dimitriossara Δημ. April 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2010 Πάρτε βρε παιδιά ένα plantronics να σωθείτε. . . Το έχω 5 χρόνια τώρα και δεν έχει χάσει ούτε μια ώρα αυτονομίας. Επίσης και τα καινούργια ΝΟΚΙΑ πλέον είναι πολύ καλά και λειτουργικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koinos123 Δημ. April 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2010 Πάρτε βρε παιδιά ένα plantronics να σωθείτε. . . Το έχω 5 χρόνια τώρα και δεν έχει χάσει ούτε μια ώρα αυτονομίας. Επίσης και τα καινούργια ΝΟΚΙΑ πλέον είναι πολύ καλά και λειτουργικά. Υπάρχει σε plantronics με καλώδιο όμως; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitriossara Δημ. April 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2010 Υπάρχει σε ΝΟΚΙΑ όμως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkaditis Δημ. April 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2010 Καμμιά πληροφορία για το Jabra stone? Παράθεση Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pcgodxxx Δημ. April 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2010 Πάρτε βρε παιδιά ένα plantronics να σωθείτε. . . Το έχω 5 χρόνια τώρα και δεν έχει χάσει ούτε μια ώρα αυτονομίας. Επίσης και τα καινούργια ΝΟΚΙΑ πλέον είναι πολύ καλά και λειτουργικά. πεστα φίλε μου.... εχω το plantronics 925 πιστευω οτι αξιζει και με το παραπανω τα 100 ευρώ του...(είναι πολλά αλλα ότι πληρώσεις παιρνεις...) το εχω σχεδον 6 μηνες... συνδεμενο συνεχεια με 2 κινητα... κραταει 3 μερες χαλαρα... ποιοτητα ηχου τέλεια... και αντοχη που δε περιμενα... το εχω πατησει εχει πεσει απειρες φορες... εχει πεσει σε λακούβα με νερο αλλα εκει σκυλι... δουλευει ρολοι.... και απο εμβελεια κανει τρελα πραγματα.... μεσα στο σπιτι μεσα απο 2 τοιχους ακουω τελεια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitriossara Δημ. April 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2010 Εγώ τους τα λέω εδώ και μια πενταετία..αλλά ποιός μ'ακούει... Γουστάρουν βλέπεις να παιδεύονται.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koinos123 Δημ. April 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2010 Εγώ τους τα λέω εδώ και μια πενταετία..αλλά ποιός μ'ακούει... Γουστάρουν βλέπεις να παιδεύονται.... Μια "κουμούτσα" στο αφτί... Είπαμε, υπάρχει κάτι σε καλώδιο και να είναι διακριτικό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pittas Δημ. April 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2010 Φιλε τα εχεις δει απο κοντα τα plantronics ? Μπορει να ακουστει υπερβολικο αλλα πιο πολυ σε κοσμημα κανει παρα σε bluetooth Καθε αλλο παρα κουμουτσα οπως λες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ibiza1_0 Δημ. April 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2010 Βάλτε μια φωτογραφία να δούμε και εμείς.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terry39 Δημ. April 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2010 (edited) Καλημερα plantronics 975 η καλυτερη φωτογραφια του απο κει και περα μπορει οποιος θελει να γραψει στον γουγλη plantronics 975 photo και να του βγαλει πολλες... απλα να σας πω σαν μετρο συγκρισης οτι ειναι οσο η οθονη απο το Ν82 μου , 1-2 χιλιοστα μακρυτερο απτο τη γραφιδα του ομνια, οσο ενα happy hippo της kinder(για τις υπογλυκαιμίες) Το 925 ναι ηταν λιγο πιο χοντρο ... αλλα το 975 εχει αδυνατισει και εχει ομορφυνει εγω το πηρα 60 Λιρες απο ebay , το καλυτερο του ειναι η θηκη - φορτιστης οπως μπορειτε να δειτε και στη φωτογραφια που εχω στο Link επανω... Ποτε δεν μου αρεσαν τα bluetooth με καλωδιο ... γιατι να παρω αφου μου προσφερει η καθε εταιρια στη συσκευασια του κινητου hands-free (για μενα ειναι το ιδιο πραγμα) , το bluetooth για μενα ειναι ελευθερια κινησεων χωρις να μπλεκομαι με (μικρα εστω) καλωδια , αλλα οπως ολα τα πραγματα στη ζωη ειναι θεμα γουστου ... Edited April 17, 2010 by terry39 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pittas Δημ. April 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2010 http://www.skroutz.gr/s/43962/Plantronics-Discovery-925.html http://www.skroutz.gr/s/90866/Plantronics-Discovery-975.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koinos123 Δημ. April 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2010 Ποτε δεν μου αρεσαν τα bluetooth με καλωδιο ... γιατι να παρω αφου μου προσφερει η καθε εταιρια στη συσκευασια του κινητου hands-free (για μενα ειναι το ιδιο πραγμα) , το bluetooth για μενα ειναι ελευθερια κινησεων χωρις να μπλεκομαι με (μικρα εστω) καλωδια , αλλα οπως ολα τα πραγματα στη ζωη ειναι θεμα γουστου ... Το θέμα είναι ότι όταν δεν το χρησιμοποιώ, δεν το θέλω στο αφτί μου. Ποιο εύκολο μου έρχεται να έχω ένα με καλώδιο, και όταν δεν το χρησιμοποιώ να το βάζω στη θέση του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paulkap12 Δημ. April 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2010 Το θέμα είναι ότι όταν δεν το χρησιμοποιώ, δεν το θέλω στο αφτί μου. Ποιο εύκολο μου έρχεται να έχω ένα με καλώδιο, και όταν δεν το χρησιμοποιώ να το βάζω στη θέση του. Και ενας άλλος λόγος είναι οτι χωρίς καλώδιο τρώς την ακτινοβολία στο κεφάλι, η οποία είναι φυσικά μικρής ισχύος και σαφώς πιο ακίνδυνη από το ίδιο το κινητό, αλλά είναι υπαρκτή... Παράθεση paulkap12.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terry39 Δημ. April 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2010 Το θέμα είναι ότι όταν δεν το χρησιμοποιώ, δεν το θέλω στο αφτί μου. Ποιο εύκολο μου έρχεται να έχω ένα με καλώδιο, και όταν δεν το χρησιμοποιώ να το βάζω στη θέση του. Ωραιος ναι συμφωνω αλλα εγω το χω πιο πολυ (99%) για την οδηγηση και με το 975 τωρα που εχει και τη θηκουλα του εχω βολευτει περισσοτερο ... παλια απλα το πετουσα μεσα στ αμαξι και το εψαχνα :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terry39 Δημ. April 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2010 Και ενας άλλος λόγος είναι οτι χωρίς καλώδιο τρώς την ακτινοβολία στο κεφάλι, η οποία είναι φυσικά μικρής ισχύος και σαφώς πιο ακίνδυνη από το ίδιο το κινητό, αλλά είναι υπαρκτή... Νομιζω οτι η ακτινοβολια(επικοινωνια) βγαινει απο το πιαστρακι ....κι αν το κρεμα(σει)ς στο πουκαμισο η στη μπλουζα , νομιζω οτι ειναι χειροτερο ... γιατι ειναι πιο κοντα στη καρδια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paulkap12 Δημ. April 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2010 Νομιζω οτι η ακτινοβολια(επικοινωνια) βγαινει απο το πιαστρακι ....κι αν το κρεμα(σει)ς στο πουκαμισο η στη μπλουζα , νομιζω οτι ειναι χειροτερο ... γιατι ειναι πιο κοντα στη καρδια Στην καρδιά είναι επικίνδυνο αν έχει κάποιος βηματοδότη γιατί κάνει παρεμβολές. Αν δεν έχεις βηματοδότη, απ' όσο ξέρω δεν έχει κανένα πρόβλημα η καρδιά από αυτό. Παράθεση paulkap12.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koinos123 Δημ. April 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2010 (edited) Υπάρχει κάποια αξιόλογη, αξιόπιστη, μικρή σε μέγεθος λύση; Έχω τα: i.Τech clip naro 601, i.Tech Bluetooth Clip Vibrate Silver και Nokia BH-215. Δεν θα έλεγα ότι είμαι ευχαριστημένος με κανένα από τα τρία... Έχω δει το Samsung Bluetooth Clip HM1500 RODIN. Σκέφτομαι να το αγοράσω μήπως και συνεργαστεί καλά με το κινητό μου, ένα samsung d980. Έχετε να προτίνετε κάποια λύση; Edited April 18, 2010 by koinos123 διόρθωση μοντέλου Νοκια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitriossara Δημ. April 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2010 Υπάρχει κάποια αξιόλογη, αξιόπιστη, μικρή σε μέγεθος λύση; Έχω τα: i.Τech clip naro 601, i.Tech Bluetooth Clip Vibrate Silver και Nokia BH-21. Δεν θα έλεγα ότι είμαι ευχαριστημένος με κανένα από τα τρία... Έχω δει το Samsung Bluetooth Clip HM1500 RODIN. Σκέφτομαι να το αγοράσω μήπως και συνεργαστεί καλά με το κινητό μου, ένα samsung d980. Έχετε να προτίνετε κάποια λύση; http://www.plaisio.gr/Cell-Phones-Internet/Mobile-Telephone/Bluetooth-Headsets/Nokia-Bh-215-02707G2.htm Αν δεν συνεργαστεί και αυτό καλά με το κινητό σου,το οποίο είναι ότι καλύτερο υπάρχει στην τιμή αυτή τότε καλύτερα να κοιτάξεις να κάνεις ενα software update στο κινητό σου διότι κατα 99,9% οφείλεται εκεί. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xouliamas Δημ. April 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2010 Παρακαλώ για τα φώτα σας!!! Έχω το HTC Touch 2, ποιο Bluetooth Handsfree να προτιμήσω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitriossara Δημ. April 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2010 Παρακαλώ για τα φώτα σας!!! Έχω το HTC Touch 2, ποιο Bluetooth Handsfree να προτιμήσω? Επειδή έχω και εγώ το touch 2 λειτουργούν όλα τα ΒΤ σωστά. Εγώ το δουλεύω με ένα plantronics 650,Nokia bh-215 και ένα SE I800:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xouliamas Δημ. April 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2010 (edited) Προς i.Tech μεριά? Το Samsung SBH650 Stereo Bluetooth Headset? Το εχει καποιος? Edited April 19, 2010 by Xouliamas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. April 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2010 Κορυφαιο το Plantronics 925 αλλα απο το ebay αγορα. εδω ειναι φωτια!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. April 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2010 Κορυφαιο το Plantronics 925 αλλα απο το ebay αγορα. εδω ειναι φωτια!! Το πήρα από pixmania 64€ + 14€ fedex express. Το περιμένω αύριο. Μπορούσα και με μόλις 4€ μεταφορικά αλλά τα ΕΛΤΑ είναι κίνδυνος-θάνατος ειδικά στα Γιαννιτσά... Βασικά ξενέρωσα μόλις έμαθα ότι έχει βγει 975, το έγραψε κάποιος φίλος πιο πάνω. :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miltostammy2 Δημ. April 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2010 Το πήρα από pixmania 64€ + 14€ fedex express. Το περιμένω αύριο. Μπορούσα και με μόλις 4€ μεταφορικά αλλά τα ΕΛΤΑ είναι κίνδυνος-θάνατος ειδικά στα Γιαννιτσά... Βασικά ξενέρωσα μόλις έμαθα ότι έχει βγει 975, το έγραψε κάποιος φίλος πιο πάνω. :( έχω το 975 και σήμερα αγόρασα και το 925 άλλη ομορφιά το ένα άλλη το άλλο ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Anemelos1 Δημ. April 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2010 Αν θέλετε πραγματική ποιότητα στην συνομιλία (εγγυημένο αφου το χρησιμοποιεί και ο Αμερικανικός στρατός) πάρτε Jawbone. Ποιότητα κατασκευής άριστη, design πανέμορφο και ποιότητα συνομιλίας που καλύτερη ίσως δεν υπάρχει. Εχω το jawbone 3 prime black περίπου 1,5 μήνες και συνέχεια συνδεδεμένο με HD2 και iphone 3g. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts