασαν Αγορά από Gearbest. Εκπληκτικό μπάσο βρήκε αμέσως σταθμούς στο ράδιο συνδέθηκε αμέσως με κινητό τηλεόραση το noise cancelation αρκετά καλύτερο από τα B3. Τώρα τα στρωνω με white noise κάνα 10ωρο θα τα αφήσω σε μεσαία ένταση. Send From Note 3 With S8 Port Rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts