Cadfael Δημ. August 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2016 (edited) Καλημέρα. Για το level u της samsung που το έχει βγάλει σε προσφορά ο Γερμανός, τί γνώμη έχετε; https://www.germanos.gr/product/bundle-bluetooth-samsung-level-u-charm/20335477/?productId=20335477&fname=skuColor&fvalue=-128049217483186193&commerceItem=&isComingSoon= Sent from my SM-T705 using Tapatalk Και κυκλοφόρησαν και τα gear icon x στα 215€. Και για αυτά θα ήθελα τη γνώμη σας; Edited August 6, 2016 by Cadfael Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theonik29 Δημ. August 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2016 δε θα το κανω πολύ χρηση είναι η αληθεια. απλα θελω να είναι αξιόπιστο και να διαρκει η μπαταρία. μη θελει καθε λιγο και λιγακι φορτιση Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Φιλε μου εχεις pm Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theonik29 Δημ. August 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2016 (edited) Λοιπόν ύστερα από μερικές ημέρες χρήσης να πω τις εντυπώσεις μου για το jabra classic σε σχέση με τα αντίστοιχα Plantronics m90, explorer 10 και 50 που τα είχα τους τελευταίους μήνες αλλά τα πούλησα. Στα θετικά λοιπόν, -Πολύ δυνατότερο ακουστικό -Πιο άνετο στο αφτί διότι έχει και 2 διαφορετικά ear tip και 2 διαφορετικά γαντζάκια -Επιτέλους αξιοπρεπής μείωση θορύβου. Μιλάω πλέον στον δρόμο χωρίς να ενοχλούνται οι συνομιλητές μου -Μπαταρία που όντως κρατάει όσο λέει δηλαδή 9 ώρες. Στα αρνητικά τώρα, -Κάποιες φορές χρειάζεται να πατήσω το κουμπάκι της κλήσης για να συνδεθεί με το κινητό. Σπάνια μεν αλλά μου έχει τύχει. -Αγόρασα 2 κομμάτια από ελληνικό ηλεκτρονικό κατάστημα αλλά ήταν από Γερμανία και δεν το έγραφε στην περιγραφή το οποίο σημαίνει ότι αντί να λέει connected,Pairing, disconnected τα μιλάει στα γερμανικά. Μικρό το κακό βέβαια. Το συστήνω ανεπιφύλακτα, για 19,98 που το αγόρασα μπορώ να πω ότι αξίζει και με το παραπάνω. Μετά πας στα 40+ όπου θα έχει 2 μικρόφωνα κτλ. Edited August 9, 2016 by impreza_sti Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnakis25 Δημ. August 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2016 Το m70 της Plantronics που έχει προσφορά στα 24 ευρώ στο eshop αξίζει;;;; Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theonik29 Δημ. August 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2016 Εγώ είχα το m90 που θεωρείται ανώτερο και το πούλησα γιατί: -δεν έκανε καλή μείωση θορύβου -στο δικό μου αφτί δεν καθόταν καλά, βασικά χρειαζόμουν μικρότερο ear gel -ήθελα λίγο παραπάνω ένταση γιατί είχα πρόβλημα σε θορυβώδεις χώρους Με το jabra classic σώθηκα, προσωπική άποψη φυσικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. August 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2016 Το m70 της Plantronics που έχει προσφορά στα 24 ευρώ στο eshop αξίζει;;;; Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Αξίζει αλλά συνήθως το βγάζει και σε καλύτερη προσφορά. Εγώ είχα το m90 που θεωρείται ανώτερο και το πούλησα γιατί: -δεν έκανε καλή μείωση θορύβου -στο δικό μου αφτί δεν καθόταν καλά, βασικά χρειαζόμουν μικρότερο ear gel -ήθελα λίγο παραπάνω ένταση γιατί είχα πρόβλημα σε θορυβώδεις χώρους Με το jabra classic σώθηκα, προσωπική άποψη φυσικά. Σε τι ακριβώς είναι ανώτερο το m90 εκτός από την ποιότητα κατασκευής που φαίνεται λίγο καλύτερη στο m90; Ποτέ δεν αντιμετώπισα πρόβλημα ακόμα και σε χώρους με θόρυβο. Ποτέ δεν το έχω στο τέρμα τον ήχο. Είναι πολύ δυνατό Bluetooth σε αυτό τον τομέα. Ίσως έπεσες σε ελαττωματικό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. August 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2016 (edited) Λοιπόν ύστερα από μερικές ημέρες χρήσης να πω τις εντυπώσεις μου για το jabra classic σε σχέση με τα αντίστοιχα Plantronics m90, explorer 10 και 50 που τα είχα τους τελευταίους μήνες αλλά τα πούλησα. Στα θετικά λοιπόν, -Πολύ δυνατότερο ακουστικό -Πιο άνετο στο αφτί διότι έχει και 2 διαφορετικά ear tip και 2 διαφορετικά γαντζάκια -Επιτέλους αξιοπρεπής μείωση θορύβου. Μιλάω πλέον στον δρόμο χωρίς να ενοχλούνται οι συνομιλητές μου -Μπαταρία που όντως κρατάει όσο λέει δηλαδή 9 ώρες. Στα αρνητικά τώρα, -Κάποιες φορές χρειάζεται να πατήσω το κουμπάκι της κλήσης για να συνδεθεί με το κινητό. Σπάνια μεν αλλά μου έχει τύχει. -Αγόρασα 2 κομμάτια από ελληνικό ηλεκτρονικό κατάστημα αλλά ήταν από Γερμανία και δεν το έγραφε στην περιγραφή το οποίο σημαίνει ότι αντί να λέει connected,Pairing, disconnected τα μιλάει στα γερμανικά. Μικρό το κακό βέβαια. Το συστήνω ανεπιφύλακτα, για 19,98 που το αγόρασα μπορώ να πω ότι αξίζει και με το παραπάνω. Μετά πας στα 40+ όπου θα έχει 2 μικρόφωνα κτλ. Λοιπόν το έχω κι εγώ εδώ και 1 μηνα,μάλλον περισσότερο. Πραγματικά σώθηκα. Είχα χτυπήσει ανάποδες με τα plantronics.6 μήνες σωστής λειτουργίας και μετά προβλήματά. πολύ ανώτερό και στον ήχο το classic. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited August 9, 2016 by impreza_sti Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilias12377_ Δημ. August 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2016 Παιδια καλημερα,μια ερωτηση σε οποιους εχουν τα platronics backbeat fit και οσοι μπορουν να βοηθησουν,μπορουν να παιξουν τον ηχο απο μια ταινια που βλεπω στο τηλεφωνο με τον mx player?Εχει δοκιμασει κανεις περα απο μουσικη να τα χρησιμοποιησει και για να παιξει ηχο σε βιντεο χωρις τα ενσυρματα ακουστικα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theonik29 Δημ. August 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2016 Λοιπόν το έχω κι εγώ εδώ και 1 μηνα,μάλλον περισσότερο. Πραγματικά σώθηκα. Είχα χτυπήσει ανάποδες με τα plantronics.6 μήνες σωστής λειτουργίας και μετά προβλήματά. πολύ ανώτερό και στον ήχο το classic. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Φίλε μου να σε ρωτήσω, κάποιες φορές έχω παρατηρήσει ότι ακούω έναν static noise μόνο στα τηλέφωνα, όχι στην μουσική. Αν αποσύνδεσω το ακουστικό και το ξανά συνδέσω σταματάει. Ίσως φταίει και το κινητό. Σου έχει τύχει καθόλου? Φοβερό ακουστικό πάντως, στεναχωρήθηκα που δεν το αγόρασα σε λευκό χρώμα. ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Παιδια καλημερα,μια ερωτηση σε οποιους εχουν τα platronics backbeat fit και οσοι μπορουν να βοηθησουν,μπορουν να παιξουν τον ηχο απο μια ταινια που βλεπω στο τηλεφωνο με τον mx player?Εχει δοκιμασει κανεις περα απο μουσικη να τα χρησιμοποιησει και για να παιξει ηχο σε βιντεο χωρις τα ενσυρματα ακουστικα? Φίλε μου εφόσον τα ακουστικά έχουν a2dp μεταφέρουν οτιδήποτε έχει σχέση με Πολυμέσα. Συνεπώς ναι θα μπορείς να βλέπεις και τις ταινίες σου, όπως επίσης να μιλάς στο Viber κτλ. Φιλικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilias12377_ Δημ. August 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2016 Σε ευχαριστω πολυ,μολις τα αγορασα και δεν ανοιγουν..ασε πολυ γκαντεμια :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theonik29 Δημ. August 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2016 Σε ευχαριστω πολυ,μολις τα αγορασα και δεν ανοιγουν..ασε πολυ γκαντεμια :mad: Ελπίζω να τα αγόρασες από κάποιο ελληνικό κατάστημα ώστε να σε καλύψει η εγγύηση. Μήπως πρέπει να το φορτίσεις? Ίσως δεν έχει μπαταρία, μην απογοητεύεσαι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilias12377_ Δημ. August 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2016 Σημερα τα αλλαξα στο καταστημα ειχαν προβλημα,ολα καλα ευκολα με πολυ καλο ηχο και σε μουσικη και σε video,καθονται καλα στα αυτια και δεν φευγουμ με τιποτα.Τωρα προσπαθω μηπως περασω ηχο και απο το radio του κινητου στα ακουστικα αλλα δεν το βλεπω να γινεται αυτο..καλμια ιδεα εαν καποιος το εχει πετυχει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cadfael Δημ. August 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2016 Δεν άντεξα στον πειρασμό και πήρα σήμερα τα iconx της samsung. Μια κατηγορία μόνα τους. Ελαφριά, στέκονται απίστευτα στο αυτί, ακούς και σε ακούνε πεντακάθαρα, 4GB μνήμη για άπειρα τραγούδια, συν όλες τις άλλες λειτουργίες s health κλπ. Η μπαταρία είναι οριακή αλλά μπορείς άνετα να έχεις τον φορτιστή μαζί σου. Sent from my SM-G935F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cutthroat Δημ. August 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2016 Λοιπόν ύστερα από μερικές ημέρες χρήσης να πω τις εντυπώσεις μου για το jabra classic σε σχέση με τα αντίστοιχα Plantronics m90, explorer 10 και 50 που τα είχα τους τελευταίους μήνες αλλά τα πούλησα. Στα θετικά λοιπόν, -Πολύ δυνατότερο ακουστικό -Πιο άνετο στο αφτί διότι έχει και 2 διαφορετικά ear tip και 2 διαφορετικά γαντζάκια -Επιτέλους αξιοπρεπής μείωση θορύβου. Μιλάω πλέον στον δρόμο χωρίς να ενοχλούνται οι συνομιλητές μου -Μπαταρία που όντως κρατάει όσο λέει δηλαδή 9 ώρες. Στα αρνητικά τώρα, -Κάποιες φορές χρειάζεται να πατήσω το κουμπάκι της κλήσης για να συνδεθεί με το κινητό. Σπάνια μεν αλλά μου έχει τύχει. -Αγόρασα 2 κομμάτια από ελληνικό ηλεκτρονικό κατάστημα αλλά ήταν από Γερμανία και δεν το έγραφε στην περιγραφή το οποίο σημαίνει ότι αντί να λέει connected,Pairing, disconnected τα μιλάει στα γερμανικά. Μικρό το κακό βέβαια. Το συστήνω ανεπιφύλακτα, για 19,98 που το αγόρασα μπορώ να πω ότι αξίζει και με το παραπάνω. Μετά πας στα 40+ όπου θα έχει 2 μικρόφωνα κτλ. Καλησπέρα επειδή και εγώ ψάχνω για κάτι αντίστοιχο για το αμάξι κυρίως αλλά και για έξω. Από που το πήρες; Έχει τη δυνατότητα να διαβάζει το όνομα αυτου που σε καλεί; Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. August 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2016 Παιδιά μια ερώτηση. Έχω το Sony sbh54, 85 ευρώ Bluetooth και το χρησιμοποιώ πολύ σπάνια. Στο αυτοκίνητο, με κλειστά παράθυρα, κλειστό ραδιόφωνο, είναι δυνατόν ο συνομηλητης να ακούει φασαρία και εγώ όχι καμπάνα την φωνή του? Έχει πρόβλημα? Κάποιες φορές μέχρι και παράσιτα ακούω. Χρησιμοποιώ πολύ σπάνια Bluetooth, πήρα αυτό το τοπ υποτίθεται γιατί ήθελα όταν το δουλεύω να το ευχαριστιεμε αλλά... Με s7 edge το γίνεται η συνεργασία. Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xapos Δημ. August 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2016 Δοκίμασε να το κάνεις κατάργηση και ξανά pair. Στάλθηκε από το SGP621 μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theonik29 Δημ. August 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2016 Παιδιά μια ερώτηση. Έχω το Sony sbh54, 85 ευρώ Bluetooth και το χρησιμοποιώ πολύ σπάνια. Στο αυτοκίνητο, με κλειστά παράθυρα, κλειστό ραδιόφωνο, είναι δυνατόν ο συνομηλητης να ακούει φασαρία και εγώ όχι καμπάνα την φωνή του? Έχει πρόβλημα? Κάποιες φορές μέχρι και παράσιτα ακούω. Χρησιμοποιώ πολύ σπάνια Bluetooth, πήρα αυτό το τοπ υποτίθεται γιατί ήθελα όταν το δουλεύω να το ευχαριστιεμε αλλά... Με s7 edge το γίνεται η συνεργασία. Καλησπέρα φιλέ κου. Δοκίμασε να κανεις reset. http://support.sonymobile.com/gb/stereobluetoothheadsetsbh54/userguide/Resetting/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LELELO Δημ. August 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2016 Παιδες πηρα το NOKIA BH-110U BLUETOOTH HEADSET και θελω να το συνδεσω σε galaxy s6 και nokia n8.. στο s6 συνδεθηκε κανονικα..το νοκια δεν το βλεπει καν.. καμια ιδεα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. August 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2016 υποστηρίζει συνδεση 2 συσκευών ταυτόχρονα? διεγραψε το απ το σ6 και δες αν το βλεπει το ν8. πίστευω θα το δει Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. August 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2016 Δοκίμασε να το κάνεις κατάργηση και ξανά pair. Στάλθηκε από το SGP621 μου Καλησπέρα φιλέ κου. Δοκίμασε να κανεις reset. http://support.sonymobile.com/gb/stereobluetoothheadsetsbh54/userguide/Resetting/ Τα δοκίμασα και τα δύο και τίποτα. Το μόνο που κατάφερα, εγώ να ακούω λίγο καλύτερα. Μήπως φταίει που έχω και την εφαρμογή της Sony? Μήπως να αλλάξω καλώδιο? Αν ναι τι προτείνετε? Ευχαριστώ Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theonik29 Δημ. August 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2016 Τα δοκίμασα και τα δύο και τίποτα. Το μόνο που κατάφερα, εγώ να ακούω λίγο καλύτερα. Μήπως φταίει που έχω και την εφαρμογή της Sony? Μήπως να αλλάξω καλώδιο? Αν ναι τι προτείνετε? Ευχαριστώ Εφόσον δεν άλλαξε κάτι είναι πιθανό να εχεις πεσει σε ελλατωματικο κομματι. Αν θες να είσαι σίγουρος θα μπορούσες να δοκιμασεις το headset με ενα άλλο κινητό τηλέφωνο φυσικά στις ίδιες συνθήκες. Το οτι εχεις την εφαρμογή της sony δεν νομιζω οτι επηρρεάζει κάτι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. August 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2016 Εφόσον δεν άλλαξε κάτι είναι πιθανό να εχεις πεσει σε ελλατωματικο κομματι. Αν θες να είσαι σίγουρος θα μπορούσες να δοκιμασεις το headset με ενα άλλο κινητό τηλέφωνο φυσικά στις ίδιες συνθήκες. Το οτι εχεις την εφαρμογή της sony δεν νομιζω οτι επηρρεάζει κάτι. Κανονικά με αυτό το ακουστικό δεν πρέπει να ακούς και να σε ακούν καμπάνα? Και η φωνή μου κάπως παραμόρφωμενη μου είπαν σήμερα. Με κλειστά παράθυρα και ραδιόφωνο στο αυτοκίνητο είναι εντελώς παράλογο να ακούει ο άλλος το σαραβαλο μου που τριζει λίγο. Που απευθυνομαι για service? Υπάρχει περίπτωση αντικατάστασης? Το έχω κανένα δίμηνο αν θυμάμαι καλά. Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LELELO Δημ. August 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2016 υποστηρίζει συνδεση 2 συσκευών ταυτόχρονα? διεγραψε το απ το σ6 και δες αν το βλεπει το ν8. πίστευω θα το δει Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Τελικα ολα καλα.. μολις μπηκε.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. August 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2016 τι εκανες δε μας ειπες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christou Δημ. August 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2016 (edited) Πήρα και εγώ το jabra classic που ανέφεραν οι φίλοι κάποια ποστ νωρίτερα σε αντικαταστσση του καλού αλλά αρκετά ευπαθους plantronics m70 που βούτηξε σε σαπουνόνερα και με αποχεραιτησε. Όλα καλά αλλά δεν κατάφερα να δουλέψει η εφαρμογή jabra assist ώστε να έχω ένδειξη υπολοιπου μπαταρίας. Κατάφερε κανείς κατι αναλογο; δοκίμασα και με 3rd party εφαρμογές που βρήκα στο play store αλλά τζίφος. Είχα συνηθίσει από το plantronics όπου η αντίστοιχη εφαρμογή δούλευε υποδειγματικα και μου κακοφαινεται. Edited August 23, 2016 by christou Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts