Jump to content

Bluetooth ακουστικά (Hands-Free)

moderndrummer
 Κοινοποίηση

επιλογή bluetooth  

6 members have voted

1. 1. επιλογή bluetooth

• Jawbone Icon
      0
    • Jabra Extreme
      0
    • Plantronics 975
      3
    • Jawbone Era
      0
    • Samsung Modus 3500
      0
    • Motorola HX550
      0
    • 'Αλλο
      3

This poll is closed to new votes

Recommended Posts

Δεν φταίει το τηλέφωνο. Η τελευταία αναβάθμιση του smart connect τα έκανε μαντάρα. Εμένα δεν έχει αναγνώριση σήμερα το 52
Nαι αυτο ειπα πριν.Το smart connect εχει προβλημα και δεν τρεχει την εφαρμογη του bt.Πιστευω να το διορθωσουν συντομα

Edit: παιδιά την βρήκα την ακρη. Είχα ένα φάκελο με αντίγραφα από τοtitanium και το είχα αντιγραψει κι αυτό. Το έκανα extract, το εγκατεστησα και δουλεύει πάλι μια χαρά. Σε μια ωρίτσα θα το κάνω upload για οποιον το θελει

Edited by truckman

• Απαντήσεις 13,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Βλεπω οτι πολλοι πασχουμε απο θεμα με bluetooth της Sony. Εχτες με την αναβαθμιση 4.3 δουλευε μια χαρα το mw1 σημερα ειπα να κανω factory reset αφου δεν ειχα κανει ποτε και απο τοτε δουλευει μεν το bluetooth αλλα καθε φορα που συνδεεται ζηταει το note επαληθευση κωδικου pairing.!! Αντε να βρεις ακρη παλι!!!!

Εμένα πάντως από εχτές δε μου δουλεύει καθόλου σωστά το mw1. Μόνο τον αριθμό από το τηλέφωνο δείχνει. Ούτε ονόματα, ούτε ειδοποιήσεις, ούτε τίποτα. Σαΐνια εκεί στη σονυ. Υποβαθμίζουν οι ίδιοι το προϊόν τους

Καλησπέρα σας,

Έχω το Note 3 και θέλω να αγοράσω ένα Bluetooth.

Παλαιότερα είχα το mw600 και το mw1, πλέον δεν έχω κάποιο από τα παραπάνω και πρέπει να αγοράσω ένα.

Είμαι ανάμεσα στο Sony sbh 50 και 52.

Ποιο από τα δύο προτείνετε;

Desktop.

Ultrabook Samsung Ativ Book 7.

Samsung Galaxy Note 3.

LG G2.

Κι εγώ από χθες που αναβάθμισα το νοτε2 σε 4.3 αντιμετωπίζω συνεχώς αποσυνδέσεις με ένα σόνυ bluetooth που έχω. Με την 4.1.2 ήταν υποδειγματικό. Καμιά ιδέα ρε παιδιά;

Κι εγώ από χθες που αναβάθμισα το νοτε2 σε 4.3 αντιμετωπίζω συνεχώς αποσυνδέσεις με ένα σόνυ bluetooth που έχω. Με την 4.1.2 ήταν υποδειγματικό. Καμιά ιδέα ρε παιδιά;

Αν διαβάσεις τα τελευταία ποστ θα δεις ότι δεν φταει το update του note αλλα το update του smart connect. Την λύση την έδωσα σε μόλις ένα ποστ πριν το δικό σου.

Θα σε παρακαλέσω να μη κάνεις πολλαπλά ποστ σε διαφορετικά θέματα για το ίδιο πρόβλημα.

Η απάντηση είναι στο ποστ πριν το δικό σου....

Με την τελευταία αναβάθμιση του smart connect δε παίζει στην 4.3

Το αναφέρουν και στα σχόλια στο playstore.

*Απαντήθηκε ήδη...

Έχω εδώ ανεβάσει την προηγούμενη έκδοση του smart connect https://www.dropbox.com/s/s0127jaj7ruqlg6/com.sonyericsson.extras.liveware-98c7c4466e0d6b6a3e7c08ea567d364e.apk

Δουλεύει πάλι μια χαρά

Άψογος. Την κατεβάζω

Να εχετε κατα νου, να απενεργοποιησετε απο τις ρυθμισεις του play store την αυτοματη ενημερωση εφαρμογων γιατι θα σας το κανει παλι update

Θα σε παρακαλέσω να μη κάνεις πολλαπλά ποστ σε διαφορετικά θέματα για το ίδιο πρόβλημα.

Η απάντηση είναι στο ποστ πριν το δικό σου....

Με την τελευταία αναβάθμιση του smart connect δε παίζει στην 4.3

Το αναφέρουν και στα σχόλια στο playstore.

*Απαντήθηκε ήδη...

Μα ουδέποτε χρησιμοποιούσα την εν λόγω εφαρμογή.γι'αυτό και ρώτησα ενώ είχα δει το <<ποστ πριν το δικό μου>>. Και στο Νοτε 2 τώρα και στο galaxy nexus που είχα πριν απλά άνοιγα bluetooth και συνδεόταν.

Η πλάκα πάντως είναι πως ενώ αρχικά δεν δουλεύει η συγκεκριμένη εφαρμογή ξαφνικά συνδέεται μετά από κάποια ώρα και δουλεύει κανονικά.

Μα ουδέποτε χρησιμοποιούσα την εν λόγω εφαρμογή.γι'αυτό και ρώτησα ενώ είχα δει το <<ποστ πριν το δικό μου>>. Και στο Νοτε 2 τώρα και στο galaxy nexus που είχα πριν απλά άνοιγα bluetooth και συνδεόταν.

Δε μπορώ να σε βοηθήσω γιατί δε χρησιμοποιώ καθόλου bt hands free.

Πάντως μυρίζει ασυμβατότητα με την 4.3

Καλησπέρα σας,

Έχω το Note 3 και θέλω να αγοράσω ένα Bluetooth.

Παλαιότερα είχα το mw600 και το mw1, πλέον δεν έχω κάποιο από τα παραπάνω και πρέπει να αγοράσω ένα.

Είμαι ανάμεσα στο Sony sbh 50 και 52.

Ποιο από τα δύο προτείνετε;

εγω πηρα το sbh 50 και δουλευει μια χαρα. το αλλο ειναι λιγο καλυτερο αλλα και ακριβοτερο

Δε μπορώ να σε βοηθήσω γιατί δε χρησιμοποιώ καθόλου bt hands free.

Πάντως μυρίζει ασυμβατότητα με την 4.3

H προηγουμενη εκδοση Στρατο,που εκανα upload,δουλευε και δουλευει μια χαρα σε ολες τις 4.3.Προφανως πατατα της sony εχει γινει.Απλα ετυχε να συμπεσει το update της εφαρμογης με το update των note μας.

H προηγουμενη εκδοση Στρατο,που εκανα upload,δουλευε και δουλευει μια χαρα σε ολες τις 4.3.Προφανως πατατα της sony εχει γινει.Απλα ετυχε να συμπεσει το update της εφαρμογης με το update των note μας.

Γράφει το παλικάρι ότι δε χρησιμοποιεί το smart connect.

Δε τα ξέρω κιόλας πως δουλεύουν αυτά, μιας και δε τα χρησιμοποιώ.

Γράφει το παλικάρι ότι δε χρησιμοποιεί το smart connect.

Δε τα ξέρω κιόλας πως δουλεύουν αυτά, μιας και δε τα χρησιμοποιώ.

Το ξερω,το εγραψες πριν οτι δεν χρησιμοποιεις bt :) .Aπλα ανεφερα την πατατια της sony γιατι συνεπεσαν τα updates των κινητων μας με της εφαρμογης και ειναι λογικο να παει το μυαλο ολων μας εκει.Απορω μαλιστα που δεν εχει βγαλει ηδη διορθωτικο η sony γιατι σε κατι τετοια ειναι αμμεση. Edited by truckman

Όντως δουλεύει ΆΨΟΓΑ. Με έσωσες ;-) σε εμένα χρειάστηκε να κάνω και κατάργηση ζευγοποιησης και να τα ξανακάνω pair αλλά μικρό το κακό

Όντως δουλεύει ΆΨΟΓΑ. Με έσωσες ;-) σε εμένα χρειάστηκε να κάνω και κατάργηση ζευγοποιησης και να τα ξανακάνω pair αλλά μικρό το κακό
Ωραιος :) Σωστα το εκανες,ετσι πρεπει να γινει.Αντε να δουμε τι θα κανει η sony γι αυτο το θεμα,τρωει πολυ κραξιμο σε ολα τα μεγαλα φορα.Πιστευω να εχουμε συντομα διορθωτικο,αν και με αυτη την εκδοση δεν εχουμε κανενα προβλημα Edited by truckman

Να σε καλά Πάρη,

Έστρωσε....για να δούμε εκεί στη SONY τα σαϊνια θα βγάλουν τίποτα ή τσάμπα το κράξιμο....

Φιλικά Γιώργος

3210-7110-7210-7610-N80-Touch Cruise-Touch HD-HD2-Desire HD-Sensation-NoteII-Note3-Note4...

Να σε καλά Πάρη,

Έστρωσε....για να δούμε εκεί στη SONY τα σαϊνια θα βγάλουν τίποτα ή τσάμπα το κράξιμο....

Θα δειξει Γιωργο...τους εχω στειλει e-mail και περιμενω να δω τι θα μου πουν, αν και ως γνωστον θα μου αρχισουν τις συμβουλες και τα <μαθηματα> για το πως να κανω σωστο pairing!!! :lol: :lol:

Χαχαχαχα εγώ είχα το SBH50 μια εβδομάδα και αφου με ακούγανε όλοι διακεκομμένα και ήμουν στα πρόθυρα του νευρικού κλωνισμού, πήγα και το έδωσα πίσω στο Πλαίσιο και πήρα το MW1...

Πλέον μου δουλεύει μια χαρά ακόμα και μετά την αναβάθμιση... Με αυτά που διαβάζω όμως μάλλον είναι θέμα χρόνου το πότε θα μου μείνει στο χέρι και αυτό!

Το κακό είναι ότι με βολεύει τόσο μα τόσο πολύ αυτό το display με το caller id που δε μπορώ να με φανταστώ πλεόν χωρίς αυτό!!!

Αλλιώς θα είχα βγάλει το σφυρί για να κάνω κομμάτια το προηγούμενο sbh50 και ίσως και αυτό αν μου παρουσιάσει τίποτα καινούργιο :D

Ξέρει κανείς κάποιο άλλο BT με caller id από ΑΛΛΗ εταιρία?? Που όταν το κάνω χίλια κομμάτια να ξέρω ότι έχω και εναλλακτική ρε παιδί μου :P

Nokia 5110 ---> Nokia 7110 ---> SonyEricsson T68i ---> Nokia 7650 ---> Motorola v300 ---> Nokia 6260 ---> Nokia n70 ---> nokia 5030 ---> Samsung s8300 ---> Samsung Galaxy Ace ---> Lenovo a660 ---> Xiaomi mi2s ---> LG G2

Χαχαχαχα εγώ είχα το SBH50 μια εβδομάδα και αφου με ακούγανε όλοι διακεκομμένα και ήμουν στα πρόθυρα του νευρικού κλωνισμού, πήγα και το έδωσα πίσω στο Πλαίσιο και πήρα το MW1...

Πλέον μου δουλεύει μια χαρά ακόμα και μετά την αναβάθμιση... Με αυτά που διαβάζω όμως μάλλον είναι θέμα χρόνου το πότε θα μου μείνει στο χέρι και αυτό!

Το κακό είναι ότι με βολεύει τόσο μα τόσο πολύ αυτό το display με το caller id που δε μπορώ να με φανταστώ πλεόν χωρίς αυτό!!!

Αλλιώς θα είχα βγάλει το σφυρί για να κάνω κομμάτια το προηγούμενο sbh50 και ίσως και αυτό αν μου παρουσιάσει τίποτα καινούργιο :D

Ξέρει κανείς κάποιο άλλο BT με caller id από ΑΛΛΗ εταιρία?? Που όταν το κάνω χίλια κομμάτια να ξέρω ότι έχω και εναλλακτική ρε παιδί μου :P

Πουλάς το mw1 και αλλάζεις κινητό (note iii) πακετάκι με το gear. Πλεον θα έχεις το caller id στο ρολογάκι σου και μιλάς με όποιο bluetooth θέλεις χα χα χα χα