than0s7 Δημ. February 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2015 Καλησπέρα στην παρέα. Ήμουν για αρκετά χρόνια χρήστης bluetooth ακουστικών mw600 μέχρι που πρόσφατα έχασα το δεύτερο ζευγάρι κάπου. Θέλω λοιπόν να πάρω ένα bluetooth απαραίτητα με ραδιόφωνο, αλλά κάτι καλύτερο από το mw600 κυρίως στην ποιότητα των κλήσεων γιατί με τα mw όλοι μου έκαναν παράπονα ότι δεν με άκουγαν καλά. Να παραμείνω σε sony και να δω τα μοντέλα sbh ή κάποια άλλη μάρκα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. February 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2015 Καλησπέρα στην παρέα. Ήμουν για αρκετά χρόνια χρήστης bluetooth ακουστικών mw600 μέχρι που πρόσφατα έχασα το δεύτερο ζευγάρι κάπου. Θέλω λοιπόν να πάρω ένα bluetooth απαραίτητα με ραδιόφωνο, αλλά κάτι καλύτερο από το mw600 κυρίως στην ποιότητα των κλήσεων γιατί με τα mw όλοι μου έκαναν παράπονα ότι δεν με άκουγαν καλά. Να παραμείνω σε sony και να δω τα μοντέλα sbh ή κάποια άλλη μάρκα? Sony SBH50 με κλειστά μάτια, αν θες τη γνώμη μου. Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dnik Δημ. February 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2015 Καλησπέρα στην παρέα. Ήμουν για αρκετά χρόνια χρήστης bluetooth ακουστικών mw600 μέχρι που πρόσφατα έχασα το δεύτερο ζευγάρι κάπου. Θέλω λοιπόν να πάρω ένα bluetooth απαραίτητα με ραδιόφωνο, αλλά κάτι καλύτερο από το mw600 κυρίως στην ποιότητα των κλήσεων γιατί με τα mw όλοι μου έκαναν παράπονα ότι δεν με άκουγαν καλά. Να παραμείνω σε sony και να δω τα μοντέλα sbh ή κάποια άλλη μάρκα? SBH 50. Ο απόγονος του mw600 Θα μείνεις ευχαριστημένος. Παράθεση It's nice to be important, but it's more important to be nice... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
than0s7 Δημ. February 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2015 Sony SBH50 με κλειστά μάτια, αν θες τη γνώμη μου. SBH 50. Ο απόγονος του mw600 Θα μείνεις ευχαριστημένος. Ευχαριστώ και τους δύο :!: Αυτό κοιτούσα και εγώ απλώς ήθελα μια δεύτερη γνώμη μήπως υπάρχει κάτι που μου διαφεύγει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. February 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2015 Μπορείς να πάρεις και το 52. Δηλώνω αρκετά ευχαριστημένος κάτοχος. Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
than0s7 Δημ. February 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2015 Μπορείς να πάρεις και το 52. Δηλώνω αρκετά ευχαριστημένος κάτοχος. Αξίζουν την παραπάνω διαφορά όμως? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosleo116 Δημ. February 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2015 Κανενας που να εχει δοκιμασει το plantronics gobeat? Λεω να αρχισω να το ψαχνω αναμεσα σε αυτο και στο Sony SBH52. Πως το βλεπετε? Εινα πολλα τα 70 ευρω αλλα πιστευω και ελπιζω οτι δεν θα μου χαλασουν στο 6μηνο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsabasid Δημ. February 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2015 Κανενας που να εχει δοκιμασει το plantronics gobeat? Λεω να αρχισω να το ψαχνω αναμεσα σε αυτο και στο Sony SBH52. Πως το βλεπετε? Εινα πολλα τα 70 ευρω αλλα πιστευω και ελπιζω οτι δεν θα μου χαλασουν στο 6μηνο... Μήπως εννοείς τα backbeat go? Από ότι ξερψ λόγω του ότι είναι σχεδόν μόνο καλώδιο έχουν αρκετά μικρή αυτονομία σε σχέση με το 52. Από ποιότητα δε γνωρίζω Παράθεση ---Θάνος--- Huawei Mate 20 Pro Huawei Mediapad M3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PULMAN Δημ. February 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2015 Αξίζουν την παραπάνω διαφορά όμως? Σκεψου μονο οτι βγαζοντας το καλωδιο των ακουστικων μπορεις να μιλησεις σαν ενα κινητο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosleo116 Δημ. February 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2015 Μήπως εννοείς τα backbeat go? Από ότι ξερψ λόγω του ότι είναι σχεδόν μόνο καλώδιο έχουν αρκετά μικρή αυτονομία σε σχέση με το 52. Από ποιότητα δε γνωρίζω Nαι, αυτα εννοω, δεν το εγραψα σωστα. 240 και 380 ειναι οι ενδεικτικες ωρες αυτονομιας. Τα ηθελα και για μουσικη αλλα δεν τα εχει δοκιμασει κανεις... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsabasid Δημ. February 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2015 Nαι, αυτα εννοω, δεν το εγραψα σωστα. 240 και 380 ειναι οι ενδεικτικες ωρες αυτονομιας. Τα ηθελα και για μουσικη αλλα δεν τα εχει δοκιμασει κανεις... Αυτά λογικά αφορούν τις ώρες αναμονής, που για μένα είναι αδιάφορο. Δες για αυτονομία για αναπαραγωγή media και για κλήσεις. Έχω την εντύπωση όμως ότι οριακά φτάνουν τις 4 ώρες οπότε εγώ δε θα τα προτιμούσα. Παράθεση ---Θάνος--- Huawei Mate 20 Pro Huawei Mediapad M3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hammer Δημ. February 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2015 Εχω τα Plantronics M70 και ειμαι πολυ ευχαριστημενος γενικα Θελω να ρωτησω που θα βρω στο ιντερνετ ανταλλακτικά σιλικόνης , το πιαστράκι δηλαδή που εχει και μπαινει μεσα στο αυτί οπως στην φωτογραφια κατω. http://img.photobucket.com/albums/v439/saxhammer/f1%20coolpad/m70-white.jpg Παράθεση Coolpad F1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. February 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2015 Λογικά στο ebay θα βρεις. Τέτοια περίπου φοράει και εμένα το Plantronics Edge που έχω, και τα έχω παραγγείλει από το ebay, εντός της επόμενης εβδομάδας θα μου έρθουν. Μάλιστα κυκλοφορούν πακέτα με 3 ανταλλακτικά του ίδιου μεγέθους, όχι 3 διαφορετικά (S-M-L), ώστε αν σε βολεύει μόνο το ένα μέγεθος (π.χ. medium) να πάρεις μόνο αυτά που ταιριάζουν στο δικό σου αυτί. Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. February 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2015 Εγώ που έψαχνα πάντως ( ear buds) δεν υπήρχαν πολλά, υπήρχαν δλδ για συγκεκριμένα μοντέλα, ενώ πολλά ήταν τόσο ακριβά που δε συνέφερε όταν έχεις πάρει το ίδιο το Bluetooth 10-15€ ... Πήρα κάποια που δεν έκαναν και τα κόλλησα πάνω Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vtsakiris Δημ. February 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2015 Εχω τα Plantronics M70 και ειμαι πολυ ευχαριστημενος γενικα Θελω να ρωτησω που θα βρω στο ιντερνετ ανταλλακτικά σιλικόνης , το πιαστράκι δηλαδή που εχει και μπαινει μεσα στο αυτί οπως στην φωτογραφια κατω. http://img.photobucket.com/albums/v439/saxhammer/f1%20coolpad/m70-white.jpg Αυτο θα με ενδιεφερε και εμενα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavag Δημ. February 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2015 Έχω παραγγείλει αυτά από το gearbest , τα έχει κανείς ; από ότι έχω δει βγάζει και αναγνώριση λογικά μόνο στα αγγλικά και με νούμερο Τα έχω εδώ και 2 ημέρες Για τα λεφτά τους είναι κορυφαία Καλος ήχος στις κλείσεις με ακούν και ακούω Μια χαρά Τα κουμπιά για μουσική ένταση δουλεύουν άψογα Στην οθόνη βγάζουν τον αριθμό που σε καλεί(δεν ξέρω αν υπάρχει εφαρμογή για android για εμφάνιση ονόματος). Την μπαταρία δεν μπορώ να την κρίνω ακόμα Τα ακουστικά βγάζουν flat μπάσο αλλά αλλάζουν όποτε ....... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hammer Δημ. February 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2015 Μάλιστα κυκλοφορούν πακέτα με 3 ανταλλακτικά του ίδιου μεγέθους, όχι 3 διαφορετικά (S-M-L), ώστε αν σε βολεύει μόνο το ένα μέγεθος (π.χ. medium) να πάρεις μόνο αυτά που ταιριάζουν στο δικό σου αυτί. Δωσε link να αγορασω τα ανταλλακτικα, αυτα ψαχνω που εχω στην φωτο Παράθεση Coolpad F1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. February 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2015 Δωσε link να αγορασω τα ανταλλακτικα, αυτα ψαχνω που εχω στην φωτο Πρώτα δίνω αυτά που υπάρχουν για το Voyager Edge: Small Medium Large Αυτά εδώ λένε ότι είναι για Μ70: http://m.ebay.com/itm/321660184198?nav=SEARCH Απ' ό,τι βλέπω στις φωτογραφίες, τα eargels που φοράνε τα M165, M70, M90, είναι ίδια, ή τουλάχιστο μοιάζουν πολύ, με αυτά που φοράει το Voyager Edge. Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hammer Δημ. February 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2015 Πρώτα δίνω αυτά που υπάρχουν για το Voyager Edge: Small Medium Large Αυτά εδώ λένε ότι είναι για Μ70: http://m.ebay.com/itm/321660184198?nav=SEARCH Απ' ό,τι βλέπω στις φωτογραφίες, τα eargels που φοράνε τα M165, M70, M90, είναι ίδια, ή τουλάχιστο μοιάζουν πολύ, με αυτά που φοράει το Voyager Edge. Να σαι καλα φιλε , ευχαριστω Παράθεση Coolpad F1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnomonas Δημ. February 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2015 Καλημερα,έχω το Sony SBH-50 και το εχω συνδεσει σε 2 συσκευες αυτο που δεν εχω καταφερει και δεν ξερω αν γινεται ειναι οταν χτυπησει η 2η συσκευη για να το συνδεσω πρεπει να μπω στο μενου και να το κανω να γραψει στην οθονη 2 το οποιο ειναι αρκετα δυσκολο και χρονοβορο ρωταω λοιπον αν γινεται να ειναι ταυτοχρονα συνδεδεμενο και με τις 2 συσκευες και οποια χτυπησει να το σηκωνω ή να μπορω να παιρνω τηλεφωνο κανενας δεν ξερει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos_79 Δημ. February 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2015 Η έννοια του multipoint ειναι να έχεις δυο συσκευες ταυτοχρονα εκ των οποιοων η πρωτη(primary) δεχεται κλησεις και οι αλλη μηνυμαta , ακροαση μουσικης κτλ. Αυτο που ζητας ειναι λιγο αδυνατο να γινει και πρεπει να ακυρωσεις την μια απο primary και να κανεις την δευτερη primary. Σε αυτη την περιπτωση μπορει να χρειαστει να κλεισεις και το BT αν πχ χαθει ο συχρονισμος οποτε καταλαβαινεις ειναι λιγο δυσκολο να γινει την στιγμη που το ζητας ασε που μεχρι να το κανεις μπορει και να χασεις και την κληση. Τσεκαρε και αυτο Παράθεση Υπογραφή.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnakis25 Δημ. February 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2015 Καλησπέρα σας...Από τα Plantronics M55 και M70 ποιο μου προτείνετε να αγοράσω;Αν και λίγο που έψαξα στο νετ δινουν σαν καλύτερο στα σημεία το Μ55. Απλά επειδή είναι το πρώτο μου εδώ και χρόνια δεν θέλω να πάρω κάτι και να το παρατήσω σαν το MW600... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. February 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2015 Τελικά σήμερα παρέλαβα τα ανταλλακτικά eargels (3 σε large μέγεθος, μαζί με ένα earhook) για το Plantronics Voyager Edge. Εννοείται είναι γνήσια, σε πακετάκι της Plantronics, όπως ακριβώς δείχνει η φωτογραφία. Όποιος χρειαστεί, συνιστώ ανεπιφύλακτα: http://www.ebay.com/itm/251783192300?_trksid=p2059210.m2749.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT http://i.ebayimg.com/00/s/MTIwMFgxNjAw/z/MaoAAOSwwTlUq~14/$_57.JPG Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. February 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2015 Δεν ειναι λιγο πανακριβα; Με αυτα τα λεφτα παιρνεις άλλο bluetooth ( και του παιρνεις τα eargels). Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. February 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2015 Δεν ειναι λιγο πανακριβα; Με αυτα τα λεφτα παιρνεις άλλο bluetooth ( και του παιρνεις τα eargels). Το σκέφτηκα, αλλά πρώτον δεν ήθελα άλλο ΒΤ, κι επίσης, ακόμα κι αν έκανα κάτι τέτοιο, από τα eargels του θα χρησιμοποιούσα μόνο το ένα (το large). Εγώ πήρα μόνο σε large που ταιριάζουν άψογα στο αυτί μου. Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts