Nagata Δημ. December 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2013 Επειδή μπερδεύω τώρα κάποια μοντέλα, το ML20 είναι αυτό που διαθέτει στο πλάι έναν βολικό διακόπτη για να το θέτεις εκτός λειτουργίας όταν δεν το χρειάζεσαι για να μην σου καταναλώνει άσκοπα μπαταρία; Παράθεση 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosgeo4 Δημ. December 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2013 Έχει κάποιος το Plantronics Marque 2 M165 να μας πει εντυπωσεις; Ποιότητα ήχου εισερχομένων/εξερχόμενων κλησεων; Πώς κάθεται στο αυτί; Διάρκεια μπαταρίας; Συνδέσεις - αποσυνδέσεις; Εδώ και έναν χρόνο χρησιμοποιώ το Plantronics M50. Παράθεση Desktop. Ultrabook Samsung Ativ Book 7. Samsung Galaxy Note 3. LG G2. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimGalaxyS Δημ. December 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2013 Έχει κάποιος το Plantronics Marque 2 M165 να μας πει εντυπωσεις; Ποιότητα ήχου εισερχομένων/εξερχόμενων κλησεων; Πώς κάθεται στο αυτί; Διάρκεια μπαταρίας; Συνδέσεις - αποσυνδέσεις; Εδώ και έναν χρόνο χρησιμοποιώ το Plantronics M50. Το έχω αρκετούς μήνες και είμαι απόλυτα ικανοποιημενος, η ποιότητα ήχου είναι πολύ καλή, απο οσο μου έχουν πει και οι συνομιλητές μου δεν καταλαβαινουν αν μιλάω από bluetooth handsfree ή από το τηλέφωνο, στο αυτί κάθεται πολύ καλά λόγω του ότι έχει σιλικόνη και προσαρμοζεται όπως θες, είναι πολύ ελαφρύ σε σημείο να ξεχνάς ότι το φοράς, η μπαταρία του κρατάει για 7 ώρες ομιλίας και για όσο το έχω δεν έχω δει καμία αποσύνδεση. Με λίγα λόγια προτείνεται για αγορά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miltos74 Δημ. December 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2013 εχω το sbh50. Κλασσικη περιπτωση που το software κρεμαει ενα αξιολογο hardware. Κριμα γιατι οταν το αγοραζουμε αγοραζουμε το πακετο με τις δυνατοτητες του και οχι τις βλακειες τους... Ελπιζω να τρεξει καποια στιγμη απροβληματιστα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PULMAN Δημ. December 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2013 Καλησπερα και χρονια πολλα παιδια δηλαδη απο οτι καταλαβα δεν αξιζει να αγοραστει ακομα το sony sbh50 , sbh52 παιδια , εχει προβληματα ακομα απο οτι βλεπω. Ειμαι κατοχος ενος sony mw1 και το κινητο μου ειναι sony xperia s Θα θελα την γνωμη σας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apstratos Δημ. December 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2013 Καλησπερα σας και χρονια πολλα. Εχω στα χερια μου το galaxy s4 και ενα bluetooth sony ericsson με καλωδιο (δεν θυμαμαι το μοντελο, ουτε μπορω να δω τι μοντελο ειναι). Δεν με ακουνε, ουτε ακουω καλα. Το bluetooth με καλωδιο ειναι οντως καλυτερο, γιατι δεν "τρως" ακτινοβολια στο κεφαλι? Θα ηθελα να ακουω και μουσικη απο το bluetooth, ή οταν μιλαω στο skype ή στο viber. Τι προτεινετε να αγορασω? Ευχαριστω εκ των προτερων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris15 Δημ. December 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2013 εδωσα το MW1 στον πατερα μου και θελω να παρω το SBH52 υπαρχει κατι καλυτερο? Παράθεση υπογραφή εκτός ορίων Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. December 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2013 εδωσα το MW1 στον πατερα μου και θελω να παρω το SBH52 υπαρχει κατι καλυτερο? ειναι κουμουτσα..το 50 ειναι πιο μαζεμενο.απλα δεν εχει ηχειο.ασε που εχουν την ιδια οθονη παρολο οτι παιρνεις τοσο μεγαλο ΒΤ. εγω δε θα το προτιμουσα Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eltsele Δημ. December 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2013 Μόλις βγήκε αναβάθμιση του Smart Connect και φαίνεται να λύνει το πρόβλημα εκκίνησης της εφαρμογής που είχε δημιουργήσει το τελευταίο update. Όσοι είχατε θέμα δοκιμάστε το. Σε μένα δουλεύει κανονικά όσες φορές το δοκίμασα. Παράθεση Knowledge isn't free. You have to pay attention. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. December 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2013 Μόλις βγήκε αναβάθμιση του Smart Connect και φαίνεται να λύνει το πρόβλημα εκκίνησης της εφαρμογής που είχε δημιουργήσει το τελευταίο update. Όσοι είχατε θέμα δοκιμάστε το. Σε μένα δουλεύει κανονικά όσες φορές το δοκίμασα. Επιβεβαιώνω κι εγώ Ελένη, από ότι βλέπω δουλεύει πάλι καλά :) Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. December 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2013 Επιβεβαιώνω κι εγώ Ελένη, από ότι βλέπω δουλεύει πάλι καλά :) Kι εγώ μπήκα να σας ενημερώσω αλλά με είχατε προλάβει. Δείχνει να δουλεύει κανονικά (μετά από τόσο κράξιμο που έφαγε και στο playstore). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. December 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2013 Kι εγώ μπήκα να σας ενημερώσω αλλά με είχατε προλάβει. Δείχνει να δουλεύει κανονικά (μετά από τόσο κράξιμο που έφαγε και στο playstore). να ρωτησω κατι, εχει κανεις σας την 4.3? την εβαλα στο Ζ1 και βλεπω καποια ασταθεια.. δηλαδη, πχ χθες χτυπουσε το κινητο, δεν μπορουσα να απαντησω απο το ΒΤ αλλα οταν απαντησα απο το κινητο ο ηχος πηγε στο ΒΤ και δεν εκανε μεταφορα στο κινητο με τιποτα! ειτα παταγα ηχειο, ειτε ακουστικο, αυτο εκει, στο ΒΤ! εχω το sbh50 και δε θυμαμαι ποια εκδοση liveware ειχα,παιζει να ειχα την προεγκατεστημενη, με απλη διαγραφη ενημερωσεων. αλλα δεν το εκανε συνεχεια. ομως στις 10 κλησεις, ειχα 2-3 τετοιες συμπεριφορες. κολληματακια τετοια. ειχατε εσεις?με το xperia Z και Τ που το δουλευα το καλοκαιρι επαιζε αψογα Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpios44 Δημ. December 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2013 (edited) Παιδια κι εγω προβλημα απο χθες με το plantronics 975. Δεν παταει καθολου το κεντρικο κουμπι των κλησεων και ενεργοποιησης-απενεργοποιησης, ενω το παραδοξο ειναι πως παραμενει ανοιχτο κ το ελεγχω μονο απο το κινητο στο ανοιγμα κ κλεισιμο μιας κλησης. Επισης στην κληση αναβει το λευκο led, οπως και στην φορτιση αναβοσβηνει το κοκινο led. Δεν πατιεται ομως καθολου το κουμπι.Τωρα προσπαθω να το κρατω φορτισμενο ωστε να ειναι χρησιμο, οσο γινεται! Κριμα τοσο ακριβο bt και να εχει παρουσιασει σε αρκετα ατομα προβλημα. Και απο οσο ξερω δεν υπαρχει πια υποστηριξη για προιοντα plantronics στην Ελλαδα, αλλα στελνονται κατευθειαν στο εξωτερικο μεσω καταστηματος αγορας, αν υπαρχει ακομα εγγυηση. Εμενα δεν με καλυπτει εγγυηση απο καταστηματα για τον τροπο αποστολης που προανεφερα, γιατι το πηρα απο Amazon και προσπαθωντας να επικοινωνησω με τον πωλητη στο Amazon που εχει ακομα ενεργη αγγελια με το συγκεκριμενο bt, δεν απανταει απο χθες σε κανενα μυνημα. Θα περιμενω μηπως απαντησει και αν δεχτει την αλλαγη.Το εχω κοντα ενα χρονο.Απο οτι ξερω ειναι απο τα λιγα bt που εχουν 2 χρονια εγγυησης.Απο την Plantronics. Μαλλον, σκεφτομαι σοβαρα, να παω για το Jawbone era, οπου το θεωρω ανωτερο και με πολλες φωνητικες-προσαρμοστικες ιδιοτητες, οπου μπορει ο κατοχος του να προσαρμοσει σε αυτες την δικη του φωνη (μεσω συνδεσης usb σε υπολογιστη, το προγραμμα ειναι της Aliph και λεγεται my talk), για πολες χρησεις ακομα και να ακους μεσω του ακουστικου το ονομα του καλουμενου. Επισης ειναι το μονο που εχει accelometer και με το κουνημα κανει pairing η απαντα σε μια κληση. Επισης δειχνει και το επιπεδο της μπαταριας οχι μονο σε iphone, αλλα και σε android συσκευες!!! Απιστευτο bt και αρκετα ομορφο. Το μονο αρνητικο η τιμη του, αλλα για αυτα που προσφερει μια εταιρια με μεγαλο ονομα στα ακουστικα (Aliph - Jawbone), ειναι κατανοητο εν μερει. Και νομιζω πως υπαρχει επισημη αντιπροσωπευση στην Ελλαδα απο την Aliph. Δεν κανω διαφημιση. Απλα μου αρεσει πολυ και αυθορμητα τονιζω οσα προσφερει. Συγνωμη αν κουρασα, και παρακαλω αν εχει καποιοςτο jawbone era, ας παραθεσει σχετικα. Σας ευχαριστω και Χρονια Πολλα, Χρονια Καλα, ευτυχισμενο και καλυτερο το 2014, με υγεια.. Edited December 29, 2013 by scorpios44 Παράθεση Τεχνολογια...μια ανηφορικη ροτα προς την εξιλεωση των συναισθηματων... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpios44 Δημ. December 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2013 Παραθετω την σελιδα της Aliph, http://www.aliph.com/headsets Παράθεση Τεχνολογια...μια ανηφορικη ροτα προς την εξιλεωση των συναισθηματων... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costasf Δημ. December 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2013 Το έχω αρκετούς μήνες και είμαι απόλυτα ικανοποιημενος, η ποιότητα ήχου είναι πολύ καλή, απο οσο μου έχουν πει και οι συνομιλητές μου δεν καταλαβαινουν αν μιλάω από bluetooth handsfree ή από το τηλέφωνο, στο αυτί κάθεται πολύ καλά λόγω του ότι έχει σιλικόνη και προσαρμοζεται όπως θες, είναι πολύ ελαφρύ σε σημείο να ξεχνάς ότι το φοράς, η μπαταρία του κρατάει για 7 ώρες ομιλίας και για όσο το έχω δεν έχω δει καμία αποσύνδεση. Με λίγα λόγια προτείνεται για αγορά. Επικροτώ σε όλα. Είναι πολύ καλό bt. Πολύ βολικό όταν ανοίγει που σου λέει το υπόλοιπο του χρόνου ομιλίας αλλά και η επικοινωνία του με το iphone στην οθόνη του οποίου εμφανίζει σε εικονίδιο το υπόλοιπο της μπαταρίας. Παράθεση iphone 6 64GB iPad Air 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris15 Δημ. December 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2013 πηρα το SBH52 αλλα δεν ξερω πως να κανω pair την δευτερη συσκευη στα settings μου βγαζει μονο την περιστορφη οθονης και την επαναφορα ρυθμισεων Παράθεση υπογραφή εκτός ορίων Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. December 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2013 πηρα το SBH52 αλλα δεν ξερω πως να κανω pair την δευτερη συσκευη στα settings μου βγαζει μονο την περιστορφη οθονης και την επαναφορα ρυθμισεων πρεπει να κατεβασεις και στις 2 συσκευες τις εφαρμογες του ΒΤ απο το Playstore: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.sonymobile.smartconnect.raphael συν τις δευτερευουσες για κλησεις, σμσ κτλ. (δλδ αν θες πληροφορηση για κλησεις και να μπορεις να κανεις επανακληση πρεπει και αυτη: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.sonyericsson.extras.liveware.extension.missedcall κτλ κτλ και αν δεν ειναι σονυ το κινητο σου θες και αυτη: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.sonyericsson.extras.liveware ελπιζω ναχεις πανω απο 1GB ram.. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris15 Δημ. December 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2013 ου μπορω να βρω τα flat αουστικα που εχει το MW1? Παράθεση υπογραφή εκτός ορίων Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PULMAN Δημ. December 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2013 Αδερφε και μ αυτα που εχει ειναι μια χαρα.!!! εχω τα εν λογω ακουστικα και δεν με εχουν βολεψει καθολου. μακαρι να εβρισκα και μονοφωνικο ακουστικο τυπου sony. καλοριζικα και ολας. τι εντυπωση σου εχουν αφησει? γιατι μ ενδιαφερουν αμεσα καλη ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΥΓΕΙΑ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris15 Δημ. December 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2013 τωρα εχω το SBH52 που εχει αθλια ακουστικα και ψαχνομαι για κατι καλυτερο Παράθεση υπογραφή εκτός ορίων Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PULMAN Δημ. December 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2013 τωρα εχω το SBH52 που εχει αθλια ακουστικα και ψαχνομαι για κατι καλυτερο Εγω εχω του i tech τα ακουστικα και ειμαι ευχαριστημενος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis_hd2 Δημ. January 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2014 πρεπει να κατεβασεις και στις 2 συσκευες τις εφαρμογες του ΒΤ απο το Playstore: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.sonymobile.smartconnect.raphael συν τις δευτερευουσες για κλησεις, σμσ κτλ. (δλδ αν θες πληροφορηση για κλησεις και να μπορεις να κανεις επανακληση πρεπει και αυτη: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.sonyericsson.extras.liveware.extension.missedcall κτλ κτλ και αν δεν ειναι σονυ το κινητο σου θες και αυτη: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.sonyericsson.extras.liveware ελπιζω ναχεις πανω απο 1GB ram.. Τα ιδια ισχυουν και για το SBH50? Ευχαριστω! Παράθεση Οσο μεγαλωνω μαθαινω.......!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpios44 Δημ. January 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2014 (edited) Παιδια καλησπέρα και Καλη Χρονια. Επειδή το εχω φαει ένα κολληματακι με το Jawbone era, εχει κανεις αποψη για το συγκεκριμενο ακριβουτσικο bt για να μην πεταξω τα λεφτακια μου (109 ευρωπουλα)? Οι αποψεις από ότι εχω δει και σε ξενα sites διυστανται. Πιο πολύ προς θετικες αποψεις διαβαζω παντως. Σε Reviews,δε,οι κριτικες αριστες. Με ενδιαφερουν, όμως, οι κριτικες (αντικειμενικα οσο γινεται) χρηστων και μακροχρονια κατοχων του συγκεκριμενου bt. Εκει, κατ`εμε αξιώνεται μια εταιρια. Όχι σε διαφημισεις-reviews. Τα προηγουμενα μου bt ηταν Plantronics savor m1100 το οποιο μου το κλεψανε(τριων μηνων ακουστικο), και το Plantronics Discovery 975 για το οποιο εχω αναφερθεί σε καμια δεκαρια post πιο πανω για την βλαβη του. Ευτυχως ακομα λειτουργει-οπως λειτουργει-χωρις να πατιεται το κεντρικο του κουμπι. Από ότι ξερω δεν φτιαχνεται. Όμως ρε παιδια δεν ειδα κα φανταστικη απομονωση θορυβου και στα δυο ακριβα bt της Plantronics. Τουναντίον για το Jawbone era και το icon hd ακουω ότι και διπλα σε κομπρεσέρ να βρίσκεσαι ο συνομιλητης θα ακουει καθαρα και μονον εσενα. Και εχω δει πως η Aliph-Jawbone εχει πρωτοπορειακες ιδεες και λυσεις σε πολλες καινοτομιες της. Εχω παραθεσει σχετικα πιο πανω το site της. Παρακαλω, τελος για να μην κουραζω κιολας, οποιος εχει αποψη και οποιος το εχει η να το ειχε, να εκφρασει-παραθεσει αποψη. Σας ευχαριστω και Χρονια Πολλα, Χρονια Καλα με Υγεια και Δυναμη. Δημητρης. Edited January 1, 2014 by scorpios44 Παράθεση Τεχνολογια...μια ανηφορικη ροτα προς την εξιλεωση των συναισθηματων... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. January 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2014 Τα ιδια ισχυουν και για το SBH50? Ευχαριστω! Ακριβως.. Απλά κατεβάζεις την εφαρμογή για το sbh50.. Οι άλλες είναι ίδιες Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis_m Δημ. January 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2014 Ποια (ποιες) είναι οι βασικές διαφορές του mw1 με το Sbh50? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts