Jump to content

Bluetooth ακουστικά (Hands-Free)

moderndrummer
 Κοινοποίηση

επιλογή bluetooth  

6 members have voted

1. 1. επιλογή bluetooth

• Jawbone Icon
      0
    • Jabra Extreme
      0
    • Plantronics 975
      3
    • Jawbone Era
      0
    • Samsung Modus 3500
      0
    • Motorola HX550
      0
    • 'Αλλο
      3

This poll is closed to new votes

Recommended Posts

Παίζει ρόλο αν είσαι σε εσωτερικό χώρο με τοίχους ή άλλα εμπόδια να παρεμβάλλονται. Σε τέτοιες συνθήκες λογικό είναι να δυσκολεύεται. Λίγο-πολύ αυτό το θέμα το έχουν όλα τα ΒΤ, οφείλεται στην τεχνολογία ΒΤ. Σε άμεση οπτική επαφή δες να λειτουργεί άψογα και είσαι οκ.

Είναι πολύ καλό ακουστικό πάντως. Προσωπικά το χρησιμοποιώ κυρίως στο αμάξι. Το έχω μονίμως στημένο στη βάση φόρτισης αυτοκινήτου και με βολεύει πολύ που ενεργοποιείται, συνδέεται και απαντάει με μία κίνηση, με το που το σηκώσεις από τη βάση του. Με αυτό τον τρόπο δε χρειάζεσαι NFC, απλά να έχεις κάνει pairing μία φορά, και είσαι κομπλέ. Κι αν θες να το φορτίσεις, απλά κουμπώνεις ένα φορτιστή στη βάση φόρτισης, ούτε να ανοίξεις το καπάκι microUSB του ακουστικού ούτε τίποτα. Έχεις κλήση; Το σηκώνεις, μιλάς, τελειώνει η κλήση, το βάζεις στη βάση, συνεχίζει να φορτίζει. Η τέλεια λύση. ;)

Επειδή το παρήγγειλα και εγώ θα μπορούσες να μου πεις αν η ένταση του ήχου είναι υψηλή; Είμαι σχεδόν όλη μέρα στο δρόμο και για μένα αυτό είναι εξαιρετικά σημαντικό. Επίσης η ποιότητα του ήχου σε σχέση με άλλα ακουστικά; Θα μου πεις τώρα τα ρωτάς αυτά αφού το έχεις παραγγείλει;:lol:

• Απαντήσεις 13,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Επειδή το παρήγγειλα και εγώ θα μπορούσες να μου πεις αν η ένταση του ήχου είναι υψηλή; Είμαι σχεδόν όλη μέρα στο δρόμο και για μένα αυτό είναι εξαιρετικά σημαντικό. Επίσης η ποιότητα του ήχου σε σχέση με άλλα ακουστικά; Θα μου πεις τώρα τα ρωτάς αυτά αφού το έχεις παραγγείλει;:lol:

Χωρίς να φτάνει σε ένταση και ποιότητα το Plantronics m1100 που έχω, κινείται σε πολύ καλά επίπεδα σ' αυτούς τους τομείς. Επίσης και τα δύο μικρόφωνα που έχει (το ένα είναι για αποθορυβοποίηση) κάνουν καλή δουλειά και δεν είχα παράπονα απ' τους συνομιλητές μου ότι δεν με ακούνε. Ίσως το μόνο μείον είναι που δεν έχει πλήκτρα έντασης, και πρέπει να την ανεβοκατεβάζεις απ' το κινητό σου, αλλά μικρό το κακό.

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Χωρίς να φτάνει σε ένταση και ποιότητα το Plantronics m1100 που έχω, κινείται σε πολύ καλά επίπεδα σ' αυτούς τους τομείς. Επίσης και τα δύο μικρόφωνα που έχει (το ένα είναι για αποθορυβοποίηση) κάνουν καλή δουλειά και δεν είχα παράπονα απ' τους συνομιλητές μου ότι δεν με ακούνε. Ίσως το μόνο μείον είναι που δεν έχει πλήκτρα έντασης, και πρέπει να την ανεβοκατεβάζεις απ' το κινητό σου, αλλά μικρό το κακό.

Ακριβώς έτσι. Δεν φτάνει την ποιότητα του plantronics, αλλά ακούω και με ακούνε χωρίς πρόβλημα. Πλήκτρα έντασης δεν έχει, αλλά η ένταση αυξάνεται και μειώνεται ανάλογα με τον θόρυβο του περιβάλλοντος που βρίσκεσαι, με κατώτερο όριο τη ρύθμιση που έχεις στο κινητό. Σαν ιδέα ακούγεται πολύ καλή αλλά δεν το έχω δοκιμάσει σε περιβάλλον με φασαρία για να δω αν έχει αποτέλεσμα.

Σας ευχαριστώ και τους δύο. Όταν το παραλάβω (γιατί ακόμη είναι σε στάδιο ελέγχου διαθεσιμότητας) θα γράψω εντυπώσεις.

Ακριβώς έτσι. Δεν φτάνει την ποιότητα του plantronics, αλλά ακούω και με ακούνε χωρίς πρόβλημα. Πλήκτρα έντασης δεν έχει, αλλά η ένταση αυξάνεται και μειώνεται ανάλογα με τον θόρυβο του περιβάλλοντος που βρίσκεσαι, με κατώτερο όριο τη ρύθμιση που έχεις στο κινητό. Σαν ιδέα ακούγεται πολύ καλή αλλά δεν το έχω δοκιμάσει σε περιβάλλον με φασαρία για να δω αν έχει αποτέλεσμα.

Καλά, σε πολύ θορυβώδες περιβάλλον δε νομίζω να κάνουν και πολλά πράγματα ούτε τα Plantronics, ίσως μόνο τα αρκετά ακριβά μοντέλα. Επίσης μόνο με κανένα Jawbone (και αν) θα κάνεις σοβαρή δουλειά.

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Για να μην ακούει ο συνομιλητής κανέναν εξωτερικό θόρυβο θα πρέπει το ΒΤ να έχει Triple-mic active Digital Signal Processing (DSP) π.χ. PLT Voyager Legend
ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²]

Καλά, σε πολύ θορυβώδες περιβάλλον δε νομίζω να κάνουν και πολλά πράγματα ούτε τα Plantronics, ίσως μόνο τα αρκετά ακριβά μοντέλα. Επίσης μόνο με κανένα Jawbone (και αν) θα κάνεις σοβαρή δουλειά.

Με το m1100 δεν είχα πρόβλημα σε περιοχές με θόρυβο και πολύ αέρα. Επίσης ο ήχος τους στο τέρμα ήταν πολύ δυνατός.

Για να μην ακούει ο συνομιλητής κανέναν εξωτερικό θόρυβο θα πρέπει το ΒΤ να έχει Triple-mic active Digital Signal Processing (DSP) π.χ. PLT Voyager Legend

Νομίζω ότι και το m1100 έχει τρία μικρόφωνα.

Καλησπέρα,

Θέλω αν μπορεί κάποιος που αγόρασε πρόσφατα Bluetooth Sony SBH20, ή 50, ή 52, ή to MW600, να μου πει αν έχει ακόμη το ταμπελάκι στα ακουστικά το μοντέλο των ακουστικών. Συνήθως αναφέρει SONY και από κάτω λέει Model: XXXXX. Αυτό χρειάζομαι.

Ευχαριστώ πολύ.

1998 - 2015: Πάνω από 50 συσκευές, ουτε θυμάμαι ποιες... 2015: Nokia Lumia 930, 2016: Samsung S6 Edge Plus, 2017: LG G6, Sony Xperia XA1 Ultra, 2018: Xiaomi Mi A1, Samsung Note 8, 2019: Samsung Note 10 Plus
2023: Moving to IOS, iPhone 14 Pro Max, iPhone 15 Pro Max

Καλησπέρα,

Θέλω αν μπορεί κάποιος που αγόρασε πρόσφατα Bluetooth Sony SBH20, ή 50, ή 52, ή to MW600, να μου πει αν έχει ακόμη το ταμπελάκι στα ακουστικά το μοντέλο των ακουστικών. Συνήθως αναφέρει SONY και από κάτω λέει Model: XXXXX. Αυτό χρειάζομαι.

Ευχαριστώ πολύ.

εχω το sbh 50 και εχει το ταμπελακι στα ακουστικα. ΜΗ755 λεει.

εχω το sbh 50 και εχει το ταμπελακι στα ακουστικα. ΜΗ755 λεει.

Ευχαριστώ πολύ! Έψαχνα τον κωδικό τους γιατί το ένα από τα δύο ακουστικά με αποχαιρέτισε και προσπαθώ (μάταια) να βρω τα ίδια γιατί με έχουν βολέψει απίστευτα.

1998 - 2015: Πάνω από 50 συσκευές, ουτε θυμάμαι ποιες... 2015: Nokia Lumia 930, 2016: Samsung S6 Edge Plus, 2017: LG G6, Sony Xperia XA1 Ultra, 2018: Xiaomi Mi A1, Samsung Note 8, 2019: Samsung Note 10 Plus
2023: Moving to IOS, iPhone 14 Pro Max, iPhone 15 Pro Max

Εντάξει παιδιά, δεν είναι πανάκεια τα 3 μικρόφωνα. Όλο το καλοκαίρι με ανοιχτά παράθυρα με μεγάλη ταχύτητα στο αυτοκίνητο, ακόμα και με το m1100, αν δεν έκλεινα τα παράθυρα, πάλι παρεμβάλλονταν άνεμος και δε με άκουγε συνομιλητής μου. Υποθέτω ότι και τα ακόμα μεγαλύτερα μοντέλα της Plantronics (Voyager, Legend κλπ) δε θα μπορούσαν να εξουδετερώσουν το θόρυβο. Ίσως να μπορείς να δεις προκοπή μόνο με κανένα Jawbone που έχει άλλη τεχνολογία σύλληψης ήχου (ταλαντώσεις των οστών της γνάθου). ;)

τωρα περιμενω τα καινουργια ακουστικα nase(απο την νασα)

Συνδεονται κατευθειαν στις φωνητικες χορδες και μιλας ακομα και μεσα στο νερο.:lol:

Οσο για την ποιοτητα ηχου ? Hi fi delity με 5.1 suround και ακουστικο μεσα στο τυμπανο,για λιγοτερη οχληση οταν θες να χωσεις το δαχτυλο στο αυτι :lol::lol::lol:

παρεπιπτοντως,υπαρχει καμια εφαρμογουλα η οποια να αλλαζει τις εφαρμογες που ανοιγουν πατωντας το κουμπακι του ακουστικου?πχ αντι για thn google εφαρμογη voice να ανοιξει μια αλλη.

Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά για το σύμπαν δεν είμαι εντελώς σίγουρος

Εντάξει παιδιά, δεν είναι πανάκεια τα 3 μικρόφωνα. Όλο το καλοκαίρι με ανοιχτά παράθυρα με μεγάλη ταχύτητα στο αυτοκίνητο, ακόμα και με το m1100, αν δεν έκλεινα τα παράθυρα, πάλι παρεμβάλλονταν άνεμος και δε με άκουγε συνομιλητής μου. Υποθέτω ότι και τα ακόμα μεγαλύτερα μοντέλα της Plantronics (Voyager, Legend κλπ) δε θα μπορούσαν να εξουδετερώσουν το θόρυβο. Ίσως να μπορείς να δεις προκοπή μόνο με κανένα Jawbone που έχει άλλη τεχνολογία σύλληψης ήχου (ταλαντώσεις των οστών της γνάθου). ;)

Εννοειται Πανο οτι τιποτα δεν ειναι πανακεια.

Και το 975 (το οποιο ξαναπηρα) εχει ορια. Δεν ειναι δυνατον να γινεται ο χαμος και ο συνομιλητης να ακουει μονο τη φωνη σου.

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14

τωρα περιμενω τα καινουργια ακουστικα nase(απο την νασα)

Συνδεονται κατευθειαν στις φωνητικες χορδες και μιλας ακομα και μεσα στο νερο.:lol:

Οσο για την ποιοτητα ηχου ? Hi fi delity με 5.1 suround και ακουστικο μεσα στο τυμπανο,για λιγοτερη οχληση οταν θες να χωσεις το δαχτυλο στο αυτι :lol::lol::lol:

Ουάου, καλή μαγκιά. Επειδή με ενδιαφέρει ιδιαίτερα, όταν παραλάβεις κάνε ένα mini review να ξέρουμε τι μας γίνεται. :p :lol:

Εννοειται Πανο οτι τιποτα δεν ειναι πανακεια.

Και το 975 (το οποιο ξαναπηρα) εχει ορια. Δεν ειναι δυνατον να γινεται ο χαμος και ο συνομιλητης να ακουει μονο τη φωνη σου.

Η Jawbone με την τεχνολογία Noise Assassin υπόσχεται ακριβώς αυτό. Δεν ξέρω αν και κατά πόσο τα καταφέρνει. Κάποιος που έχει δοκιμάσει κάποιο από τα μοντέλα της θα μπορούσε να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει.

Για Jawbone είμαι κι εγώ περίεργη.. Δεν έχω δοκιμάσει ποτέ.

ΤΟ sbh-50 έβγαλε ενημέρωση σήμερα. Βέβαια δεν είχε changelog.

Knowledge isn't free. You have to pay attention.

Καλημέρα. Εδώ και ένα χρόνο περίπου έχω το plantronics backbeat on the go, σε συνεργασία με iphone και s4 ήμουν αρκετά ευχάριστημενος. Τώρα όμως που απέκτησα το LG g2 έχω κάποια θέματα μερικές φορές δεν με ακούνε καλά, μόλις το αποσυνδεσω και το ξανασυνδεσω το πρόβλημα διορθώνεται. Ρωτάω λοιπόν φταίει το bluetooth η δεν συνεργάζεται καλά με το g2; και αν φταίει η συμβατότητα με το g2 έχετε κάτι να προτείνεται με το οποίο θα έχω καλύτερη ποιότητα? Απαραιτητη προϋπόθεση να είναι bluetooth με καλώδιο....

Σε παρακαλω, πες μου με 2 κουβεντες πως να αναβαθμισω το ακουστικο μου?

Δεν εχω αναβαθμισει ποτε ακουστικο.

2 πραγματα αν πεις, θα καταλαβω:)

Σε παρακαλω, πες μου με 2 κουβεντες πως να αναβαθμισω το ακουστικο μου?

Δεν εχω αναβαθμισει ποτε ακουστικο.

2 πραγματα αν πεις, θα καταλαβω:)

Ανοιξε ιντερνετ στο κινητο και συνδεσε το sony,θα στην βγαλει στην οθονη του κινητου με οδηγιες.Πιστευω να εχεις android γιατι αλλιως, νομιζω, δεν θα δεις τιποτα

Τελικά έβγαλες συμπέρασμα μετά το φλασάρισμα;

EDIT

Ελένη ,για κοίτα μήπως μετά την αναβάθμιση έβαλαν τη δυνατότητα μνήμης στους ραδιοφωνικούς σταθμούς;

Edited by nnik_1969

Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία

Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης

Υπάρχει κάποιο ακουστικό στην ελληνική αγορά που να έχει ηχητική ειδοποίηση(εξωτερική,όταν δεν το έχεις στο αυτί) η κάποιο μεγάλο LED για ένδειξη εισερχόμενης κλίσης?Είχα ενα Β&Ο 3 χρόνια και ήτανε τέλειο σε όλα του αλλά δυστυχώς το ξέχασα σε μία καφετέρεια και δεν το ξαναβρήκα.

Ανοιξε ιντερνετ στο κινητο και συνδεσε το sony,θα στην βγαλει στην οθονη του κινητου με οδηγιες.Πιστευω να εχεις android γιατι αλλιως, νομιζω, δεν θα δεις τιποτα

Πρέπει να τα λες επίτηδες ε? :lol::lol: :)

Εντάξει, έχω και android, αλλά τρέχει gb. Θα το δοκιμάσω πάντως..

Πρέπει να τα λες επίτηδες ε? :lol::lol: :)

Εντάξει, έχω και android, αλλά τρέχει gb. Θα το δοκιμάσω πάντως..

:lol: :lol: οχι βρε, απλα ξερω οτι σε iphone οι περισσοτερες λειτουργιες δεν υποστηριζονται και υποθετω (υποθετω, δεν ειμαι βεβαιος) οτι ισως δεν στην βγαλει μεσω ΟΤΑ.Φυσικα το καλο το παληκαρι ξέρει κι άλλο μονοπατι γι αυτη τη δουλεια ;) κατεβαζεις το προγραμματακι της sony για την ενημερωση λογισμικου και κανεις το update ευκολα απο εκει.Το μονο που θα προσεξεις ειναι αν η ενηνερωση που σου δινει απο εκει ειναι πιο νεα απο αυτη που εχεις, γιατι εχω δει οτι update που δινεται μεσω ΟΤΑ,καθυστερει αρκετο καιρο μεχρι να το δωσει και το προγραμμα ενημερωσης.Πιστευω να την διορθωσαν αυτη τη χαζομαρα και να δινεται ταυτοχρονα.Δυστυχως ειμαι Θεσσαλονίκη και δεν εχω το bt μαζι μου ωστε να δω περισσοτερα.

:lol: :lol: οχι βρε, απλα ξερω οτι σε iphone οι περισσοτερες λειτουργιες δεν υποστηριζονται και υποθετω (υποθετω, δεν ειμαι βεβαιος) οτι ισως δεν στην βγαλει μεσω ΟΤΑ.Φυσικα το καλο το παληκαρι ξέρει κι άλλο μονοπατι γι αυτη τη δουλεια ;) κατεβαζεις το προγραμματακι της sony για την ενημερωση λογισμικου και κανεις το update ευκολα απο εκει.Το μονο που θα προσεξεις ειναι αν η ενηνερωση που σου δινει απο εκει ειναι πιο νεα απο αυτη που εχεις, γιατι εχω δει οτι update που δινεται μεσω ΟΤΑ,καθυστερει αρκετο καιρο μεχρι να το δωσει και το προγραμμα ενημερωσης.Πιστευω να την διορθωσαν αυτη τη χαζομαρα και να δινεται ταυτοχρονα.Δυστυχως ειμαι Θεσσαλονίκη και δεν εχω το bt μαζι μου ωστε να δω περισσοτερα.

Τhx, ήδη κατεβάζω το προγραμματάκι να το κάνω τώρα, επιτόπου. :)

EDIT:

Το έκανα σε 2 λεπτάκια. Όλα μια χαρά!!

Edited by ddr2

Xαιρετω.

Το σοφτ. στο mw1,ειναι ακομα το 0.1.E.1.6 ;

Edit.

Σημερα,χτυπησε το τηλ,και πατησα το κουμπι,οποτε,ενω εγω ακουγα τον καλουντα,ο αλλος δεν με ακουγε.

Αναγκαστηκα ετσι να καταργησω το ΒΤ,και να το δουλεψω σκετο τηλεφωνο.

Αυτο,ειναι μεσα στα τρελά που κανουν τα ΒΤ μια στο τοσο,ή σημαινει κατι αλλο,οπως μονιμη βλαβη πχ,ή αναγκη καποιου ρεσετ;

Μου το ειχε ξανακανει πριν απο κανα μηνα,και του εκανα καποιο ρεσετ,οποτε δουλευε καλα,μεχρι σημερα.

Τα γραφω,γιατι υπαρχει αναγκη να μπορω να μιλαω ανα πασαν στιγμην στο τηλεφωνο,γιατι υπαρχει ασθενης στο σπιτι,και δεν μπορω να ανησυχω ανευ λογου.

Edited by Theodore41

Κοσμοτε,100Mbps.

Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro,

JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives.