chrismasgr Δημ. October 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2014 (edited) Μία ερώτηση . Ο ήχος κλήσης στο edge μου απενργοποιήτε ή έχω πρόβλημα ; Παρατηρώ όταν με παίρνουν τηλέφωνο ότι δεν χτυπάει και σκέφτηκα μήπως κατα λάθος και χωρίς να γνωρίζω το απενεργοποιήσα . Ευχαριστώ Edited October 16, 2014 by chrismasgr Παράθεση London for ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaterle Δημ. October 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2014 Μετά από τα τόσα καλά λόγια που διάβασα εδώ μέσα, πήρα πριν λίγες μέρες ένα Sony SBH50 Stereo Bluetooth Headset (στα €49 από μαγαζί στη Γαλατσίου) και πραγματικά είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος με τη λειτουργία του και την ευκολία που παρέχει. Πολύ καθαρός, ευκρινής και δυνατός ήχος στα ακουστικά (σχεδόν σε ξεκουφαίνει). Το μικρόφωνό του πολύ καλό (με ακούν πεντακάθαρα οι συνομιλητές μου). Συνδέθηκε άψογα με ένα κινητό LG G2 αφού πρώτα κατέβασα τις σχετικές εφαρμογές από το google play στο κινητό και το νέο firmware στο Headset. Αξίζει τα λεφτά του. Το συνιστώ και εγώ ανεπιφύλακτα. Η μόνη "παραφωνία" είναι το ότι το ένα καλώδιο ακουστικού είναι μεγαλύτερο από το άλλο και μπερδεύει λίγο αν θέλεις να τυλίξεις τα καλώδια όταν δεν το χρησιμοποιείς. Οπότε για ευκολία τύλιξα μόνιμα το ένα καλώδιο και χρησιμοποιώ μόνο το άλλο όταν το χρησιμοποιώ με το κινητό. Περιμένω και το Plantronics Μ165 σε λίγες μέρες (παραγγελία από το εξωτερικό). Καλησπέρα, Έχω και εγώ το ίδιο Sony SBH50 Stereo Bluetooth Headset με τι ίδιο κινητό LG G2. Όλα άψογα ,έχω κατεβάσει κάποιες εφαρμογές αλλά δεν μου εμφανίζεται τίποτα στο Bluetooth όπως αναπάντητες....μαιλ....επίσης δεν καλεί την τελευταία κλήση... Κάνω κάτι λάθος ή δεν υπάρχει συμβατότητα???????:happy: Παράθεση Samsung WAVE - SGS2 - SGS3 - LG G2- Iphone 5s - I phone6-iphone 7plus- OnePlus 8Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelosn Δημ. October 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2014 (edited) Μία ερώτηση . Ο ήχος κλήσης στο edge μου απενργοποιήτε ή έχω πρόβλημα ; Παρατηρώ όταν με παίρνουν τηλέφωνο ότι δεν χτυπάει και σκέφτηκα μήπως κατα λάθος και χωρίς να γνωρίζω το απενεργοποιήσα . Ευχαριστώ Πως εννοείς να χτυπάει ??? Όταν το έχεις στο αυτί σου τότε ακούγεται ότι κάποιος σε καλεί και εφόσον το έχεις στο αυτόματο λες answer και ανοίγει η γραμμή. Δεν νομίζω να εννοείς να ακούγεται ο ήχος κλήσης στο bt σου όταν δεν το έχεις στο αυτί ε ?? Edited October 16, 2014 by aggelosn Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrismasgr Δημ. October 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2014 Πως εννοείς να χτυπάει ??? Όταν το έχεις στο αυτί σου τότε ακούγεται ότι κάποιος σε καλεί και εφόσον το έχεις στο αυτόματο λες answer και ανοίγει η γραμμή. Δεν νομίζω να εννοείς να ακούγεται ο ήχος κλήσης στο bt σου όταν δεν το έχεις στο αυτί ε ?? Ναι ακριβώς αυτο λέω . Το τελευταίο . Ότι δεν ακούγεται ο ήχος στο bt μου όταν δεν το έχω στο αυτί μου. Παράθεση London for ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ageranos Δημ. October 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2014 Καλησπέρα, Έχω και εγώ το ίδιο Sony SBH50 Stereo Bluetooth Headset με τι ίδιο κινητό LG G2. Όλα άψογα ,έχω κατεβάσει κάποιες εφαρμογές αλλά δεν μου εμφανίζεται τίποτα στο Bluetooth όπως αναπάντητες....μαιλ....επίσης δεν καλεί την τελευταία κλήση... Κάνω κάτι λάθος ή δεν υπάρχει συμβατότητα???????:happy: Έχεις ενεργοποιήσει τις λειτουργίες αυτές από το menu της εφαρμογής του sbh 50 που κατεβάσες στο κινητό σου? Αν μπεις στις ρυθμίσεις της εφαρμογής σου έχει επιλογές να τικάρεις. Κοίτα αν είναι τικαρισμένες αλλιώς δεν ενεργοποιούνται. Παράθεση Sent from my Ulefone Power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelosn Δημ. October 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2014 Ναι ακριβώς αυτο λέω . Το τελευταίο . Ότι δεν ακούγεται ο ήχος στο bt μου όταν δεν το έχω στο αυτί μου. Δεν νομίζω να έχει τέτοια επιλογή...το μόνο που κάνει είναι να αναβοσβήνουν τα τρία λαμπάκια φόρτισης. Αν υπάρχει και δεν το ξέρω ας ενημερώσει κάποιος άλλος πως ενεργοποιείται !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. October 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2014 (edited) Μία ερώτηση . Ο ήχος κλήσης στο edge μου απενργοποιήτε ή έχω πρόβλημα ; Παρατηρώ όταν με παίρνουν τηλέφωνο ότι δεν χτυπάει και σκέφτηκα μήπως κατα λάθος και χωρίς να γνωρίζω το απενεργοποιήσα . Ευχαριστώ Πως εννοείς να χτυπάει ??? Όταν το έχεις στο αυτί σου τότε ακούγεται ότι κάποιος σε καλεί και εφόσον το έχεις στο αυτόματο λες answer και ανοίγει η γραμμή. Δεν νομίζω να εννοείς να ακούγεται ο ήχος κλήσης στο bt σου όταν δεν το έχεις στο αυτί ε ?? Ναι ακριβώς αυτο λέω . Το τελευταίο . Ότι δεν ακούγεται ο ήχος στο bt μου όταν δεν το έχω στο αυτί μου. Δεν νομίζω να έχει τέτοια επιλογή...το μόνο που κάνει είναι να αναβοσβήνουν τα τρία λαμπάκια φόρτισης. Αν υπάρχει και δεν το ξέρω ας ενημερώσει κάποιος άλλος πως ενεργοποιείται !!! Πώς να χτυπάει δηλαδή ρε παιδιά; Από πού να ακουστεί ο ήχος; Αφού δεν έχει ηχείο το Edge, παρά μόνο ακουστικό. Ο μόνος τρόπος να σε ειδοποιεί για κλήση όταν δεν το φοράς είναι να αναβοσβήνουν τα φωτάκια της στάθμης της μπαταρίας, αν όταν σε καλέσουν το έχεις πάνω στη βάση φόρτισης. Θα χρησίμευε βέβαια να υπάρχει ήχος ή ακόμα και δόνηση. Ένα παλιό iTech που είχα, είχε και beeper και δόνηση, και διάλεγες τον τρόπο που θα σε ειδοποιούσε αν ήταν στο αθόρυβο το κινητό. Εδώ δεν υπάρχει κάτι τέτοιο όμως. Edited October 16, 2014 by panosz75 Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. October 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2014 Παιδιά στο edge η ακύρωση θορύβου είναι μόνιμα ενεργοποιημένη??? Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. October 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2014 Παιδιά στο edge η ακύρωση θορύβου είναι μόνιμα ενεργοποιημένη??? Απ' ό,τι ξέρω, ναι. Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. October 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2014 Δοκιμασε κανείς να το συνδέσει με το Iphone ρε παιδιά? Στο Android με το nfs συνδέεται σφαίρα στο iphone 6 έχω φάει τον κόσμο αλλά δεν μπορώ να το συνδεσω. Πάντα για το edge μιλάω. Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. October 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2014 Το NFC στο iPhone 6 ξέρουμε πως χρησιμοποιείται αποκλειστικά για το Apple Pay. Δοκίμασες τον κλασικό τρόπο Ρυθμίσεις - Bluetooth - Οι συσκευές μου και να κανείς από εκεί pairing αφού έχεις κάνει το Edge ανιχνεύσιμο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jig Δημ. October 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2014 Δοκιμασε κανείς να το συνδέσει με το Iphone ρε παιδιά? Στο Android με το nfs συνδέεται σφαίρα στο iphone 6 έχω φάει τον κόσμο αλλά δεν μπορώ να το συνδεσω. Πάντα για το edge μιλάω. Θα παθεις πλακα, τωρα που θα στο πω, το ποσο απλο και γρηγορο ειναι :p Θα πατησεις το κουμπακι που σου εχω βαλει στον κυκλο(screen shot) και μολις σου πει ''say command'' θα πεις ''pair'' Ετοιμος!!! Παράθεση ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. October 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2014 Super... Είχα φάει τον τόπο να το βρω... Ευχαριστω άρχοντα... Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrismasgr Δημ. October 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2014 Πώς να χτυπάει δηλαδή ρε παιδιά; Από πού να ακουστεί ο ήχος; Αφού δεν έχει ηχείο το Edge, παρά μόνο ακουστικό. Ο μόνος τρόπος να σε ειδοποιεί για κλήση όταν δεν το φοράς είναι να αναβοσβήνουν τα φωτάκια της στάθμης της μπαταρίας, αν όταν σε καλέσουν το έχεις πάνω στη βάση φόρτισης. Θα χρησίμευε βέβαια να υπάρχει ήχος ή ακόμα και δόνηση. Ένα παλιό iTech που είχα, είχε και beeper και δόνηση, και διάλεγες τον τρόπο που θα σε ειδοποιούσε αν ήταν στο αθόρυβο το κινητό. Εδώ δεν υπάρχει κάτι τέτοιο όμως. Μα και εγώ εκεί βάσιστηκα στο φθηνό itech που είχα . Σας ευχαριστώ πάντως όλους για την καθησυχαση ότι δεν χτυπάει γιατί ανησύχησα. Παράθεση London for ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. October 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2014 Μα και εγώ εκεί βάσιστηκα στο φθηνό itech που είχα . Σας ευχαριστώ πάντως όλους για την καθησυχαση ότι δεν χτυπάει γιατί ανησύχησα. Απ' ό,τι έχω δει, πλέον δε χρησιμοποιείται πλέον αυτή η δυνατότητα, αν και νομίζω δεν έχω δει beeper και δόνηση σε άλλα ακουστικά πλην των iTech. Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaterle Δημ. October 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2014 Έχεις ενεργοποιήσει τις λειτουργίες αυτές από το menu της εφαρμογής του sbh 50 που κατεβάσες στο κινητό σου? Αν μπεις στις ρυθμίσεις της εφαρμογής σου έχει επιλογές να τικάρεις. Κοίτα αν είναι τικαρισμένες αλλιώς δεν ενεργοποιούνται. Τις εφαρμογές που κατέβασα από Google Play δεν μου εμφανίζονται στο κινητό...... Κάνω κάτι λάθος:mad:????? Παράθεση Samsung WAVE - SGS2 - SGS3 - LG G2- Iphone 5s - I phone6-iphone 7plus- OnePlus 8Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. October 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2014 Τις εφαρμογές που κατέβασα από Google Play δεν μου εμφανίζονται στο κινητό...... Κάνω κάτι λάθος:mad:????? Τις εφαρμογές δεν τις βλέπεις ξεχωριστά στο μενού, αλλά σαν plugins στην εφαρμογή Sony SBH50, η οποία ενεργοποιείται αυτόματα όταν συνδέεις το ακουστικό. Εννοείται ότι θα πρέπει να έχεις εγκατεστημένο και το Smart Connect. Θα μπεις στο Smart Connect και θα πας: Συσκευές > SBH50, ανοίγει η εφαρμογή SBH50 και από εκεί πηγαίνεις: Επεξεργασία ρυθμίσεων > Νέα συμβάντα, και στη νέα σελίδα δες ποιες από τις εφαρμογές που έχεις εγκαταστήσει είναι ενεργοποιημένες, και επιλέξτε όποια θες να ενεργοποιήσεις. Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ageranos Δημ. October 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2014 Τις εφαρμογές που κατέβασα από Google Play δεν μου εμφανίζονται στο κινητό...... Κάνω κάτι λάθος:mad:????? Κατ'αρχήν όπως γράφει κι ο φίλος πιο πάνω απο μένα,κατεβάζεις το smart connect απο το store. Μετά κατεβάζεις επίσης απο το store την εφαρμογή του sbh 50. Κατόπιν μπαίνεις στο smart connect και εκεί θα δεις εγκατεστημένη την εφαρμογή του sbh 50. Θα την ανοίξεις και θα σου λέει sbh 50 επεξεργασία ρυθμίσεων. Το ανοίγεις κι αυτό και θα δεις να σου λέει "νέα συμβάντα". Το ανοίγεις επίσης και εκεί σου έχει την επιλογή να κατεβάσεις απο το store όποια εφαρμογή θέλεις,είτε για μηνύματα είτε για αναπάντητες είτε calendar reminder και κάποιες άλλες που έχει. Σε οποιαδήποτε περίπτωση το τι έχεις κατεβάσει φαίνεται μόνο μέσα απο το smart connect και όχι στις εφαρμογές του κινητού. Από εκεί θα επιλέξεις τι θες και τι δεν θες. Και με το που ενεργοποιεί το bluetooth και γίνει ζεύξη σου γράφει στο κινητό πως ενεργοποιήθηκε το smart connect και σου βγάζει και εικονίδιο πάνω αριστερά στο status bar. Παράθεση Sent from my Ulefone Power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaterle Δημ. October 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2014 Κατ'αρχήν όπως γράφει κι ο φίλος πιο πάνω απο μένα,κατεβάζεις το smart connect απο το store. Μετά κατεβάζεις επίσης απο το store την εφαρμογή του sbh 50. Κατόπιν μπαίνεις στο smart connect και εκεί θα δεις εγκατεστημένη την εφαρμογή του sbh 50. Θα την ανοίξεις και θα σου λέει sbh 50 επεξεργασία ρυθμίσεων. Το ανοίγεις κι αυτό και θα δεις να σου λέει "νέα συμβάντα". Το ανοίγεις επίσης και εκεί σου έχει την επιλογή να κατεβάσεις απο το store όποια εφαρμογή θέλεις,είτε για μηνύματα είτε για αναπάντητες είτε calendar reminder και κάποιες άλλες που έχει. Σε οποιαδήποτε περίπτωση το τι έχεις κατεβάσει φαίνεται μόνο μέσα απο το smart connect και όχι στις εφαρμογές του κινητού. Από εκεί θα επιλέξεις τι θες και τι δεν θες. Και με το που ενεργοποιεί το bluetooth και γίνει ζεύξη σου γράφει στο κινητό πως ενεργοποιήθηκε το smart connect και σου βγάζει και εικονίδιο πάνω αριστερά στο status bar. Χίλια ευχαριστώ:):):):):): μόλις το πέτυχα:):):) Παράθεση Samsung WAVE - SGS2 - SGS3 - LG G2- Iphone 5s - I phone6-iphone 7plus- OnePlus 8Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
volanis1980 Δημ. October 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2014 Ψάχνω για αγορά bluetooth καθώς το αξιοπρεπές Plantronics M55 μετά από 2 χρόνια παρέδωσε πνεύμα. Θέλω κάτι ποιοτικότερο στα θέματα ήχου και noise reduction με καλή αυτονομία και μικρό μέγεθος (σαν το M55 ας πούμε). Υπάρχει κάποια πρόταση για αυτά τα κριτήρια ή πρέπει να κάνω συμβιβασμούς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. October 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2014 Ψάχνω για αγορά bluetooth καθώς το αξιοπρεπές Plantronics M55 μετά από 2 χρόνια παρέδωσε πνεύμα. Θέλω κάτι ποιοτικότερο στα θέματα ήχου και noise reduction με καλή αυτονομία και μικρό μέγεθος (σαν το M55 ας πούμε). Υπάρχει κάποια πρόταση για αυτά τα κριτήρια ή πρέπει να κάνω συμβιβασμούς; Όλα εξαρτώνται από το ποσό που είσαι διατεθιμένος να δώσεις. Αν δεν υπάρχει πρόβλημα χρημάτων, τότε χτύπα ένα Jawbone Era (2014) που είναι το καλύτερο από άποψης αποθορυβοποίησης, και είσαι κομπλέ. Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
volanis1980 Δημ. October 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2014 Όλα εξαρτώνται από το ποσό που είσαι διατεθιμένος να δώσεις. Αν δεν υπάρχει πρόβλημα χρημάτων, τότε χτύπα ένα Jawbone Era (2014) που είναι το καλύτερο από άποψης αποθορυβοποίησης, και είσαι κομπλέ. Το είδα αυτό και θα έδινα τα παραπάνω χρήματα αλλά 4 ώρες ομιλίας μόνο; Υπερβολικά λίγες ειδικά αν έρχεσαι από τις 11 του M55. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. October 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2014 Το είδα αυτό και θα έδινα τα παραπάνω χρήματα αλλά 4 ώρες ομιλίας μόνο; Υπερβολικά λίγες ειδικά αν έρχεσαι από τις 11 του M55. Έρχεται και με δική του θήκη φόρτισης, που αν δεν απατώμαι ανεβάζει το συνολικό χρόνο ομιλίας στις 10 ώρες. Επίσης υπάρχει και το Plantronics Voyager Edge, που δίνει χρόνο ομιλίας 6 ώρες, και με τη θήκη φόρτισης φτάνει τις 16 ώρες. Πάντως με βάση τις δοκιμές που έχουν κάνει παιδιά που είχαν και τα τρία κορυφαία ακουστικά (Edge, Era, Stealth), το Era τα βάζει όλα κάτω στο θέμα της αποθορυβοποίησης. Αν σε ενδιαφέρει κυρίως αυτό, έχω την εντύπωση ότι είναι μονόδρομος η αγορά του. Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelosn Δημ. October 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2014 Έχω το εξής περίεργο θέμα με την φόρτιση του edge. Μέσω της εφαρμογής για android που βλέπουμε πόση ώρα μπαταρία έχουμε και μπορούμε να αλλάξουμε χειροκίνητα τα settings αρκετές φορές στην πλήρη φόρτιση μου δείχνει ότι έχω 6 ώρες και 29 λεπτά ομιλία. Επίσης όταν το συνδέω σκέτο το bt χωρίς την βάση στον υπολογιστή για να το φορτίσω ενω δείχνει ότι φορτίζει, στην εφαρμογή πάντα, δεν ανεβαίνει ο χρόνος ομιλίας !!! Με την θήκη του όταν το φορτίζω όλα μια χαρά είναι !!! Λέτε να έχει θέμα η υποδοχή του bt για φόρτιση ή τζάμπα ανησυχώ ότι κάπως είναι ελαττωματικό το δικό μου ???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lionor Δημ. October 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2014 Μακαρι να μας περισσευαν να παιρναμε ολοι αυτο και να μην υπηρχε θεμα :worry: Λοιπον παρεληφθη το Μ70 Θετικα Πιο ομορφο στην πραξη απ οτι στις φωτογραφιες Πολυ καλη εμβελεια ληψης.2 τοιχοι αναμεσα σε αυτο και το τηλεφωνο δεν εχουν καμμια επιδραση Το κουμπι επανακλησης δε πατιεται ουτε κατα λαθος ουτε ακομη κι αν εισαι ατσουμπαλος.Πρεπει να θες να πατησεις συγεκριμενα το κουμπι για να πατηθει.Αψογη λειτουργια και φωνητικη ειδοποιηση οτι κανεις επανακληση (σου λεει "redial") 2 πληκτρα εντασης που λειτουργουν με παρατεταμενη πιεση και για αλλαγη τραγουδιων και παυση μουσικης Το Xperia T μου δειχνει σταθμη μπαταριας και χρονο ομιλιας χωρις εγκατασταση εφαρμογης. Καλος ηχος γενικα.Δεν εγινε εκτεταμενη δοκιμη σε συνθηκες υψηλου θορυβου για αναλυση στο θεμα ακυρωσης θορυβου. Κανει οτι θα περιμενες απ την τιμη του Φορτιστη δεν εχει μεσα μονο καλωδιο. Φανταζομαι τωρα θα εχεις πιο ολοκληρωμενη αποψη, τι λες; αξιζει; Εχεις βρει τπτ αρνητικο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts