alextrela Δημ. July 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2013 Καλησπερα παιδια, σκεφτομαι να παρω το mw600, το εχει δοκιμασει κανενας με Lumia να μου πει αν δουλευει καλα; Ευχαριστώ! Με το 920 που το είχα άψογο μου εμφανίζε και music track στην οθόνη του όταν άκουγα μουσική και η τον αριθμό ή το όνομα αυτού που σε καλεί. Δεν θυμάμαι πιο από τα 2 ετσι:p Πάντως άψογα ούτε αποσυνδεσεις ούτε τίποτα κουλα. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haigoeo Δημ. July 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2013 Με το 920 που το είχα άψογο μου εμφανίζε και music track στην οθόνη του όταν άκουγα μουσική και η τον αριθμό ή το όνομα αυτού που σε καλεί. Δεν θυμάμαι πιο από τα 2 ετσι:p Πάντως άψογα ούτε αποσυνδεσεις ούτε τίποτα κουλα. Μια χαρα, thanks! Παω για παραγγελια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eltsele Δημ. July 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2013 Μεγιες :) λιγο το nfc να φιαξουν και θα ειναι αψογο σε ολα του (βασικα το smart connect ειναι αυτο που θελει την διορθωσουλα του).Οντως για τα λεφτα του εινσι κατι παραπανω απο καλη αγορα, πολυ καλη συσκευη.Αυτο που μου αρέσει είναι ότι είναι "ζυγισμενη" συσκευή, όπου και να το πιάσεις τα ακουστικά λειτουργουν σαν ακριβές αντιβαρο οταν τα εχεις περασει απο το λαιμο και στεκεται παντα ορθιο Ευχαριστώ πολύ Πάρη! :) Είχες δίκιο ότι αξίζει. Δουλεύει πολύ καλά και είμαι πολύ ευχαριστημένη από τις δυνατότητες που έχει. ΥΓ: Τελικά το μόνο 'δύσκολο' με τα stereo BT είναι ότι δεν βολεύονται τόσο εύκολα όταν δεν τα φοράς, λόγω καλωδίων. Αλλά όλα μια συνήθεια είναι. Παράθεση Knowledge isn't free. You have to pay attention. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. July 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2013 Ευχαριστώ πολύ Πάρη! :) Είχες δίκιο ότι αξίζει. Δουλεύει πολύ καλά και είμαι πολύ ευχαριστημένη από τις δυνατότητες που έχει. ΥΓ: Τελικά το μόνο 'δύσκολο' με τα stereo BT είναι ότι δεν βολεύονται τόσο εύκολα όταν δεν τα φοράς, λόγω καλωδίων. Αλλά όλα μια συνήθεια είναι. Γι αυτό έπαιρνα ως τώρα bt με μόνο ακουστικό :lol: :lol: Όπως είπες όμως,, όλα μια συνήθεια είναι :) Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. July 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2013 (edited) Καποιο καλο bluetooth ακουστικο για το samsung s duos; Οχι τρελες απαιτησεις, και σχετικα οικονομικο. Μεχρι 30φευγα ευρω. Επειδη το θελω για την κοπελα μου, να μην ειναι σε μαυρο χρωμα. Προτιμηση το ροζ/κοκκινο. Edited July 25, 2013 by Lux Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. July 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2013 Καποιο καλο bluetooth ακουστικο για το samsung s duos; Οχι τρελες απαιτησεις, και σχετικα οικονομικο. Μεχρι 30φευγα ευρω. Επειδη το θελω για την κοπελα μου, να μην ειναι σε μαυρο χρωμα. Προτιμηση το ροζ/κοκκινο. Κοιτα εδω http://www.e-germanos.gr/e-germanos/products/showCloseUp.eg?productListId=63074&selectedCategoryId=485 Εδω αναλυτικα τα χαρακτηριστικα που τα λεει πιο σωστα http://www.sonymobile.com/gr/products/accessories/stereo-bluetooth-headset-sbh20/specifications/#pink Εχω 2 σε τιρκουαζ και λευκο ενα διμηνο τωρα και ειναι ολα αψογα. Πρακτικο,βολικο,διακριτικο και παραλληληλα ομορφο. Ειναι 10 ευρω παραπανω αλλα αξιζει 100% Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geodras Δημ. July 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2013 Πρώτες εντυπώσεις για το SBH50 που ήρθε χθές Καλός ήχος, αποσυνδέσεις δεν έχω, στην συνομιλία μια χαρά το μόνο αρνητικό είναι τα καλώδια...θέλουν λίγο χρόνο να τα συνηθίσεις ...κακό πράγμα η συνήθεια μονού ακουστικού... Και κάτι τελευταίο θα ήθελα από το συγκεκριμένο Bluetooth να έχει ένα βομβητή κάτι τέλος πάντων...όταν έχεις το κινητο σε τσάντα να μην χάνεις κλήσεις.... Παράθεση Φιλικά Γιώργος 3210-7110-7210-7610-N80-Touch Cruise-Touch HD-HD2-Desire HD-Sensation-NoteII-Note3-Note4... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. July 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2013 Πρώτες εντυπώσεις για το SBH50 που ήρθε χθές Καλός ήχος, αποσυνδέσεις δεν έχω, στην συνομιλία μια χαρά το μόνο αρνητικό είναι τα καλώδια...θέλουν λίγο χρόνο να τα συνηθίσεις ...κακό πράγμα η συνήθεια μονού ακουστικού... Και κάτι τελευταίο θα ήθελα από το συγκεκριμένο Bluetooth να έχει ένα βομβητή κάτι τέλος πάντων...όταν έχεις το κινητο σε τσάντα να μην χάνεις κλήσεις.... Περνάνε όλοι οι ήχοι ειδοποίησης (SMS, email) στο Bluetooth; Όταν έχεις εισερχόμενη κλήση ακούγεται ο ήχος κλήσης από το ακουστικό; Έχω πολλές επαφές που έχουν διαφορετικό ήχο για να μην χρειάζεται να δω ποιος καλεί. Βολεύει στην οδήγηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geodras Δημ. July 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2013 Περνάνε όλοι οι ήχοι ειδοποίησης (SMS, email) στο Bluetooth; Όταν έχεις εισερχόμενη κλήση ακούγεται ο ήχος κλήσης από το ακουστικό; Έχω πολλές επαφές που έχουν διαφορετικό ήχο για να μην χρειάζεται να δω ποιος καλεί. Βολεύει στην οδήγηση. Για εισερχόμενη κλήση έχεις ήχο στο ακουστικό,όπως κια για SMS, για e-mail που δοκίμασα δεν ακούστηκε τίποτα...εκτός αν μου έχει διαφύγει κάτι στις ρυθμίσεις. Για διαφορετικό τόνο ανάλογα με την επαφή δεν ξέρω αν το κάνει....μπορεί να μας διαφωτήσουν τα παιδιά που το έχουν περισσότερο καιρό Φιλικά Γιώργος Παράθεση Φιλικά Γιώργος 3210-7110-7210-7610-N80-Touch Cruise-Touch HD-HD2-Desire HD-Sensation-NoteII-Note3-Note4... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. July 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2013 Για εισερχόμενη κλήση έχεις ήχο στο ακουστικό,όπως κια για SMS, για e-mail που δοκίμασα δεν ακούστηκε τίποτα...εκτός αν μου έχει διαφύγει κάτι στις ρυθμίσεις. Για διαφορετικό τόνο ανάλογα με την επαφή δεν ξέρω αν το κάνει....μπορεί να μας διαφωτήσουν τα παιδιά που το έχουν περισσότερο καιρό Φιλικά Γιώργος Άρα δεν ακούγεται ο ήχος κλήσης του κινητού, όπως με τα ενσύρματα ακουστικά, αλλά έχει κάποιον δικό του ήχο αν κατάλαβα καλά. Αν δεν περνάνε οι ήχοι από τις ειδοποιήσεις είναι μειονέκτημα. Σαν τα ενσύρματα κανένα τελικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mutunas Δημ. July 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2013 Άρα δεν ακούγεται ο ήχος κλήσης του κινητού, όπως με τα ενσύρματα ακουστικά, αλλά έχει κάποιον δικό του ήχο αν κατάλαβα καλά. Αν δεν περνάνε οι ήχοι από τις ειδοποιήσεις είναι μειονέκτημα. Σαν τα ενσύρματα κανένα τελικά. Ακούγεται στα ακουστικά του Bluetooth ένας ήχος για όλες τις εισερχόμενες κλίσεις. Ο ήχος αυτός δεν αλλάζει. Παράλληλα με αυτό τον ήχο στα ακουστικά, από το ηχείο του κινητού ακούγεται ο ήχος που έχεις επιλέξει για κάθε επαφή. Ειδοποιήσεις ακούγονται για όλα όσα έχεις επιλέξει να ακούς (email, sms, αναπάντητες). Για όλα τα events ακούγεται ο ίδιος ήχος στα ακουστικά (ένα ''μπιπ'') Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. July 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2013 (edited) Άρα δεν ακούγεται ο ήχος κλήσης του κινητού, όπως με τα ενσύρματα ακουστικά, αλλά έχει κάποιον δικό του ήχο αν κατάλαβα καλά. Αν δεν περνάνε οι ήχοι από τις ειδοποιήσεις είναι μειονέκτημα. Σαν τα ενσύρματα κανένα τελικά. Κανεις λάθος φίλε μου.Εσύ θα ακούσεις ειδοποίηση για 4-5 επαφές που έχεις βάλει διαφορετικό ήχο, εμείς όμως έχουμε το ΜΕΓΆΛΟ ΠΛΕΟΝΈΚΤΗΜΑ, να έχουμε οθόνη και να ΒΛΕΠΟΥΜΕ τους πάντες!!Το μειονέκτημα το έχουν τα ενσύρματα που σε υποχρεώνουν να έχεις πάντα τη συσκευή πάνω στο σώμα σου με ότι αυτό συνεπάγεται;-) (και δεν είναι φυσικά το μόνο μειονέκτημα τους...) Edited July 26, 2013 by truckman Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skiace Δημ. July 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2013 Ακούγεται στα ακουστικά του Bluetooth ένας ήχος για όλες τις εισερχόμενες κλίσεις. Ο ήχος αυτός δεν αλλάζει. Παράλληλα με αυτό τον ήχο στα ακουστικά, από το ηχείο του κινητού ακούγεται ο ήχος που έχεις επιλέξει για κάθε επαφή. Ειδοποιήσεις ακούγονται για όλα όσα έχεις επιλέξει να ακούς (email, sms, αναπάντητες). Για όλα τα events ακούγεται ο ίδιος ήχος στα ακουστικά (ένα ''μπιπ'') Στα ακουστικα ακουγεται ΟΠΟΙΟΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΣ ΗΧΟΣ και αν εχεις επιλεξει ανα αριθμο απο την συσκευη σου. Βεβαιως προυποθεση για να ακουστει ειναι να εχεις το ακουστικο στο αυτι σου. Οπως σωστα εχει επισημανθει δεν εχει καποιο εξωτερικο μεγαφωνο η δονηση για να ενημερωνεσαι οταν σε καλουν. Παράθεση Γ Ι Ω Ρ Γ Ο Σ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. July 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2013 Κανεις λάθος φίλε μου.Εσύ θα ακούσεις ειδοποίηση για 4-5 επαφές που έχεις βάλει διαφορετικό ήχο, εμείς όμως έχουμε το ΜΕΓΆΛΟ ΠΛΕΟΝΈΚΤΗΜΑ, να έχουμε οθόνη και να ΒΛΕΠΟΥΜΕ τους πάντες!!Το μειονέκτημα το έχουν τα ενσύρματα που σε υποχρεώνουν να έχεις πάντα τη συσκευή πάνω στο σώμα σου με ότι αυτό συνεπάγεται;-) (και δεν είναι φυσικά το μόνο μειονέκτημα τους...) Χρησιμοποιώ και Bluetooth ανάλογα με την περίπτωση. Όταν χρησιμοποιείς ενσύρματα, μπορείς να έχεις το κινητό σε κάποιο τραπέζι και να μιλάς. Δεν χρειάζεται να είναι πάνω σου. Το μεγάλο μειονέκτημα του Bluetooth είναι και η μπαταρία. Μου έχει τύχει κάποιες φορές να μείνω από μπαταρία και μέχρι να βρω φορτιστή να μιλάω από το κινητό, με ότι αυτό συνεπάγεται. Κάπου υπερτερεί το ένα και κάπου το άλλο. Αν περνούν όλες οι ειδοποιήσεις από αυτό το Bluetooth είναι ok. Αν όχι με εξυπηρετούν καλύτερα τα ενσύρματα, όπου με έχουν σώσει πολλές φορές που είμαι έξω σε θορυβώδες περιβάλλον και έχω το κινητό στο τσαντάκι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. July 