Jump to content

Bluetooth ακουστικά (Hands-Free)

moderndrummer
 Κοινοποίηση

επιλογή bluetooth  

6 members have voted

1. 1. επιλογή bluetooth

• Jawbone Icon
      0
    • Jabra Extreme
      0
    • Plantronics 975
      3
    • Jawbone Era
      0
    • Samsung Modus 3500
      0
    • Motorola HX550
      0
    • 'Αλλο
      3

This poll is closed to new votes

Recommended Posts

Θοδωρη, νομιζω οτι την 4.3 την περασες καθαρη, σωστα? Δεν κανεις κι ενα reset στο bt μαζι με διαγραφη εφαρμογων και bt του mw1 απο το note και να τα ξαναπερασεις? 5 λεπτα δουλεια ειναι.

Αφου σε ευχαριστησω,να σου πω πρωτα τι εκανα.

Ειδα στο κινητο,οτι υπαρχει η 4.3,και την κατεβασα ΟΤΑ.Τιποτ´αλλο.

Μετά απο μερικες ημερες,και αφου εγραψα οπου μπορουσα το,προβλημα του ΒΤ,που δεν δουλευε 100%,αφου δεν εβγαζε ολα τα εικονιδια στην οθονιτσα του,η Σονυ,εκανε μια αναβαθμιση του smart connect,και εμφανιστηκαν και τα εξι εικονιδια.

Μετα,εκανα μια factory reset του ΒΤ,το,εκανα pairing,και φανηκε οτι δουλευει.

Εσυ,τι διαφορετικο λες να κανω;Γραψτο αναλυτικα καπως,ωστε να το καταλαβω,γιατι δεν ειμαι και πολυ γνωστης,για να μην πω καθόλου.:)

Κοσμοτε,100Mbps.

Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro,

JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives.

• Απαντήσεις 13,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Με το smart connect υπηρξε θεμα με την αναβαθμιση που εγινε στις 17 Δεκέμβρη και επανήλθε παλι με το τελευταιο update.Τωρα, επειδη λες οτι δεν εκανες harf reset στο note,θα σου προτεινα να απεγκαταστησεις ολες τις εφαρμογες του bt απο το κινητο, οπως και να κανεις διαγραφη του mw1 απο το note.Για να γίνει το τελευταίο, ανοίγεις το bt στο note και πατας παρατετανενα το εικονιδιο του bt στην notification. Θα δεις στην λιστα το mw1 και δεξια του ενα γραναζακι.Πατα στο γραναζακι κι επέλεξε καταργηση ζευγους και στη συνεχεια reboot το κινητο.Κανε κι ενα hard reset το sony (οχι απλη επανεκκίνηση, hard reset θέλει).Κανε εγκατάσταση το smart connect πρωτα και μετα προχωρα στο pairing.Δομιμασε το να δεις πως παει κι αν αντιμετώπιζεις παλι θεμα θα φλασαρουμε ξανα τη ρομ του sony.Δες πρωτα πως θα πάει και βλέπουμε στην πορεία.

http://uk.cellphoneshop.net/plantronics.html

Έχει πολύ καλή προσφορά το legend....

Εγώ πήρα το savor m1100 έχει μικρή αυτονομία, αλλά δεν με πειράζει... Καλοκαιρινό έχω το sb20 :-)

Sent from my Nexus 7

http://uk.cellphoneshop.net/plantronics.html

Έχει πολύ καλή προσφορά το legend....

Εγώ πήρα το savor m1100 έχει μικρή αυτονομία, αλλά δεν με πειράζει... Καλοκαιρινό έχω το sb20 :-)

Sent from my Nexus 7

σε ποσο καιρο παρελαβες?

τι γινεται σε περιπτωση βλαβης (εγγυηση κτλ)..?

σκεφτομαι για το 975 για την γυναικα μου..

Παρήγγειλα το 975. Αν και έχω το Sony MW1 για 35€ δεν μπόρεσα να αντισταθώ. Με PayPal για να ειμαι σίγουρος

Η προσφορά λήγει και ανανεώνεται συνεχώς από ότι κατάλαβα(μέχρι να τελειώσει το στοκ) εγώ παράγγειλα πριν 2 μέρες με την ίδια προσφορά, μου έστειλαν μαιλ αποστολής, λογικά μια βδομάδα θα το έχω... Για πόσα μικρά δεν το πολύ ψάχνω με την εγγύηση. 20 ευρώ αγορά, αν πάθει κάτι, δεν θα είναι 5 ευρώ τουλάχιστον για να το στείλω πίσω;; Πάντως το μαγαζί φαίνεται οκ και πρέπει να είναι αλυσίδα... Βασικά καταλαθος το βρήκα. Στο αμαζον κοιτούσα και λινκ μέσα από αυτό με πήγε στο συγκεκριμένο μαγαζί...

Sent from my Nexus 7

Καινούργιο Bluetooth της Sony:

Stereo Bluetooth® Headset SBH80

http://api.sonymobile.com/files/SBH80-gallery-01-1240x840-b743dc24b086fbc2a2627280f8610d0e.jpg

http://api.sonymobile.com/files/SBH80-gallery-02-1240x840-70f0ec6dc803957a53994031e4baa0e3.jpg

http://www.sonymobile.com/gb/products/accessories/stereo-bluetooth-headset-sbh80/

Παρήγγειλα το 975. Αν και έχω το Sony MW1 για 35€ δεν μπόρεσα να αντισταθώ. Με PayPal για να ειμαι σίγουρος

Aυτό τι το ήθελες και το είπες? Τώρα με έκανες να μη αντισταθώ κι εγώ! Αν και βγήκε 39 ευρώ τελική. (30.99 λίρες με freeshipping, το επιπλέον κουπόνι δεν το δεχόταν. Αυτό που με χάλασε ήταν ότι βάζοντας paypal πήρε τα στοιχεία αυτόματα στη σελίδα του. Μήπως ήρθε η ώρα να αλλάξουμε password στο paypal?

Για PayPal με έβαλε κανονικά πρώτα στην σελίδα του PayPal και μετα με μετέφερε ξανά πίσω στην δική του και πήρα τα στοιχεία αποστολής. Ετσι γίνεται πάντα

Καινούργιο Bluetooth της Sony:

Stereo Bluetooth® Headset SBH80

http://api.sonymobile.com/files/SBH80-gallery-01-1240x840-b743dc24b086fbc2a2627280f8610d0e.jpg

http://api.sonymobile.com/files/SBH80-gallery-02-1240x840-70f0ec6dc803957a53994031e4baa0e3.jpg

http://www.sonymobile.com/gb/products/accessories/stereo-bluetooth-headset-sbh80/

στις 75 λιρες μαλλον θα βγει (οταν βγει)

----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

σε ποσο καιρο παρελαβες?

τι γινεται σε περιπτωση βλαβης (εγγυηση κτλ)..?

σκεφτομαι για το 975 για την γυναικα μου..

για την εγγυηση το σκεφτομαι κι εγω, στο site τους δεν αναφερει τπτ. ξερει κανεις τι ισχυει?

Καλησπέρα, αγορασα το sony pro mw1 και θελω να ρωτησω αν είναι λογικό να μην έχει κάρτα μνήμης στην συσκευασία.
Να γελάτε ,....... γιατί είναι μεταδοτικό !!!!!!:lol:

Υπάρχει και συσκευασία χωρις (α) κάρτα μνήμης (β) καλώδιο mini USB σε USB (γ) USB στικάκι για την κάρτα μνήμης

Πήρα κι εγω το ίδιο απο το Πλαισιο (παραγγελία Internet) και το γύρισα πίσω με επιστροφή χρημάτων. Ειναι υποχρεωμένοι βαση νόμου να το κάνουν για Internet παραγγελίες και φυσικα θα επρεπε να αναγράφουν στο site τι περιέχει το πακέτο.

Εχει το πλήρες σετακι το e-shop.gr με την ίδια τιμή του Πλαισίου εαν θες. Το τσεκαρα απο το τηλεφωνο γιατι ούτε αυτοί γράφουν τι περιέχει.

Υπάρχει και συσκευασία χωρις (α) κάρτα μνήμης (β) καλώδιο mini USB σε USB (γ) USB στικάκι για την κάρτα μνήμης

Πήρα κι εγω το ίδιο απο το Πλαισιο (παραγγελία Internet) και το γύρισα πίσω με επιστροφή χρημάτων. Ειναι υποχρεωμένοι βαση νόμου να το κάνουν για Internet παραγγελίες και φυσικα θα επρεπε να αναγράφουν στο site τι περιέχει το πακέτο.

Εχει το πλήρες σετακι το e-shop.gr με την ίδια τιμή του Πλαισίου εαν θες. Το τσεκαρα απο το τηλεφωνο γιατι ούτε αυτοί γράφουν τι περιέχει.

Πρέπει να το στείλω με το κουτί όπως ήταν? Γιατι ειναι λιγο στραπατσαρισμενο. Και δεν θυμάμαι πως να τα τοποθετησω.

Κανονικά ναι. Αν στο έστειλαν ετσι τότε εχουν αυτοί την ευθύνη και τους το λες. Απο που το πήρες;

Γενικά παραγγελίες μακριά απο το κατάστημα έχεις δικαίωμα επιστροφής εώς 15 μερες αφού τα παραλάβεις χωρίς να πεις κάποιο λόγο. Στην συσκευασία τους βέβαια χωρις να εχουν χρησιμοποιηθεί.

Edited by SeNNinhA

Καλή χρονιά σε όλους.

Έχω εδω και 2 μέρες το Platronics margue 2 m 165.

Οι πρώτες εντυπώσεις αρκετά καλές.

Καθαρός ήχος , όχι αποσυνδέσεις και μπαταρία αρκετά καλή.

Δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα σε θορυβώδες περιβάλλον.

Σε χέση με το Platronics 975 που είχα για 2 1/2 χρόνια μπορώ να πώ ότι σαν ήχος είμαι ποιο ικανοποιημένος τώρα.

Μου φαίνεται ποιο κρυστάλλινος και ποιο καθαρός απ ότι με το 975.

Ελπίζω να μην με προδώσει και αυτό σαν τον προκάτοχό του ....

Samsung WAVE - SGS2 - SGS3 - LG G2- Iphone 5s - I phone6-iphone 7plus- OnePlus 8Pro

Ειχα παραγγείλει το 975 αλλα το ακυρωσα για το Marque2.

Δυστυχως ειχα κακη εμπειρια με ενα Marque2 που ειχα παρει γιατι εκανε echo την ομιλια του συνομιλιτη (επιστροφη απο το μικροφωνο του BT) και το ειχα επιστρεψει. Αλλιως ήταν εξαιρετικό.

Ειπα να ξαναδοκιμασω με το Marque2 γιατι πραγματικά ήταν άψογο στα πάντα. Εαν ειχε και οθονιτσα με αναγνώριση κλήσης θα ηταν το τελειο.... Να δουμε.

Εμένα προς το παρόν δεν μου έχει δείξει κάτι τέτοιο αν και είμαι με 2 μερες χρήση.

Αντιθέτως με το 975 ήθελα τον ήχο 2 κλικ πάνω.Δυσκολευόμουν να ακούσω.

Ο χρόνος θα δείξει.

Πάντως το ότι ήσουν ευχαριστημένος αυτό είναι θετικό

Samsung WAVE - SGS2 - SGS3 - LG G2- Iphone 5s - I phone6-iphone 7plus- OnePlus 8Pro

Κανονικά ναι. Αν στο έστειλαν ετσι τότε εχουν αυτοί την ευθύνη και τους το λες. Απο που το πήρες;

Γενικά παραγγελίες μακριά απο το κατάστημα έχεις δικαίωμα επιστροφής εώς 15 μερες αφού τα παραλάβεις χωρίς να πεις κάποιο λόγο. Στην συσκευασία τους βέβαια χωρις να εχουν χρησιμοποιηθεί.

Το πηρα απο κατάστημα στην Θεσσαλονίκη.

Καλή χρονιά σε όλους.

Έχω εδω και 2 μέρες το Platronics margue 2 m 165.

Οι πρώτες εντυπώσεις αρκετά καλές.

Καθαρός ήχος , όχι αποσυνδέσεις και μπαταρία αρκετά καλή.

Δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα σε θορυβώδες περιβάλλον.

Σε χέση με το Platronics 975 που είχα για 2 1/2 χρόνια μπορώ να πώ ότι σαν ήχος είμαι ποιο ικανοποιημένος τώρα.

Μου φαίνεται ποιο κρυστάλλινος και ποιο καθαρός απ ότι με το 975.

Ελπίζω να μην με προδώσει και αυτό σαν τον προκάτοχό του ....

Το έχω αρκετούς μήνες και είμαι απόλυτα ικανοποιημενος, καμία αποσύνδεση και πολύ καλός ήχος!

Το έχω αρκετούς μήνες και είμαι απόλυτα ικανοποιημενος, καμία αποσύνδεση και πολύ καλός ήχος!

Μακάρι!!!!

Χαλάλι τα €€€€€ :):):):)

καλησπερα παιδες, εχει κανεις προβλημα με την μπαταρια του sony sbh50???

το εχω απο το καλοκαιρι, απο πλαισιο αγορα, και ενω του κανω πολυ σωστες φορτισεις, το εχω χρησιμοποιησει ελαχιστα.

Εδω και 5 μερες παρατηρω οτι αδειαζει πολυ γρηγορα, πχ απο το πρωι μεχρι το απογευμα με μιση ωρα τηλεφωνηματων, και πιστευω οτι μαλλον κατι δεν παει καλα.

Εχει κανεις αντιμετωπισει κατι αναλογο?

πηγατε σερβις?

λεω να το παω αρβατο, καθως και πλαισιο να το παω παλι εκει θα το στειλει, σωστα?

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

καλησπερα παιδες, εχει κανεις προβλημα με την μπαταρια του sony sbh50???

το εχω απο το καλοκαιρι, απο πλαισιο αγορα, και ενω του κανω πολυ σωστες φορτισεις, το εχω χρησιμοποιησει ελαχιστα.

Εδω και 5 μερες παρατηρω οτι αδειαζει πολυ γρηγορα, πχ απο το πρωι μεχρι το απογευμα με μιση ωρα τηλεφωνηματων, και πιστευω οτι μαλλον κατι δεν παει καλα.

Εχει κανεις αντιμετωπισει κατι αναλογο?

πηγατε σερβις?

λεω να το παω αρβατο, καθως και πλαισιο να το παω παλι εκει θα το στειλει, σωστα?

Δεν του ξαναφλασαρεις το firm πρωτα?!?! Εχουμε δει αρκετες φορες οτι το συγκεκριμενο bt καποια στιγμη <τρελαινεται> για ανεξηγητους λογους.Ξαναπερνα το firm κι αν δεν, το πας στο servis