pan82 Δημ. June 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2010 μετά από 10 και BT ακουστικά κατέληξα ότι το καλύτερο είναι το ΕΝΣΥΡΜΑΤΟ, απλά για να το μάθεις πρέπει πρώτα να αγοράσεις κάμποσα BTs :p το θέμα ειναι αν κατέληξες μετά από 10 BT τότε οι διαφορές είναι ελάχιστες και μονο έμπειρα αυτιά μπορούν να τις αντιληφθούν οπότε καλό είναι αυτό Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KOPRINIOTIS Δημ. June 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2010 Παιδια εχω το Nokia bh-500 και ενω το αποσυνδεα απο το notebook μου κολλησε,τι μπορω να κανω τωρα?Την αλλη φορα που το επαθε περιμενα να τελειωσει η μπαταρια τωρα ομως ειναι φορτισμενο μπορει να κανει και βδομαδες. Παράθεση Στα Τρικαλα στα δυο στενα σκοτωσανε τον Σακαφλια!!!!![sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crussifier Δημ. June 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2010 Καλησπέρα :) Οι γονείς μου ενδιαφέρονται για bluetooth headset για σύνδεση με Blackberry κινητό (8900 κ 9000 bold αντίστοιχα). Έχουμε κάποιες προτάσεις? Τα ζητούμενα : -Διακριτικό -Καθαρός ήχος -Εύκολο Η αυτονομία, αν γίνεται να συμπεριληφθεί, θα εκτιμηθεί :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WGIBSON Δημ. June 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2010 στο σπιτι μου δεν εχω σταθερο,εχω ομως το πιστο μου nokia E52, οποτε σκεφτομαι να προχωρησω στην αγορα ενος bluetooth in ear. Το χρειαζομαι ωστοσο και για το γραφειο... Ενας συνεργατης μου πηρε το καινουρτιο νοκια BH105 αν θυμαμαι καλα, αλλα μου ειπε οτι δεν ακουγεται καλα + του φυγε και το σφουγγαρακι απο την συσκευη... οποτε εχω κανει αυτην την μικρη ερευνα.... 30e LG-HBM-210 http://www.plaisio.gr/Cell-Phones-Internet/Mobile-Telephone/Bluetooth-Headsets/LG-HBM-210-Bluetooth-Headset-Car-Charger.htm Samsung-Wep470 http://www.plaisio.gr/Cell-Phones-Internet/Mobile-Telephone/Bluetooth-Headsets/Samsung-Wep470-Black-Bluetooth-Headset-AWEP470EBECEUR.htm SAMSUNG-WEP490 http://www.plaisio.gr/Cell-Phones-Internet/Mobile-Telephone/Bluetooth-Headsets/SAMSUNG-WEP490-BLUETOOTH-HEADSET-WHITE-AWEP490EWECEUR.htm SAMSUNG-WEP495 http://www.multirama.gr/products/product?pid=0450345&catid=100503 samsung HM1000 http://www.e-germanos.gr/e-germanos/products/showCloseUp.eg?productListId=52923&selectedCategoryId=485 40e NOKIA BH-216 http://www.multirama.gr/products/product?pid=0416542&catid=100503 Samsung-WEP850 http://www.plaisio.gr/Cell-Phones-Internet/Mobile-Telephone/Bluetooth-Headsets/Samsung-WEP850-Bluetooth-Headset-AWEP850EBECEUR.htm Αν εχετε χρησιμοποιησει καποιο, πειτε την εμπειρια σας Μην παμε ομως σε jawbone k Plantronics....αν και αυτο βλεπω να προτεινετε εδω και 20 σελιδες... Σας ευχαριστω ολους για τον χρονο σας... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsourisg Δημ. June 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2010 Μην παμε ομως σε jawbone k Plantronics....αν και αυτο βλεπω να προτεινετε εδω και 20 σελιδες... Για να τα προτείνουν όλοι κάτι σημαίνει αυτό. Με 40€ που δίνεις για τα άλλα ακουστικά της σειράς παίρνεις από e-bay το Plantronics 925. Στη θέση σου δεν θα το σκεφτόμουν καν... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. June 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2010 το Plantronics 925 ειναι κορυφαιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freedomandloveSW Δημ. June 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2010 εχω παρει πριν 4 μηνεσ ενα bluetooth της SE, το VH300 και μαλλον χαλασε αφοθ οταν με παιρνουν με ακουν αλλα δεν τους ακουω εγω :( νομιζω οτι την συσκευασια την πεταξα ... παω στο multirama που το πειρα ή αλλου ? σορυ αν ειμαι οφ τοπικ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. June 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2010 Εγω εχω καταληξει σε αυτα, Sony Ericsson HBH DS200 οτι καλυτερο σε ποιοτητα ηχου,καλυτερο και απο Plantronics 925. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anagram Δημ. June 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2010 (edited) γεια και απο μενα στο ωραιο σας φορουμ. εμενα που λετε μου καναν δωρο τον Γεναρη το i.tech clip me 304 και πριν 2 μερες ξαφνικα δεν ακουγα απο το ακουστικο.με ακουγαν ομως.το παω στο γερμανο που μου το πηρανε και μου λεει σημερα ενας πως ειναι μηχανικο το προβλημα και αν το στειλει στα κεντρικα θα του γυρισουν πισω επειδη ειναι μεσα κομμενο το καλωδιο και οταν το κουναει ψιλοκανει επαφη και ακουγεται.!!! στεκει τετοια γελοια δικαιολογια ρε παιδια?ποιος καθοριζει τι ειναι μηχανικο και τι ηλεκτρονικο προβλημα?και στο κατω κατω κανει τετοιους διαχωρισμους η εγγυηση?μας δουλευουν τελειως?τι λετε να κανω? Edited July 12, 2010 by zxr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freedomandloveSW Δημ. June 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2010 δηλαδη συγνωμμη η εγγυηση διαχωριζεται σε μηχανικη και ηλεκτρονικη ;! που το λεει αυτο ? και επειδη εχω το ιδιο προσβλημα μαλλον , να το παω απο εκει που το πηρα ( multirama ) ή να ψαξω για sonyericsson ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkaditis Δημ. June 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2010 Καμμιά γνώμη για τα ακριβά(100€) stone της jabra τα εχει δοκιμάσει κανείς? Παράθεση Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
korleoneee Δημ. July 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2010 Καλησπέρα σε όλους! Μια βοήθεια από όποιον μπορεί ρε παιδιά.Είμαι κοντά στην αγορά ενός πολύ καλού και ακριβού BT.Είμαι προφανώς ανάμεσα σε Jawbone και Plantronics(δεν νομίζω να υπάρχει κάτι άλλο που να τα συναγωνίζεται...).Θέλω κάποιες διευκρινίσεις: I)Το τελευταίο μοντέλο της Jawbone είναι το 3(ή αλλιώς Jawbone Prime-ποια είναι η ακριβής του ονομασία) και της plantronics to 975? II)Το Jawbone 3(ή prime τέλος πάντων) βγαίνει σε διάφορα χρώματα γιατι στο ebay βρήκα μόνο το μαύρο. III)Το Jawbone 3 έχει υποδοχή όπως το Plan για mini-usb ΠΑΝΩ στο BT ώστε να φορτίζει κατευθείαν? IV)Ποιο πιστεύετε προσφέρει καλύτερη ποιότητα ομιλίας το 3 ή το 975.(έχω ακούσει πχ οτι το 975 δεν έχει τόσο δυνατό ήχο όταν ακούς,ισχύει?) V) Μια τιμή της τάξης των 50Ε για το 3 και 60 για το 975 απο e-bay είναι καλά??? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costasf Δημ. July 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2010 Παιδιά τη βοήθειά σας: Έχω το bluetooth Sony Ericsson HBH PV740 και ενώ είναι καταπληκτικό σε αυτονομία (800 ώρες), διάρκεια ομιλίας (11 ώρες), μικρές διαστάσεις και έχει πολύ καλό ήχο, χάνει συνέχεια τη σύνδεση με τη συσκευή μου(Νοκια Ε51). Για να ξαναβρει τη σύνδεση πρέπει να πατηθεί μία φορά το πολυπλήκτρο που έχει στην πρόσοψη. Φίλος που έχει το iphone 3gs έχει το ίδιο πρόβλημα. Έχω κάνει reset στο bluethoth καμία βελτίωση, απεγκατάσταση και επανεγκατάστασή του στο τηλέφωνο, καμία βελτίωση. Έχετε καμία ιδέα αν διορθώνεται η κατάσταση ή να ψάξω για άλλο bluethooth; Παράθεση iphone 6 64GB iPad Air 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freedomandloveSW Δημ. July 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2010 εχω παρει πριν 4 μηνεσ ενα bluetooth της SE, το VH300 και μαλλον χαλασε αφοθ οταν με παιρνουν με ακουν αλλα δεν τους ακουω εγω :( νομιζω οτι την συσκευασια την πεταξα ... παω στο multirama που το πειρα ή αλλου ? σορυ αν ειμαι οφ τοπικ στο πλαισιο που πηγα χθες παρατηρησα οτι το συγκεκριμενο bt το δινει η S.E. εγγυηση 6 μηνων ! ειναι δυνατον , κοροιδευομαστε ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eltsele Δημ. July 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2010 Καλησπέρα σε όλους! Μια βοήθεια από όποιον μπορεί ρε παιδιά.Είμαι κοντά στην αγορά ενός πολύ καλού και ακριβού BT.Είμαι προφανώς ανάμεσα σε Jawbone και Plantronics(δεν νομίζω να υπάρχει κάτι άλλο που να τα συναγωνίζεται...).Θέλω κάποιες διευκρινίσεις: I)Το τελευταίο μοντέλο της Jawbone είναι το 3(ή αλλιώς Jawbone Prime-ποια είναι η ακριβής του ονομασία) και της plantronics to 975? II)Το Jawbone 3(ή prime τέλος πάντων) βγαίνει σε διάφορα χρώματα γιατι στο ebay βρήκα μόνο το μαύρο. III)Το Jawbone 3 έχει υποδοχή όπως το Plan για mini-usb ΠΑΝΩ στο BT ώστε να φορτίζει κατευθείαν? IV)Ποιο πιστεύετε προσφέρει καλύτερη ποιότητα ομιλίας το 3 ή το 975.(έχω ακούσει πχ οτι το 975 δεν έχει τόσο δυνατό ήχο όταν ακούς,ισχύει?) V) Μια τιμή της τάξης των 50Ε για το 3 και 60 για το 975 απο e-bay είναι καλά??? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ!!!! Ι) Ναι. ΙΙ) Ναι, βγαίνει σε διάφορα χρώματα. Το είχα πετύχει στο e-shop. ΙΙΙ) Δεν το ξέρω αλλά νομίζω μπορείς να το δεις είτε στην ιστοσελίδα της εταιρείας είτε σε κάποιο review στο youtube. Πάει καιρός από τότε που τα έψαχνα! IV) Αυτό κανείς δεν μπορεί να σου το απαντήσει υποθετικά παρά μόνο αν υπάρχει κάποιος που είχε και τα δυο. Το 975 δεν έχει τρελά δυνατό ήχο αλλά προσωπικά δεν έχω αντιμετωπίσει πρόβλημα. Έχει πάντως πολύ καθαρό και γενικά πολύ καλή ποιίτητα συνομιλίας. V) Δεν ψωνίζω από ebay αλλά αν σκεφτείς ότι εδώ στοιχίζουν 100€ έκαστο καλά είναι νομίζω. Παράθεση Knowledge isn't free. You have to pay attention. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnikolai Δημ. July 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2010 Καλησπέρα σας! Ψαχνω για σοβαρο BT που να υποστηρίζει 2 κινητά και να έχει και ενσωματομενο ραδιοφωνο. Προτασεις; Παράθεση Don't ask, what your country can do for you! Ask what you, can do for your country! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apatieleos Δημ. July 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2010 Παιδια ειμαι αναμεσα στην αγορα του Plantronics Discovery 975 και Plantronics Discovery 925! Η διαφορα στην τιμη τους ειναι 10 ευρω απο ελλαδα... το 975 ειναι καλυτερο επειδη ειναι πιο καινουριο ή δν παιζει καμια σχεση? πιο μου προτεινετε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eltsele Δημ. July 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2010 Γιατί να πάρεις το παλιό?? Δεν υπάρχει λόγος! Παράθεση Knowledge isn't free. You have to pay attention. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terry39 Δημ. July 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2010 Γιατί να πάρεις το παλιό?? Δεν υπάρχει λόγος! +10000 Ειχα το 925(πριν πεσει στο νερο και μ αφησει ... ) και πλεον εχω το 975 εδω και 3 μηνες περιπου , σαφώς και το 975 ειναι καλυτερο-ομορφοτερο-μικροτερο! Απο μενα πας στο 975 ... ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Don Karlos Δημ. July 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2010 Ήθελα να ρωτήσω τους κατόχους του 975 : Το νοιώθετε απόλυτα σταθερό στο αυτί ? Ρωτάω γιατί είμαι ανάμεσα σε αυτό και το Voyager pro... Απλά δε θέλω να έχω συνεχώς την προσοχή μου στο να μη μου πέσει ! Παράθεση Device(s): iPhone 7 Plus 128GB JET BLACK Γιάννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eltsele Δημ. July 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2010 Κοίταξε, είναι αυτό που λέμε.. άλλοι λένε ότι κι άλλοι λένε διότι!!:P Δηλαδή αν δεις τα reviews, θα πετύχεις κόσμο που το βρίσκει πολύ βολικό και κόσμο που λέει ότι δεν τον βολεύει καθόλου και δε στέκεται καλά. Το είχα φοβηθεί κι εγώ πριν το πάρω αλλά τελικά είμαι στους πρώτους. Έχει και 3 μεγέθη gel οπότε λογικά θα βρεις το σωστό. Πάντως εγώ 2 μήνες και κάτι που το έχω δεν έχει φύγει ούτε μια φορά. Τώρα αν προέρχεσαι από κάποιο του στυλ του Voyager Pro πιθανότατα να σε ξενίσει στην αρχή. Παράθεση Knowledge isn't free. You have to pay attention. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JoeBar Δημ. July 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2010 Μια χαρά κάθεται στο αυτί και εγώ το φοβόμουν στην αρχή αλλά τελικά είναι πάρα πολύ βολικό. Η γνώμη μου είναι αφού το πάρεις και δεις ποιό μέγεθος σε βολεύει, να παραγγήλεις από ebay ανταλλακτικά pads στο μέγεθος που θέλεις μιας και που με την χρήση τείνουν να χαλαρώνουν και θέλουν αλλαγή... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terry39 Δημ. July 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2010 (edited) Μια χαρά καθεται στο αυτι , εχει 3 μεγεθη gel μεσα στη συσκευασία αναλογα με το αυτι που εχεις ... δεν μου εχει πεσει ποτε απτο αυτι (το 925 ειχε πεσει οπως εβγαινα απτο αμαξι) αλλα το 975 ΠΟΤΕ ... και κανω και δουλεια που εχει τρεξιμο και οδηγημα... το φοραω συνεχεια και δεν με ποναει το αυτι ... αν φοβασαι οτι θα σου πεσει ... οταν ειχα το 925 ειχα αγορασει απτο ebay κορδονακι της plantronics (και καλα) που ειχε mini-usb στην ακρη και κουμπωνε στην υποδοχη του ακουστικου ... εδω απο το amazon -> http://www.amazon.com/Plantronics-79393-01-Discovery-Micro-Lanyard/dp/B001DBNCC8 .. δεν ξερω αν κανει και για το 975 (και γιατι να μην κανει ??) κι εισαι "ασφαλης" ;) δυστυχως δεν τα στελνει Ελλαδα απο αυτη τη σελιδα τοu amazon θα δοκιμασω να τo βρω ... Edited July 19, 2010 by terry39 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Don Karlos Δημ. July 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2010 Ευχαριστώ πολύ για τις άμεσες και πληθωρικές απαντήσεις σας ! Μάλλον με "ψήσατε" για το 975, καθώς το voyager pro μου φαίνεται πολύ τεράστιο... Μόλις κάνω την κίνηση (είτε για το ένα είτε για το άλλο) θα σας ενημερώσω με τις πρώτες εντυπώσεις μου. Παράθεση Device(s): iPhone 7 Plus 128GB JET BLACK Γιάννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terry39 Δημ. July 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2010 (edited) Ευχαριστώ πολύ για τις άμεσες και πληθωρικές απαντήσεις σας ! Μάλλον με "ψήσατε" για το 975, καθώς το voyager pro μου φαίνεται πολύ τεράστιο... Μόλις κάνω την κίνηση (είτε για το ένα είτε για το άλλο) θα σας ενημερώσω με τις πρώτες εντυπώσεις μου. Και μολις ειδα αυτα .. :P για να μην πεσει με τιποτα .. :lol: εχει και σε διαφανές ... αλλα δεν νομιζω ... καλυτερα το κορδονακι ... αλλα πολλα μεταφορικα ... απο Αμερικη το δικο μου(975) το πηρα απο Αγγλια... αξιζε η αναμονη ... και η τιμη :D Καλη αγορα οτι κι αν αποφασισεις :) Edited July 19, 2010 by terry39 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts