Jump to content

Bluetooth ακουστικά (Hands-Free)

moderndrummer
 Κοινοποίηση

επιλογή bluetooth  

6 members have voted

1. 1. επιλογή bluetooth

• Jawbone Icon
      0
    • Jabra Extreme
      0
    • Plantronics 975
      3
    • Jawbone Era
      0
    • Samsung Modus 3500
      0
    • Motorola HX550
      0
    • 'Αλλο
      3

This poll is closed to new votes

Recommended Posts

alexasso:Εγω σπανια ακουω ραδιο απο το MW1 και γενικοτερα απο τα bt,αλλα η ισχυς της εντασης ειναι κατωτερη απο οτι αν ακους μουσικη μεσω bluetooth.

thanks alextrela , αρα θα ειναι μια απο τα ιδια οπως και στο mw600 , γιατί και εκεί κάπως έτσι είναι η ένταση.Αν δεν αποφασισει η RIM να βαλει ραδιοφωνο στις συσκευες τις δεν με βλεπω να κανω προκοπη με τα ερτζιανα

• Απαντήσεις 13,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Μολις εκανα αναβαθμιση στο sony mw1 μου σε εκδοση firmware 0.1.C.0.3 (σημερινη ημερομηνια εκδοσης..)

Software improvement:

- improved micro SD card compatibility and handling

- improved mp3 player functionality and playlist handling

- progress bar added for indexing of music

- Japanese caller-ID improved on non-Android phones

Yo estoy aqui.todos estamos aqui...

Humanidad ahora habita dos mundos

(I am here.We are here...

Mankind now inhabits two worlds...)

Deus Ex 2

Μολις εκανα αναβαθμιση στο sony mw1 μου σε εκδοση firmware 0.1.C.0.3 (σημερινη ημερομηνια εκδοσης..)

Δεν την βλέπω στο site τους!

Που την παίρνουμε;;

Κατεβασε αυτο http://www.sonymobile.com/gb/tools/update-service/ στον υπολογιστη σου και ακολουθα τις οδηγιες

Deus Ex 2

Ειλικρινά είμαι εξοργισμένος. Περίμενα πως και πως να βγάλει κανα firmware update η SE μπας και βγάλω από το συρτάρι το MW1 και αρχίσω να το χρησιμοποιώ και αφού μετά από τόση αναμονή βγήκε το update δε λύθηκε κανένα από τα θέματα που με έκαιγε που ήταν 1. η διακοπή του ήχου του ραδιοφώνου κάθε φορά που πατάς κάτι στο κινητό και 2. η ειδοποίηση της 2ης γραμμής που καλύπτει την ομιλία της πρώτης... Σκατά @@ εταιρεία. Επιστροφή στο mw600 που τους έκατσε και δουλεύει...
Αντώνης.

Παιδες θελω να παρω ενα bluetooth με καλωδιο ομως. Η τιμη του να ειναι το μεγιστο 40€.

Εχετε να προτεινετε καποια δοκιμασμενη αξιοπιστη συσκευη;

πολυ καλα σχολια εχει παρει απο αρκετα ατομα εδω μεσα το sony mw600

Deus Ex 2

πολυ καλα σχολια εχει παρει απο αρκετα ατομα εδω μεσα το sony mw600

Παρελειψα να τονισω οτι θελω να ειναι για 2 συσκευες. Το MW600 το ειχα και δεν εκανε την δουλεια μου.

Παρελειψα να τονισω οτι θελω να ειναι για 2 συσκευες. Το MW600 το ειχα και δεν εκανε την δουλεια μου.

Τι εννοεις; το mw 600 υποστηρίζει μεχρι και δύο συσκευές και απο την εμπειρια απο τη χρηση του ειναι απροβληματιστο

Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p

Τι εννοεις; το mw 600 υποστηρίζει μεχρι και δύο συσκευές και απο την εμπειρια απο τη χρηση του ειναι απροβληματιστο

Ναι δικιο εχεις υποστηριζει δυο αλλα οχι μαζι την ιδια στιγμη.

Δεν ειναι συνδεδεμενο και με τα δυο ταυτοχρονα.

Desktop.

Ultrabook Samsung Ativ Book 7.

Samsung Galaxy Note 3.

LG G2.

Μεχρι και πριν απο λιγες μερες διαβαζα για το ποσο ψευτικο ειναι σε ποιοτητα το κλιπ του mw600 και ελεγα παλι καλα που εμενα εχει κρατησει τοσο καιρο και δεν εχει παθει τιποτα μεχρι τωρα, να που ομως εχθες που το ειχα στα χερια μου με το που παω να το ανοιξω μου μενει στο χερι το κλιπ, οποτε πηγα και πηρα το mw1 ..Εχω να κανω μια ερωτηση σε οσους εχουν βαλει mp3 στην καρτα και ακουν μουσικη μεσω του hands free , εχω βαλει περιπου 50 κομματια mp3 μεσα κοντα στα 180 mb , αλλα για καποιο μυστηριο λογο καποια συγκεκριμενα κομματια δεν μου τα παιζει καθολου , δεν τα βλεπει καν οτι ειναι στην καρτα δηλαδη , κατα εναν περιεργο λογο τα περναει..Κοιταξω μηπως εχει να κανει με το bitrate και οτι αλλο μπορω να κοιταξω προχειρα και με την εμπειρια μου , αλλα δεν βρηκα κατι που να δικαιολογει το οτι δεν τα βλεπει και κατα συνεπεια δεν τα παιζει κιολας.Εχει κανεις καμια ιδεα γιατι μπορει να συμβαινει αυτο , να πω οτι εχει το τελευταιο update το ακουστικο.

thanks

Μεχρι και πριν απο λιγες μερες διαβαζα για το ποσο ψευτικο ειναι σε ποιοτητα το κλιπ του mw600 και ελεγα παλι καλα που εμενα εχει κρατησει τοσο καιρο και δεν εχει παθει τιποτα μεχρι τωρα, να που ομως εχθες που το ειχα στα χερια μου με το που παω να το ανοιξω μου μενει στο χερι το κλιπ, οποτε πηγα και πηρα το mw1 ..Εχω να κανω μια ερωτηση σε οσους εχουν βαλει mp3 στην καρτα και ακουν μουσικη μεσω του hands free , εχω βαλει περιπου 50 κομματια mp3 μεσα κοντα στα 180 mb , αλλα για καποιο μυστηριο λογο καποια συγκεκριμενα κομματια δεν μου τα παιζει καθολου , δεν τα βλεπει καν οτι ειναι στην καρτα δηλαδη , κατα εναν περιεργο λογο τα περναει..Κοιταξω μηπως εχει να κανει με το bitrate και οτι αλλο μπορω να κοιταξω προχειρα και με την εμπειρια μου , αλλα δεν βρηκα κατι που να δικαιολογει το οτι δεν τα βλεπει και κατα συνεπεια δεν τα παιζει κιολας.Εχει κανεις καμια ιδεα γιατι μπορει να συμβαινει αυτο , να πω οτι εχει το τελευταιο update το ακουστικο.

thanks

Δυστυχως η Sony εχει κανει βλακεια με το συγκεκριμενο bt και οσον αφορα την μουσικη απο sd(διαφορα ειδη θεματων που εχουν αναφερθει απο παρα πολλους και στο εξωτερικο) αλλα και σε σχεση με το ραδιοφωνο που πχ δεν σου αποθηκευει τους σταθμους.

Αν και εγω ουτε το ενα ουτε με το αλλο ασχολουμε αλλα παρ ολα αυτα ειναι απαραδεκτο εκ μερους της εταιρειας τετοιες αστοχιες κατασκευαστικες που ουτε και με τα update λυνονται σε απολυτο βαθμο και μαλιστα σε ενα bt αξιας 80-100 ευρω.

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Παρελαβα κ εγω το plantronics m1100 αλλα απο οτι καταλαβαινω μου ετυχε προβληματικο...

Απο τη πρωτη στιγμη ενω με ακουγαν αριστα εγω ακουγα πολυ ´ψηφιακά´ να το πω...διαπιστωνω μετα απο κανα 20ημερο χρησης(αφου εκανα και αναβαθμιση σε .85 απο .84 κ αρκετες φορες ζευγοποιηση) οτι ακουω ηχο απο ενα απο τα μικροφωνα που εχει για ακυρωση θορυβου..σα να μενει συνεχως ανοιχτο κ περναει στο ακουστικο μου οτι επρεπε να ακυρωνει....

Το ετοιμαζω για επιστροφη...

Σαν εργονομια μια χαρα...μονο μειονεκτημα η μπαταρια...μαλλον θα ξαναπαρω το ιδιο εκτος αν προτεινετε καποιο εναλλακτικο του...

Με 4s το δουλευω..

Προχθες έχασα το blutooth handsfree μου ένα i-tech music clip 801 από το οποίο ήμουν αρκετά ευχαριστημένος και με εφόρου ζωής εγγύηση . Έχετε να μου προτείνετε κάποιο παρόμοιο η καλλύτερο να αγοράσω ; Με ενδιαφέρει να έχει καλή ποιότητα ακουστικό και γενικά να ακούγεται καλά .
London for ever

Προχθες έχασα το blutooth handsfree μου ένα i-tech music clip 801 από το οποίο ήμουν αρκετά ευχαριστημένος και με εφόρου ζωής εγγύηση . Έχετε να μου προτείνετε κάποιο παρόμοιο η καλλύτερο να αγοράσω ; Με ενδιαφέρει να έχει καλή ποιότητα ακουστικό και γενικά να ακούγεται καλά .

Και εγώ το ίδιο είχα και δεν βρήκα κανένα με παρόμοιες δυνατότητες και ευκολία χρήσης, εκτός από τον αντικαταστάτη του το

i-tech clipmusic 802 ή το παρόμοιο splash, τα οποία έχουν επιπλέον ανεξάρτητο ραδιοφωνικό δέκτη. Μπορείς να το αγοράσεις από εδώ

Επίσης και το επόμενο i-tech clipmusic 803 με 2GB ενσωματωμένη μνήμη και fm radio πρέπει να σε καλύπτει αλλά μάλλον δεν εισάγεται. Μόνο e-bay.

Όσον αφορά την εγγύηση εφ' όρου ζωής αυτή μας τελείωσε. Άλλαξε πολιτική ο αντιπρόσωπος για αυτό και έχουν χαθεί από προσώπου γης.

My mobile History:

ERICSSON GO118 -- ERICSSON GF768 -- ERICSSON T28s -- SONY ERICSSON P900 -- SONY ERICSSON G900 -- HTC LEGEND -- SAMSUNG GALAXY S3 mini -- SAMSUNG GALAXY S5 mini -- XIAOMI Mi5 -- XIAOMI Mi Mix 2s

Σε ευχαριστώ για την απάντηση και για το μαγαζί . Στο skroutz το ποιο φθηνό μαγαζί είναι ποιο ακριβό από τον γερμανό . Τι εννοείς χάθηκε από πρωσώπου γης ο αντιπρόσωπος . Δεν έχει καλό service ; Για 803 είναι πολύ ωραίο αλλά από ebay δεν έχω εμπειρία .
London for ever

Σε ευχαριστώ για την απάντηση και για το μαγαζί .... Τι εννοείς χάθηκε από πρωσώπου γης ο αντιπρόσωπος . Δεν έχει καλό service ;

Όχι κάθε άλλο, από προσωπική εμπειρία είναι πολύ εξυπηρετικοί.

Απλά τα i-tech δεν έχουν την κυκλοφορία που είχαν πριν από καναδυό χρονάκια, τότε που όπου κοίταζες μόνο i-tech έβλεπες

My mobile History:

ERICSSON GO118 -- ERICSSON GF768 -- ERICSSON T28s -- SONY ERICSSON P900 -- SONY ERICSSON G900 -- HTC LEGEND -- SAMSUNG GALAXY S3 mini -- SAMSUNG GALAXY S5 mini -- XIAOMI Mi5 -- XIAOMI Mi Mix 2s

Παρελαβα κ εγω το plantronics m1100 αλλα απο οτι καταλαβαινω μου ετυχε προβληματικο...

Απο τη πρωτη στιγμη ενω με ακουγαν αριστα εγω ακουγα πολυ ´ψηφιακά´ να το πω...διαπιστωνω μετα απο κανα 20ημερο χρησης(αφου εκανα και αναβαθμιση σε .85 απο .84 κ αρκετες φορες ζευγοποιηση) οτι ακουω ηχο απο ενα απο τα μικροφωνα που εχει για ακυρωση θορυβου..σα να μενει συνεχως ανοιχτο κ περναει στο ακουστικο μου οτι επρεπε να ακυρωνει....

Το ετοιμαζω για επιστροφη...

Σαν εργονομια μια χαρα...μονο μειονεκτημα η μπαταρια...μαλλον θα ξαναπαρω το ιδιο εκτος αν προτεινετε καποιο εναλλακτικο του...

Με 4s το δουλευω..

Αυτό που λες σαν να συμβαίνει και σε μένα αλλά πολύ μου αρέσει. Δηλαδή καμιά φορά είναι σαν να ακούω τη φωνή μου από το ακουστικό, σαν να μιλάω σε μικρόφωνο και να ακούγεται καραόκε! Εκτός και αν δεν εννοείς αυτό...

Πάντως δε με πειράζει καθόλου. Μπορείς να το σκεφτείς σαν να σου στέλνει τον εξωτερικό ηχο έτσι ώστε να μην "βουλώνει" το ένα αυτί σου και να ακούς τι γίνεται πέρα από τη συνομιλία. Δε ξέρω με ποιά λογική δουλεύουν όλα αυτά τα μικρόφωνα που έχει πάνω. Πάντως πες τι σου είπανε στο σέρβις όταν στο αλλάξουν και επίσης περιμένω να δω αν το καινούργιο που θα πάρεις θα το έχει ή όχι.

Αν θες εναλλακτική, μπορείς να πάρεις το 975 για το οποίο κανείς δεν έχει πει κακή κουβέντα (εκτός ίσως του οτι μετά από πολύ καιρό χρήσης χάνει λίγο το χρώμα του, φθείρεται η επιφάνεια αν κατάλαβα καλά) και πέρα από την πολύ καλή ποιότητα συνομιλίας έχει και τη θήκη που συμπεριλαμβάνεται στη συσκευασία η οποία το φορτίζει όσο το έχεις μέσα της, οπότε μεγαλύτερη αυτονομία. Αλλά πιο ακριβό νομίζω από το 1100.

Εμένα πάντως το Μ1100 δεν κάνει τίποτα από αυτά που περιγράφετε, δεν ακούω κανέναν εξωτερικό ήχο, ούτε τη φωνή μου όταν μιλάω. Το έχω εδώ και 6 μήνες περίπου, για κοιτάξτε το καλύτερα..

My devices: Mi 10T Pro, Sony Xperia Z Ultra

καλημέρα σε όλους και όλες, ενδιαφέρομαι για το Sony Ericsson HBH-PV715 http://www.bataria.gr/original-bluetooth-sony-ericsson-hbh-pv715-el.html το έχει δουλέψει κάποιος να μου πει την άποψη του, επίσης μ΄ ενδιαφέρει η φωνητική κλήση, έχει το συγκεκριμένο ακουστικό?

έχω βρει και αυτό NOKIA BH-216 http://www.pc1.gr/showitem.php?ID=220001007 που το είχα παλιότερα και ενώ ήταν άψογο σε όλα στους 10 μήνες μ εγκατέλειψε μια κι έξω και φοβάμαι να ξαναπάρω. η εγγύηση του είναι μόνο 6 μήνες. τι λέτε?

ευχαριστώ.

Edited by kakos
Samsung galaxy s8 duos. Surface Pro 4. DOD LS430W.

Όχι κάθε άλλο, από προσωπική εμπειρία είναι πολύ εξυπηρετικοί.

Απλά τα i-tech δεν έχουν την κυκλοφορία που είχαν πριν από καναδυό χρονάκια, τότε που όπου κοίταζες μόνο i-tech έβλεπες

Έχει δίκιο σε αυτό αλλά αυτό είναι θέμα ποιότητας και αντιπρωσόπου .

London for ever

παντα itech με κλειστα ματια καλη χρονοι αναμονης και απιστευτοι ηχος.