Jump to content

Bluetooth ακουστικά (Hands-Free)

moderndrummer
 Κοινοποίηση

επιλογή bluetooth  

6 members have voted

1. 1. επιλογή bluetooth

• Jawbone Icon
      0
    • Jabra Extreme
      0
    • Plantronics 975
      3
    • Jawbone Era
      0
    • Samsung Modus 3500
      0
    • Motorola HX550
      0
    • 'Αλλο
      3

This poll is closed to new votes

Recommended Posts

μετά από 10 και BT ακουστικά κατέληξα ότι το καλύτερο είναι το ΕΝΣΥΡΜΑΤΟ, απλά για να το μάθεις πρέπει πρώτα να αγοράσεις κάμποσα BTs :p

το θέμα ειναι αν κατέληξες μετά από 10 BT τότε οι διαφορές είναι ελάχιστες και μονο έμπειρα αυτιά μπορούν να τις αντιληφθούν οπότε καλό είναι αυτό

Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του...

Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του...

Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!!

George Bernard Shaw

• Απαντήσεις 13,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Παιδια εχω το Nokia bh-500 και ενω το αποσυνδεα απο το notebook μου κολλησε,τι μπορω να κανω τωρα?Την αλλη φορα που το επαθε περιμενα να τελειωσει η μπαταρια τωρα ομως ειναι φορτισμενο μπορει να κανει και βδομαδες.
Στα Τρικαλα στα δυο στενα σκοτωσανε τον Σακαφλια!!!!![sIGPIC][/sIGPIC]

Καλησπέρα :)

Οι γονείς μου ενδιαφέρονται για bluetooth headset για σύνδεση με Blackberry

κινητό (8900 κ 9000 bold αντίστοιχα).

Έχουμε κάποιες προτάσεις?

Τα ζητούμενα :

-Διακριτικό

-Καθαρός ήχος

-Εύκολο

Η αυτονομία, αν γίνεται να συμπεριληφθεί, θα εκτιμηθεί :)

στο σπιτι μου δεν εχω σταθερο,εχω ομως το πιστο μου nokia E52, οποτε σκεφτομαι να προχωρησω στην αγορα ενος bluetooth in ear. Το χρειαζομαι ωστοσο και για το γραφειο...

Ενας συνεργατης μου πηρε το καινουρτιο νοκια BH105 αν θυμαμαι καλα, αλλα μου ειπε οτι δεν ακουγεται καλα + του φυγε και το σφουγγαρακι απο την συσκευη...

οποτε εχω κανει αυτην την μικρη ερευνα....

30e

LG-HBM-210

http://www.plaisio.gr/Cell-Phones-Internet/Mobile-Telephone/Bluetooth-Headsets/LG-HBM-210-Bluetooth-Headset-Car-Charger.htm

Samsung-Wep470

http://www.plaisio.gr/Cell-Phones-Internet/Mobile-Telephone/Bluetooth-Headsets/Samsung-Wep470-Black-Bluetooth-Headset-AWEP470EBECEUR.htm

SAMSUNG-WEP490

http://www.plaisio.gr/Cell-Phones-Internet/Mobile-Telephone/Bluetooth-Headsets/SAMSUNG-WEP490-BLUETOOTH-HEADSET-WHITE-AWEP490EWECEUR.htm

SAMSUNG-WEP495

http://www.multirama.gr/products/product?pid=0450345&catid=100503

samsung HM1000

http://www.e-germanos.gr/e-germanos/products/showCloseUp.eg?productListId=52923&selectedCategoryId=485

40e

NOKIA BH-216

http://www.multirama.gr/products/product?pid=0416542&catid=100503

Samsung-WEP850

http://www.plaisio.gr/Cell-Phones-Internet/Mobile-Telephone/Bluetooth-Headsets/Samsung-WEP850-Bluetooth-Headset-AWEP850EBECEUR.htm

Αν εχετε χρησιμοποιησει καποιο, πειτε την εμπειρια σας

Μην παμε ομως σε jawbone k Plantronics....αν και αυτο βλεπω να προτεινετε εδω και 20 σελιδες...

Σας ευχαριστω ολους για τον χρονο σας...

Μην παμε ομως σε jawbone k Plantronics....αν και αυτο βλεπω να προτεινετε εδω και 20 σελιδες...

Για να τα προτείνουν όλοι κάτι σημαίνει αυτό. Με 40€ που δίνεις για τα άλλα ακουστικά της σειράς παίρνεις από e-bay το Plantronics 925. Στη θέση σου δεν θα το σκεφτόμουν καν...

εχω παρει πριν 4 μηνεσ ενα bluetooth της SE, το VH300 και μαλλον χαλασε αφοθ οταν με παιρνουν με ακουν αλλα δεν τους ακουω εγω :(

νομιζω οτι την συσκευασια την πεταξα ...

παω στο multirama που το πειρα ή αλλου ?

σορυ αν ειμαι οφ τοπικ

Εγω εχω καταληξει σε αυτα,

Sony Ericsson HBH DS200

οτι καλυτερο σε ποιοτητα ηχου,καλυτερο και απο Plantronics 925.

[sIGPIC][/sIGPIC]

ΤΗΕΟ in normal mode

Με εκνευρίζουν οι "στόκοι"

Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή

γεια και απο μενα στο ωραιο σας φορουμ.

εμενα που λετε μου καναν δωρο τον Γεναρη το i.tech clip me 304 και πριν 2 μερες ξαφνικα δεν ακουγα απο το ακουστικο.με ακουγαν ομως.το παω στο γερμανο που μου το πηρανε και μου λεει σημερα ενας πως ειναι μηχανικο το προβλημα και αν το στειλει στα κεντρικα θα του γυρισουν πισω επειδη ειναι μεσα κομμενο το καλωδιο και οταν το κουναει ψιλοκανει επαφη και ακουγεται.!!! στεκει τετοια γελοια δικαιολογια ρε παιδια?ποιος καθοριζει τι ειναι μηχανικο και τι ηλεκτρονικο προβλημα?και στο κατω κατω κανει τετοιους διαχωρισμους η εγγυηση?μας δουλευουν τελειως?τι λετε να κανω?

Edited by zxr

δηλαδη συγνωμμη η εγγυηση διαχωριζεται σε μηχανικη και ηλεκτρονικη ;! που το λεει αυτο ?

και επειδη εχω το ιδιο προσβλημα μαλλον , να το παω απο εκει που το πηρα ( multirama ) ή να ψαξω για sonyericsson ?

Καμμιά γνώμη για τα ακριβά(100€) stone της jabra τα εχει δοκιμάσει κανείς?
Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!!

Καλησπέρα σε όλους!

Μια βοήθεια από όποιον μπορεί ρε παιδιά.Είμαι κοντά στην αγορά ενός πολύ καλού και ακριβού BT.Είμαι προφανώς ανάμεσα σε Jawbone και Plantronics(δεν νομίζω να υπάρχει κάτι άλλο που να τα συναγωνίζεται...).Θέλω κάποιες διευκρινίσεις:

I)Το τελευταίο μοντέλο της Jawbone είναι το 3(ή αλλιώς Jawbone Prime-ποια είναι η ακριβής του ονομασία) και της plantronics to 975?

II)Το Jawbone 3(ή prime τέλος πάντων) βγαίνει σε διάφορα χρώματα γιατι στο ebay βρήκα μόνο το μαύρο.

III)Το Jawbone 3 έχει υποδοχή όπως το Plan για mini-usb ΠΑΝΩ στο BT ώστε να φορτίζει κατευθείαν?

IV)Ποιο πιστεύετε προσφέρει καλύτερη ποιότητα ομιλίας το 3 ή το 975.(έχω ακούσει πχ οτι το 975 δεν έχει τόσο δυνατό ήχο όταν ακούς,ισχύει?)

V) Μια τιμή της τάξης των 50Ε για το 3 και 60 για το 975 απο e-bay είναι καλά???

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ!!!!

Παιδιά τη βοήθειά σας: Έχω το bluetooth Sony Ericsson HBH PV740 και ενώ είναι καταπληκτικό σε αυτονομία (800 ώρες), διάρκεια ομιλίας (11 ώρες), μικρές διαστάσεις και έχει πολύ καλό ήχο, χάνει συνέχεια τη σύνδεση με τη συσκευή μου(Νοκια Ε51). Για να ξαναβρει τη σύνδεση πρέπει να πατηθεί μία φορά το πολυπλήκτρο που έχει στην πρόσοψη. Φίλος που έχει το iphone 3gs έχει το ίδιο πρόβλημα. Έχω κάνει reset στο bluethoth καμία βελτίωση, απεγκατάσταση και επανεγκατάστασή του στο τηλέφωνο, καμία βελτίωση. Έχετε καμία ιδέα αν διορθώνεται η κατάσταση ή να ψάξω για άλλο bluethooth;

iphone 6 64GB

iPad Air 2

εχω παρει πριν 4 μηνεσ ενα bluetooth της SE, το VH300 και μαλλον χαλασε αφοθ οταν με παιρνουν με ακουν αλλα δεν τους ακουω εγω :(

νομιζω οτι την συσκευασια την πεταξα ...

παω στο multirama που το πειρα ή αλλου ?

σορυ αν ειμαι οφ τοπικ

στο πλαισιο που πηγα χθες παρατηρησα οτι το συγκεκριμενο bt το δινει η S.E. εγγυηση 6 μηνων !

ειναι δυνατον , κοροιδευομαστε ?

Καλησπέρα σε όλους!

Μια βοήθεια από όποιον μπορεί ρε παιδιά.Είμαι κοντά στην αγορά ενός πολύ καλού και ακριβού BT.Είμαι προφανώς ανάμεσα σε Jawbone και Plantronics(δεν νομίζω να υπάρχει κάτι άλλο που να τα συναγωνίζεται...).Θέλω κάποιες διευκρινίσεις:

I)Το τελευταίο μοντέλο της Jawbone είναι το 3(ή αλλιώς Jawbone Prime-ποια είναι η ακριβής του ονομασία) και της plantronics to 975?

II)Το Jawbone 3(ή prime τέλος πάντων) βγαίνει σε διάφορα χρώματα γιατι στο ebay βρήκα μόνο το μαύρο.

III)Το Jawbone 3 έχει υποδοχή όπως το Plan για mini-usb ΠΑΝΩ στο BT ώστε να φορτίζει κατευθείαν?

IV)Ποιο πιστεύετε προσφέρει καλύτερη ποιότητα ομιλίας το 3 ή το 975.(έχω ακούσει πχ οτι το 975 δεν έχει τόσο δυνατό ήχο όταν ακούς,ισχύει?)

V) Μια τιμή της τάξης των 50Ε για το 3 και 60 για το 975 απο e-bay είναι καλά???

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ!!!!

Ι) Ναι.

ΙΙ) Ναι, βγαίνει σε διάφορα χρώματα. Το είχα πετύχει στο e-shop.

ΙΙΙ) Δεν το ξέρω αλλά νομίζω μπορείς να το δεις είτε στην ιστοσελίδα της εταιρείας είτε σε κάποιο review στο youtube. Πάει καιρός από τότε που τα έψαχνα!

IV) Αυτό κανείς δεν μπορεί να σου το απαντήσει υποθετικά παρά μόνο αν υπάρχει κάποιος που είχε και τα δυο. Το 975 δεν έχει τρελά δυνατό ήχο αλλά προσωπικά δεν έχω αντιμετωπίσει πρόβλημα. Έχει πάντως πολύ καθαρό και γενικά πολύ καλή ποιίτητα συνομιλίας.

V) Δεν ψωνίζω από ebay αλλά αν σκεφτείς ότι εδώ στοιχίζουν 100€ έκαστο καλά είναι νομίζω.

Knowledge isn't free. You have to pay attention.

Καλησπέρα σας!

Ψαχνω για σοβαρο BT που να υποστηρίζει 2 κινητά και να έχει και ενσωματομενο ραδιοφωνο.

Προτασεις;

Don't ask, what your country can do for you!

Ask what you, can do for your country!

Παιδια ειμαι αναμεσα στην αγορα του Plantronics Discovery 975 και Plantronics Discovery 925!

Η διαφορα στην τιμη τους ειναι 10 ευρω απο ελλαδα...

το 975 ειναι καλυτερο επειδη ειναι πιο καινουριο ή δν παιζει καμια σχεση?

πιο μου προτεινετε?

Γιατί να πάρεις το παλιό?? Δεν υπάρχει λόγος!

+10000

Ειχα το 925(πριν πεσει στο νερο και μ αφησει ... ) και πλεον εχω το 975 εδω και 3 μηνες περιπου , σαφώς και το 975 ειναι καλυτερο-ομορφοτερο-μικροτερο! Απο μενα πας στο 975 ... ;)

Ήθελα να ρωτήσω τους κατόχους του 975 :

Το νοιώθετε απόλυτα σταθερό στο αυτί ? Ρωτάω γιατί είμαι ανάμεσα σε αυτό και το Voyager pro...

Απλά δε θέλω να έχω συνεχώς την προσοχή μου στο να μη μου πέσει !

Device(s): iPhone 7 Plus 128GB JET BLACK

Γιάννης

Κοίταξε, είναι αυτό που λέμε.. άλλοι λένε ότι κι άλλοι λένε διότι!!:P

Δηλαδή αν δεις τα reviews, θα πετύχεις κόσμο που το βρίσκει πολύ βολικό και κόσμο που λέει ότι δεν τον βολεύει καθόλου και δε στέκεται καλά.

Το είχα φοβηθεί κι εγώ πριν το πάρω αλλά τελικά είμαι στους πρώτους.

Έχει και 3 μεγέθη gel οπότε λογικά θα βρεις το σωστό.

Πάντως εγώ 2 μήνες και κάτι που το έχω δεν έχει φύγει ούτε μια φορά. Τώρα αν προέρχεσαι από κάποιο του στυλ του Voyager Pro πιθανότατα να σε ξενίσει στην αρχή.

Knowledge isn't free. You have to pay attention.

Μια χαρά κάθεται στο αυτί και εγώ το φοβόμουν στην αρχή αλλά τελικά είναι πάρα πολύ βολικό. Η γνώμη μου είναι αφού το πάρεις και δεις ποιό μέγεθος σε βολεύει, να παραγγήλεις από ebay ανταλλακτικά pads στο μέγεθος που θέλεις μιας και που με την χρήση τείνουν να χαλαρώνουν και θέλουν αλλαγή...

Μια χαρά καθεται στο αυτι , εχει 3 μεγεθη gel μεσα στη συσκευασία αναλογα με το αυτι που εχεις ... δεν μου εχει πεσει ποτε απτο αυτι (το 925 ειχε πεσει οπως εβγαινα απτο αμαξι) αλλα το 975 ΠΟΤΕ ... και κανω και δουλεια που εχει τρεξιμο και οδηγημα... το φοραω συνεχεια και δεν με ποναει το αυτι ...

αν φοβασαι οτι θα σου πεσει ... οταν ειχα το 925 ειχα αγορασει απτο ebay κορδονακι της plantronics (και καλα) που ειχε mini-usb στην ακρη και κουμπωνε στην υποδοχη του ακουστικου ... εδω απο το amazon -> http://www.amazon.com/Plantronics-79393-01-Discovery-Micro-Lanyard/dp/B001DBNCC8 .. δεν ξερω αν κανει και για το 975 (και γιατι να μην κανει ??) κι εισαι "ασφαλης" ;)

δυστυχως δεν τα στελνει Ελλαδα απο αυτη τη σελιδα τοu amazon θα δοκιμασω να τo βρω ...

Edited by terry39

Ευχαριστώ πολύ για τις άμεσες και πληθωρικές απαντήσεις σας !

Μάλλον με "ψήσατε" για το 975, καθώς το voyager pro μου φαίνεται πολύ τεράστιο...

Μόλις κάνω την κίνηση (είτε για το ένα είτε για το άλλο) θα σας ενημερώσω με τις πρώτες εντυπώσεις μου.

Device(s): iPhone 7 Plus 128GB JET BLACK

Γιάννης

Ευχαριστώ πολύ για τις άμεσες και πληθωρικές απαντήσεις σας !

Μάλλον με "ψήσατε" για το 975, καθώς το voyager pro μου φαίνεται πολύ τεράστιο...

Μόλις κάνω την κίνηση (είτε για το ένα είτε για το άλλο) θα σας ενημερώσω με τις πρώτες εντυπώσεις μου.

Και μολις ειδα αυτα .. :P για να μην πεσει με τιποτα .. :lol: εχει και σε διαφανές ... αλλα δεν νομιζω ... καλυτερα το κορδονακι ... αλλα πολλα μεταφορικα ... απο Αμερικη

το δικο μου(975) το πηρα απο Αγγλια... αξιζε η αναμονη ... και η τιμη :D

Καλη αγορα οτι κι αν αποφασισεις :)

Edited by terry39