truckman Δημ. December 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2013 (edited) Δεν φταίει το τηλέφωνο. Η τελευταία αναβάθμιση του smart connect τα έκανε μαντάρα. Εμένα δεν έχει αναγνώριση σήμερα το 52Nαι αυτο ειπα πριν.Το smart connect εχει προβλημα και δεν τρεχει την εφαρμογη του bt.Πιστευω να το διορθωσουν συντομα Edit: παιδιά την βρήκα την ακρη. Είχα ένα φάκελο με αντίγραφα από τοtitanium και το είχα αντιγραψει κι αυτό. Το έκανα extract, το εγκατεστησα και δουλεύει πάλι μια χαρά. Σε μια ωρίτσα θα το κάνω upload για οποιον το θελει Edited December 20, 2013 by truckman Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greekn1c Δημ. December 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2013 Βλεπω οτι πολλοι πασχουμε απο θεμα με bluetooth της Sony. Εχτες με την αναβαθμιση 4.3 δουλευε μια χαρα το mw1 σημερα ειπα να κανω factory reset αφου δεν ειχα κανει ποτε και απο τοτε δουλευει μεν το bluetooth αλλα καθε φορα που συνδεεται ζηταει το note επαληθευση κωδικου pairing.!! Αντε να βρεις ακρη παλι!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis_m Δημ. December 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2013 Εμένα πάντως από εχτές δε μου δουλεύει καθόλου σωστά το mw1. Μόνο τον αριθμό από το τηλέφωνο δείχνει. Ούτε ονόματα, ούτε ειδοποιήσεις, ούτε τίποτα. Σαΐνια εκεί στη σονυ. Υποβαθμίζουν οι ίδιοι το προϊόν τους Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosgeo4 Δημ. December 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2013 Καλησπέρα σας, Έχω το Note 3 και θέλω να αγοράσω ένα Bluetooth. Παλαιότερα είχα το mw600 και το mw1, πλέον δεν έχω κάποιο από τα παραπάνω και πρέπει να αγοράσω ένα. Είμαι ανάμεσα στο Sony sbh 50 και 52. Ποιο από τα δύο προτείνετε; Παράθεση Desktop. Ultrabook Samsung Ativ Book 7. Samsung Galaxy Note 3. LG G2. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. December 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2013 Έχω εδώ ανεβάσει την προηγούμενη έκδοση του smart connect https://www.dropbox.com/s/s0127jaj7ruqlg6/com.sonyericsson.extras.liveware-98c7c4466e0d6b6a3e7c08ea567d364e.apk Δουλεύει πάλι μια χαρά Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. December 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2013 Κι εγώ από χθες που αναβάθμισα το νοτε2 σε 4.3 αντιμετωπίζω συνεχώς αποσυνδέσεις με ένα σόνυ bluetooth που έχω. Με την 4.1.2 ήταν υποδειγματικό. Καμιά ιδέα ρε παιδιά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. December 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2013 Κι εγώ από χθες που αναβάθμισα το νοτε2 σε 4.3 αντιμετωπίζω συνεχώς αποσυνδέσεις με ένα σόνυ bluetooth που έχω. Με την 4.1.2 ήταν υποδειγματικό. Καμιά ιδέα ρε παιδιά; Αν διαβάσεις τα τελευταία ποστ θα δεις ότι δεν φταει το update του note αλλα το update του smart connect. Την λύση την έδωσα σε μόλις ένα ποστ πριν το δικό σου. Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. December 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2013 Κι εγώ από χθες που αναβάθμισα το νοτε2 σε 4.3 αντιμετωπίζω συνεχώς αποσυνδέσεις με ένα σόνυ bluetooth που έχω. Με την 4.1.2 ήταν υποδειγματικό. Καμιά ιδέα ρε παιδιά; Θα σε παρακαλέσω να μη κάνεις πολλαπλά ποστ σε διαφορετικά θέματα για το ίδιο πρόβλημα. Η απάντηση είναι στο ποστ πριν το δικό σου.... Με την τελευταία αναβάθμιση του smart connect δε παίζει στην 4.3 Το αναφέρουν και στα σχόλια στο playstore. *Απαντήθηκε ήδη... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis_m Δημ. December 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2013 Έχω εδώ ανεβάσει την προηγούμενη έκδοση του smart connect https://www.dropbox.com/s/s0127jaj7ruqlg6/com.sonyericsson.extras.liveware-98c7c4466e0d6b6a3e7c08ea567d364e.apk Δουλεύει πάλι μια χαρά Άψογος. Την κατεβάζω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. December 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2013 Να εχετε κατα νου, να απενεργοποιησετε απο τις ρυθμισεις του play store την αυτοματη ενημερωση εφαρμογων γιατι θα σας το κανει παλι update Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. December 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2013 Θα σε παρακαλέσω να μη κάνεις πολλαπλά ποστ σε διαφορετικά θέματα για το ίδιο πρόβλημα. Η απάντηση είναι στο ποστ πριν το δικό σου.... Με την τελευταία αναβάθμιση του smart connect δε παίζει στην 4.3 Το αναφέρουν και στα σχόλια στο playstore. *Απαντήθηκε ήδη... Μα ουδέποτε χρησιμοποιούσα την εν λόγω εφαρμογή.γι'αυτό και ρώτησα ενώ είχα δει το <<ποστ πριν το δικό μου>>. Και στο Νοτε 2 τώρα και στο galaxy nexus που είχα πριν απλά άνοιγα bluetooth και συνδεόταν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cadfael Δημ. December 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2013 Η πλάκα πάντως είναι πως ενώ αρχικά δεν δουλεύει η συγκεκριμένη εφαρμογή ξαφνικά συνδέεται μετά από κάποια ώρα και δουλεύει κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. December 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2013 Μα ουδέποτε χρησιμοποιούσα την εν λόγω εφαρμογή.γι'αυτό και ρώτησα ενώ είχα δει το <<ποστ πριν το δικό μου>>. Και στο Νοτε 2 τώρα και στο galaxy nexus που είχα πριν απλά άνοιγα bluetooth και συνδεόταν. Δε μπορώ να σε βοηθήσω γιατί δε χρησιμοποιώ καθόλου bt hands free. Πάντως μυρίζει ασυμβατότητα με την 4.3 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. December 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2013 Καλησπέρα σας, Έχω το Note 3 και θέλω να αγοράσω ένα Bluetooth. Παλαιότερα είχα το mw600 και το mw1, πλέον δεν έχω κάποιο από τα παραπάνω και πρέπει να αγοράσω ένα. Είμαι ανάμεσα στο Sony sbh 50 και 52. Ποιο από τα δύο προτείνετε; εγω πηρα το sbh 50 και δουλευει μια χαρα. το αλλο ειναι λιγο καλυτερο αλλα και ακριβοτερο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. December 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2013 Δε μπορώ να σε βοηθήσω γιατί δε χρησιμοποιώ καθόλου bt hands free. Πάντως μυρίζει ασυμβατότητα με την 4.3 H προηγουμενη εκδοση Στρατο,που εκανα upload,δουλευε και δουλευει μια χαρα σε ολες τις 4.3.Προφανως πατατα της sony εχει γινει.Απλα ετυχε να συμπεσει το update της εφαρμογης με το update των note μας. Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. December 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2013 H προηγουμενη εκδοση Στρατο,που εκανα upload,δουλευε και δουλευει μια χαρα σε ολες τις 4.3.Προφανως πατατα της sony εχει γινει.Απλα ετυχε να συμπεσει το update της εφαρμογης με το update των note μας. Γράφει το παλικάρι ότι δε χρησιμοποιεί το smart connect. Δε τα ξέρω κιόλας πως δουλεύουν αυτά, μιας και δε τα χρησιμοποιώ. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. December 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2013 (edited) Γράφει το παλικάρι ότι δε χρησιμοποιεί το smart connect. Δε τα ξέρω κιόλας πως δουλεύουν αυτά, μιας και δε τα χρησιμοποιώ.Το ξερω,το εγραψες πριν οτι δεν χρησιμοποιεις bt :) .Aπλα ανεφερα την πατατια της sony γιατι συνεπεσαν τα updates των κινητων μας με της εφαρμογης και ειναι λογικο να παει το μυαλο ολων μας εκει.Απορω μαλιστα που δεν εχει βγαλει ηδη διορθωτικο η sony γιατι σε κατι τετοια ειναι αμμεση. Edited December 20, 2013 by truckman Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis_m Δημ. December 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2013 H προηγουμενη εκδοση Στρατο,που εκανα upload,δουλευε και δουλευει μια χαρα σε ολες τις 4.3.Προφανως πατατα της sony εχει γινει.Απλα ετυχε να συμπεσει το update της εφαρμογης με το update των note μας. Όντως δουλεύει ΆΨΟΓΑ. Με έσωσες ;-) σε εμένα χρειάστηκε να κάνω και κατάργηση ζευγοποιησης και να τα ξανακάνω pair αλλά μικρό το κακό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. December 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2013 (edited) Όντως δουλεύει ΆΨΟΓΑ. Με έσωσες ;-) σε εμένα χρειάστηκε να κάνω και κατάργηση ζευγοποιησης και να τα ξανακάνω pair αλλά μικρό το κακόΩραιος :) Σωστα το εκανες,ετσι πρεπει να γινει.Αντε να δουμε τι θα κανει η sony γι αυτο το θεμα,τρωει πολυ κραξιμο σε ολα τα μεγαλα φορα.Πιστευω να εχουμε συντομα διορθωτικο,αν και με αυτη την εκδοση δεν εχουμε κανενα προβλημα Edited December 20, 2013 by truckman Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geodras Δημ. December 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2013 Να σε καλά Πάρη, Έστρωσε....για να δούμε εκεί στη SONY τα σαϊνια θα βγάλουν τίποτα ή τσάμπα το κράξιμο.... Παράθεση Φιλικά Γιώργος 3210-7110-7210-7610-N80-Touch Cruise-Touch HD-HD2-Desire HD-Sensation-NoteII-Note3-Note4... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. December 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2013 Να σε καλά Πάρη, Έστρωσε....για να δούμε εκεί στη SONY τα σαϊνια θα βγάλουν τίποτα ή τσάμπα το κράξιμο.... Θα δειξει Γιωργο...τους εχω στειλει e-mail και περιμενω να δω τι θα μου πουν, αν και ως γνωστον θα μου αρχισουν τις συμβουλες και τα <μαθηματα> για το πως να κανω σωστο pairing!!! :lol: :lol: Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zacharias99 Δημ. December 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2013 Χαχαχαχα εγώ είχα το SBH50 μια εβδομάδα και αφου με ακούγανε όλοι διακεκομμένα και ήμουν στα πρόθυρα του νευρικού κλωνισμού, πήγα και το έδωσα πίσω στο Πλαίσιο και πήρα το MW1... Πλέον μου δουλεύει μια χαρά ακόμα και μετά την αναβάθμιση... Με αυτά που διαβάζω όμως μάλλον είναι θέμα χρόνου το πότε θα μου μείνει στο χέρι και αυτό! Το κακό είναι ότι με βολεύει τόσο μα τόσο πολύ αυτό το display με το caller id που δε μπορώ να με φανταστώ πλεόν χωρίς αυτό!!! Αλλιώς θα είχα βγάλει το σφυρί για να κάνω κομμάτια το προηγούμενο sbh50 και ίσως και αυτό αν μου παρουσιάσει τίποτα καινούργιο :D Ξέρει κανείς κάποιο άλλο BT με caller id από ΑΛΛΗ εταιρία?? Που όταν το κάνω χίλια κομμάτια να ξέρω ότι έχω και εναλλακτική ρε παιδί μου :P Παράθεση Nokia 5110 ---> Nokia 7110 ---> SonyEricsson T68i ---> Nokia 7650 ---> Motorola v300 ---> Nokia 6260 ---> Nokia n70 ---> nokia 5030 ---> Samsung s8300 ---> Samsung Galaxy Ace ---> Lenovo a660 ---> Xiaomi mi2s ---> LG G2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cadfael Δημ. December 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2013 http://www.extreme-mobile.gr/p.Nokia-BH-221-STEREOFONIKO-AKOUSTIKO-BLUETOOTH-FM-Oled-black.927394.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. December 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2013 Χαχαχαχα εγώ είχα το SBH50 μια εβδομάδα και αφου με ακούγανε όλοι διακεκομμένα και ήμουν στα πρόθυρα του νευρικού κλωνισμού, πήγα και το έδωσα πίσω στο Πλαίσιο και πήρα το MW1... Πλέον μου δουλεύει μια χαρά ακόμα και μετά την αναβάθμιση... Με αυτά που διαβάζω όμως μάλλον είναι θέμα χρόνου το πότε θα μου μείνει στο χέρι και αυτό! Το κακό είναι ότι με βολεύει τόσο μα τόσο πολύ αυτό το display με το caller id που δε μπορώ να με φανταστώ πλεόν χωρίς αυτό!!! Αλλιώς θα είχα βγάλει το σφυρί για να κάνω κομμάτια το προηγούμενο sbh50 και ίσως και αυτό αν μου παρουσιάσει τίποτα καινούργιο :D Ξέρει κανείς κάποιο άλλο BT με caller id από ΑΛΛΗ εταιρία?? Που όταν το κάνω χίλια κομμάτια να ξέρω ότι έχω και εναλλακτική ρε παιδί μου :P Πουλάς το mw1 και αλλάζεις κινητό (note iii) πακετάκι με το gear. Πλεον θα έχεις το caller id στο ρολογάκι σου και μιλάς με όποιο bluetooth θέλεις χα χα χα χα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cadfael Δημ. December 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2013 Αυτή τη πατέντα δεν την είχα σκεφτεί και πήγα και το πούλησα το gear. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts