fasteagle Δημ. January 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2014 (edited) φιλε μου το χρησιμοποιεις οντως τοσο και βγαζει 4 μερες?εγω με 1-2 ωρες τη μερα, ειτε θα βγαλει μια μερα ειτε θα παει δευτερη..παραπανω δεν.. Αυτο εχει ξεκινησει εδω και εναν μηνα, πιο πριν εκανα ελαχιστη χρηση και κρατουσε 2 εβδομαδες. το mw600 το πηρα 2 φορες.. τη 2η φορα ηταν το mw600 s. το προσεξα τυχαια και παρατηρησα οτι μου εβγαζε ονοματα, οταν το πρωτο δε μου εβγαζε! αυτα με το Τ.. Καλησπέρα. Ναι τόσο μου βγάζει. Για να καταλάβεις καλύτερα, το παίρνω Δευτέρα πρωί φορτισμένο, και με τη χρήση που κάνω το βάζω για φόρτιση Πέμπτη βράδυ. Το MW600 είχα διαβάσει ότι σε μερικές συσκευές δείχνει και το όνομα, απλώς εγώ δεν ήμουν από τους τυχερούς. Ενώ το είχα δοκιμάσει και σε δύο iphone, και στα δύο έδειχνε όνομα. Για το MW600s είχα πει να μην το αγοράσω, γιατί είχα διαβάσει ότι στο μόνο που διέφερε από τον προκάτοχό του ήταν στα ακουστικά. Αλλά για να λες ότι σου έδειχνε όνομα, μάλλον και κάτι ακόμα θα είχε διαφορετικό. Διαβάζοντας όλα αυτά που γράφετε, σκέφτομαι να πάρω το sony sbh50 μιας και είναι σε αρκετά καλή τιμή για αυτά που προσφέρει. Προβληματίζομαι όμως για τα διάφορα μικρο-προβληματάκια που παρουσιάζονται σε αρκετούς από εσάς. Η ερώτησή μου έχει να κάνει με το κάτα πόσο αυτά τα προβλήματα σχετίζονται με τα κινητά σας που έχουν android λειτουργικό, ενώ εγώ θα το χρησιμοποιήσω σε Νόκια symbian (FP2). Θα είναι συμβατό λέτε ή θα δώσω τσάμπα τόσα χρήματα; Δες αν υπάρχουν τα αντίστοιχα apps για το BT στην πλατφόρμα Symbian. Γιατί και στα android κινητά χωρίς τα apps είναι απλώς ένα BT που σου δείχνει μόνο το νούμερο που σε καλεί και τίποτα άλλο. (Το δοκίμασα πριν βάλω τα apps και έδειχνε μόνο τα 3 από τα 5 εικονίδια και μόνο το νούμερο που σε καλεί. Ούτε να διαβάσω μηνύματα, ούτε να δω τις κλήσεις μπορούσα, ούτε την ώρα έδειχνε στην αρχική οθόνη) Edited January 28, 2014 by fasteagle Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
melampous Δημ. January 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2014 Οκ, σ' ευχαριστώ για την απάντηση. Ποια apps πρέπει να ψάξω δηλαδή; Sorry για την ερώτηση αλλά είμαι λίγο νιουφις! :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. January 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2014 Καλησπέρα. Ναι τόσο μου βγάζει. Για να καταλάβεις καλύτερα, το παίρνω Δευτέρα πρωί φορτισμένο, και με τη χρήση που κάνω το βάζω για φόρτιση Πέμπτη βράδυ. Το MW600 είχα διαβάσει ότι σε μερικές συσκευές δείχνει και το όνομα, απλώς εγώ δεν ήμουν από τους τυχερούς. Ενώ το είχα δοκιμάσει και σε δύο iphone, και στα δύο έδειχνε όνομα. Για το MW600s είχα πει να μην το αγοράσω, γιατί είχα διαβάσει ότι στο μόνο που διέφερε από τον προκάτοχό του ήταν στα ακουστικά. Αλλά για να λες ότι σου έδειχνε όνομα, μάλλον και κάτι ακόμα θα είχε διαφορετικό. Δες αν υπάρχουν τα αντίστοιχα apps για το BT στην πλατφόρμα Symbian. Γιατί και στα android κινητά χωρίς τα apps είναι απλώς ένα BT που σου δείχνει μόνο το νούμερο που σε καλεί και τίποτα άλλο. (Το δοκίμασα πριν βάλω τα apps και έδειχνε μόνο τα 3 από τα 5 εικονίδια και μόνο το νούμερο που σε καλεί. Ούτε να διαβάσω μηνύματα, ούτε να δω τις κλήσεις μπορούσα, ούτε την ώρα έδειχνε στην αρχική οθόνη) Διαβάζοντας όλα αυτά που γράφετε, σκέφτομαι να πάρω το sony sbh50 μιας και είναι σε αρκετά καλή τιμή για αυτά που προσφέρει. Προβληματίζομαι όμως για τα διάφορα μικρο-προβληματάκια που παρουσιάζονται σε αρκετούς από εσάς. Η ερώτησή μου έχει να κάνει με το κάτα πόσο αυτά τα προβλήματα σχετίζονται με τα κινητά σας που έχουν android λειτουργικό, ενώ εγώ θα το χρησιμοποιήσω σε Νόκια symbian (FP2). Θα είναι συμβατό λέτε ή θα δώσω τσάμπα τόσα χρήματα; για τον φιλο με το symbian, δεν παιζει να υπαρχουν οι εφαρμογες. ειχα το Ν8 μεχρι προσφατα, θα το ηξερα. και γενικα η φιλοσοφια των ΒΤ αυτων δεν νομιζω οτι παιζει να στηριζει το symbian.. οσο για μενα, περιμενω να δω απο το update χθες αν βελτιωθει η μπαταρια (που δεν παιζει) και θα το στειλω απο αυριο αθηνα.. το να βγαζεις μιση μερα με αντε 2 ωρες στη χειροτερη κλησεις, ειναι τραγικο. κατα ταλλα το 50αρι ειναι γενικα τρελλο VfM. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fasteagle Δημ. January 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2014 (edited) Οκ, σ' ευχαριστώ για την απάντηση. Ποια apps πρέπει να ψάξω δηλαδή; Sorry για την ερώτηση αλλά είμαι λίγο νιουφις! :O Με τον όρο apps εννοώ τις αντίστοιχες εφαρμογές που έχει βγάλει η SONY για android κινητά ώστε να αξιοποιείται στο έπακρο η συσκευή. Δεν ξέρω αν στην πλατφόρμα symbian υπάρχουν οι αντίστοιχες εφαρμογές. Οι εφαρμογές που πρέπει να κατεβάσουν οι χρήστες android από το "play store" είναι, η εφαρμογή SBH50, Smart Connect, και Smart Key. Αν στην Symbian πλατφόρμα έχει αντίστοιχο app store θα ψάξεις για τις αντίστοιχες εφαρμογές. Αν και απ' όσο διαβάζω στον οδηγό χρήσης, η εφαρμογή smart connect είναι μόνο για android συσκευές. edit: με πρόλαβε ο φίλος Νίκος, που είχε symbian. Οπότε καλύτερα να πάρεις κάποιο άλλο BT. Ή δοκίμασε, αν έχει κάποιος φίλος σου το MW600 το οποίο είναι και αυτό πάρα πολύ καλό BT HF, και δες αν σου βγάζει το όνομα του καλούντος και όχι μόνο τον αριθμό (αν αυτό είναι που σε ενδιαφέρει περισσότερο). Γιατί ενώ στα iphone δούλευε τέλεια, σε κάποια android δεν δούλευε. Το ίδιο μπορεί να συμβαίνει και στα symbian (να δουλεύει καλά δηλαδή) Edited January 28, 2014 by fasteagle Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. January 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2014 Παρη, κατατοπιστικοτατος.;) Αφου στα μηνυματα το βγαζει (που κυριως μιλαω με μηνυματα) ειμαι κομπλε! Ευχαριστω πολυ ολα τα παιδια... sbh50 it is σε ενα μηνα που θα χω διαβασει ολα τα forums.:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
melampous Δημ. January 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2014 Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Ωστόσο, λίγο που το έψαξα, δεν βρήκα κάτι σχετικό για symbian, οπότε μάλλον δεν το βλέπω να το ρισκάρω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eltsele Δημ. January 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2014 @konstantinoslp: Ε, μα δηλαδή... Αφού είναι πιο ωραίο! Χαχα! Καλά θα κάνεις! @truckman: Πάρη δεν έχω ακούσει πολύ μουσική ακόμα αλλά επειδή έχει αλλαγές ο ήχος με την 4.3 δεν το αποκλείω. Αλλά έχω ένα ανέλπιστα καλό νέο.. Έφτιαξαν την ανεκδιήγητη δεύτερη γραμμή που διέκοπτε τον ήχο του συνομιλητή στην πρώτη κλήση. Παράθεση Knowledge isn't free. You have to pay attention. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. January 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2014 Γεια σας, ακουω αυτα τα μοντελα με 70+ ευρω και μου φαινονται παρα πολλα.. Με ενα bt με 10-20$ απο ebay δε γινεται δουλεια; Για απλη χρηση, οχι πολυ ωρα την ημερα, μονο επειδη δε μ`αρεσει να κραταω το τηλεφωνο στο αυτι μου και να παιζει και μουσικη.... Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. January 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2014 Αλλά έχω ένα ανέλπιστα καλό νέο.. Έφτιαξαν την ανεκδιήγητη δεύτερη γραμμή που διέκοπτε τον ήχο του συνομιλητή στην πρώτη κλήση. Ωραια πραγματα!!! :) δεν ετυχε να μου χτυπησει δευτερη γραμμη οσο το δοκιμαζα.Παντως καλα το παει η sony αυτη τη φορα.Αντε να παρουμε πισω λιγο απο το κραξιμο που της ειχαμε ριξει :lol: Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. January 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2014 Οταν δινεις 60-70 ευρω εχεις απαιτησεις.. και επειδη δεν ειμαστε (φανταζομαι) fanboyδες εταιριων, θα κραζουμε αβερτα! :p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. January 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2014 Ναι, με ενα bt 20$ θα γινει δουλεια; τι να περιμενω εγω που δεν εχω χρησιμοποιησει ποτε; Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SeNNinhA Δημ. January 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2014 Γεια σας, ακουω αυτα τα μοντελα με 70+ ευρω και μου φαινονται παρα πολλα.. Με ενα bt με 10-20$ απο ebay δε γινεται δουλεια; Για απλη χρηση, οχι πολυ ωρα την ημερα, μονο επειδη δε μ`αρεσει να κραταω το τηλεφωνο στο αυτι μου και να παιζει και μουσικη.... Δεν χρειάζεται να πας σε κινεζιες. Μια χαρά ειναι και τα κινεζικα αλλα θελουν σχεδόν κάθε μέρα φορτιςη. Με 15-25€ βρίσκεις πολυ καλό ΒΤ επώνυμο απο Ελλαδα. Απλα κάποιοι εχουν συγκεκριμένες απαιτήσεις και γι αυτο το ψάχνουν πιο πολυ. Εαν έχεις βέβαια κινητό 300-500€ δεν τίθεται θέμα κόστους νομιζω. Το ίδιο όταν μιλάμε για επαγγελματική χρηση όπου βγάζεις το μεροκάματο. Επίσης πολλα επώνυμα εχουν θεματάκι μετα απο λιγο καιρό με το καλωδιάκι τους και τα διπλοπληρώνεις. Ρίξε μια ματιά στο e-shop.gr. Θα βρεις αρκετά καλα και φθηνά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jig Δημ. January 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2014 Ναι, με ενα bt 20$ θα γινει δουλεια; τι να περιμενω εγω που δεν εχω χρησιμοποιησει ποτε; Θα γίνει δουλειά ΑΛΛΑ χωρίς την ποιότητα κλήσεων που θα έχεις με ένα ακριβό ΒΤ και όχι μόνο. Παράθεση ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eltsele Δημ. January 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2014 Ναι, με ενα bt 20$ θα γινει δουλεια; τι να περιμενω εγω που δεν εχω χρησιμοποιησει ποτε; Εξαρτάται ποια δουλειά είναι ο στόχος σου. Εννοώ τι απαιτήσεις έχεις. Όσο κι αν δεν μας αρέσει το γνωστό ρητό "Ό,τι πληρώνεις, παίρνεις" ισχύει και εδώ. Θα κάνεις δουλειά αλλά με άλλα standard από ότι με ένα καλό ΒΤ. Παράθεση Knowledge isn't free. You have to pay attention. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SeNNinhA Δημ. January 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2014 (edited) Ακόμη και εδω το οτι πληρώνεις παίρνεις ειναι σχετικό. Όσον αφορά τις δυνατότητες ισχύει το οτι πληρώνεις παίρνεις. Αν και τα παλιότερα ΒΤ ειναι αλήθεια οτι είχαν μεγαλύτερο εύρος κάλυψης. Στα καινούργια (με Iphone) πάνω απο 4-5 μέτρα έχω άθλια σύνδεση. Όσον αφορά την διάρκεια ζωής τους τελικα εχει αποδειχθεί οτι τα απλα φθηνά ΒΤ μου εχουν κρατήσει χρόνια ενώ τα ακριβά επώνυμα μονο μήνες (λιγο παραπάνω απο την εγγύησή τους!!!:angry::angry::angry::angry:������������������ Επίσης στα φθηνά απλα η ποιότητα σύνδεσης και ήχου ειναι πάντα σταθερή ενώ όσο πιο περίπλοκο γίνεται τόσο βγάζει και προβλήματάκια στις έξτρα λειτουργείες του. Αν θέλεις απλα ενα ΒΤ να απαντάς τις κλήσεις σου τότε πάρε ενα φθηνό να κανείς την δουλεια σου. Δεν έχεις να κερδίσεις τίποτε απο κατι ακριβό με πολλές λειτουργείες που δεν θα χρησιμοποιήσεις ποτέ. Πχ εγω δεν πρόκειται ποτέ να διαβάσω SMS απο το ΒΤ ή να ψάξω τον τηλεφωνικό μου κατάλογο απο εκει για να κάνω κλήση. Ειναι πιο εύκολο και γρήγορο να βγάλω το τηλεφωνο απο την τσέπη. Ειδικα αφού δεν μπορεις να απομακρυνθείς πάνω απο μερικά βήματα απο αυτο. Edited January 29, 2014 by SeNNinhA Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. January 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2014 (edited) Ακόμη και εδω το οτι πληρώνεις παίρνεις ειναι σχετικό. Όσον αφορά τις δυνατότητες ισχύει το οτι πληρώνεις παίρνεις. Αν και τα παλιότερα ΒΤ ειναι αλήθεια οτι είχαν μεγαλύτερο εύρος κάλυψης. Στα καινούργια (με Iphone) πάνω απο 4-5 μέτρα έχω άθλια σύνδεση. Όσον αφορά την διάρκεια ζωής τους τελικα εχει αποδειχθεί οτι τα απλα φθηνά ΒΤ μου εχουν κρατήσει χρόνια ενώ τα ακριβά επώνυμα μονο μήνες (λιγο παραπάνω απο την εγγύησή τους!!! ������������������ Επίσης στα φθηνά απλα η ποιότητα σύνδεσης και ήχου ειναι πάντα σταθερή ενώ όσο πιο περίπλοκο γίνεται τόσο βγάζει και προβλήματάκια στις έξτρα λειτουργείες του. Αν θέλεις απλα ενα ΒΤ να απαντάς τις κλήσεις σου τότε πάρε ενα φθηνό να κανείς την δουλεια σου. Δεν έχεις να κερδίσεις τίποτε απο κατι ακριβό με πολλές λειτουργείες που δεν θα χρησιμοποιήσεις ποτέ. Πχ εγω δεν πρόκειται ποτέ να διαβάσω SMS απο το ΒΤ ή να ψάξω τον τηλεφωνικό μου κατάλογο απο εκει για να κάνω κλήση. Ειναι πιο εύκολο και γρήγορο να βγάλω το τηλεφωνο απο την τσέπη. Ειδικα αφού δεν μπορεις να απομακρυνθείς πάνω απο μερικά βήματα απο αυτο. επετρεψε μου να διαφωνησω λιγο. το οτι ενα απλο και φθηνο λειτουργει καλυτερα ειναι λογικο, γιατι δεν ειναι πολυπλοκη συσκευη, οποτε το μονο που εχει να κανει ειναι να μεταφερει την φωνη και τιποτα αλλο.Αν δεν το εκανε, δε θα ηταν ΒΤ. Τα πιο πολυπλοκα, οπως το mw600 που ειχα και δουλευε αψογα, ειναι θεμα των προγραμματιστων να δουλεψουν καλα. το sbh50 πχ που εχω τωρα πως να ειναι σταθερο αν με καθε αναβαθμιση χαλανε και κατι? Βεβαια ως προς το ΒΤ, δεν εχει προβλημα, αλλα καποια στιγμη ας πουμε η σονυ αναβαθμισε την εφαρμογη liveware και δεν επικοινωνουσε το ΒΤ!! Απο την αλλη, το να διαβασεις ενα σμσ ή να παρεις καποιον τηλ, απο τις τελευταιες κλησεις ή να δεις μια αναπαντητη, ειναι μεγαλη ευκολια, 1ον οταν πχ βρεχει και δεν εχεις αδιαβροχο xperia...2ον οταν πχ το εχεις παρατησει στο δωματιο σου το κινητο και κουβαλας μες το σπιτι μονο το ΒΤ, 3ον οταν εισαι πανω στο ποδηλατο και εχεις χωσει το κιν μεσα στο τσαντακι, και δεν βγαινει με τιποτα, 4ον οταν γενικα για οποιοδηποτε λογο δεν εχεις ευχερο το κινητο το οποιο οταν ειναι και παντοφλα δε σε ψηνει να το βγαζεις καθε τρεις και λιγο εξω. Εγω το 50αρι γιαυτο το πηρα. ειχα το 600 και πηγαινα ποδηλατο, μεχρι να ακουσω οτι χτυπαει το κινητο ειχα χασει την κληση (δεν ειχα τα ακουστικα στα αυτια,δεν μαρεσε). Αν περιμενα τηλ. ή ηθελα να δω ποιος πηρε επρεπε να κατεβω, να βγαλω κινητο, να παρω πισω κτλ κτλ. τωρα, απλα απο το μενου του ΒΤ βλεπω ποιος ηταν και τον παιρνω πισω!! πολυ μεγαλη ευκολια, ειδικα αν κανεις 3-4 ωρες ποδηλατο... ομοιως αν παω τουαλετα, παιρνω μονο το ΒΤ μαζι.. :lol: :lol: Γενικα λοιπον, για τον φιλο κωνσταντινο που το ψαχνει, εφοσον μενει αθηνα και το ραδιο εχει απειρες επιλογες θα το προτεινα το 50αρι καθως δουλευει σχεδον απροβληματιστα. το mw1 ειναι ακριβοτερο και δεν ξερω αν θα το μετανοιωσει. αν το μετανοιωσει,να εχει δωσει λιγοτερα... Επισης, το 50αρι οντως υποστηριζεται πολυ και πιστευω οτι θα δουλευει παντα σωστα, τωρα αν φαει κανα κολλημα σε 1 κληση απο τις 20, δεν εγινε και τιποτα. Αλλά έχω ένα ανέλπιστα καλό νέο.. Έφτιαξαν την ανεκδιήγητη δεύτερη γραμμή που διέκοπτε τον ήχο του συνομιλητή στην πρώτη κλήση. αυτο το ειχε δωσει απο την προηγουμενη αναβαθμιση, μου ειχε κανει εντυπωση παντως γιατι ηταν πολυ σπαστικο, μαλλον οι ανθρωποι της σονυ μας ακουνε ή χρησιμοποιουν τα προιοντα τους, δεν εξηγειται αλλιως! Edited January 29, 2014 by navi55 Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. January 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2014 Παιδιά ερώτηση για bluetooth. 1. http://www.e-shop.gr/product?id=TEL.009912 2.http://www.e-shop.gr/product?id=TEL.010980 Ποιο από τα δυο κατά τη γνώμη σας; Από το δεύτερο βγαίνει αυτό το κλαπέτο που πάει στο αυτί; Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. January 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2014 Παιδιά ερώτηση για bluetooth. 1. http://www.e-shop.gr/product?id=TEL.009912 2.http://www.e-shop.gr/product?id=TEL.010980 Ποιο από τα δυο κατά τη γνώμη σας; Από το δεύτερο βγαίνει αυτό το κλαπέτο που πάει στο αυτί; Καλύτερα πάρε το m1100 στα 23€ http://uk.cellphoneshop.net/m1100savor.html Δεν υπάρχει καλύτερο σε αυτά τα χρήματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nadware Δημ. January 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2014 Καλύτερα πάρε το m1100 στα 23€ http://uk.cellphoneshop.net/m1100savor.html Δεν υπάρχει καλύτερο σε αυτά τα χρήματα ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ τιμή! Το μαγαζί είναι αξιόπιστο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. January 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2014 Καλύτερα πάρε το m1100 στα 23€ http://uk.cellphoneshop.net/m1100savor.html Δεν υπάρχει καλύτερο σε αυτά τα χρήματα Εγώ το παρήγγειλα ήδη .Ευχαριστώ. Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. January 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2014 Στο MW600 με τα παλια ακουστικα δεν μου βγαζει τα ονοματα, μου βγαζει τον αριθμο με +3069χχχχχχχ. Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. January 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2014 ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ τιμή! Το μαγαζί είναι αξιόπιστο; Ένας φίλος σε προηγούμενο post είπε ότι παρέλαβε και ήταν γνήσιο. Εγώ το έχω το συγκεκριμένο Bluetooth και είμαι ευχαριστημένος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. January 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2014 Στο MW600 με τα παλια ακουστικα δεν μου βγαζει τα ονοματα, μου βγαζει τον αριθμο με +3069χχχχχχχ. Ma δεν βγάζει ονόματα το mw600 .Μόνο αριθμούς. Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SeNNinhA Δημ. January 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2014 Επειδή το έχω και το χρησιμοποιώ MW600 με IPhone 4S Βγάζει κανονικά και ονόματα και αριθμούς και ελληνικά και τίτλους τραγουδιών και RDS χωρις κανένα προβλημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geco53 Δημ. January 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2014 Ακόμη και εδω το οτι πληρώνεις παίρνεις ειναι σχετικό. Όσον αφορά τις δυνατότητες ισχύει το οτι πληρώνεις παίρνεις. Αν και τα παλιότερα ΒΤ ειναι αλήθεια οτι είχαν μεγαλύτερο εύρος κάλυψης. Στα καινούργια (με Iphone) πάνω απο 4-5 μέτρα έχω άθλια σύνδεση. Όσον αφορά την διάρκεια ζωής τους τελικα εχει αποδειχθεί οτι τα απλα φθηνά ΒΤ μου εχουν κρατήσει χρόνια ενώ τα ακριβά επώνυμα μονο μήνες (λιγο παραπάνω απο την εγγύησή τους!!!:angry::angry::angry::angry:������������������ Επίσης στα φθηνά απλα η ποιότητα σύνδεσης και ήχου ειναι πάντα σταθερή ενώ όσο πιο περίπλοκο γίνεται τόσο βγάζει και προβλήματάκια στις έξτρα λειτουργείες του. Αν θέλεις απλα ενα ΒΤ να απαντάς τις κλήσεις σου τότε πάρε ενα φθηνό να κανείς την δουλεια σου. Δεν έχεις να κερδίσεις τίποτε απο κατι ακριβό με πολλές λειτουργείες που δεν θα χρησιμοποιήσεις ποτέ. Πχ εγω δεν πρόκειται ποτέ να διαβάσω SMS απο το ΒΤ ή να ψάξω τον τηλεφωνικό μου κατάλογο απο εκει για να κάνω κλήση. Ειναι πιο εύκολο και γρήγορο να βγάλω το τηλεφωνο απο την τσέπη. Ειδικα αφού δεν μπορεις να απομακρυνθείς πάνω απο μερικά βήματα απο αυτο. Γειά σου αντίπαλε :D! Ακόμα θυμάμαι που έπεσα και με πάτησες εκείνη την ασέληνη νύχτα, κάπου στη Ρούμελη :cry:!!! Εγώ κάνω τον συνταξιούχο εσύ τι κάνεις, γενικά; Επειδή σε βλέπω διαβασμένο, γιά πες τι ΒΤ προτείνεις να πάρω γιά χρήση σε μοτοσυκλέτα & αυτοκίνητο (αλλά και γενικότερα). Προτιμώ χωρίς καλώδια, να μπαίνει μέσα απ' το κράνος και να μην είναι πολύ ακριβό. ΔΕΝ το βιάζομαι και βρίσκω άπειρα κινέζικα σε χαμηλές τιμές. Προτιμώ να το φέρω από εκεί αν έχει τα μισά λεφτά και άν αξίζει τον κόπο, φυσικά. Θέλω να καλώ, να απαντάω σε κλήσεις, και να ακούω φωνητικές οδηγίες από το GPS. Δεν με νοιάζει η μουσική, με νοιάζει η καθαρή εκπομπή-λήψη της φωνής χωρίς παράσιτα & χωρίς θορύβους από το περιβάλλον. Επειδή μπορεί να υπάρχουν δυνατότητες που δεν έχω ίσως φανταστεί θέλω να ακούσω προτάσεις-συμβουλές από χρήστες. Έχω πάρει ένα Xiaomi Hongmi από merimobiles (~145€) και είμαι πολύ ευχαριστημένος! Ευχαριστώ εκ των προτέρων, χάρηκα που ξαναβρισκόμαστε! Γιώργος geco Οικονομάκος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts