Jump to content

Bluetooth ακουστικά (Hands-Free)

moderndrummer
 Κοινοποίηση

επιλογή bluetooth  

6 members have voted

1. 1. επιλογή bluetooth

• Jawbone Icon
      0
    • Jabra Extreme
      0
    • Plantronics 975
      3
    • Jawbone Era
      0
    • Samsung Modus 3500
      0
    • Motorola HX550
      0
    • 'Αλλο
      3

This poll is closed to new votes

Recommended Posts

• Απαντήσεις 13,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Ποια (ποιες) είναι οι βασικές διαφορές του mw1 με το Sbh50?

βασικα η καρτα μνημης που παιρνει το mw1. το SBH50 δεν παιρνει, οποτε εχεις μονο ραδιο. κατα ταλλα η διαχειριση κλησεων κτλ γινεται με τον ιδιο τροπο περιπου, δεν το εχω το mw1 αλλα με το sbh50 εχω βολευτει απιστευτα στο βλεπω μια αναπαντητη και να παιρνω πισω.

μονο foul και στα 2 οτι εξαρτασαι απο πολλες εφαρμογες και αν εχεις παλιο κινητο ισως δεν δουλευει σωστα (θεωρητικα μιλαω βλεποντας ποση ραμ τρωνε ολα αυτα) και 2ον οτι με ενα κακο Update καποιας απο τις εφαρμογες μπορει να μην παιζει και απολυτως σωστα το ΒΤ..

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

Αδερφε και μ αυτα που εχει ειναι μια χαρα.!!!

εχω τα εν λογω ακουστικα και δεν με εχουν βολεψει καθολου.

μακαρι να εβρισκα και μονοφωνικο ακουστικο τυπου sony.

καλοριζικα και ολας.

τι εντυπωση σου εχουν αφησει?

γιατι μ ενδιαφερουν αμεσα

καλη ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΥΓΕΙΑ

Εγώ πήρα ένα μονό ακουστικό από ebay. Περιμένω να έρθει και θα πω εντυπώσεις.

Εγώ πήρα ένα μονό ακουστικό από ebay. Περιμένω να έρθει και θα πω εντυπώσεις.

Περιμενω τις εντυπωσεις σου!

εγω εχω βαλει μονοφωνικο απο ι tech που ειχα ποιο παλια..........αλλα μου την σπαει

που δεν ειναι τυπου καρφι (sony) στο αυτι.

οποτε περιμενω να μου πεις...............:D

Βρε παιδιά, πάρτε ένα στερεοφωνικό ακουστικό ή ένα hands free, εγώ έχω τα hands free της samsungκκαι έχω κόψει το ένα ακουστικό από τα δύο.

Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία

Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης

Βρε παιδιά, πάρτε ένα στερεοφωνικό ακουστικό ή ένα hands free, εγώ έχω τα hands free της samsungκκαι έχω κόψει το ένα ακουστικό από τα δύο.

Και αυτο που λες το ειχα σκεφτει.....μονο που φοβαμαι την ακουστικη μηπως ειναι χαμηλοτερη απο μονοφωνικο.

μιας και το εχεις κανει μπορεις να μου λυσεις την απορεια......

Περιμενω τις εντυπωσεις σου!

εγω εχω βαλει μονοφωνικο απο ι tech που ειχα ποιο παλια..........αλλα μου την σπαει

που δεν ειναι τυπου καρφι (sony) στο αυτι.

οποτε περιμενω να μου πεις...............:D

Κι εγώ με i tech είμαι τώρα χα χα χα

Αυτό περιμένω:

http://www.ebay.com/itm/Black-Short-Universal-3-5mm-Mono-Single-Stereo-Earphone-Headphone-Headset-/271339758163?pt=US_Headphones&hash=item3f2d1c2253

Και αυτο που λες το ειχα σκεφτει.....μονο που φοβαμαι την ακουστικη μηπως ειναι χαμηλοτερη απο μονοφωνικο.

μιας και το εχεις κανει μπορεις να μου λυσεις την απορεια......

Μια χαρά ακουστική έχει, τουλάχιστον με τα hands free της samsung που έκοψα εγώ.

Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία

Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης

Μια χαρα το βλεπω.........αναμενω εντυπωσεις και ειναι στυλ καρφι (sony)!!!

Μια χαρά ακουστική έχει, τουλάχιστον με τα hands free της samsung που έκοψα εγώ.

Θα δοκιμασω να κοψω της i tech και θα σου απαντησω........

Edited by zxr
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση"

Θα δοκιμασω να κοψω της i tech και θα σου απαντησω........

ι-tech είναι δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα. Πολύ καλός ήχος είτε το κόψεις είτε όχι. :)

Shining like a work of art

Hanging on a wall of stars

Are you what I think you are?

Διαβασα στο site της plantronics σε forum που γραφουν οι πελατες πως τον Νοεμβριο που μας περασε του 2013, εβγαλε το discovery 975-SE με το οποιο εχουν προσστεθει φωνητικες εντολες μπαταριας, απομειναντος χρονου, συνδεσης κλπ. Οπως κ καλυτερα χαρακτηριστικα σχετικα με την απομονωση θορυβου και τρια σταδια αποσβεσης θορυβου σχετικα με τον ανεμο. Επισης σε αυτη την εκδοση το βγαζει κ σε λευκο. Κατεχει καποιος περισσοτεερα?
Τεχνολογια...μια ανηφορικη ροτα προς την εξιλεωση των συναισθηματων...

Παιδια βοήθεια. LG G2 και mw600 δεν παίζει? Δεν το βλεπει το τηλέφωνο με τίποτα

Τι το θελες βρε συ το g2,καλα δεν ησουν με το note που σου δουλευε και το bt? :lol: :lol: εκανες reset στο sony πριν το κανεις pair? Κανε και ορατο το bt στο g2 μηπως σου δημιουργει προβλημα.

Τι το θελες βρε συ το g2,καλα δεν ησουν με το note που σου δουλευε και το bt? :lol: :lol: εκανες reset στο sony πριν το κανεις pair? Κανε και ορατο το bt στο g2 μηπως σου δημιουργει προβλημα.

Χαχαχαχαχ οοοκ. Πως το κανω reset?

Εγω το εκλεισα και το ξανα ανοιξα και μετα ανοιξα και την επιλογη για να ειναι ορατο το G2.

Θοδωρής

Θελει hard reset αλλα στο mw δεν γνωριζω πως γίνεται. Κανε μια βολτα στη σελιδα της sony για το mw600 και θα γραφει σιγουρα.

Ωραίος σε ευχαριστώ πολυ. Να εισαι καλα

Ελα εδω εισαι, εχει οδηγιες για να το κανεις pair και οτι αλλο θελεις http://www.sonymobile.com/global-en/support/faq/mw600/mw600-2/how-can-i-pair-the-headset-with-a-phone-1/

Ελα εδω εισαι, εχει οδηγιες για να το κανεις pair και οτι αλλο θελεις http://www.sonymobile.com/global-en/support/faq/mw600/mw600-2/how-can-i-pair-the-headset-with-a-phone-1/

Ειμαι εξω τώρα, μολις ηρεμήσω θα το κανω και θα ενημερώσω. Να εισαι καλα φιλος

Θοδωρής

Αν γνωρίζει κάποιος.....το sbh50 υποθέτω σε συγχρονισμό με iPhone δεν διαβάζει τηλεφωνικό κατάλογο σωστα?

Αν γνωρίζει κάποιος.....το sbh50 υποθέτω σε συγχρονισμό με iPhone δεν διαβάζει τηλεφωνικό κατάλογο σωστα?

αν στο store υπαρχουν οι εφαρμογες του sbh50 λογικα θα βλεπεις τα παντα.γιατι και στο ανδροιδ με τις εφαρμογες που κατεβαζεις παιζει πληρως

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

Μια χαρα το βλεπω.........αναμενω εντυπωσεις και ειναι στυλ καρφι (sony)!!!

Εχω αυτο το ακουστικο ~ ενα μηνα με bt sony mw600. Εκανα παραγγελια αλλα δυο τεμαχια. Εκει που βγαινει το καλωδιο (μετα το καρφι) εχει ελευθερο χωρο, δηλαδη δεν ειναι σφιχτο.

Για ποιοτητα ηχου μην με ρωτησετε, σπανια ακουω ραδιο, ο οχος στις κλησεις ειναι κανονικος χωρις προβλημα.

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

Ευχαριστώ πολύ. Τελικά το κατάφερα με τους οδηγους να είσαι καλα και πάλι

Θοδωρής

Χαιρετω.

Αν καποιο παιδι,εχει ταυτοχρονα,και το mw1 και το Note 2,θα ηθελα να ρωτησω αν εχετε προβλημα με το συστημα,μετα το κατεβασμα της 4.3,γιατι εμενα μου κανει διάφορα.Και δεν ακουγεται ο ηχος κλησεως ,οταν καλω εγω καποιον,(το αντιστροφο ,δουλευει καλα),αλλα και πολλες φορες δεν ακουω εγω τον αλλο,και αναγκαζομαι να ανοιγω το μεγαφωνο του κινητου,για να ακουω απο κει.

Τι λετε να κανω;

Κοσμοτε,100Mbps.

Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro,

JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives.

Θοδωρη, νομιζω οτι την 4.3 την περασες καθαρη, σωστα? Δεν κανεις κι ενα reset στο bt μαζι με διαγραφη εφαρμογων και bt του mw1 απο το note και να τα ξαναπερασεις? 5 λεπτα δουλεια ειναι.