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2013 Κοιτα εδω http://www.e-germanos.gr/e-germanos/products/showCloseUp.eg?productListId=63074&selectedCategoryId=485 Εδω αναλυτικα τα χαρακτηριστικα που τα λεει πιο σωστα http://www.sonymobile.com/gr/products/accessories/stereo-bluetooth-headset-sbh20/specifications/#pink Εχω 2 σε τιρκουαζ και λευκο ενα διμηνο τωρα και ειναι ολα αψογα. Πρακτικο,βολικο,διακριτικο και παραλληληλα ομορφο. Ειναι 10 ευρω παραπανω αλλα αξιζει 100% Συμφωνώ και εγώ, το πήρα σε μαύρο πριν λίγες μέρες και έκανα λάθος που δεν το είχα πάρει νωρίτερα Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. July 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2013 Χρησιμοποιώ και Bluetooth ανάλογα με την περίπτωση. Όταν χρησιμοποιείς ενσύρματα, μπορείς να έχεις το κινητό σε κάποιο τραπέζι και να μιλάς. Δεν χρειάζεται να είναι πάνω σου. Το μεγάλο μειονέκτημα του Bluetooth είναι και η μπαταρία. Μου έχει τύχει κάποιες φορές να μείνω από μπαταρία και μέχρι να βρω φορτιστή να μιλάω από το κινητό, με ότι αυτό συνεπάγεται. Κάπου υπερτερεί το ένα και κάπου το άλλο. Αν περνούν όλες οι ειδοποιήσεις από αυτό το Bluetooth είναι ok. Αν όχι με εξυπηρετούν καλύτερα τα ενσύρματα, όπου με έχουν σώσει πολλές φορές που είμαι έξω σε θορυβώδες περιβάλλον και έχω το κινητό στο τσαντάκι. Και όταν μιλάς όλη τη μέρα όπως εγώ,αν έχεις ενσυρματα έισαι υποχρεωμένος να έχεις το κινητό πάνω σου και να πάθεις και καμία κακία αρωστεία (μακριά από μας).Άσε που είσαι υποχρεωμένος να βγάζεις και να κοιτάς το κινητό σε κάθε κληση γιατί δεν μπορώ να βάλω διαφορετικούς ήχους σε +600 επαφές (και να γινόταν να βάλεις δεν μπορείς να θυμηθείς σε τέτοιον αριθμό επαφων,σε ποιον αντιστοιχεί τι.).Άσε που με χαλάει όλο αυτό το κουβάρι που γίνεται το καλώδιο,και άσε που τα περισσότερα ενσύρματα έχουν μικρόφωνα για τα πανηγύρια .Τώρα για την μπαταρία,με το ιδιο σκεπτικό θα αφήσεις και το τηλέφωνο αφορτιστο? Δεν τσεκαρεις το ρευμα του πριν φυγεις για να μην σε αφησει? Γιατι να μην κανεις το ιδιο και με το bt? Τέλος πάντων,αν εσύ βολεύεται καλύτερα με τα ενσύρματα ουδέν λόγος περί αυτού. . Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsabasid Δημ. July 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2013 Έχω και των δύο ειδών, ένα plantronics voyager και το mw1.για κάποιον που η βασική του ανάγκη είναι ομιλία και είναι έξω αρκετά, η καλύτερη επιλογή είναι το ακουστικό. Αν θες και αρκετά multimedia τότε πας στο ενσύρματο. Παράθεση ---Θάνος--- Huawei Mate 20 Pro Huawei Mediapad M3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolpap77 Δημ. July 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2013 (edited) Και όταν μιλάς όλη τη μέρα όπως εγώ,αν έχεις ενσυρματα έισαι υποχρεωμένος να έχεις το κινητό πάνω σου και να πάθεις και καμία κακία αρωστεία (μακριά από μας).Άσε που είσαι υποχρεωμένος να βγάζεις και να κοιτάς το κινητό σε κάθε κληση γιατί δεν μπορώ να βάλω διαφορετικούς ήχους σε +600 επαφές (και να γινόταν να βάλεις δεν μπορείς να θυμηθείς σε τέτοιον αριθμό επαφων,σε ποιον αντιστοιχεί τι.).Άσε που με χαλάει όλο αυτό το κουβάρι που γίνεται το καλώδιο,και άσε που τα περισσότερα ενσύρματα έχουν μικρόφωνα για τα πανηγύρια .Τώρα για την μπαταρία,με το ιδιο σκεπτικό θα αφήσεις και το τηλέφωνο αφορτιστο? Δεν τσεκαρεις το ρευμα του πριν φυγεις για να μην σε αφησει? Γιατι να μην κανεις το ιδιο και με το bt? Τέλος πάντων,αν εσύ βολεύεται καλύτερα με τα ενσύρματα ουδέν λόγος περί αυτού. . Συμφωνω και επαυξανω.+1 Edited July 26, 2013 by navi55 διόρθωση quote Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Morfie Δημ. July 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2013 Ρε παιδιά στο sbh50 δε σας ενοχλεί που αν κατά τη διάρκεια μίας συνομιλίας χτυπήσει δεύτερη γραμμή ακούγεται για περίπου 2 δευτερόλεπτα μόνο η ειδοποίηση καλύπτοντας τελείως τον ήχο από τη συνομιλία που βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη; Επίσης εμένα σχεδόν καθημερινά αν και το bt είναι κανονικά συνδεδεμένο, δεν έχω ήχο στο ακουστικό και πρέπει να κλείσω και να ξανανοίξω το bt για να δουλέψει κανονικά. Κατά τ' άλλα το sbh50 είναι πολύ καλό, πολύ καλός ήχος, δε μου έχει παραπονεθεί κανένας για το πως ακούγομαι. Έχει επίσης καλή αυτονομία (πολύ καλύτερη από το smart wireless pro). Παράθεση Αντώνης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. July 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2013 Ρε παιδιά στο sbh50 δε σας ενοχλεί που αν κατά τη διάρκεια μίας συνομιλίας χτυπήσει δεύτερη γραμμή ακούγεται για περίπου 2 δευτερόλεπτα μόνο η ειδοποίηση καλύπτοντας τελείως τον ήχο από τη συνομιλία που βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη; Επίσης εμένα σχεδόν καθημερινά αν και το bt είναι κανονικά συνδεδεμένο, δεν έχω ήχο στο ακουστικό και πρέπει να κλείσω και να ξανανοίξω το bt για να δουλέψει κανονικά. Κατά τ' άλλα το sbh50 είναι πολύ καλό, πολύ καλός ήχος, δε μου έχει παραπονεθεί κανένας για το πως ακούγομαι. Έχει επίσης καλή αυτονομία (πολύ καλύτερη από το smart wireless pro). Ε, καπως πρεπει να σε ειδοποιησει για την δευτερη γραμμη. Για να εχεις θεμα με τον ηχο, μηπως εχεις-ειχες και αλλο bt pair με το κινητο σου και καπου εχουν μπερδευτει? Δουλευει υποδειγματικα ;) Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. July 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2013 Και όταν μιλάς όλη τη μέρα όπως εγώ,αν έχεις ενσυρματα έισαι υποχρεωμένος να έχεις το κινητό πάνω σου και να πάθεις και καμία κακία αρωστεία (μακριά από μας).Άσε που είσαι υποχρεωμένος να βγάζεις και να κοιτάς το κινητό σε κάθε κληση γιατί δεν μπορώ να βάλω διαφορετικούς ήχους σε +600 επαφές (και να γινόταν να βάλεις δεν μπορείς να θυμηθείς σε τέτοιον αριθμό επαφων,σε ποιον αντιστοιχεί τι.).Άσε που με χαλάει όλο αυτό το κουβάρι που γίνεται το καλώδιο,και άσε που τα περισσότερα ενσύρματα έχουν μικρόφωνα για τα πανηγύρια .Τώρα για την μπαταρία,με το ιδιο σκεπτικό θα αφήσεις και το τηλέφωνο αφορτιστο? Δεν τσεκαρεις το ρευμα του πριν φυγεις για να μην σε αφησει? Γιατι να μην κανεις το ιδιο και με το bt? Τέλος πάντων,αν εσύ βολεύεται καλύτερα με τα ενσύρματα ουδέν λόγος περί αυτού. . Σου ξαναλέω ότι ακόμα και με ενσύρματα ακουστικά δεν χρειάζεται να έχεις το κινητό πάνω σου. Τώρα όταν είμαι έξω αναγκαστικά θα το έχω πάνω μου το κινητό ακόμα και με Bluetooth. Όπως και να το κάνουμε χειρότερο είναι να πρέπει να έχω την έννοια μου για να φορτίζω δύο συσκευές αντί για μία. Κανένα κουβάρι δεν γίνεται. Έχω πάρει μόνο ακουστικό που έχει και μικρότερο μήκος το καλώδιο και δεν μπερδεύεται. Άλλωστε και το Bluetooth αυτό έχει καλώδια. Έχω βάλει ήχους στις επαφές που έχω πιο συχνή επικοινωνία και μόνο όταν με πάρει κάποιος άλλος το βγάζω. Το πιο σημαντικό όμως είναι το ότι ακούγονται όλες μα όλες οι ειδοποιήσεις. Επίσης σημαντικό ότι μπορώ να αποθηκεύω όλους τους σταθμούς που θέλω. Σίγουρα πάντως είναι ότι βολεύει τον καθένα τελικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. July 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2013 Κοιτα εδω http://www.e-germanos.gr/e-germanos/products/showCloseUp.eg?productListId=63074&selectedCategoryId=485 Εδω αναλυτικα τα χαρακτηριστικα που τα λεει πιο σωστα http://www.sonymobile.com/gr/products/accessories/stereo-bluetooth-headset-sbh20/specifications/#pink Εχω 2 σε τιρκουαζ και λευκο ενα διμηνο τωρα και ειναι ολα αψογα. Πρακτικο,βολικο,διακριτικο και παραλληληλα ομορφο. Ειναι 10 ευρω παραπανω αλλα αξιζει 100%Ειναι βολικα αυτα; Εγω τοσα χρονια εχω μονό bluetooth ακουστικο, χωρις καλωδια. Για ομιλια το θελω, οχι για να ακουω μουσικη.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. July 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2013 Ειναι βολικα αυτα; Εγω τοσα χρονια εχω μονό bluetooth ακουστικο, χωρις καλωδια. Για ομιλια το θελω, οχι για να ακουω μουσικη.. Θα πρέπει να το τοποθετήσεις στη μπλούζα σου. Εμενα με βολεύει παρα πολυ στο αμάξι, το βάζω στη ζώνη. Αλλα έξω, το τοποθετώ στην μπλούζα.. Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eltsele Δημ. July 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2013 Ειναι βολικα αυτα; Εγω τοσα χρονια εχω μονό bluetooth ακουστικο, χωρις καλωδια. Για ομιλια το θελω, οχι για να ακουω μουσικη.. Αν δεν θες να ακούς μουσική, δεν έχεις κανέναν λόγο να πάρεις stereo BT. Μόνο για ομιλία σαφώς μένεις σε μονό ακουστικό που βολεύεται και ευκολότερα. Παράθεση Knowledge isn't free. You have to pay attention. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. July 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2013 Σου ξαναλέω ότι ακόμα και με ενσύρματα ακουστικά δεν χρειάζεται να έχεις το κινητό πάνω σου. Τώρα όταν είμαι έξω αναγκαστικά θα το έχω πάνω μου το κινητό ακόμα και με Bluetooth. Όπως και να το κάνουμε χειρότερο είναι να πρέπει να έχω την έννοια μου για να φορτίζω δύο συσκευές αντί για μία. Κανένα κουβάρι δεν γίνεται. Έχω πάρει μόνο ακουστικό που έχει και μικρότερο μήκος το καλώδιο και δεν μπερδεύεται. Άλλωστε και το Bluetooth αυτό έχει καλώδια. Έχω βάλει ήχους στις επαφές που έχω πιο συχνή επικοινωνία και μόνο όταν με πάρει κάποιος άλλος το βγάζω. Το πιο σημαντικό όμως είναι το ότι ακούγονται όλες μα όλες οι ειδοποιήσεις. Επίσης σημαντικό ότι μπορώ να αποθηκεύω όλους τους σταθμούς που θέλω. Σίγουρα πάντως είναι ότι βολεύει τον καθένα τελικά. Καλα, τα ισοπεδωσες ολα τωρα :lol: Αφου δεν θελεις να παρεις bt,γιατι μπαινεις και ποσταρεις σε αυτο το νημα? Κρατα το καλωδιο σου και ασε τους αλλους που θεωρουμε οτι το bt μας ειναι απαραιτητο να συνεχιζουμε την κουβεντα μας.Δεν χρειαζεται να τρολαρεις και να γεμιζει αχρηστα ποστ το νημα. Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts