Jump to content

Bluetooth ακουστικά (Hands-Free)

moderndrummer
 Κοινοποίηση

επιλογή bluetooth  

6 members have voted

1. 1. επιλογή bluetooth

• Jawbone Icon
      0
    • Jabra Extreme
      0
    • Plantronics 975
      3
    • Jawbone Era
      0
    • Samsung Modus 3500
      0
    • Motorola HX550
      0
    • 'Αλλο
      3

This poll is closed to new votes

Recommended Posts

Παιδιά καλησπέρα και απο εμένα.Θα ήθελα να αγοράσω ενα Bluetooth απο το οποίο να μπορώ να χρησιμοποιώ και για μουσική αλλά κατα βάση για να μιλάω γιατί βρίσκομαι πολλές ώρες στο τιμόνι.Εχω το LG V10 που υποστηρίζει και HI FI και ετσι ψάχνω κατι που να τα συνδυάζει όλα.Επειδή δεν εχω ξανα ασχοληθει ποτε με bluetooth handsfree θα μπορούσατε να μου προτείνετε κάποια λύση?Το συνολικό μπάτζετ μέχρι 70€ το πολύ.Σας ευχαριστώ προκαταβολικά.

• 2 weeks later...
  • Απαντήσεις 13,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

σήμερα είχα μία μεγάλη έκπληξη,γιατι χωρις να το περιμένω,το mw1 της Σονυ που έιχα στο ντουλάπι,στη σύνταξη,κατάφερε και συνδέθηκε τελικά με το Note4,τώρα που πήρε την 6.0.1.Πολύ ευτυχής ,γιατί τώρα εχω και mp3 μιας και παίρνει και καρτούλα.:)

Κοσμοτε,100Mbps.

Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro,

JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives.

• 2 weeks later...

Έψαχνα πρόσφατα bluetooth ακουστικά για αθλητικές δραστηριότητες.

Σκεφτόμουν να πάω σε πιο σίγουρες επιλογές όπως τα powerbeats 2 και να αποφύγω τις δυσάρεστες(ενδεχομένως) εκπλήξεις.

Κριτήριο ήταν το ακουστικό να έχει earhook και από ποιότητα ήχου να είμαστε σε ικανοποιητικά επίπεδα.

Μετά από το εξαιρετικό feedback από τον αδερφμό μου,για το plantronics voyager edge UC το οποίο του είχα κάνει δώρο πρόσφατα και γνωρίζοντας την ταιράστια εμπειρία της plantronics στο θέμα του ασύρματου ακουστικού,αποφασίζω τελικά να μην πάω στο "στανταράκι" της κατηγορίας powerbeats,αλλά στο plantronics backbeat fit.

Η παραγγελία έγινε από amazon uk (στο skroutz έρχονται πιο φθηνά αν μένετε Ελλάδα) και ήρθε με τα εξαρτήματα που βλέπετε παρακάτω.

http://www.technologytell.com/gadgets/files/2014/08/Plantronics-BackBeat-FIT-contents.jpg

Το pouch που βλέπετε χρησιμοποιείται και σαν armband για την τοποθέτηση του κινητού στον ώμο.Το s7 edge μου των 5.5' χώρεσε με το ζόρι που έκανα μια δοκιμή.

Στα του ακουστικού τώρα.Η μπαταρία του μου βγάζει κάνα 6άωρο και κάτι.Ο ήχος είναι καλός και θα αφήσει το 90% των χρηστών ικανοποιημένους,δεν έχει ιδιαίτερα δυνατό μπάσο αλλά μέσα από τις ρυθμίσεις του equalizer των εφαρμογών το φέρνετε στα μέτρα σας.Δεν παρατήρησα αυτό που διάβαζα σε reviews ότι δεν απομονώνει τους εξωτερικούς ήχους.Στο max volume δεν άκουγα σχεδόν τίποτα το οποίο θα μπορούσε να μου αποσπάσει την προσοχή.Το καλώδιο γύρω από το λαιμό δεν το αισθάνεσαι καν ότι υπάρχει κ το fit όπως ακριβώς το ήθελα.Στέκει τέλεια στο αυτί ακόμα κ ανάποδα push ups να κάνει κάποιος σε κατακόρυφη στάση.

Εντύπωση μου έκανε ότι αν κ δεν περίμενα πολλά πράγματα στο θέμα της κλήσης,ούτε παράπονα είχα από το συνομιλητή,ούτε να φέρω το ακουστικό πιο κοντά,δεν ακούνε κλπ,τίποτα τέτοιο.Πραγματοποίησα κλήσεις μια χαρά,ακουγόμουν ευκρινώς.Μεγάλο plus για αθλητικά bluetooth χωρίς μικροφωνική προέκταση από το αυτί στο στόμα.

Φυσικά sweatproof.

Κοστίζει τα μισά λεφτά από τα powerbeats 2 και είναι μια τίμια επιλογή για outdoor/indoor sports και όχι μόνο.Είδα και ταινία με αυτά.

Σίγουρα κάτι που θα πρότεινα αν κάποιος ψάχνει κάτι που κινείται στα πλαίσια της περιγραφής που έκανα πιο πάνω.

me > you

Πόσο κόστισαν τα ακουστικά;

Εγώ χρόνια τώρα χρησιμοποιώ για αθλητικές δραστηριότητες (ποδηλασία-τρέξιμο σε βουνό) τα SONY MW 600 και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος, παρά του ότι δεν είναι ειδικά για αθλητικές δραστηριότητες. Τουλάχιστον για τις δραστηριότητες που κάνω εγώ είναι άψογα.

Απόστολος - SAMSUNG NOTE 9 128GB 960F DUAL Πορτογαλίας μαύρο- SAMSUNG NOTE 4 C μαύρο- GALAXY S4 MGA - SAMSUNG GALAXY S4 MINI MJ7 - SAMSUNG GALAXY TAB 10'' 5100 SLIM - XIAOMI REDMI NOTE 3 SE & HTC HD II ROM 1.66

87£ τα πλήρωσα. Το πρόβλημα με τα κανονικά ακουστικά είναι πως μπορείς να τα χαλάσεις πολύ εύκολα με την συνεχή παρουσία ιδρώτα. Αναλόγως και τι κάνει κανένας βέβαια.
me > you

τα εχω και εγω , πολυ καλα , δεν φευγουν με τπτ απο το αυτι

ηχος καθαρος , δυνατος αν και για τα γουστα μου με χαμηλο μπασο (τσαμπα χτυπιετε ο steve harris :p)

προσωπικα τα βρηκα ελαφρως μεταχειρισμενα απο το eshop και τα "τιμησα"

Παίδες κάποιο Bluetooth που να έχει ραδιόφωνο;

Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Παίδες κάποιο Bluetooth που να έχει ραδιόφωνο;

Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Διάφορα Sony Bluetooth διαθέτουν, εγώ είχα παλαιότερα το MW600 και τώρα το MW1...

Sent from my Find7 using Tapatalk

Καλησπέρα παιδιά. Έχω μπερδευτεί πολύ σχετικά με την αναζήτηση του καινούριου μου ΒΤ. Μεχρι στιγμης ειχα:

Nokia BH-215- Τελειο αλλα κοπηκε το καλωδιο μετα απο 5 χρονια...

Nokia BH-111- Πολυ καλο αλλα οταν εισαι στον δρομο και μιλας κουφαινεται ο συνομιλητης

Plantronics M-55 Πολυ καλο αλλα... μικρη εμβελεια, κακο noise cancelling

Plantronics Explorer 50- Καλο, μπαταρια 8 ωρες το πολυ, ανυπαρκτο noise cancelling.

Δυστυχως μπορω να διαθεσω 30 κατι ευρω. Νομιζω οτι μια καλη επιλογη ειναι το iTech 3100 γιατι φερει μικροφωνο στο καλωδιο αρα δεν θα ειναι ρυθμισμενο να ειναι πολυ ευαισθητο (θελω να πιστευω). Επισης προτιμω τα ΒΤ με κλιπ. Το εχει δοκιμασει κανεις? Υποψην θελω A2DP γιατι μιλαω συχνα στο skype, viber.

Eπισης βρηκα σε καλη τιμη αχρησιμοποιητο το ΝΟΚΙΑ ΒΗ 907 και το plantronics M1100. στα 50ε εκαστο.

Τι με συμβουλευετε? Οτι αλλο καλο εχετε δοκιμασει σε αυτη την τιμη δεκτο. Ευχαριστω

Καλησπέρα παιδιά. Έχω μπερδευτεί πολύ σχετικά με την αναζήτηση του καινούριου μου ΒΤ. Μεχρι στιγμης ειχα:

Nokia BH-215- Τελειο αλλα κοπηκε το καλωδιο μετα απο 5 χρονια...

Nokia BH-111- Πολυ καλο αλλα οταν εισαι στον δρομο και μιλας κουφαινεται ο συνομιλητης

Plantronics M-55 Πολυ καλο αλλα... μικρη εμβελεια, κακο noise cancelling

Plantronics Explorer 50- Καλο, μπαταρια 8 ωρες το πολυ, ανυπαρκτο noise cancelling.

Δυστυχως μπορω να διαθεσω 30 κατι ευρω. Νομιζω οτι μια καλη επιλογη ειναι το iTech 3100 γιατι φερει μικροφωνο στο καλωδιο αρα δεν θα ειναι ρυθμισμενο να ειναι πολυ ευαισθητο (θελω να πιστευω). Επισης προτιμω τα ΒΤ με κλιπ. Το εχει δοκιμασει κανεις? Υποψην θελω A2DP γιατι μιλαω συχνα στο skype, viber.

Eπισης βρηκα σε καλη τιμη αχρησιμοποιητο το ΝΟΚΙΑ ΒΗ 907 και το plantronics M1100. στα 50ε εκαστο.

Τι με συμβουλευετε? Οτι αλλο καλο εχετε δοκιμασει σε αυτη την τιμη δεκτο. Ευχαριστω

Δεν υπάρχει πιο value for money από το plantronics m70 αυτή τη στιγμή. Το έχει σε προσφορά το eshop http://www.e-shop.gr/plantronics-m70-bluetooth-headset-p-TEL.018520

Είναι πολύ καλύτερο και από το m1100 το οποίο ακόμη έχω

Δοκίμασα το i tech 3100 το οποίο είναι αίσχος. Χάλια ακουστικό, δυσκολευόμουν πολύ να ακούσω καθαρά τον συνομιλητή.

Μόλις απέκτησα το plantronics M90 το οποίο είναι καταπληκτικό.

Δοκίμασα το i tech 3100 το οποίο είναι αίσχος. Χάλια ακουστικό, δυσκολευόμουν πολύ να ακούσω καθαρά τον συνομιλητή.

Μόλις απέκτησα το plantronics M90 το οποίο είναι καταπληκτικό.

Δεν υπάρχει πιο value for money από το plantronics m70 αυτή τη στιγμή. Το έχει σε προσφορά το eshop http://www.e-shop.gr/plantronics-m70-bluetooth-headset-p-TEL.018520

Είναι πολύ καλύτερο και από το m1100 το οποίο ακόμη έχω

Εγώ άκουσα τόσα καλά λόγια για το m55 το πήρα, τέλειο για πέντε μήνες μετά έπεσε η ένταση του ακουστικού στο μισό και δεν πιάνει πλέον στο δίπλα δωμάτιο!

δοκιμάζω το explorer 10 πάλι plantronics φτηνό, καλός ήχος αλλά αποσυνδέεται συχνά! δεν με βλέπω να ξανά αγοράζω plantronics ξανά...

Στάλθηκε από το ZP952 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Δεν γνωρίζω για τα φτηνά PLT αλλά τα Voyager, Legend και Edge, είναι ότι καλύτερο ΒΤ κυκλοφορεί, macράν!
ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²]

από jabra τί λένε; παλιά είχα ένα αυτό που πήγαινε πίσω από το αυτί καλό ήταν θυμάμαι

Στάλθηκε από το ZP952 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καλό και το Plantronics m90, ωστόσο αποφάσισα να αγοράσω το jabra classic γιατί έχει μακράν μεγαλύτερη εμβέλεια. Το δοκίμασα από γνωστό και έχει και ένα κλικ πιο μεγάλη ένταση. Edited by theonik29

Καλό και το Plantronics m90, ωστόσο αποφάσισα να αγοράσω το jabra classic γιατί έχει μακράν μεγαλύτερη εμβέλεια. Το δοκίμασα από γνωστό και έχει και ένα κλικ πιο μεγάλη ένταση.

Μεγσλυτερη εμβελεια?? Στα τεχνικα τπυς χαρακτηριστικα, ολα κανουν λογο για εμβελεια 10 μετρων, αν δεν κανω λαθος.

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

Μεγσλυτερη εμβελεια?? Στα τεχνικα τπυς χαρακτηριστικα, ολα κανουν λογο για εμβελεια 10 μετρων, αν δεν κανω λαθος.

http://www.jabra.com/supportpages/jabra-classic#/#100-92300000-02

image.jpg' alt='image.jpg'>

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

30 μετρα ε;! Σουπερ!!!

Να δω πως θα τα παει με το noise cancelling... αυτο με καει πιο πολυ. Δεν περιμενω θαυματα, αλλα να μπορω να μιλησω σε λιγο θορυβωδες περιβαλλον χωρις να κουφαινεται ο συνομιλητης!!

----- προσθήκη μηνύματος 84 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

θελω ακουστικο για χρηση με το redmi note 2.

να παρω το xiaomi; ή καποιο αλλο στα ιδια χρηματα;

Φιλε μου για το ακουστικο δεν εχω ιδιαιτερη αποψη, απλα προσεξε αν το αποφασισεις τελικα και το παρεις μην ειναι με τις κινεζικες φωνητικες οδηγιες. Εκτος αν εισαι οκ με αυτο το θεμα

αποκλειστικα για ομιλια στο αμαξι θα το χρησιμοποιω. δε με νοιαζουν οι φωνητικες οδηγιες, κλπ

αποκλειστικα για ομιλια στο αμαξι θα το χρησιμοποιω. δε με νοιαζουν οι φωνητικες οδηγιες, κλπ

Σε αυτη την τιμη στα 20 και κατι ευρω μπορεις να παιξεις σε plantronics explorer 50, plantronics m70, jabra classic οπως και το xiaomi.

Απλα να ξερεις το εξης, σε αυτα τα χρηματα υπαρχει θεμα με την εξαλειψη θορυβων δηλαδη αν οδηγας με ανοικτα παραθυρα και εισαι σε κινηση κτλ λογικα θα ενοχλουνται οι συνομιλητες σου.

Εγω αλλαξα πολλα bluetooth και το πηρα αποφαση οτι αυτα που στηριζονται στο αφτι και εχουν ενα μικροφωνο ειναι κυριως για ησυχο περιβαλλον. Αν εισαι οκ με αυτο παρε οποιο σου αρεσει, για εμενα παντως το πιο ανετο ειναι το plantronics explorer 50.

δε θα το κανω πολύ χρηση είναι η αληθεια.

απλα θελω να είναι αξιόπιστο και να διαρκει η μπαταρία. μη θελει καθε λιγο και λιγακι φορτιση

Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk

δε θα το κανω πολύ χρηση είναι η αληθεια.

απλα θελω να είναι αξιόπιστο και να διαρκει η μπαταρία. μη θελει καθε λιγο και λιγακι φορτιση

Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk

Τότε νομίζω με Plantronics Explorer 50 είσαι μια χαρά. Ας σου πουν όμως και τα υπόλοιπα παιδιά τι πιστεύουν