nnik_1969 Δημ. October 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2013 Το μανταλακι ειναι εντελως ψευτικο, αλλα μη νομιζετε οτι και στο sbh 50 ειναι πολυ καλυτερο. Στο sbh50 είναι πολύ καλύτερο. Καμία σχέση με το mw. Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. October 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2013 Μακάρι. Η αυτονομία του πώς σας φαίνεται? εμένα ψιλομέτρια. 2 μέρες αν ακούσω από 2 ώρες την ημέρα ράδιο ή μουσική, θέλει πρίζα. (Στο τέλος θα φανεί ότι το θάβω, ενώ πραγματικά μου αρέσει και το θεωρώ κορυφαία αγορά) :) Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. October 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2013 Μακάρι. Η αυτονομία του πώς σας φαίνεται? εμένα ψιλομέτρια. 2 μέρες αν ακούσω από 2 ώρες την ημέρα ράδιο ή μουσική, θέλει πρίζα. (Στο τέλος θα φανεί ότι το θάβω, ενώ πραγματικά μου αρέσει και το θεωρώ κορυφαία αγορά) :) Όπως το είπες, μέτρια. Η αυτονομία του mw είναι πολύ καλύτερη. Βεβαίως σαν bluetooth το sbh50 είναι απείρως καλύτερο. Με ποιοτικότερο ήχο και καλύτερη ποιότητα κατασκευής. Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. October 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2013 Αγόρασα το HM1700 και ειμαι πολύ ευχαριστημενος.. Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
winer Δημ. October 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2013 Καλησπερα παιδια. Χρειαζομαι μια πληροφορια που ισως γνωριζετε σαν πιο εμπειροι! Εχω το sony ericsson mw600 και αναρωτιεμαι αν πειραζει να φορτισω το plantronics m155 του αδελφου μου με το φορτιστη του mw600 μιας και ειναι micro usb και εφαρμοζει. Αυτο θελω να το κανω γιατι το plantronics m155 εχει φορτιστη μονο για φορτιση στον υπολογιστη. Υπαρχει κανενας κινδυνος να το καψει με τον φορτιστη του mw600? Ευχαριστω! Παράθεση Παιρνεις παντα αυτο που δινεις για να υπαρξει ισοροπια.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheoX Δημ. October 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2013 Βασικά σκέψου ότι ο φορτιστής είναι το ακουστικό, και η συσκευή που όλοι λέμε "φορτιστής" είναι το τροφοδοτικό του. Αφού είναι micro usb, τα βολτ θα είναι ίδιο (5). Αν δίνει παραπάνω αμπέρ απ'ότι χρειάζεται το ακουστικό, κανένα πρόβλημα. Όσα χρειαστεί θα τα τραβήξει. Αν δίνει αρκετά λιγότερα, τότε θα δείχνει ότι φορτίζει αλλά δεν... Το πιο πιθανό είναι ότι θα είσαι μια χαρά γιατί οι usb των υπολογιστών δίνουν λίγα αμπέρ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilpara Δημ. October 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2013 Εφόσον η τάση εξόδου (output volts) είναι σχεδόν ίδια (αναγράφεται στον φορτιστή) τότε όσο περισσότερα τa αμπερ τόσο γρήγορα φορτώνει. Συνεπώς, κατά τα ανωτέρω, φορτίζεις οποιαδήποτε συσκευή με οποιοδήποτε φορτιστή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
winer Δημ. October 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2013 Ευχαριστω και τους δυο σας για τις απαντησεις! Το κατανοησα και ακουγεται λογικο απλα ειχα διαβασει οτι αν δινει περισοτερα μπορει να το καψει και αντιθετως αν δινει λιγοτερα ταλαιπωρει την μπαταρια. Το δοκιμαζω τωρα ευχαριστω πολυ!! Παράθεση Παιρνεις παντα αυτο που δινεις για να υπαρξει ισοροπια.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. October 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2013 Όπως το είπες, μέτρια. Η αυτονομία του mw είναι πολύ καλύτερη. Βεβαίως σαν bluetooth το sbh50 είναι απείρως καλύτερο. Με ποιοτικότερο ήχο και καλύτερη ποιότητα κατασκευής. Σχετικά με τον ήχο, είναι πολύ καλός, αρκεί να μην χρησιμοποιεί κάποιος τα ακουστικά της συσκευασίας. Έχουν κλασικό ήχο sony, με πολύ έντονα πρίμα. Δεν τα αντέχω με τίποτα... Έχω τα ακουστικά από το wm600 :p Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. October 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2013 Σχετικά με τον ήχο, είναι πολύ καλός, αρκεί να μην χρησιμοποιεί κάποιος τα ακουστικά της συσκευασίας. Έχουν κλασικό ήχο sony, με πολύ έντονα πρίμα. Δεν τα αντέχω με τίποτα... Έχω τα ακουστικά από το wm600 :p Εμενα παλι μου αρεσει ο ηχος τους και στην ομιλια αλλά και στη μουσικη.Γουστα ειναι αυτα βεβαια Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. October 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2013 Εμενα παλι μου αρεσει ο ηχος τους και στην ομιλια αλλά και στη μουσικη.Γουστα ειναι αυτα βεβαια Σίγουρα... Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
winer Δημ. October 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2013 Παιδια εγω αγορασα πριν λιγες μερες το νεοτερο μοντελο μετα το mw600 που ειναι το sony ericsson bluetooth headset pro mw1 και αν εξαιρεσω που περιμενα να ηταν πιο δυνατο σε ενταση το ραδιο απο το mw600 κατα τα αλλα ειναι πολυ καλο bluetooth και mp3 player! Παράθεση Παιρνεις παντα αυτο που δινεις για να υπαρξει ισοροπια.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilimertzani Δημ. October 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2013 Αν εξαιρεσεις οτι ειναι και 2,5 φορες ακριβοτερο....τα αξιζει λες? Γιατι σαν τιμη δεν εχουν καμια σχεση. Παράθεση Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά για το σύμπαν δεν είμαι εντελώς σίγουρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
winer Δημ. October 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2013 Αν εξαιρεσεις οτι ειναι και 2,5 φορες ακριβοτερο....τα αξιζει λες? Γιατι σαν τιμη δεν εχουν καμια σχεση. Φιλε μου οντως ειναι πολυ πιο ακριβο το πηρα 84€ αλλα εχει πολυ καλυτερο κλιπ για να το στερεωνεις,πολυ ευδιακριτη οθονη καμια σχεση με του mw600 και το συν του mp3 επισης που εβαλα 32 αρα micro sd απο την 2gb που δινουν εχει πολυ καλη ακουστικη. Σαν να ακουω απο το iphone αν εχεις ακουσει ποιοτητα του 5 με τα νεα ακουστικα του. Παράθεση Παιρνεις παντα αυτο που δινεις για να υπαρξει ισοροπια.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. October 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2013 Καλησπερα παιδια. Χρειαζομαι μια πληροφορια που ισως γνωριζετε σαν πιο εμπειροι! Εχω το sony ericsson mw600 και αναρωτιεμαι αν πειραζει να φορτισω το plantronics m155 του αδελφου μου με το φορτιστη του mw600 μιας και ειναι micro usb και εφαρμοζει. Αυτο θελω να το κανω γιατι το plantronics m155 εχει φορτιστη μονο για φορτιση στον υπολογιστη. Υπαρχει κανενας κινδυνος να το καψει με τον φορτιστη του mw600? Ευχαριστω! Δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας. Κι εγώ φορτίζω με το φορτιστή του mw600 άλλα δύο ακουστικά, το Plantronics m1100 και το Nokia BH-310. Δεν έχει υπάρξει κανένα απολύτως θέμα. Αυτό είναι το καλό με το microUSB, φορτίζεις τα πάντα με τα πάντα. Το μόνο που θα απέφευγα είναι να φορτίσω τις μικροσκοπικές μπαταριούλες των ΒΤ (περίπου στα 50-100mAh κυμαίνονται οι χωρητικότητές τους) με τίποτα noname κινέζικα γομάρια που κυκλοφορούν, στα 2 με 4A. Εκεί δε θα το δοκίμαζα με τίποτα. Χίλιες φορές καλύτερα φόρτιση απ' τον υπολογιστή. Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. October 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2013 Εγώ έχω μόνιμα ένα μικροusb καλώδιο στον υπολογιστή και φορτίζω σχεδόν τα πάντα από εκεί από τα bluetooth ακουστικά έως το Sony SmartWatch 2. Μια χαρά λύση για τα πάντα. Χαμηλό ρεύμα και ομαλή φόρτιση. Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
winer Δημ. October 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2013 (edited) Δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας. Κι εγώ φορτίζω με το φορτιστή του mw600 άλλα δύο ακουστικά, το Plantronics m1100 και το Nokia BH-310. Δεν έχει υπάρξει κανένα απολύτως θέμα. Αυτό είναι το καλό με το microUSB, φορτίζεις τα πάντα με τα πάντα. Το μόνο που θα απέφευγα είναι να φορτίσω τις μικροσκοπικές μπαταριούλες των ΒΤ (περίπου στα 50-100mAh κυμαίνονται οι χωρητικότητές τους) με τίποτα noname κινέζικα γομάρια που κυκλοφορούν, στα 2 με 4A. Εκεί δε θα το δοκίμαζα με τίποτα. Χίλιες φορές καλύτερα φόρτιση απ' τον υπολογιστή. Ευχαριστω φιλε εισαι η αποδειξη οτι μπορω να φορτισω το m155 αφου φορτιζεις και συ παρομοια bluetooth. Εγώ έχω μόνιμα ένα μικροusb καλώδιο στον υπολογιστή και φορτίζω σχεδόν τα πάντα από εκεί από τα bluetooth ακουστικά έως το Sony SmartWatch 2. Μια χαρά λύση για τα πάντα. Χαμηλό ρεύμα και ομαλή φόρτιση. Κι αυτο ακουγεται καλη λυση αλλα ο αδελφος μου δεν χρησιμοποιει υπολογιστη για αυτο ηθελα να του δωσω φορτιστη ρευματος για το plantronics m155 Edited October 29, 2013 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" ή κάνουμε χρήση της "Πολλαπλής παράθεσης" Παράθεση Παιρνεις παντα αυτο που δινεις για να υπαρξει ισοροπια.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. October 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2013 Μη φοβαστε βρε σεις τα amperes,στην πριζα του σπιτιου σας δουλευει το ιδιο καλα ενα ηλεκτρικο ξυπνητηρι με κατανάλωση λιγων mA,οπως και μια ηλεκτροκοληση των 30 Α.Η καθε συσκευη θα τραβηξει αυτο που χρησιαζεται και οχι οτι εχει δυνατοτητα να της δωσει η τροφοδοσία. Απο την στιγμη που οι συσκευες σας εχουν micro usb στην τροφοδοσία, που σημαίνει οτι η ταση εισοδου θα ειναι σε καθε περιπτωση ιδια (και αυτο ειναι που μας ενδιαφερει, η ταση δηλαδη), φορτιστε αφοβα τα παντα με τα παντα.Απλα οταν εχετε μια συσκευη που θελει περισσοτερο ρευμα απο αυτο που δινει ο φορτιστής, θα καθυστερησει λιγο περισσότερο η φορτιση, αυτο ειναι ολο.Να θυμαστε οτι αλλο μεγεθος ειναι το ρευμα και αλλο η ταση και αυτο που μας ενδιαφερει ειναι η ταση, να ειναι ακριβως αυτη που θελει η συσκευη, το ρεύμα δεν μας νοιάζει αν ειναι μεγαλο, ας ειναι και 10.000Α. Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alepapas Δημ. October 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2013 Μπορεί κάποιος φίλος κάτοχος του sbh52 να δώσει εντυπώσεις για: 1) μανταλάκι 2) ακουστική 3) μπαταρία 4) παίρνει κάρτα sd? 5) σκέφτομαι να περάσω strap στο μανταλάκι κ να το κρεμάω στο λαιμό, είναι εφικτό ή το μέγεθός του συν ίσως ακουστικά το κάνει απαγορευτικό? Το έχω ψιλοκαψουρευτεί! Παράθεση Όποιος φέρνει την μπάλα, παίζει έστω και τερματοφύλακας... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jig Δημ. October 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2013 (edited) Έχω μια μανία με τα ΒΤ εδώ και πολλά χρόνια, γιατί με βολεύουν σε σημείο που να μην μπορώ χωρίς και έτσι αγοράζω κάποιο καινούργιο που κυκλοφορεί όταν μου αρέσει πολύ. Χθες παρέλαβα το SONY SBH52 που φαίνεται εξαιρετικό, αλλά φυσικά είναι πολύ νωρίς ακόμα να μιλήσω για αυτό, οπότε θα σας πω για το τελευταίο που έχω εδώ και 7 μήνες. Voyager Legend της Plantronics. Είναι μέχρι στιγμής μακράν το καλύτερο που έχω αγοράσει. Το μοναδικό του μείον ίσως για κάποιους (για εμένα όχι), είναι το μέγεθος, αλλά ''κάθεται'' τέλεια γύρω από το αυτί. Τhe best call/sound quality, ever. Απίστευτα γρήγορο στις επανασυνδέσεις, που δεν χάνει ΠΟΤΕ από μόνο του. Θα σας πω δυο παραδείγματα της για noise-cancellation που έχει το Legend της plt. Είσαι σε εργοτάξιο με πάρα πολύ θόρυβο και ο άλλος που συνομιλείς να νομίζει ότι είσαι σπίτι σου, η με ανοιχτά παράθυρα στο αυτοκίνητο χωρίς να ακούγεται κανένας εξωτερικός θόρυβος. Επίσης απάντηση χωρίς να χρειάζεται να το ακουμπήσεις λέγοντας answer και πάρα πολλά άλλα. Αν σας ενδιαφέρει αυτήν την περίοδο η αγορά ενός Βluetooth, νομίζω ότι είναι από τις καλύτερες επιλογές. edit: Ενεργοποιημένο ταυτόχρονα με iPhone 5 & Note 3 ... μόλις διάβασα και μια πολύ ωραία παρουσίαση που έχει κάνει ο φίλος ilpara με το ''αδελφάκι'' του Legend'' Αξίζει να ρίξετε μια ματιά. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4876974#post4876974 Edited October 27, 2013 by Jig edit Παράθεση ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miltos74 Δημ. October 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2013 αγορα sony sbh50. τελεια συνεργασια ταυτοχρονα με xperia tablet z και lg optimus g. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. October 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2013 Έχω μια μανία με τα ΒΤ εδώ και πολλά χρόνια, γιατί με βολεύουν σε σημείο που να μην μπορώ χωρίς και έτσι αγοράζω κάποιο καινούργιο που κυκλοφορεί όταν μου αρέσει πολύ. Χθες παρέλαβα το SONY SBH52 που φαίνεται εξαιρετικό, αλλά φυσικά είναι πολύ νωρίς ακόμα να μιλήσω για αυτό, οπότε θα σας πω για το τελευταίο που έχω εδώ και 7 μήνες. Voyager Legend της Plantronics. Είναι μέχρι στιγμής μακράν το καλύτερο που έχω αγοράσει. Το μοναδικό του μείον ίσως για κάποιους (για εμένα όχι), είναι το μέγεθος, αλλά ''κάθεται'' τέλεια γύρω από το αυτί. Τhe best call/sound quality, ever. Απίστευτα γρήγορο στις επανασυνδέσεις, που δεν χάνει ΠΟΤΕ από μόνο του. Θα σας πω δυο παραδείγματα της για noise-cancellation που έχει το Legend της plt. Είσαι σε εργοτάξιο με πάρα πολύ θόρυβο και ο άλλος που συνομιλείς να νομίζει ότι είσαι σπίτι σου, η με ανοιχτά παράθυρα στο αυτοκίνητο χωρίς να ακούγεται κανένας εξωτερικός θόρυβος. Επίσης απάντηση χωρίς να χρειάζεται να το ακουμπήσεις λέγοντας answer και πάρα πολλά άλλα. Αν σας ενδιαφέρει αυτήν την περίοδο η αγορά ενός Βluetooth, νομίζω ότι είναι από τις καλύτερες επιλογές. edit: Ενεργοποιημένο ταυτόχρονα με iPhone 5 & Note 3 Θα συμφωνήσω. Καταπληκτικό φαίνεται τουλάχιστον στα specs, και σίγουρα έχω ακούσει τα καλύτερα λόγια. Σίγουρα κάποια στιγμή θα πάρω άλλο ένα Plantronics μετά το m1100 που έχω ήδη. Το μόνο που δε μου αρέσει στο Voyager Legend είναι το proprietary μαγνητικό συνδετικό για τη φόρτιση. Θα προτιμούσα να έχει κλασσική microUSB όπως το Voyager Pro HD. Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jig Δημ. October 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2013 Θα συμφωνήσω. Καταπληκτικό φαίνεται τουλάχιστον στα specs, και σίγουρα έχω ακούσει τα καλύτερα λόγια. Σίγουρα κάποια στιγμή θα πάρω άλλο ένα Plantronics μετά το m1100 που έχω ήδη. Το μόνο που δε μου αρέσει στο Voyager Legend είναι το proprietary μαγνητικό συνδετικό για τη φόρτιση. Θα προτιμούσα να έχει κλασσική microUSB όπως το Voyager Pro HD. Συμφωνώ απόλυτα για το μαγνητικό micro USB, ειδικά σε περίπτωση που χαλάσει/χαθεί παραγγελία μόνο από εξωτερικό. Ερώτηση για το SBH-52: Κάτι που δεν μου αρέσει καθόλου λόγω συνήθειας από το Legend, όταν δεχόμαστε κλήση ο ήχος είναι ο συγκεκριμένος δικός του και όχι αυτός που έχουμε ορίσει εμείς στην συσκευή μας. Μήπως αυτό αλλάζει και δεν το έχω ανακαλύψει ακόμα? Eπίσης όλες οι εφαρμογές που θα δείτε στο από κάτω screen shot δουλεύουν άψογα εκτός από το email any idea? Παράθεση ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilpara Δημ. October 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2013 ... για τη φόρτιση. Θα προτιμούσα να έχει κλασσική microUSB όπως το Voyager Pro HD. Το οποίο επίσης είναι σε ακουστική και συνομιλία υπερτελειο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fotis55 Δημ. October 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2013 Έχω πάρει το Samsung S4 και θέλω ένα καλό Bluetooth γύρω στα 50 euro. Πιο προτείνετε παιδιά; Δε με πειράζει τόσο η αυτονομία όσο η ποιότητα ήχου και κατασκευής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts