andreasp Δημ. May 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2012 (edited) 1.Μα καλά.....τόσα έγραψα....εσύ στο κορδόνι κόλλησες;Η' μήπως είδες ότι ανέφερα κάτι γι'αυτό; :wacko: 2.Αν διάβαζες οτιδήποτε έχω γράψει(Mini review κ.α.) θα έβλεπες ότι μίλησα για amazon και μάλιστα πλήρωσα για την ακρίβεια 28€(και κάτι λεπτά!) με τα μεταφορικά με 2 ΧΡΟΝΙΑ ΕΓΓΥΗΣΗ!Εκτός αν σε πειράζει που δεν θα το πάρεις μέσα σε 1-2 μέρες αλλά σε καμιά εβδομάδα! 3.Όλα όσα σου έγραψα είναι για να επιχειρηματολογήσω στο θέμα που σχολίασες ότι κάποιοι είναι θύματα του μάρκετινγκ!Αν εσύ πιστεύεις ότι τα 10€ διαφορά είναι τραγικά μεγάλη (σε σχέση πάντα με αυτά που έγραψα) και κάποιοι είναι "θύματα" τότε τι άλλο να πω εγώ! 4.Κάτι τελευταίο.....πέρα από την τιμή και το....κορδόνι για πες μου σε τι άλλο είναι καλύτερο αυτό που λες;Θα ήθελα να ακούσω ένα mini review(για χαρακτηριστικά,απόδοση κ.α.). Το κορδόνι είναι βασικότατο χαρακτηριστικό που ζητάμε στην σύγκριση. Δεν υπάρχει σύγκριση σε προιόντα που δεν είναι όμοια. Γνωρίζω πολύ καλά τι ζητάω απο ένα προιόν, και όπως είδες, ήμουν πολύ συγκεκριμένος. Επομένως... και τσάμπα να ήταν το M50, πάλι το VH410 θα έπαιρνα. Ας το ξεπεράσουμε το παραπάνω, και ας μιλήσουμε υποθετικά , σαν να μην μας ενδιαφέρει το κορδόνι. Τα 10 ευρώ που αναφέρεις δεν είναι 10ευρώ αλλά 11ευρώ ή αλλιώς .... 80% ακριβότερο! Εγώ δεν θα σου πώ τι καλύτερο έχει. Εγώ θα σου πώ.... τι χειρότερο έχει? Οτι το M50, είναι πιο αξιόπιστο? Πως ακριβώς βγαίνει αυτός ο κανόνας της αξιοπιστίας? Υπάρχει κάποια μέτρηση? ή μιλάμε για προσωπική εμπειρία η οποία είναι αποδεκτή αλλά υποκειμενική. Εγώ αντίθετα βρήκα άλλον άνθρωπο , που δεν έχει απολύτος κανένα πρόβλημα με το VH410. Ας υποθέσουμε και πάλι, ότι το VH410 είναι χειρότερο ποιοτικά. Αγοράζω 2 και βγάζω στην χειρότερη 4 χρόνια με δυο φορτιστές, 4 αντάπτορες για το αυτί, 2 κορδόνια (κανένα για το M50). Το M50 δεν θα βγάλει 4 χρόνια. Αν δε , βάλουμε και τα άλλα 5 ευρώ για το κορδόνι της Plantronics, τότε έχουμε ξεπεράσει το 100% χρηματικής διαφοράς. Εν ολίγης , δεν τίθεται καν θέμα σύγκρισης! Το VH410 είναι μία καταπληκτική και πάμπφθηνη αγορά, με εξαιρετικό συντελεστή τιμής - απόδοσης, που δεν έχει να ζηλέψει ουσιαστικά τίποτα απο άλλα bluetooth. Αντίθετα, άλλα , διπλάσια αξίας σχεδόν, έχουν να ζηλέψουν. Το κορδόνι! που για κάποιους είναι πρώτη προτεραιότητα. Να σχολιάσω ότι ουσιαστικά το Plantronics απο το amazon, δεν έχει εγγύηση? διότι το κόστος επιστροφής του προιόντος στην Αγγλία, είναι τεράστιο σε σχέση με την αξία του προιόντος? -Το Μ50 έχει και Α2DP εν αντιθέσει με το 410!Άρα αυτό σημαίνει ότι ΟΛΟΙ ΟΙ ΗΧΟΙ ΤΟΥ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ μεταφέρονται στο bluetooth! Τι εννοεις όλοι οι ήχοι? Ο ήχος κλήσης μεταφέρεται. Τι άλλο πρέπει να μεταφέρεται? Έγραψα ότι με 1 ώρα και λίγο παραπάνω την ημέρα ομιλία και ΟΛΗ την μέρα οι ήχοι να μεταφέρονται στο ακουστικό και η αυτονομία είναι 5-6 μέρες άνετα!!!Σας ρωτάω πόση έχει το 410 και με τι χρήση και ΔΕΝ μου λέτε!Εγώ από άλλους χρήστες διάβασα ότι είναι χαμηλότερη αν και φαίνεται και από τα χαρακτηριστικά ότι το Μ50 έχει καλύτερη!Εσύ πώς λες ότι το 410 έχει καλύτερη;Τα δοκίμασες;Το διάβασες πουθενά;Σε κάποιο συγκριτικό;Τι;Απλά το λες; Δεν γνωρίζω τι αυτονομία έχει. Δεν το έχω φορτίσει ποτέ! Απο το κουτί το έβγαλα και το κρέμασα στον λαιμό μου. -Επίσης ο andreasp λέει ότι είναι πάνω σε μηχανάκι!Συγγνώμη αλλά ο "φωνή" του ακουστικού που σε ειδοποιεί για μπαταρία,σύνδεση-αποσύνδεση κ.α. είναι επίσης ένα πολύ βασικό στοιχείο! Τι ακριβώς εννοείς? Οτι έχει κάποιο ηχογραφημένο και σου λέει ... "Σύνδεση" , " Αποσύνδεση" , "Χαμηλή μπαταρία" κλπ? -ΔΕΝ κράζω το 410 αυτή την στιγμή απλά παραθέτω ΟΛΑ τα στοιχεία για να δείτε κάποιοι ότι καλό είναι να μην ισοπεδώνετε τα πάντα!ΝΑΙ.....το 410 είναι απλά ένα καλό και "τίμιο" bluetooth ακουστικό σε αυτά τα λεφτά!Καταπληκτικό.......δεν θα το έλεγα για κανένα λόγο από την στιγμή που έχει κάποιες βασικές ελλείψεις! Edited May 4, 2012 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro International MIUI 8.2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsabasid Δημ. May 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2012 Παιδιά, δεν έχει νόημα αυτό που κάνετε. Προφανώς το 410 από ότι διαβάζω είναι τρελό value for money, η αγορά ενός plantronics όμως είναι για να έχεις ήσυχο το κεφάλι σου. Διότι όταν αύριο θα βγει το αντίστοιχο 430 και θα έχει τα χ, ψ προβλήματα θα είναι ουσιαστικά τσάμπα λεφτά. Η αγορά τόσο φτηνού BT headset θέλει κωλοφαρδία, και εσάς προφανώς σας έκατσε και μπράβο σας. Αλλά από εκεί μέχρι να απαξιώνουμε τα high end headsets υπάρχει μεγάλη διαφορά. Για παράδειγμα το Voyager Pro HD έχει smart sensor, αντιλαμβάνεται πότε το φοράς και πότε όχι, και αντίστοιχα στέλνει τον ήχο στο τηλέφωνο ή στο Headset. Εγώ που έχω ζήσει 1 χρόνο με αυτή τη λειτουργία μου είναι πλέον αδύνατο να χρησιμοποιήσω κάτι άλλο. Όλα έχουν να κάνουν με τις ανάγκες και απαιτήσεις του καθενός. Παράθεση ---Θάνος--- Huawei Mate 20 Pro Huawei Mediapad M3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner Δημ. May 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2012 (edited) @andreasp 1.Όσον αφορά το 10-11€ και το 80% ακριβότερο....μου θυμίζεις κάτι πολιτικούς που για να μας πείσουν παρουσιάζουν διάφορα...."ποσοστά"!Εγώ σου αιτιολόγησα ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΤΑΤΑ γιατί τα 10€ είναι πολύ λίγα για αυτά που προσφέρει! 2.Αν για σένα ΜΟΝΟ το κορδόνι είναι βασικό χαρακτηριστικό και όχι το Noise cancellation,η ποιότητα συνομιλίας κ.α. που είσαι πάνω σε μηχανή τότε πάω πάσο! 3.Μίλησα για ποιότητα κατασκευής και όχι γενικά για αξιοπιστία (αν και για να ξέρεις η μάρκα plantronics έχει αποδείξει μέσα στα χρόνια ότι βγάζει αξιόπιστα προϊόντα και αυτό απλά είναι γεγονός)!Το είπα γιατί ΕΙΔΑ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ το 410 για το σύγκρινα με το Μ50!Αν αυτό δεν είναι κριτήριο τότε οκ!Επίσης ποιος σου είπε ότι το Μ50 δεν θα βγάλει 4 χρόνια!Για πήγαινε ρώτα χρήστες με Plantronics να δεις τι θα σου πουν!ΔΕΝ μιλάω για ΕΝΑ χρήστη αλλά για ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ τεχνολογικές κοινότητες(forum) που αυτό το πράγμα απλά το...."αποδέχονται" μέχρι να τους διαψεύσει κάποιο προϊόν της plantronics που τότε φυσικά το σχολιάζουν! 4.Όσον αφορά για προβλήματα.......δεν είπα ότι τα έζησα εγώ με το 410 αλλά ότι διάβασα από ξένους και έλληνες μέσα στο ίντερνετ κάποιες εμπειρίες και δεν ήταν οι καλύτερες και μάλιστα ΟΛΕΣ είχαν κοινό παρανομαστή το γαντζάκι!Όλοι τρελοί είναι; 5.Δεν θα σχολιάσω ξανά το θέμα των χρημάτων!Επίσης να τονίσω ότι σε 2 χρόνια που θα μου χαλάσει το 410 θα έχει βγει το καινούριο μοντέλο και δεν θα πάρω ξανά το 410 άρα οι αντάπτορες άχρηστοι είναι!ΟΜΩΣ ο travel charger που έχει μέσα το πακέτο του Μ50 είναι απείρως χρησιμότερος ειδικά για κάποιον που κινείται πολύ! 6.Μια χαρά εγγύηση έχουν τα μαγαζιά από το amazon!Δηλαδή κάποιοι(παγκοσμίως!) που αγοράζουν πράγματα που κοστίζουν τριψήφιο αριθμό χρημάτων είναι βλ@κες;Μην τα ισοπεδώνεις όλα! 7.Το Α2DP δεν μεταφέρει ΜΟΝΟ την κλήση αλλά ΟΛΟΥΣ τους ήχους του τηλεφώνου!Ήχο μηνύματος,κάποια ειδοποίηση,μουσική,games ΤΑ ΠΑΝΤΑ!Δεν είναι "χαζό" χαρακτηριστικό πάντως! 8.Αφού ΔΕΝ γνωρίζεις την αυτονομία πώς είσαι τόσο απόλυτος στα σχόλια σου;Δοκίμασε το (όπως κάναμε κι εμείς με τα δικά μας) και μετά σχολίασε με πιο "σίγουρο" τρόπο! 9.Όντως έχει κάποια ηχογραφημένα(στα αγγλικά) που λένε τα εξής : Power On,Power Off,Phone 1 Connected,Phone 2 Connected,Lost Connection,Volume Maximum,Battery High,Battery Medium,Battery Low (μπορεί να ξεχνάω και κάποιο!)!Και αυτά ασήμαντα είναι ειδικά για σένα που είσαι πάνω σε μηχανή; 10.Στην αρχή μιλάς για προϊόντα που....ΔΕΝ είναι όμοια!Ε συγγνώμη αλλά για bluetooth ακουστικά μιλάμε που κάθονται με γαντζάκι!Η ύπαρξη κορδονιού αυτόματα δεν το εντάσσει σε άλλη κατηγορία! Edited May 3, 2012 by runner Παράθεση Άσκηση & Τρόπος Ζωής Όσα θέλετε να μάθετε για την άσκηση...! http://askisitroposzwis.blogspot.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. May 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2012 Είχα αγοράσει το plantronics 925 τον Σεπτέμβριο του 2008. 3,5 χρόνια δηλαδή και ακόμα δουλεύει άψογα. Το έδωσα στον πατέρα μου όταν πήρα το m1100 πριν κάνα δίμηνο. Όσες φορές έπαιρνα Sony Ericsson ακουστικό, το μετάνιωνα οικτρά. Μία φορά είχα αγοράσει για μένα και δύο για τον πατέρα μου. Μάλιστα το ένα είχε πρόβλημα γιατί δεν ήταν πλήρως συμβατό με αλλά κινητά πλην se και προκαλούσε προβλήματα. Οταν κάποιοι δίνουμε 400+ ευρώ για ένα κινητό, που το πολύ να το κρατήσουμε 2 χρόνια, είναι παράλογο να λυπηθούμε 30-40 ευρώ παραπάνω για μία συσκευή που θα την κρατήσουμε περισσότερο και θα κάνει το πιο σημαντικό πράγμα. Θα μεταφέρει τη φωνή μας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasp Δημ. May 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2012 @andreasp 1.Όσον αφορά το 10-11€ και το 80% ακριβότερο....μου θυμίζεις κάτι πολιτικούς που για να μας πείσουν παρουσιάζουν διάφορα...."ποσοστά"!Εγώ σου αιτιολόγησα ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΤΑΤΑ γιατί τα 10€ είναι πολύ λίγα για αυτά που προσφέρει! Δεν το σχολιάζω, γιατί θα ανοίξουμε άλλη συζήτηση. 80% είναι 80%. Τωρα αν είναι 10 ευρώ, και τα θεωρεί λίγα για την διαφορά απο bluetooth σε bluetooth, είναι δικό σου θέμα. 2.Αν για σένα ΜΟΝΟ το κορδόνι είναι βασικό χαρακτηριστικό και όχι το Noise cancellation,η ποιότητα συνομιλίας κ.α. που είσαι πάνω σε μηχανή τότε πάω πάσο! Ετσι ακριβώς! Το κορδόνι είναι βασικό χαρακτηριστικό και όχι το Noise Cancellation. Bluetooth χωρίς κορδόνι, δεν είναι μέσα στις αγοραστικές επιλογές μου. 3.Μίλησα για ποιότητα κατασκευής και όχι γενικά για αξιοπιστία (αν και για να ξέρεις η μάρκα plantronics έχει αποδείξει μέσα στα χρόνια ότι βγάζει αξιόπιστα προϊόντα και αυτό απλά είναι γεγονός)!Το είπα γιατί ΕΙΔΑ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ το 410 για το σύγκρινα με το Μ50!Αν αυτό δεν είναι κριτήριο τότε οκ!Επίσης ποιος σου είπε ότι το Μ50 δεν θα βγάλει 4 χρόνια!Για πήγαινε ρώτα χρήστες με Plantronics να δεις τι θα σου πουν!ΔΕΝ μιλάω για ΕΝΑ χρήστη αλλά για ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ τεχνολογικές κοινότητες(forum) που αυτό το πράγμα απλά το...."αποδέχονται" μέχρι να τους διαψεύσει κάποιο προϊόν της plantronics που τότε φυσικά το σχολιάζουν! Δεν έχω ακούσει κακά λόγια για την plantronics. 4.Όσον αφορά για προβλήματα.......δεν είπα ότι τα έζησα εγώ με το 410 αλλά ότι διάβασα από ξένους και έλληνες μέσα στο ίντερνετ κάποιες εμπειρίες και δεν ήταν οι καλύτερες και μάλιστα ΟΛΕΣ είχαν κοινό παρανομαστή το γαντζάκι!Όλοι τρελοί είναι; 5.Δεν θα σχολιάσω ξανά το θέμα των χρημάτων!Επίσης να τονίσω ότι σε 2 χρόνια που θα μου χαλάσει το 410 θα έχει βγει το καινούριο μοντέλο και δεν θα πάρω ξανά το 410 άρα οι αντάπτορες άχρηστοι είναι!ΟΜΩΣ ο travel charger που έχει μέσα το πακέτο του Μ50 είναι απείρως χρησιμότερος ειδικά για κάποιον που κινείται πολύ! Travel charger, εννοεις τον φορτιστή? Εννοειτε ότι έχει μέσα φορτιστή το bluetooth. 6.Μια χαρά εγγύηση έχουν τα μαγαζιά από το amazon!Δηλαδή κάποιοι(παγκοσμίως!) που αγοράζουν πράγματα που κοστίζουν τριψήφιο αριθμό χρημάτων είναι βλ@κες;Μην τα ισοπεδώνεις όλα! Το amazon δεν εχει ουσιαστικά εγγύση σε τέτοιας αξίας προιόν. Θέλει 10 ευρώ και 15 μέρες να πάει το bluetooth στην Αγγλία. 7.Το Α2DP δεν μεταφέρει ΜΟΝΟ την κλήση αλλά ΟΛΟΥΣ τους ήχους του τηλεφώνου!Ήχο μηνύματος,κάποια ειδοποίηση,μουσική,games ΤΑ ΠΑΝΤΑ!Δεν είναι "χαζό" χαρακτηριστικό πάντως! 8.Αφού ΔΕΝ γνωρίζεις την αυτονομία πώς είσαι τόσο απόλυτος στα σχόλια σου;Δοκίμασε το (όπως κάναμε κι εμείς με τα δικά μας) και μετά σχολίασε με πιο "σίγουρο" τρόπο! 9.Όντως έχει κάποια ηχογραφημένα(στα αγγλικά) που λένε τα εξής : Power On,Power Off,Phone 1 Connected,Phone 2 Connected,Lost Connection,Volume Maximum,Battery High,Battery Medium,Battery Low (μπορεί να ξεχνάω και κάποιο!)!Και αυτά ασήμαντα είναι ειδικά για σένα που είσαι πάνω σε μηχανή; Αυτό έπρεπε να μου πείς απο την 1η στιγμή! Αν μου μίλαγε στο αυτί και μου έλεγε "connected".... "disconnected"... "medium battery", "low battery".... θα το είχα πετάξει απο τον 5ο ! 10.Στην αρχή μιλάς για προϊόντα που....ΔΕΝ είναι όμοια!Ε συγγνώμη αλλά για bluetooth ακουστικά μιλάμε που κάθονται με γαντζάκι!Η ύπαρξη κορδονιού αυτόματα δεν το εντάσσει σε άλλη κατηγορία! Προσωπικά, θεωρώ ότι οποιοδήποτε bluetooth δεν έχει κορδόνι, είναι απλά άχρηστο! Αν είναι να ψάξω το bluetooth στη τσέπη, δεν βρίσκω κάποιον λόγο να μην βρώ το κινητό που είναι μεγαλύτερο και να μιλήσω. Η ουσία του bluetooth είναι ότι έχει πεταμένο το κινητό στην τσέπη, τσαντάκι, μπουφάν, και απαντάς τα τηλέφωνα σου με το bluetooth που το έχεις σε πρώτη ζήτηση, κρεμμασμένο στον λαιμό. Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro International MIUI 8.2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. May 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2012 Για εμενα, το bt ειναι για να αποφευγεις την ακτινοβολια του κινητου. Αν το εχεις στο λαιμο με κορδονακι, θα εισαι σαν διαιτητης με τη σφυριχτρα του:lol::lol: (δεν εχω διαθεση να προσβαλλω, μην παρεξηγηθεις...:O ) Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. May 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2012 Συμφωνω εγω το εχω στο αυτι μου,η στο αμαξι η στο τραπεζακι του καφε.αυτα τα κορδινια και τα bt με καλωδιο δεν τα παω...η φωνιτικες οδηγιες ειναι αρκετα χρησιμες..εχω δυο τηλεφωνα συνδεμενα και καμια φορα το ενα αποσυνδεεται,το ακουω και το ξερω,απλως παταω το κουμπι εντολων και ακουω το connectssion,με το παλιο ολο εχανα κλησεις.δεν εχω το platronics αλλα το jabra wave. Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasp Δημ. May 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2012 Για εμενα, το bt ειναι για να αποφευγεις την ακτινοβολια του κινητου. Αν το εχεις στο λαιμο με κορδονακι, θα εισαι σαν διαιτητης με τη σφυριχτρα του:lol::lol: (δεν εχω διαθεση να προσβαλλω, μην παρεξηγηθεις...:O ) Δεν παρεξηγούμε, αλλά ο παραπάνω διάλογος, μου ξαναέφερε στο μιαλό την εξής απορία μου... Πόσο αλήθεια δύσκολο είναι να συμμετέχεις στην σχεδίαση και εξέλιξη ενός προιόντος? Πόσο διαφορετικά γούστα και ανάγκες έχει κάθε καταναλωτής? Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro International MIUI 8.2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner Δημ. May 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2012 (edited) @andreasp 1.Το noise cancellation και άλλες παρεμφερείς τεχνολογίες είναι ΒΑΣΙΚΟΤΑΤΟ χαρακτηριστικό για την ποιότητα συνομιλίας ΕΙΔΙΚΑ όταν είσαι πάνω σε μηχανάκι ή γενικά όταν κινείσαι πολύ έξω και σε περιοχές με πολύ θόρυβο κ.α.! :confused: 2.Όσον αφορά τον φορτιστή εννοούσα car charger(η βιασύνη βλέπεις!)! :!: 3.Για την εγγύηση κάνεις λάθος.Ακόμα και κάτι να γίνει μην ξεχνάς ότι είναι ΠΑΝΕΥΡΩΠΑ'ΪΚΗ η εγγύηση!Δεν είναι απαραίτητο να το στείλεις πίσω(αν και έχω δει μαγαζιά/εταιρείες που επωμίζονται το κόστος!)! :p 4.ΔΕΝ σου μιλάει όλη την ώρα!ΜΟΝΟ όταν χρειάζεται!Επίσης αυτό είναι άσχετο με το A2DP!Αν σε ενοχλεί απλά....το απενεργοποιείς!Και ξανατονίζω.......είσαι επάνω σε μηχανή και μου λες ότι είναι πιο εύκολο να παίρνεις το bluetooth που κρέμεται,να το βάλεις στο αυτί για να καταλάβεις τι γίνεται στο κινητό σου από το να (απλά) "στο πει" το ίδιο το κινητό/ακουστικό; :wacko: 5.Όσον αφορά το κορδόνι το θεωρώ ΕΓΩ(για την δική μου χρήση) περιττό!Ο σκοπός αυτού του στυλ ακουστικού είναι να είναι στο αυτί σου όλη την ώρα, γι' αυτό κιόλας προσπαθούν να τα κάνουν ελαφριά και μικρά για να μην σε ενοχλούν/κουράζουν!Δηλαδή εσύ στην μηχανή την ώρα που οδηγάς βάζεις/βγάζεις το ακουστικό;Και που ακούς αν σε παίρνουν;Εκεί πάνω ούτε δόνηση δεν καταλαβαίνεις!Εκτός αν έχεις το κινητό σε κάνα τιμόνι και πρέπει να το κοιτάς συνεχώς!Απλά τότε γίνεται επικίνδυνη η όλη φάση!Χάνεται η έννοια του ακουστικού!Για μένα άλλη λύση θα ήταν ένα ακουστικό που γαντζώνει ΚΑΛΑ κάπου(μπλούζα πχ) και έχει μονό ή διπλό ακουστικό!Μετά από όλα αυτά καταλαβαίνεις γιατί το bluetooth ΔΕΝ είναι σχεδιασμένο για τσάντες/τσέπες κ.α.!Ανάλογα τις ανάγκες σου διαλέγεις! ;) 6.Κάπου γράφεις "Αυτό έπρεπε να μου πείς απο την 1η στιγμή!"!Ε τόσες φορές σου είπα να διαβάσεις το review μου αλλά μου φαίνεται ΔΕΝ έχεις κάνει καν τον κόπο! :mad: Edited May 4, 2012 by runner Παράθεση Άσκηση & Τρόπος Ζωής Όσα θέλετε να μάθετε για την άσκηση...! http://askisitroposzwis.blogspot.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsabasid Δημ. May 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2012 To review που είναι; Παράθεση ---Θάνος--- Huawei Mate 20 Pro Huawei Mediapad M3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. May 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2012 Κορδονάκι υπάρχει και για τα plantronics, αλλά πωλείται extra. Αν είναι τόσο σημαντικό μπορείς να το αγοράσεις. Στο ebay μπορείς να το βρεις. Εγώ το είχα αγοράσει για το 925 και ουδέποτε το χρησιμοποίησα, γιατί μόλις το έβαλα στο λαιμό μου έμοιαζα με τον Βασσάρα :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner Δημ. May 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2012 To review που είναι; http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=75258&page=238 Διάβασε το post #3567 μαζί με την παράθεσή του! Το μόνο λάθος που έγραψα είναι για το travel charger που στην ουσία είναι car charger! :p Παράθεση Άσκηση & Τρόπος Ζωής Όσα θέλετε να μάθετε για την άσκηση...! http://askisitroposzwis.blogspot.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasp Δημ. May 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2012 @andreasp 1.Το noise cancellation και άλλες παρεμφερείς τεχνολογίες είναι ΒΑΣΙΚΟΤΑΤΟ χαρακτηριστικό για την ποιότητα συνομιλίας ΕΙΔΙΚΑ όταν είσαι πάνω σε μηχανάκι ή γενικά όταν κινείσαι πολύ έξω και σε περιοχές με πολύ θόρυβο κ.α.! :confused: Για αυτό μίλησα για μάρκετινγκ! 2.Όσον αφορά τον φορτιστή εννοούσα car charger(η βιασύνη βλέπεις!)! :!: Δεν μου χρειάζεται. Εχω usb και φορτίζω τα πάντα. 3.Για την εγγύηση κάνεις λάθος.Ακόμα και κάτι να γίνει μην ξεχνάς ότι είναι ΠΑΝΕΥΡΩΠΑ'ΪΚΗ η εγγύηση!Δεν είναι απαραίτητο να το στείλεις πίσω(αν και έχω δει μαγαζιά/εταιρείες που επωμίζονται το κόστος!)! :p Που ακριβώς θα το πάς? Στην Plantronics Hellas? 4.ΔΕΝ σου μιλάει όλη την ώρα!ΜΟΝΟ όταν χρειάζεται!Επίσης αυτό είναι άσχετο με το A2DP!Αν σε ενοχλεί απλά....το απενεργοποιείς!Και ξανατονίζω.......είσαι επάνω σε μηχανή και μου λες ότι είναι πιο εύκολο να παίρνεις το bluetooth που κρέμεται,να το βάλεις στο αυτί για να καταλάβεις τι γίνεται στο κινητό σου από το να (απλά) "στο πει" το ίδιο το κινητό/ακουστικό; :wacko: Δεν έχει να μου πεί κάτι. Οταν χτυπάει το τηλεφωνο, το βάζω στο αυτί, πατάω και απαντάω. 5.Όσον αφορά το κορδόνι το θεωρώ ΕΓΩ(για την δική μου χρήση) περιττό!Ο σκοπός αυτού του στυλ ακουστικού είναι να είναι στο αυτί σου όλη την ώρα, γι' αυτό κιόλας προσπαθούν να τα κάνουν ελαφριά και μικρά για να μην σε ενοχλούν/κουράζουν!Δηλαδή εσύ στην μηχανή την ώρα που οδηγάς βάζεις/βγάζεις το ακουστικό;Και που ακούς αν σε παίρνουν;Εκεί πάνω ούτε δόνηση δεν καταλαβαίνεις!Εκτός αν έχεις το κινητό σε κάνα τιμόνι και πρέπει να το κοιτάς συνεχώς!Απλά τότε γίνεται επικίνδυνη η όλη φάση!Χάνεται η έννοια του ακουστικού!Για μένα άλλη λύση θα ήταν ένα ακουστικό που γαντζώνει ΚΑΛΑ κάπου(μπλούζα πχ) και έχει μονό ή διπλό ακουστικό!Μετά από όλα αυτά καταλαβαίνεις γιατί το bluetooth ΔΕΝ είναι σχεδιασμένο για τσάντες/τσέπες κ.α.!Ανάλογα τις ανάγκες σου διαλέγεις! ;) Ακριβως έτσι! ανάλογα τις ανάγκες σου διαλέγεις! Μάλλον εγώ είμαι ελαφρόπέτσος, ή δεν έχεις καβαλήσει ποτέ μηχανή. Μέσα στο μπουφάν νιώθω την δόνηση, με την επένδυση κιόλας! 6.Κάπου γράφεις "Αυτό έπρεπε να μου πείς απο την 1η στιγμή!"!Ε τόσες φορές σου είπα να διαβάσεις το review μου αλλά μου φαίνεται ΔΕΝ έχεις κάνει καν τον κόπο! :mad: Θα έπρεπε να ψάξω το review σου? Ναι... πράγματι , δεν το διάβασα. Δεν διαβάζω review για να αγοράσω ένα bluetooth. Για να τελειώνει η συζήτηση... η οποία δεν καταλήγει και πουθενά. Προσωπικά θεωρώ λάθος, να δώσεις διπλάσια λεφτά για να αγοράσεις μία αναλώσιμη συσκευής, απειροελάχιστου κόστους, θεωρώντας τις διάφορες μπούρδες του μάρκετινγκ για noise cancellation κλπ, σαν προτέρημα. Τα πράγματα είναι απίστευτα απλά, και η χρήση ενός bluetooth ακόμα περισσότερο. Το βάζεις στο αυτί σου και μιλάς! Το συγκεκριμένο ακούγεται καταπληκτικά, δεν έχει παράσιτα ακόμα και πάνω στη μηχανή. Τώρα... έχει δεν έχει Noise cancellation, δεν με απασχολεί και ιδίαιτερα! Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro International MIUI 8.2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. May 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2012 @andreasp Δεν θες να καταλάβεις ότι αυτό που σου έτυχε εσένα, αν είναι όντως έτσι, είναι η εξαίρεση στον κανόνα και είσαι τυχερός. Στα bluetooth ισχύει το ότι πληρώσεις παίρνεις. Έχω δοκιμάσει καμιά δεκαριά bluetooth, πολλών εταιρειών. Μόνο με τα plantronics δεν άκουσα ποτέ παράπονο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasp Δημ. May 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2012 @andreasp Δεν θες να καταλάβεις ότι αυτό που σου έτυχε εσένα, αν είναι όντως έτσι, είναι η εξαίρεση στον κανόνα και είσαι τυχερός. Στα bluetooth ισχύει το ότι πληρώσεις παίρνεις. Έχω δοκιμάσει καμιά δεκαριά bluetooth, πολλών εταιρειών. Μόνο με τα plantronics δεν άκουσα ποτέ παράπονο. Οταν το κόστος ενός bluetooth είναι μερικά cents, τότε το "ότι πληρώσεις παίρνεις" είναι ανέκδοτο και μόνο να το ξεστομίζεις. Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro International MIUI 8.2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. May 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2012 Οταν το κόστος ενός bluetooth είναι μερικά cents, τότε το "ότι πληρώσεις παίρνεις" είναι ανέκδοτο και μόνο να το ξεστομίζεις. Και πως εξηγείς τη διαφορά στην ποιότητα ομιλίας μεταξύ τους; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsabasid Δημ. May 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2012 Οταν το κόστος ενός bluetooth είναι μερικά cents, τότε το "ότι πληρώσεις παίρνεις" είναι ανέκδοτο και μόνο να το ξεστομίζεις. Κόστος κατασκευής τι εννοείς; Τα υλικά και τη συναρμολόγηση μόνο. Όλη την ερευνα και την τεχνογνωσία ποιος θα την πληρώσει; Παράθεση ---Θάνος--- Huawei Mate 20 Pro Huawei Mediapad M3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costasf Δημ. May 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2012 @andreasp Δεν θες να καταλάβεις ότι αυτό που σου έτυχε εσένα, αν είναι όντως έτσι, είναι η εξαίρεση στον κανόνα και είσαι τυχερός. Στα bluetooth ισχύει το ότι πληρώσεις παίρνεις. Έχω δοκιμάσει καμιά δεκαριά bluetooth, πολλών εταιρειών. Μόνο με τα plantronics δεν άκουσα ποτέ παράπονο. Κάτσε να απαριθμήσω τα SE που κατά καιρούς αγόρασα: HBH-GV435 VH 700 MW 600 HBH740 VH 410 Ακόμα δουλεύουν όλα. Το ακριβότερο ήταν το ΜW600 το οποίο είναι στερεοφωνικό ραδιόφωνο που μπορεί να χρησιμοποιηθεί ανεξάρτητα από τηλέφωνο. Και όσο για το VH410 έχει noise cancelation! A' έχει και εκατό παραπάνω ώρες αναμονή από το Μ50 (350 έναντι 250). Γενικά τα SE είναι μακράν τα καλλίτερα bt που υπάρχουν εκεί έξω με διάρκεια μπαταρίας που άλλοι ούτε στον ύπνο τους και πλήρη λοιπά τεχνικά χαρακτηριστικά. Να σας πω μόνο ότι το 740 το οποίο το έδωσα στη γυναίκα μου γιατί δεν συνδέεται με δύο τηλέφωνα έχει διάρκεια αναμονής 800 ώρες. Ξεχνάς να το φορτίσεις. Παράθεση iphone 6 64GB iPad Air 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner Δημ. May 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2012 @andreasp 1.Με το να μου λες κάθε τεχνολογία που αναπτύσσει μια εταιρεία που είναι ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ πρακτική και ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ κόλπο του μάρκετινγκ τότε απλά δεν ξέρεις καν τι παίζεται με τις συγκεκριμένες τεχνολογίες που προσπαθούν να αναπτύξουν ΟΛΕΣ οι εταιρείες μέσα στα χρόνια!Εκτός αν όλοι είναι άσχετοι κι εσύ ξέρεις περισσότερα! 2.Α δεν σου χρειάζεται ο car charger(άρα ότι δεν χρειαζόμαστε αυτόματα το ακυρώνουμε με τον τρόπο σου!)!ΟΜΩΣ στα 28€ μέσα είναι ΚΑΙ αυτό!Εκτός αν αυτό έχει μηδενικό κόστος και δεν το ξέρω! 3.Η ημιμάθεια είναι χειρότερη από την αμάθεια!Logitel λέγεται ο ΕΠΙΣΗΜΟΣ αντιπρόσωπος στην Ελλάδα!Ορίστε και το site http://www.logitel.gr 4,5.ΟΚ ότι πεις!Σου ανέλυσα τι είναι πιο εύκολο να κάνει κάποιος για να απαντήσει και μου λες ότι δεν έχω καβαλήσει ποτέ μηχανή!Άρα με τα λεγόμενά σου είναι πιο εύκολο όταν πηγαίνω με 80χλμ/ώρα να νιώσω την δόνηση ή να ακούσω το κινητό να χτυπάει που το έχω στην τσέπη ή να ρίξω το βλέμμα μου πάνω σε κάποια βάση στήριξης(αλήθεια....τον δρόμο θα τον κοιτάζω καθόλου;),να πιάσω το ακουστικό από το κορδόνι,να βάλω το ακουστικό με το γαντζάκι στο αυτί και να πατήσω το κουμπί ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ έχω μια και καλή το ακουστικό στο αυτί που θα με ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ χωρίς καν να το ακουμπήσω και αν με πάρουν να πατήσω απλά το κουμπί!ΟΚ....ότι πεις.....ΔΕΝ έχω καβαλήσει ΠΟΤΕ μου μηχανή...! 6.Αφού δεν διάβασες το review τότε πώς είσαι τόσο ΑΠΟΛΥΤΟΣ χωρίς να έχεις ιδέα για το τι κράζεις;Εγώ τουλάχιστον πήγα και είδα από κοντά το ακουστικό που μας είπες τότε μια και ήμουν στο μαγαζί και θυμόμουν που είχες την απορία για το αν είναι καλό ή όχι!Αλλά τι λέω....εγώ δεν ξέρω....! 7.ΔΕΝ έδωσα τα διπλάσια λεφτά που λες!Μην παραπλανείς τα παιδιά!Για το αν έχει κάποια χαρακτηριστικά λιγότερα αυτόματα δεν σημαίνει ότι τα άλλα που τα έχουν είναι ΑΧΡΗΣΤΑ και μάλιστα σου εξήγησα το ΓΙΑΤΙ!Εσύ απλά το προσπέρασες! @costasf 1.Ε......το Μ50 εργοστασιακά δεν έχει 250ώρες αυτονομία αλλά 384ώρες!Για του λόγου το αληθές http://www.plantronics.com/us/media/media-resources/literature/user_guides/m50_ug_en.pdf?WT.dl=20 2.Επίσης για δείξε μου σε ΕΠΙΣΗΜΟ χαρτί (γιατί εγώ δεν βρήκα κάτι!) της SE ή οπουδήποτε αν έχει noise cancellation τεχνολογία ή κάτι παρεμφερές το 410! 3.Επίσης τι μου λες τώρα όσον αφορά τα χαρακτηριστικά;Σου έχω απαριθμήσει ΤΟΣΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ χαρακτηριστικά που έχει το Μ50 σε σχέση με το 410 και μου μιλάς για πληρότητα; 4.Για το αν στην κατηγορία των bluetooth ακουστικών είναι καλύτερη η Plantronics ή όχι από την SE......ε εντάξει....αν το ακούσουμε και αυτό τι να πω!Τονίζω.....ΔΕΝ ισοπεδώνω τα SE!Αντιθέτως κάποια είναι πολύ τίμια αλλά μέχρι εκεί! Παράθεση Άσκηση & Τρόπος Ζωής Όσα θέλετε να μάθετε για την άσκηση...! http://askisitroposzwis.blogspot.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. May 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2012 Costasf, δεν αμφέβαλλα ότι δεν δουλεύουν ακόμα. Ούτε για το αν έχουν πολύ καλούς χρόνους αυτονομίας. Ήμουν σαφής νομίζω. Η ποιότητα του ήχου κατά την κλήση είναι σαφώς ανώτερη στα plantronics. Και συγκεκριμένα στην πιο ακριβή σειρά. Είναι από τις αγορές που πραγματικά αξίζει κάθε ευρώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasp Δημ. May 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2012 @andreasp 1.Με το να μου λες κάθε τεχνολογία που αναπτύσσει μια εταιρεία που είναι ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ πρακτική και ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ κόλπο του μάρκετινγκ τότε απλά δεν ξέρεις καν τι παίζεται με τις συγκεκριμένες τεχνολογίες που προσπαθούν να αναπτύξουν ΟΛΕΣ οι εταιρείες μέσα στα χρόνια!Εκτός αν όλοι είναι άσχετοι κι εσύ ξέρεις περισσότερα! Οταν ένα άλλο bluetooth που σύμφωνα με τα λεγόμενα σου , δεν έχει αυτή την super wow τεχνολογία, αλλά παρόλα αυτά σε ακούν μια χαρά, τότε ναι! μάλλον μούφα είναι! 2.Α δεν σου χρειάζεται ο car charger(άρα ότι δεν χρειαζόμαστε αυτόματα το ακυρώνουμε με τον τρόπο σου!)!ΟΜΩΣ στα 28€ μέσα είναι ΚΑΙ αυτό!Εκτός αν αυτό έχει μηδενικό κόστος και δεν το ξέρω! Κορδόνι ζήτησα όχι car charger 4.Για το αν στην κατηγορία των bluetooth ακουστικών είναι καλύτερη η Plantronics ή όχι από την SE......ε εντάξει....αν το ακούσουμε και αυτό τι να πω!Τονίζω.....ΔΕΝ ισοπεδώνω τα SE!Αντιθέτως κάποια είναι πολύ τίμια αλλά μέχρι εκεί! Προσπαθείς να με πήσεις εδώ και 10 post ότι είχα καλύτερη επιλογή απο το VH410, όταν η προτεινόμενη επιλογή σου, δεν καλύπτει ούτε καν τα βασικά χαρακτηριστικά που ζήτησα (κορδόνι), αναλύοντας μου ένα σωρό μπούρδες "χαρακτηριστικά" , περί noise cancellation που δεν καταλαβαίνω τι θα μπορούσε να έκανε! Στα 40χιλιόμετρα, μιλάω επάνω στην μηχανή, πόσο noise cancellation κάνει δηλάδη αυτό το απίστευτο plantronics? Πάς με 100 και σε ακούνε? Προσπαθείς να δικαιολογήσεις τον λόγο που θα έπρεπε να δώσω τα διπλάσια λεφτά! για να κάνω τα ίδια και λιγότερα απο όσα ζήτησα. Προσπαθείς για τον ίδιο λόγο, να μου κάνεις μαθήματα οδήγησης μηχανής, να με υποχρεώσης σε συγκεκριμένες κινήσεις, για να δικαιολογήσεις την μπούρδα λειτουργία που σου μιλάει μέσα στο αυτί, προσπαθώντας να με πήσεις ότι δεν νιώθω το κινητό μου που χτυπάει. εεε πως να το κάνουμε? δεν μου χρειάζεται ούτε για μία στιγμή να μου μιλάει στο αυτί. Στο πρώτο γκρρρρ της δόνησης, το έχω καταλάβει. Αντίθετα, το να μου λέει μπούρδες στο αυτί θα μου έσπαγε τα νεύρα. Μπας και η logitel είναι δικιά σου? Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro International MIUI 8.2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. May 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2012 @andreasp Να παραδεχτώ ότι έχεις κάνει μία πολύ καλή αγορά, αφού με λίγα χρήματα έχεις μείνει ικανοποιημένος. Αυτό όμως επαναλαμβάνω είναι η εξαίρεση. Στο λέμε όλοι και επιμένουμε. Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω είναι γιατί ήσουν τόσο εριστικός από το πρώτο σου post. Ειλικρινά δεν βρίσκω τον λόγο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasp Δημ. May 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2012 @andreasp Να παραδεχτώ ότι έχεις κάνει μία πολύ καλή αγορά, αφού με λίγα χρήματα έχεις μείνει ικανοποιημένος. Αυτό όμως επαναλαμβάνω είναι η εξαίρεση. Στο λέμε όλοι και επιμένουμε. Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω είναι γιατί ήσουν τόσο εριστικός από το πρώτο σου post. Ειλικρινά δεν βρίσκω τον λόγο. Γιατί δεν μου αρέσει ο οπαδισμός. Ζητάει ένα άνθρωπος ένα bluetooth με πολυ συγκεκριμένα χαρακτηριστικά. 1,2,3,4,5. Πρέπει ντε και καλά, να αγοράσει κάτι που δεν καλύπτει τα παραπάνω, αλλά καλύπτει κάποια άλλα , υποτιθέμενα ή μη , με το αιτιολογικό "είναι καλύτερο" ! Το οποίο φυσικά και δεν αποδεικνύεται τόσο εύκολα ή και καθόλου, σε πραγματικές συνθήκες. Φαίνεται εξάλλου και απο τα ίδια τα post, όταν υπάρχουν άνθρωποι που λένε πολύ απλά και καθαρά ότι είναι καταπληκτικό το VH410. Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro International MIUI 8.2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. May 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2012 Δεν περίμενα να δω τέτοια αντιπαράθεση για ακουστικά bluetooth!! Νομίζω πως το θέμα με την συγκεκριμένη σύγκριση έχει εξαντληθεί και δεν προσφέρει κάτι. Το αντίθετο μάλιστα, κουράζει τους υπόλοιπους που το διαβάζουν. Παρακαλώ να λήξει εδώ το θέμα. Μπορείτε αν θέλετε να συνεχίσετε με pm. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner Δημ. May 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2012 Το λήγουμε εδώ βέβαια navi55!Ούτε ΠΜ ούτε τίποτα!Αφού άλλα του λέω του andreasp και άλλα καταλαβαίνει! :confused: Απλά ξεκινήσαμε να βοηθάμε έναν άνθρωπο για το τι να αγοράσει και ξαφνικά άρχισε να μιλάει για "θύματα" μάρκετινγκ!Απλά του αναλύσαμε κάποια πράγματα και του εξηγήσαμε και πράγματα που ΔΕΝ ήξερε!ΚΑΚΟ είναι;Το νόημα του φόρουμ είναι να βοηθάμε όχι να την λέμε σε αυτούς που κάνουν αυτό που μας ζητάνε! ;) Sorry ξανά και.....συνεχίζουμε για άλλα! :) Παράθεση Άσκηση & Τρόπος Ζωής Όσα θέλετε να μάθετε για την άσκηση...! http://askisitroposzwis.blogspot.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts