Jump to content

Bluetooth ακουστικά (Hands-Free)

moderndrummer
 Κοινοποίηση

επιλογή bluetooth  

6 members have voted

1. 1. επιλογή bluetooth

• Jawbone Icon
      0
    • Jabra Extreme
      0
    • Plantronics 975
      3
    • Jawbone Era
      0
    • Samsung Modus 3500
      0
    • Motorola HX550
      0
    • 'Αλλο
      3

This poll is closed to new votes

Recommended Posts

επειδη ψαχνω για μουσικα ακουστικα bluetooth σκεφτομαι και τα mw 600.μεταξυ των τριων ποιο προτινεται?

Το MW600 σταθερη αξια εδω και 2-3 ετη.

Με ολα τα κινητα μου καμια 10αρια την τελευταια 3ετια και παντου αψογα χωρις υπερβολη.

Τα αλλα ας πουνε αυτοι που τα εχουν δοκιμασει

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

• Απαντήσεις 13,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

παιζει κανονικα mp3 μεσα απο το κινητο??συνεργαζετε με lumia??

Με το 920 που εχω τωρα ναι αψογα.

μαλλον αυτα τηα παρω..εχει ανταλακτικα για τα αυτια??

Ναι η καθε συσκευασια περιλαμβανει 3-4 ζευγαρια συνηθως,το τελευταιο το πηρα πριν κανα 1.5 χρονο βεβαια αλλα δεν πιστευω να εχει αλλαξει κατι απο τοτε.

Ωραία είσαι ο άνθρωπος μου! Ίδιος συνδυασμός ακριβώς. Αν εχεις έστω και ένα mp3 μέσα στο κινητό κάνε σε παρακαλώ μια δοκιμή και βάλε το να παίξει από το ακουστικο. Δλδ εικονίδιο μουσική μετά ν7100 και play. Τσέκαρε αν θα παίξει χωρίς καμία διακοπή για τουλάχιστον 2-3 λεπτά. Θα σου ήμουν υπόχρεος και σε ευχαριστώ προκαταβολικα.

Για τον ανταπτορα έχεις δίκιο. Ειδικά αυτός που βρήκα είναι ογκώδης. Γενικότερα για το ένα ακουστικό δεν είναι μεγάλη ανάγκη αλλά μέσα στην ημέρα σπάνια ακούω μουσική και αν έχεις δύο καλώδια μπλέκονται που εύκολα αν τύχει να τα τυλίξεις για να μπουν στην τσέπη η σε τσάντα. Πάντως ακόμη και η απλή συνομιλία είναι πολύ πιο ευχάριστη φορώντας δύο ακουστικά. Αν έβρισκα μικρό ανταπτορα ίσως δοκίμαζα το μόνο αλλά όπως έγραψα μάλλον μένω με τα απλά panasonic ακουστικά αφού τα μαμά του mw-1 αν και είναι πολύ καλά νομίζω δεν με βόλεψαν καθώς δεν είναι σταθερά στο αυτί η για να ακριβόλογω για να γίνουν σταθερά πρέπει να τα χώσω βαθιά.

Λοιπον,εβαλα να παιξει ενα κομματι που εχω στο τηλεφωνο,με τη μουσικη απο το Star Wars,και επαιξε μια χαρα.

Κοσμοτε,100Mbps.

Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro,

JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives.

Λοιπον,εβαλα να παιξει ενα κομματι που εχω στο τηλεφωνο,με τη μουσικη απο το Star Wars,και επαιξε μια χαρα.

Ευχαριστώ.

Τι έχει πάθει το δικό μου? Επαναφορές, διαγραφές, απεγκατστάσεις εφαρμογών όλα τα έχω δοκιμάσει και έχω διακοπές. Λιγότερες μετά από όλα αυτά αλλά υπάρχουν. Αν δεν διάβαζα αυτό: http://talk.sonymobile.com/thread/124187?tstart=0 θα έλεγα ότι έχει πρόβλημα το δικό μου αλλά τώρα δεν νομίζω.

Ξέχασα να ρωτήσω. Είσαι στοκ? Χρησιμοποιείς τον μαμά launcher ή άλλον?

