str_tsi Δημ. November 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2015 Παιδιά καλησπέρα, η γυναίκα μου έχει το plantronics m165 και έχασε την βάση από σιλικόνη που στερεώνεται στο αυτί. Για να μην περιμένω 20 μέρες από ebay, μπορώ να το βρω από Ελλάδα; Αυτό θέλω [ATTACH]64543[/ATTACH] http://amitel.gr/plantronics-eartips-m25-m55-m165-marque-2.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argp Δημ. November 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2015 Καλημέρα έχει δοκιμάσει κανείς το Sony sbh50 αν λειτουργεί σωστά με flyme (meizu); Σαν bluetooth συνδέετε, κάνεις κλήσεις κλπ κλπ, αλλά το app που δίνει η sony μου γράφει "disconnected" και δεν διαβάζει τον τηλ. κατάλογο για να μου δείξει ποιος καλεί. Αν το έχει δοκιμάσει κανείς....:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. November 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2015 Καλημέρα έχει δοκιμάσει κανείς το Sony sbh50 αν λειτουργεί σωστά με flyme (meizu); Σαν bluetooth συνδέετε, κάνεις κλήσεις κλπ κλπ, αλλά το app που δίνει η sony μου γράφει "disconnected" και δεν διαβάζει τον τηλ. κατάλογο για να μου δείξει ποιος καλεί. Αν το έχει δοκιμάσει κανείς....:rolleyes: εχεις κατεβασει το smart connect της σονυ? αν δεν το εχεις αυτο δεν βλεπεις τις εφαρμογες του ΒΤ, οποτε βαλτο στο κινητο σου και ξαναδοκιμασε.. Καταλογο δεν βλεπεις, τη λιστα κλησεων διαβαζει και τα ΣΜΣ Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. November 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2015 εχεις κατεβασει το smart connect της σονυ? αν δεν το εχεις αυτο δεν βλεπεις τις εφαρμογες του ΒΤ, οποτε βαλτο στο κινητο σου και ξαναδοκιμασε.. Καταλογο δεν βλεπεις, τη λιστα κλησεων διαβαζει και τα ΣΜΣ Και τα email και το ημερολογιο. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. November 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2015 Και τα email και το ημερολογιο. καλα ναι, απλα βαρεηκα να τα πω. και το FB αμα λαχει :p:lol: Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argp Δημ. November 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2015 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις, είχα κατεβάσει στο smartconnect και το εικονίδιο μου το έδειχνε κανονικά απλά έλεγε diskonnected. Τελικά το "πρόβλημα" είναι με το moto360 και το android wear. Όταν είναι και τα 2 μαζί συνδεδεμένα κάποιο χάνει την επαφή... Θα το ψάξω να δω τι γίνεται με το MX5 - Flyme 5 (stable) και bluetooth Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. November 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2015 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις, είχα κατεβάσει στο smartconnect και το εικονίδιο μου το έδειχνε κανονικά απλά έλεγε diskonnected. Τελικά το "πρόβλημα" είναι με το moto360 και το android wear. Όταν είναι και τα 2 μαζί συνδεδεμένα κάποιο χάνει την επαφή... Θα το ψάξω να δω τι γίνεται με το MX5 - Flyme 5 (stable) και bluetooth ισως να ειναι μπερδεμα ναναι ολα πανω, θα πρεπει να υπαρχει ενας τροπος να επιλεγεις τι θες να ριχνεις και που. πχ να βλεπεις την κληση στο ρολοι και να την βλεπει και το ΒΤ ταυτοχρονα? Νομιζω οτι αυτα ειναι θεματα που παιζει να μην εχουν λυθει ακομα αλλα θα λυθουν..αλλα μαλλον θα σου λενε, παρε αλλη συσκευη. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis Δημ. November 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2015 Παντως κάτι πρέπει να παιζει με το Meizu σου. Στο Ζ1 μου παίζουν ολά μαζι κανονικά, και το smartconnect με το SBH 50 και το Wear με το Moto 360, χωρις μπερδέματα και αποσυνδέσεις. Παράθεση My devices: Mi 10T Pro, Sony Xperia Z Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argp Δημ. November 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2015 ισως να ειναι μπερδεμα ναναι ολα πανω, θα πρεπει να υπαρχει ενας τροπος να επιλεγεις τι θες να ριχνεις και που. πχ να βλεπεις την κληση στο ρολοι και να την βλεπει και το ΒΤ ταυτοχρονα? Νομιζω οτι αυτα ειναι θεματα που παιζει να μην εχουν λυθει ακομα αλλα θα λυθουν..αλλα μαλλον θα σου λενε, παρε αλλη συσκευη. Σε sony z3 έπαιζαν άψογα και τα δύο ταυτόχρονα. Στο mx5 συνδέονται και τα δύο μαζί, αλλά πάντα πρέπει πρώτα το ρολόι και μετά το sbh, και το sony app δείχνει disconnected. Αν συνδέσω πρώτα το sbh και μου δείξει το app connected μετά το Android wear γράφει συνέχεια "try to connect". Θα στείλω mail στην meizu. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bas13 Δημ. November 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2015 Tα sbh70 & sbh80 έχουν ραδιόφωνο? (όπως τo 50άρι) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cadfael Δημ. November 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2015 Το sbh 70 σίγουρα όχι γιατί το έχω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xapos Δημ. November 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2015 Ούτε το 80. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bas13 Δημ. November 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2015 Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις, κρίμα, είναι πολύ βολικά για αθλητικές δραστηριότητες.:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kimnag Δημ. November 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2015 (edited) Ερώτηση,έχω πάρει το sbh 52 μεταχειρισμένο,αλλά το ακουστικό του δεν έχει πολύ καλό ήχο,δοκίμασα κι έβαλα ένα σετ ακουστικά που είχα για mp3 player sony και ήταν άψογα,αλλά αυτά πάλι έχουν μακρύ καλώδιο,που θα βρω και πως θα το ψάξω για να βρω ακουστικά το πάνω μέρος από κανένα καλό σετ ακουστικά.Κι ας μην είναι και sony απλά όσο κι αν δεν την γουστάρω καθόλου στον ήχο το'χει η άτιμη!! Edited November 16, 2015 by Kimnag Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xapos Δημ. November 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2015 Το 80αρι το έχω για τις αθλητικές δραστηριότητες. Το κινητό στο armband και έχω την μουσική που θέλω. Δεν μπορώ να τρέχω και να ακούω διαφημίσεις ή τον κάθε παρουσιαστή να λέει τα χαζά του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ran_tan_plan Δημ. November 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2015 Το 80αρι το έχω για τις αθλητικές δραστηριότητες. Το κινητό στο armband και έχω την μουσική που θέλω. Δεν μπορώ να τρέχω και να ακούω διαφημίσεις ή τον κάθε παρουσιαστή να λέει τα χαζά του. Καλησπερα μιας και εισαι κατοχος να σε ρωτησω ,ποιες ειναι μεχρι στιγμη οι εντυπωσεις σου απο το συγκεκριμενο ? Το θελω και εγω κυριως για τρεξιμο και ειμαι αναμεσα στο sbh80 και στο sbh52 που ειναι επισης αδιαβροχο και εχουν παραπλησιες τιμες .Ειναι καθολου "ενοχλητικο" στον σβερκο , κυριως οταν αρχιζεις και ιδρωνεις και μετα ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xapos Δημ. November 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2015 (edited) Είχα το 50άρι. Αγόρασα το 80αρι και το άλλο το πούλησα την επόμενη μέρα. Θα σου πω ένα πράγμα μόνο. Έβγαλα τον Μαραθώνιο στις 8 του μήνα και δεν με ενόχλησε πουθενά. Τεράστιο συν η αντοχή στα νερά που έφαγε και στον ιδρώτα. Περιττό να σου πω όλες οι προπονήσεις μου καθημερινά βγαίνουν μαζί του παρέα. Δεν καταλαβαίνεις καν ότι το έχεις πάνω σου, η απομόνωση θορύβου είναι κορυφαία. Μόνο αρνητικό στο άσπρο χρώμα που το έχω, το λάστιχο ποτιζει με τον ιδρώτα και γίνεται μπεζ και δυστυχώς με τον καιρό δεν φαίνεται όσο και αν το καθαρίζεις. Αν το αποφασίσεις θα σου πρότεινα να το πάρεις σε μαύρο. Σε καθημερινή φυσιολογική χρήση σίγουρα δεν θα έχει τέτοιο θέμα. Ότι θες με ρωτάς. Edited November 16, 2015 by xapos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. November 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2015 Το 80αρι το έχω για τις αθλητικές δραστηριότητες. Το κινητό στο armband και έχω την μουσική που θέλω. Δεν μπορώ να τρέχω και να ακούω διαφημίσεις ή τον κάθε παρουσιαστή να λέει τα χαζά του. Συμφωνώ και επαυξάνω εις τριπλούν :p Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kimnag Δημ. November 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2015 Ερώτηση,έχω πάρει το sbh 52 μεταχειρισμένο,αλλά το ακουστικό του δεν έχει πολύ καλό ήχο,δοκίμασα κι έβαλα ένα σετ ακουστικά που είχα για mp3 player sony και ήταν άψογα,αλλά αυτά πάλι έχουν μακρύ καλώδιο,που θα βρω και πως θα το ψάξω για να βρω ακουστικά το πάνω μέρος από κανένα καλό σετ ακουστικά.Κι ας μην είναι και sony απλά όσο κι αν δεν την γουστάρω καθόλου στον ήχο το'χει η άτιμη!! Κάποιος να βοηθήσει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. November 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2015 Συμφωνώ και επαυξάνω εις τριπλούν :p Για συνομιλιες ειναι καλα Αλεξ? Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ran_tan_plan Δημ. November 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2015 Είχα το 50άρι. Αγόρασα το 80αρι και το άλλο το πούλησα την επόμενη μέρα. Θα σου πω ένα πράγμα μόνο. Έβγαλα τον Μαραθώνιο στις 8 του μήνα και δεν με ενόχλησε πουθενά. Τεράστιο συν η αντοχή στα νερά που έφαγε και στον ιδρώτα. Περιττό να σου πω όλες οι προπονήσεις μου καθημερινά βγαίνουν μαζί του παρέα. Δεν καταλαβαίνεις καν ότι το έχεις πάνω σου, η απομόνωση θορύβου είναι κορυφαία. Μόνο αρνητικό στο άσπρο χρώμα που το έχω, το λάστιχο ποτιζει με τον ιδρώτα και γίνεται μπεζ και δυστυχώς με τον καιρό δεν φαίνεται όσο και αν το καθαρίζεις. Αν το αποφασίσεις θα σου πρότεινα να το πάρεις σε μαύρο. Σε καθημερινή φυσιολογική χρήση σίγουρα δεν θα έχει τέτοιο θέμα. Ότι θες με ρωτάς. οκ , ευχαριστω ! πολυ κατατοπιστικος τερματισες στον κλασικο μαραθωνιο ?!! πολλα :respect::respect: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xapos Δημ. November 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2015 Αν και off topic, ναι τον έβγαλα. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. November 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2015 (edited) Για συνομιλιες ειναι καλα Αλεξ? Μιλάς γενικά η αν τρέχεις; Στο πρώτο ναι αψογα,τωρα αν τρέχεις και εχει αέρα οσο να ναι δεν θα ειναι η αποδοτικότερη συνομιλία και για τον εναν και το άλλον στην αλλη γραμμή.:p Και να μην εχει αέρα προτιμω να σταματήσω για να μιλήσω. Ενα διάλειμμα αλά kit Kat να μιλήσουμε ανετα και συνεχίζουμε μετα το τρέξιμο :lol: Edited November 17, 2015 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. November 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2015 Μιλάς γενικά η αν τρέχεις; Στο πρώτο ναι αψογα,τωρα αν τρέχεις και εχει αέρα οσο να ναι δεν θα ειναι η αποδοτικότερη συνομιλία και για τον εναν και το άλλον στην αλλη γραμμή.:p Και να μην εχει αέρα προτιμω να σταματήσω για να μιλήσω. Ενα διάλειμμα αλά kit Kat να μιλήσουμε ανετα και συνεχίζουμε μετα το τρέξιμο :lol: Οχι, δεν εννοω οταν τρεχεις. Κανονικη ομικια. Βασικα, εχασα για δευτερη φορα το m165 ( ναι, ξερω, θελω κλωτσιες) και δεν ξερω τι να παρω. Αν παρω για κανονικο hands free το 80αρι, πιστευω....δεν θα το χασω. Αλλα στην ομιλια γενικα δεν οιστευω οτι θα εχει την ευκολια του κλασικου. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xapos Δημ. November 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2015 Δεν είχα ποτέ παράπονο από συνομιλητή για την ποιότητα κλήσης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts