Jump to content

Bluetooth ακουστικά (Hands-Free)

moderndrummer
 Κοινοποίηση

επιλογή bluetooth  

6 members have voted

1. 1. επιλογή bluetooth

• Jawbone Icon
      0
    • Jabra Extreme
      0
    • Plantronics 975
      3
    • Jawbone Era
      0
    • Samsung Modus 3500
      0
    • Motorola HX550
      0
    • 'Αλλο
      3

This poll is closed to new votes

Recommended Posts

Το ειχα τσεκαρει πριν αρκετο καιρο το συγκεκριμενο της plantronics ενω ειναι πολυ πρακτικο και βολικο και με 2 ακουστικα,αλλα η ελλειψη ριαδοφωνου μου τα χαλαει.

Απο τα κινητα ποτε δεν ακουω ραδιοφωνο αλλα τις λιγες φορες που θελω να ακουσω το κανω απο το bt για αυτο και το απερριψα.

Εχει και την 2.1 εκδοση του bt,αλλο ενα αρνητικο.

Εγω παρηγγειλα αυτο και το αναμενο μεχρι την Παρασκευη.

http://www.sonymobile.com/gb/products/accessories/stereo-bluetooth-headset-sbh20/#white

Αν με βολεψει και μου αρεσει θα παρω και το turquoise χρωμα εξισου.:p

Αλεξ, βρίσκω πολύ πρακτικο το οτι δεν έχει τον πομπό που θα πρεπει να το γαντζωσεις στην μπλούζα.

Και άντε με κάνα τύπου πόλο μπλουζάκι παλευτε αλλά με τα Νορμάλ Tshirt γλυστρανε και πέφτουν.

Έχω και τα mw600 όπως και εσύ οποτε καταλαβαίνεις τι λέω πανω κάτω.

Ποσο αρνητικό πιστεύεις είναι που έχει bluetooth 2.1;

Όσο για το ραδιόφωνο , ναι είναι ενα μείον αλλά δεν θα με απωθούσε απο την αγορα του.

Desktop.

Ultrabook Samsung Ativ Book 7.

Samsung Galaxy Note 3.

LG G2.

• Απαντήσεις 13,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Αλεξ, βρίσκω πολύ πρακτικο το οτι δεν έχει τον πομπό που θα πρεπει να το γαντζωσεις στην μπλούζα.

Και άντε με κάνα τύπου πόλο μπλουζάκι παλευτε αλλά με τα Νορμάλ Tshirt γλυστρανε και πέφτουν.

Έχω και τα mw600 όπως και εσύ οποτε καταλαβαίνεις τι λέω πανω κάτω.

Ποσο αρνητικό πιστεύεις είναι που έχει bluetooth 2.1;

Όσο για το ραδιόφωνο , ναι είναι ενα μείον αλλά δεν θα με απωθούσε απο την αγορα του.

Προχωρά άφοβα τότε,διάβασε και τις κριτικές από τους αγοραστές του amazon να σχημάτισεις πιο ασφαλή συμπέρασμα.

Απ όσο ξέρω το Bluetooth 3 ή 4 έχουν χαμηλότερες απαιτήσεις σε ενεργειακή κατανάλωση και άρα καλύτερη αυτονομία του BT.

Σε επίπεδο αξιοπιστίας κανένα θέμα,έχω εξίσου το mw 600 και όλα άψογα με BT 2.1.

Edit:Παρελαβα το νέο bt Handsfree της Sony εντυπώσεις τις επόμενες ημέρες.

Τα ενσωματωμένη ακουστικά του είναι πάντως πολύ καλά και εφαρμόζουν άψογα στο αυτί χωρίς να παίζουν όπως του mw1 που ήταν άθλια στο κομμάτι αυτό.

Edited by alextrela

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Να κάνω κι εγω μια ερώτηση σχετικά με το θέμα. Εχει χρησιμοποιήσει κανεις το Jabra Wave; Σκέφτομαι να δοκιμασω τα bluetooth αυτού του τύπου (πίσω απο το αυτι) λόγω καλύτερης μπαταρίας και απόδοσης ήχου και το Jabra με εχει βάλει σε πειρασμό λόγω της πολύ καλύτερης τιμής από το αντίστοιχο Plantronics..

My devices: Mi 10T Pro, Sony Xperia Z Ultra

Σύνδεσα το mw1 με το hd2 που το άφησα με Android 2.3.7 και λειτουργεί τέλεια. Κανένα lag πουθενά. Με το nexus 4 πάλι δεν τα πάει καλά.

Εδώ και δυο εβδομάδες έχω το Nokia Bh-118. Είμαι πολύ ευχαριστημένος τόσο απο την ακουστική του όσο και με το οτι με ακούνε πολύ καλά όταν μιλάω μέσω αυτού. Το μαγνητάκι είναι πολύ χρήσιμο.

Από αυτονομία είναι μέτριο. Κάθε δυο ημέρες θέλει φόρτιση.

Σήμερα πήρα το legend. Πρώτες εντυπώσεις πολύ καλές.

Βολικό στο αυτί και δεν ενοχλεί.Το ear bud εφαρμόζει καλά(έχει και άλλα μεγέθη η συσκευασία) χωρίς να πιέζει το αυτί .

Το μέγεθος δεν με πειράζει προσωπικά.Προεξέχει γύρω στα 7.5 εκατ. από τον ακουστικό πόρο(χωρίς το μέρος που πάει πίσω από το αυτί, απ΄το κουμπί κλήσης και μετά δηλαδή). Το πάχος πίσω από το αυτί είναι γύρω στα 8χιλ. Δεν έχω πολύ κοντά μαλλιά και είναι σαν να μην υπάρχει το πίσω μέρος. Σε δοκιμή με γυαλιά ηλίου δεν είχα πρόβλημα να το βάλω και δεν ενοχλούσε. Ο σκελετός των γυαλιών μου πάντως είναι σχετικά λεπτός.

Πολύ βολικό το σύστημα με τα sensors. Η αλλάγή μεταξύ τηλεφώνου και bt είναι σχεδόν άμεση.Το καταχάρηκα το συγκεκριμένο feature.

Σε μερικές κλήσεις που έκανα οι συνομιλητές μου είχαν άριστες εντυπώσεις. Πολύ καλή ποιότητα στην κλήση και από την μεριά μου. Για noise canceling δεν πρόλαβα να κάνω δοκιμές οπότε θα δείξει.

Σε μουσική δεν λέει και πολλά , αλλά δεν θα έπερνα αυτό αν έψαχνα bt για να ακούω μουσική.Για χαλαρή ακρόαση είναι οκ.

Το volume το δουλεύεις σχετικά έυκολα για να χαμηλώνεις την ένταση. Για να την ανεβάζει δεν έχεις αντίσταση και πρέπει να κρατάς το bt με τα άλλα δάχτυλα σταθερό . Φαντάζομαι πως είναι θέμα συνήθειας και τρόπου. Θα προτιμούσα το volume στο έπάνω μέρος με πλήκτρα "κάθετης πίεσης" σαν το pro hd.

To mute πολύ βολικό.

Μου ήρθε με το 44 firmware που είναι το πιο πρόσφατο.

Αυτά σαν πρώτες εντυπώσεις. Περισότερα σε καμιά βδομάδα που θα έχω κάνει και τις δοκιμές μου.

LG G8s - Lg g6 h870 -- Note 4 N910F(dead) stock 6.0.1 -- Sony Xperia Z 5.1.1 eXistenZ Y 4.0.0 -

Προχωρά άφοβα τότε,διάβασε και τις κριτικές από τους αγοραστές του amazon να σχημάτισεις πιο ασφαλή συμπέρασμα.

Απ όσο ξέρω το Bluetooth 3 ή 4 έχουν χαμηλότερες απαιτήσεις σε ενεργειακή κατανάλωση και άρα καλύτερη αυτονομία του BT.

Σε επίπεδο αξιοπιστίας κανένα θέμα,έχω εξίσου το mw 600 και όλα άψογα με BT 2.1.

Edit:Παρελαβα το νέο bt Handsfree της Sony εντυπώσεις τις επόμενες ημέρες.

Τα ενσωματωμένη ακουστικά του είναι πάντως πολύ καλά και εφαρμόζουν άψογα στο αυτί χωρίς να παίζουν όπως του mw1 που ήταν άθλια στο κομμάτι αυτό.

Αλεξ περιμένουμε εντυπώσεις!

Desktop.

Samsung Galaxy Note 3.

LG G2.

Σήμερα πήρα το legend. Πρώτες εντυπώσεις πολύ καλές.

Βολικό στο αυτί και δεν ενοχλεί.Το ear bud εφαρμόζει καλά(έχει και άλλα μεγέθη η συσκευασία) χωρίς να πιέζει το αυτί .

Το μέγεθος δεν με πειράζει προσωπικά.Προεξέχει γύρω στα 7.5 εκατ. από τον ακουστικό πόρο(χωρίς το μέρος που πάει πίσω από το αυτί, απ΄το κουμπί κλήσης και μετά δηλαδή). Το πάχος πίσω από το αυτί είναι γύρω στα 8χιλ. Δεν έχω πολύ κοντά μαλλιά και είναι σαν να μην υπάρχει το πίσω μέρος. Σε δοκιμή με γυαλιά ηλίου δεν είχα πρόβλημα να το βάλω και δεν ενοχλούσε. Ο σκελετός των γυαλιών μου πάντως είναι σχετικά λεπτός.

Πολύ βολικό το σύστημα με τα sensors. Η αλλάγή μεταξύ τηλεφώνου και bt είναι σχεδόν άμεση.Το καταχάρηκα το συγκεκριμένο feature.

Σε μερικές κλήσεις που έκανα οι συνομιλητές μου είχαν άριστες εντυπώσεις. Πολύ καλή ποιότητα στην κλήση και από την μεριά μου. Για noise canceling δεν πρόλαβα να κάνω δοκιμές οπότε θα δείξει.

Σε μουσική δεν λέει και πολλά , αλλά δεν θα έπερνα αυτό αν έψαχνα bt για να ακούω μουσική.Για χαλαρή ακρόαση είναι οκ.

Το volume το δουλεύεις σχετικά έυκολα για να χαμηλώνεις την ένταση. Για να την ανεβάζει δεν έχεις αντίσταση και πρέπει να κρατάς το bt με τα άλλα δάχτυλα σταθερό . Φαντάζομαι πως είναι θέμα συνήθειας και τρόπου. Θα προτιμούσα το volume στο έπάνω μέρος με πλήκτρα "κάθετης πίεσης" σαν το pro hd.

To mute πολύ βολικό.

Μου ήρθε με το 44 firmware που είναι το πιο πρόσφατο.

Αυτά σαν πρώτες εντυπώσεις. Περισότερα σε καμιά βδομάδα που θα έχω κάνει και τις δοκιμές μου.

Πραγματικά πίστεψε με θα το καταευχαριστηθεις το συγκεκριμένο bt...

Νοτελι και z είναι συνδεδεμένα ταυτόχρονα και η λειτουργία είναι εξαιρετική από όλες τις πλευρές...

Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6

Να συμφωνήσω και εγώ για το PL Legend

Το καλύτερο ΒΤ που έχω χρησιμοποιήσει(και έχω αγοράσει πολλά), macράν!!!

ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²]

Το ειχα τσεκαρει πριν αρκετο καιρο το συγκεκριμενο της plantronics ενω ειναι πολυ πρακτικο και βολικο και με 2 ακουστικα,αλλα η ελλειψη ριαδοφωνου μου τα χαλαει.

Απο τα κινητα ποτε δεν ακουω ραδιοφωνο αλλα τις λιγες φορες που θελω να ακουσω το κανω απο το bt για αυτο και το απερριψα.

Εχει και την 2.1 εκδοση του bt,αλλο ενα αρνητικο.

Εγω παρηγγειλα αυτο και το αναμενο μεχρι την Παρασκευη.

http://www.sonymobile.com/gb/products/accessories/stereo-bluetooth-headset-sbh20/#white

Αν με βολεψει και μου αρεσει θα παρω και το turquoise χρωμα εξισου.:p

Παιδιά εγώ το έχω μήνες και είναι φοβερό. Απίστευτη ποιότητα, βολικότατο στο αυτοκίνητο, το περνάς πίσω από το λαιμό σου και έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Με εφαρμογή android βλέπεις και το υπόλοιπο της μπαταρίας του στο κινητό. Εξαιρετική επιλογή. Το είχα πάρει με παραγγελία από το "ΠΛΑΙΣΙΟ" και έχω μείνει πάρα πολύ ευχαριστημένος.

Υγεία να έχουμε και προχωράμε...

ξέρει κάποιος ποιο hands free δίνει η samsung με τα φτηνά κινητά της; έχω το LG 4X και το handsfree του δεν με βόλευε. Πήρα από το galaxy pocket και είναι μια χαρά.

Θέλω αν γίνεται ακριβώς το ίδιο. Δεν πάω σε κάτι ακριβό γιατί τους κάνω άσχημη χρήση και χαλάνε εύκολα.

edit:Σε λάθος θέμα το έβαλα..Δεν πρόσεξα ότι υπάρχει ξεχωριστό θέμα για ασύρματα και ενσύρματα.

Edited by riquelme
When someone tells you "you can't". Turn around and say "watch me"

Μετά από σκεψη , είμαι αναμεσα στα sony mw1 και sbh 20 .

Το καθένα έχει τα θετικά και τα αρνητικά του.

Κάποιος που έχει και τα δυο (πχ ο alextrela) αν μπορεί κανει ενα μίνι συγκριτικό για την μπαταρια , ποιότητα κλήσης και αναπαραγωγής της μουσικής και γενικά για τις διάφορες αναμεσα τους.

Desktop.

Samsung Galaxy Note 3.

LG G2.

Μετά από σκεψη , είμαι αναμεσα στα sony mw1 και sbh 20 .

Το καθένα έχει τα θετικά και τα αρνητικά του.

Κάποιος που έχει και τα δυο (πχ ο alextrela) αν μπορεί κανει ενα μίνι συγκριτικό για την μπαταρια , ποιότητα κλήσης και αναπαραγωγής της μουσικής και γενικά για τις διάφορες αναμεσα τους.

Μπαταρία το mw1 έχει καλύτερη σύμφωνα με τα specs τους.

---Θάνος---

Huawei Mate 20 Pro

Huawei Mediapad M3

Το sony sbh20 έχει ραδιόφωνο; ψάχνω στα χαρακτηριστικά αλλά δεν βλέπω να το αναφέρει!

Desktop.

Samsung Galaxy Note 3.

LG G2.

Κάποιες σύντομες εντυπώσεις από το νέο Sony BT Handsfree.

1.αψογο σε κλήσεις και ακρόαση μουσικής σε Nokia Asha(σε android και WP θα πω εντυπώσεις όταν παραλάβω το πρώτο 10μερο του Μαΐου από service και νέα συσκευη αντίστοιχα)

2.Αψογα τα ακουστικά του και στον ήχο και στο ότι δένουν καλά με τα αυτιά και δεν παιζουν.

3.Μπαταρια νωρίς να κρίνω πάντως 2 φορτίσεις έχω κάνει από Πέμπτη που το πηρα(μετά μια εβδομάδα θα κρίνω καλύτερα)

4.Βολικο σε μέγεθος και πιο διακριτικό από τα αλλά 2 της Sony και μου φαίνεται όπως το Φαραώ σε μπλουζα θα έχει πολύ καλύτερο κράτημα από τα αλλά 2 ακόμα και σε t-shirt το καλοκαίρι,ο μηχανισμός του είναι πολύ σφιχτος με μεταλλικό και όχι πλαστικό της πλάκας στα αλλά 2(θα το δοκιμάσω σε λίγες ημέρες να ανεβεί λίγο ακόμα η θερμοκρασια:p)

5.Αψογο και με iPad και το pair με τη συσκευη γίνεται άμεσα πατώντας μια φορά το κεντρικό κουμπί και αυτό ήταν συνδέθηκε επιτόπου χωρίς να ζητάει επιβεβαίωση ούτε στο BT ούτε στο κινητο.

Αυτά σε πρώτη φαση;)

Συγνώμη αν έχει αναφερθεί πιο πριν, αλλά το

SONY Stereo Bluetooth™ Headset SBH20,

μπορεί να συνδεθεί ταυτόχρονα με 2 κινητά?

Συγνώμη αν έχει αναφερθεί πιο πριν, αλλά το

SONY Stereo Bluetooth™ Headset SBH20,

μπορεί να συνδεθεί ταυτόχρονα με 2 κινητά?

Σύμφωνα με το manual σε PDF από το support site της Sony που μπορείς να κατεβαζεις και να δεις,ναι υποστηρίζει όπως και το mw1 ταυτόχρονα 2 κινητα.

Έχω το Sony mw600 το οποίο δουλεύει σωστά με Android, αλλά παρατήρησα ότι σε Windows Phone 7.8 - lumia 800 - δεν εμφανίζει το όνομα αυτού που καλεί αλλά μόνο τον αριθμό του.

Το έχει δοκιμάσει κανείς με Windows Phone 8? Πχ lumia 920, 820, 620 κτλ εάν εκεί τουλάχιστον δουλεύει σωστά? (εμφανίζει όνομα αυτού που καλεί στην οθόνη του).

Έχω το Sony mw600 το οποίο δουλεύει σωστά με Android, αλλά παρατήρησα ότι σε Windows Phone 7.8 - lumia 800 - δεν εμφανίζει το όνομα αυτού που καλεί αλλά μόνο τον αριθμό του.

Το έχει δοκιμάσει κανείς με Windows Phone 8? Πχ lumia 920, 820, 620 κτλ εάν εκεί τουλάχιστον δουλεύει σωστά? (εμφανίζει όνομα αυτού που καλεί στην οθόνη του).

Δηλαδή στο Android εμφανίζει όνομα?

Χμ εμένα σε nexus 4 όχι , θα το τσεκάρω και σε ένα note 2, αν και προσωπικά ελάχιστα με νοιάζει μιας και κυρίως για μουσική το χρησιμοποιώ.

Χμ εμένα σε nexus 4 όχι , θα το τσεκάρω και σε ένα note 2, αν και προσωπικά ελάχιστα με νοιάζει μιας και κυρίως για μουσική το χρησιμοποιώ.

Στο note ii το sony mw600 δεν δείχνει όνομα. Όνομα δείχνει το sony mw1.

Στο note ii το sony mw600 δεν δείχνει όνομα. Όνομα δείχνει το sony mw1.

Εκτός ελάχιστων εξαιρέσεων, το ίδιο κάνει σε όλα τα μη Sony Ericsson τηλέφωνα.

Εκτός ελάχιστων εξαιρέσεων, το ίδιο κάνει σε όλα τα μη Sony Ericsson τηλέφωνα.

Βασικά στα Iphone δουλεύει σωστά (εμφανίζει το όνομα του καλούντα) - οπότε φαντάζομαι είναι περισσότερο θέμα να υποστηρίζει το τηλ τα κατάλληλα πρωτόκολλα bluetooth και είναι κρίμα τηλ όπως πχ το Nexus 4 να μην δουλεύει.

Το ερώτημα παραμένει τι γίνεται πχ με τα windows phone 8, ίσως εκεί να δουλεύουν σωστά...

Σε 920 εμφανίζει μόνο τον αριθμό(όταν πάρω τη συσκευη από service θα σου πω με απολυτη σιγουριά):p