On Mate RS and support for

iPad3 (η μπέμπα. Extreme user) /

iPhone 6 (η κυρά. Aschetos user)

Ότι αφορά τα θέματα με το mw1 και διακοπές, αν εννοείτε διακοπές και διαρκή "σπασίματα" κατά την αναπαραγωγή (όχι αποσυνδέσεις), τότε πολύ πιθανό να ευθύνεται ο kernel. Είχα το πρόβλημα επί 2-3 εβδομάδες και μου την είχε βιδώσει. Δοκίμασα τα πάντα, μέχρι που άλλαξα kernel και τυχαία παρατήρησα ότι σταμάτησε.

---Θάνος---

Huawei Mate 20 Pro

Huawei Mediapad M3

Ότι αφορά τα θέματα με το mw1 και διακοπές, αν εννοείτε διακοπές και διαρκή "σπασίματα" κατά την αναπαραγωγή (όχι αποσυνδέσεις), τότε πολύ πιθανό να ευθύνεται ο kernel. Είχα το πρόβλημα επί 2-3 εβδομάδες και μου την είχε βιδώσει. Δοκίμασα τα πάντα, μέχρι που άλλαξα kernel και τυχαία παρατήρησα ότι σταμάτησε.

Ναι αυτό που περιγράφεις. Όχι αποσυνδέσεις. Διακοπές και σπασίματα στην αναπαραγωγή μουσικής. Στην συνομιλία είναι μια χαρά. Είμαι όμως μαμά ρομ 4.1.2. Έχεις καμιά ιδέα τι μπορώ να πειράξω, αν μπορώ?

Ναι αυτό που περιγράφεις. Όχι αποσυνδέσεις. Διακοπές και σπασίματα στην αναπαραγωγή μουσικής. Στην συνομιλία είναι μια χαρά. Είμαι όμως μαμά ρομ 4.1.2. Έχεις καμιά ιδέα τι μπορώ να πειράξω, αν μπορώ?

Δεν ξέρω τι μπορείς να κάνεις. Εγώ σε κάποια φάση απλά άλλαξα kernel και έφτιαξε.

---Θάνος---

Huawei Mate 20 Pro

Huawei Mediapad M3

Τα ακουστικα στο MW1 απο τη δευτερη μερα χρησης του bt τα εβαλα στη συσκευασια τους.

ΑΘΛΙΑ απλα,με το παραμικρο φευγουν απο τη θεση τους.

Για αυτο χρησιμοποιω του MW600 που ειναι βραχος 1.5 χρονο τωρα το λευκο και δεν καταλαβαινει τιποτα:p

Καμια ιδεα που μπορουνε να τα βρουμε σκετα με κανα link διοτι και ebay που εψαξα γιοκ.

Η εστω καποια παρομοια με καλο κρατημα στο αυτι,βολικα και μαλακα.

Επειδή, όπως είχα πει, σκέφτομαι να πάρω ένα στέρεο ΒΤ να δοκιμάσω και επειδή το mw1 είναι λίγο ακριβό για δοκιμή (βέβαια, έχει τα..πάντα οπότε λογικό) σκέφτομαι να πάρω τα mw600 για τα οποία διαβάζω τα καλύτερα. 2 ερωτήσεις, αν σου είναι εύκολο:

1) Από θέμα ήχου πως τα πάνε; Γιατί Sony, δεν έχω δουλέψει, είμαι με Plantronics που έχουν πολύ καλό ήχο και δεν έχω διακοπές και λοιπά νούμερα.

2) Έλεγα να πάρω το λευκό και διάβαζα στο e-shop ότι σε σχέση με το μαύρο, στο λευκό τα γράμματα έχουν μια αντανάκλαση και δεν φαίνονται καθαρά (Δες εδώ το 1ο σχόλιο αν δεν βαριέσαι για λεπτομέρειες: http://www.e-shop.gr/product?id=TEL.006814). Ισχύει ή να το αγνοήσω?

@sleon: Αν και ακούγεται πολύ κουφό για να δουλέψει, και μια και δεν είναι μαζικό το πρόβλημα, δοκίμασες κανέναν άλλο Player? Ποτέ δεν ξέρεις.. Το κάνει πάντα;

Knowledge isn't free. You have to pay attention.

Τρομερός ήχος τα mw600.

Τα μόνα που μου κάθονται καλά αυτά αυτιά.

10 ημερες κράτησε η μπαταρία κλείνοντας το το βράδυ.

Θοδωρής

Επειδή, όπως είχα πει, σκέφτομαι να πάρω ένα στέρεο ΒΤ να δοκιμάσω και επειδή το mw1 είναι λίγο ακριβό για δοκιμή (βέβαια, έχει τα..πάντα οπότε λογικό) σκέφτομαι να πάρω τα mw600 για τα οποία διαβάζω τα καλύτερα. 2 ερωτήσεις, αν σου είναι εύκολο:

1) Από θέμα ήχου πως τα πάνε; Γιατί Sony, δεν έχω δουλέψει, είμαι με Plantronics που έχουν πολύ καλό ήχο και δεν έχω διακοπές και λοιπά νούμερα.

2) Έλεγα να πάρω το λευκό και διάβαζα στο e-shop ότι σε σχέση με το μαύρο, στο λευκό τα γράμματα έχουν μια αντανάκλαση και δεν φαίνονται καθαρά (Δες εδώ το 1ο σχόλιο αν δεν βαριέσαι για λεπτομέρειες: http://www.e-shop.gr/product?id=TEL.006814). Ισχύει ή να το αγνοήσω?

Εμενα στο λευκο μου εχει ξεφλουδισει το κατι σαν ζελατινα που φοραει εξ αρχης οταν το παρεις στην οθονη του,και οι πληροφοριες που φαινονται στην οθονη ειναι πεντακαθαρες με εντονη αντιθεση μαλιστα-δεν θυμαμαι πως ηταν οσο ειχα τη μαμα ζελατινα,μια μικρη θαμπαδα πρεπει να την ειχε παντως,τωρα που διαβασα το σχολιο απο το eshop

Κατα τα αλλα πολυ καλος ο ηχος του ειτε ομιλια ειτε μουσικη απο κινητο,μονο στο ραδιοφωνο ο ηχος ειναι μετριος απο το ιδιο το bt.

επειδη ψαχνω για μουσικα ακουστικα bluetooth σκεφτομαι και τα mw 600.μεταξυ των τριων ποιο προτινεται?

Χρησιμοποιώ το MW600 καθημερινά αρκετό καιρό, και σου παραθέτω την ταπεινή μου γνώμη:

Υπέρ:

- Ραδιόφωνο FM με RDS (σωτήριο αν δεν έχει το τηλέφωνο σου)

- Ικανοποιητική διάρκεια μπαταρίας

- Ακουστικά που αλλάζουν με mini jack

- Ύπαρξη οθόνης

- Σταθερό στη σύνδεση του και στην αναπαραγωγή μουσικής από κινητό

- Πολύ καλή τιμή για αυτά που παρέχει

Κατά:

- Το ραδιόφωνο δεν έχει μνήμες

- Η ένταση του ήχου αλλάζει με κάτι ανεκδιήγητα πλήκτρα αφής

Ο ήχος τους είναι αρκετά καλός, αλλά δεν φτάνουν τα κορυφαία HBH-DS980 που χρησιμοποιούσα παλιότερα.

Χρησιμοποιώ το MW600 καθημερινά αρκετό καιρό, και σου παραθέτω την ταπεινή μου γνώμη:

Υπέρ:

- Ραδιόφωνο FM με RDS (σωτήριο αν δεν έχει το τηλέφωνο σου)

- Ικανοποιητική διάρκεια μπαταρίας

- Ακουστικά που αλλάζουν με mini jack

- Ύπαρξη οθόνης

- Σταθερό στη σύνδεση του και στην αναπαραγωγή μουσικής από κινητό

- Πολύ καλή τιμή για αυτά που παρέχει

Κατά:

- Το ραδιόφωνο δεν έχει μνήμες

- Η ένταση του ήχου αλλάζει με κάτι ανεκδιήγητα πλήκτρα αφής

Ο ήχος τους είναι αρκετά καλός, αλλά δεν φτάνουν τα κορυφαία HBH-DS980 που χρησιμοποιούσα παλιότερα.

Αν έχεις το κινητό κοντά, και μπορείς να αυξομειωσεις την ένταση από εκεί, και οπότε ένα αρνητικό λιγότερο :-)

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Αν έχεις το κινητό κοντά, και μπορείς να αυξομειωσεις την ένταση από εκεί, και οπότε ένα αρνητικό λιγότερο :-)

Μα το θέμα είναι ότι το κινητό είναι στην τσέπη, φίλε junglist!

Ευχαριστώ.

Τι έχει πάθει το δικό μου? Επαναφορές, διαγραφές, απεγκατστάσεις εφαρμογών όλα τα έχω δοκιμάσει και έχω διακοπές. Λιγότερες μετά από όλα αυτά αλλά υπάρχουν. Αν δεν διάβαζα αυτό: http://talk.sonymobile.com/thread/124187?tstart=0 θα έλεγα ότι έχει πρόβλημα το δικό μου αλλά τώρα δεν νομίζω.

Ξέχασα να ρωτήσω. Είσαι στοκ? Χρησιμοποιείς τον μαμά launcher ή άλλον?

Δεν θα μπορουσα να εχω κατι αλλο εκτος απο μαμα,μιας και αυτα ειναι Κινεζικα για μενα.:)

σήμερα μου ήρθε νέα αναβάθμιση στο Mw1..εσάς..??

Με το που το διαβασα,τα συνεδεσα και εχεις δικηο.Και μαλιστα πρεπει να ειναι μεγαλη γιατι κατεβαζει συνεχεια.

Το περιμενα παντως,γιατι το μεσημερι,μου ζητησε το τηλεφωνο, να κανει αναβαθμιση στο Smart wireless headset pro ,που αμα αυτο γινει,αμεσως μετα,ζηταει και το ακουστικο τη δικη του.

Edit.

Αστα,σταματησε να κατεβαζει,και νομιζα οτι κατι εγινε,αλλα τελικα,ειχα μια αποσυνδεση,την οποια μου επεσημανε το κινητο,και αφου εκανα restart τα router,(εχω ενα modem-router D-Link,που το χρησιμοποιω σαν router μονον,και ενα router μονον,ενα Asus),επανηλθε το κατεβασμα .

Εκεινο που θα ηθελα να ρωτησω για το ακουστικο,ειναι οτι μετα τις αναβαθμισεις,δεν μπορω ευκολα να το κλεισω.Το παταω και μια και δυο και παραπανω φορες συνεχως,αλλα δεν σβυνει.Χρειαζεται να κανω κατι αλλο;

Edited by navi55
συνεχόμενα posts

Κοσμοτε,100Mbps.

σήμερα μου ήρθε νέα αναβάθμιση στο Mw1..εσάς..??

Εμένα έχει κολλήσει και μου λέει όλη την ώρα update interrupted και ξεκινάει από μόνο του χωρίς να με ρωτήσει για abort. Το Bluetooth δεν κλείνει με τίποτα και αρχίζω και παίρνω ανάποδες:mad:

Εμένα έχει κολλήσει και μου λέει όλη την ώρα update interrupted και ξεκινάει από μόνο του χωρίς να με ρωτήσει για abort. Το Bluetooth δεν κλείνει με τίποτα και αρχίζω και παίρνω ανάποδες:mad:

Κι εμενα μου το ειπε αυτο,αλλα ηταν διακοπη του Ιντερνετ απο τα ρουτερ.Μολις τα εκανα ρεσταρτ,δουλεψε και ολοκληρωθηκε.

Κοσμοτε,100Mbps.

Κι εμενα μου το ειπε αυτο,αλλα ηταν διακοπη του Ιντερνετ απο τα ρουτερ.Μολις τα εκανα ρεσταρτ,δουλεψε και ολοκληρωθηκε.

Έχω κάνει ήδη 2 reboot τον ρούτερ, το κινητό και προσπαθώ ανεπιτυχώς να κάνω και το bluetooth restart. Τώρα θα δοκιμάσω να κάνω το update μέσω vpn μπας και φταίει ο ΟΤΕ :P

EDIT:

Φυσικά αρνείται και πάλι να κάνει αναβάθμιση, οπότε δεν φταίει η σύνδεση στο internet...

Όταν λέμε beta testing αυτό ακριβώς κάνουμε. Δε νομίζω να υπάρχουν λέξεις να τους χαρακτηρίσω.

Αναγκαστικά θα πάω σε downgrade

Edited by haris_led

Έχω κάνει ήδη 2 reboot τον ρούτερ, το κινητό και προσπαθώ ανεπιτυχώς να κάνω και το bluetooth restart. Τώρα θα δοκιμάσω να κάνω το update μέσω vpn μπας και φταίει ο ΟΤΕ :P

EDIT:

Φυσικά αρνείται και πάλι να κάνει αναβάθμιση, οπότε δεν φταίει η σύνδεση στο internet...

Όταν λέμε beta testing αυτό ακριβώς κάνουμε. Δε νομίζω να υπάρχουν λέξεις να τους χαρακτηρίσω.

Αναγκαστικά θα πάω σε downgrade

Κι εγώ είχα πρόβλημα με την αναβάθμιση σήμερα. Τελικά το σύνδεσα με τον υπολογιστή, πέρασα την.Παλιά έκδοση και μετά πέρασα την τελευταία αναβάθμιση από το κινητό.

Μαα καλα αυτη η Sony τι μας περασε δηλαδη:mad::mad::ninja:

Πειραματοζωα δηλαδη.

Πριν 10 ημερες περασα αυτη που τελειωνει σε 1.4 και τωρα βγηκε σε 1.5:worry:

Για πειτε ρε παιδες να κανουμε την αναβαθμιση η' να κατσουμε στα αυγα μας?

Τι βελτιωσεις φερνει η τα κανει χειροτερα.

Μαα καλα αυτη η Sony τι μας περασε δηλαδη:mad::mad::ninja:

Πειραματοζωα δηλαδη.

Πριν 10 ημερες περασα αυτη που τελειωνει σε 1.4 και τωρα βγηκε σε 1.5:worry:

Για πειτε ρε παιδες να κανουμε την αναβαθμιση η' να κατσουμε στα αυγα μας?

Τι βελτιωσεις φερνει η τα κανει χειροτερα.

Ότι και να πω είναι λίγο. Ξεκινάω από τα καλά. Όλα φαίνεται να λειτουργούν καλά. Και η μουσική χωρίς πλέον διακοπές. Προφανώς κάτι γράψανε λάθος στον κώδικα και βγάλανε μέσα σε ένα μήνα δεύτερο firmware.

Από εκεί και έπειτα Γολγοθάς περίπου 2 ώρες για μία απλή αναβάθμιση. Για να βρει την ε.1.5 πρέπει να πρώτα να γίνει αναβάθμιση της εφαρμογής των ακουστικών από το Πλει, που βγήκε σήμερα. Οκ αυτό. Από εκεί και έπειτα συνδέεις το ακουστικό και σου λέει να κάνει αναβάθμιση. Και ξεκινάει. Και δεν τελειώνει ποτέ. Σου βγάζει μήνυμα ότι η αναβάθμιση διεκόπη. Ωραία. Το ακουστικό έχει κολλήσει στην μπάρα προόδου. Παρατεταμένο πάτημα και κλείνει. Το ανοίγεις, πάλι η μπάρα. Φυσικά δεν συνδέεται στο τηλέφωνο. Σύνδεση στον υπολογιστή και ευτυχώς το αναβαθμίζει στην D. Λες "εντάξει τώρα θα μπει". Σύνδεση στο τηλέφωνο πάλι αναβάθμιση πάλι κόλλημα. Πάλι από τον υπολογιστή η D. Πάλι κόλλημα στην αναβάθμιση από το τηλέφωνο. Επανεκκίνηση στο τηλ μήπως κάτι έχει σκαλώσει τα ίδια. Απεγκατάσταση όλων των εφαρμογών και ξανά από την αρχή. Τα ίδια. Σε κάποιο κόλλημα, πατάω παρατεταμένα το πλήκτρο και σβήνει. Πατάω άνοιγμα και χωρίς να είναι συνδεδεμένο ούτε σε υπολογιστή ούτε στο κινητό συνεχίζει την αναβάθμιση (φαινομενικά) και ανοίγει. Και είναι απλά πάλι στην D. Αμέσως μετά πάλι αναβάθμιση από το τηλέφωνο και αυτή τη φορά περνάει και είναι με Ε.1.5. Φυσικά δεν τελειώσαμε εδώ καθώς δεν έβλεπε ούτε μουσική ούτε κλήσεις, τίποτα από τις εφαρμογές. Επαναφορά εργοστασιακών, διαγραφή από ΒΤ τίποτα πάλι τα ίδια.

Απεγκατάσταση όλων των εφαρμογών και εγκατάσταση ξανά και πλέον τώρα βλέπει όλες τις εφαρμογές κανονικά. Επίσης έγινε λίγο πιο γρήγορο στην πρόσβαση στον κατάλογο κλήσεων.

Λίγο που το δούλεψα όλα φαίνεται να λειτουργούν καλά. Και μουσική και κλήσεις και κατάλογος κλήσεων. Πρώτη φορά μου συμβαίνει κάτι τόσο τραγικό σε Σονυ. Ενα τόσο καλό προιόν σαν ιδέα και σαν κατασκευή να έχει τόσο προχειροφτιαγμένα firmwares. Ελπίζω αυτό να μην βγάλει θέματα στην πορεία. Δεν μπορείς να χαρείς την συσκευή καθόλου.