XPhys Δημ. August 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2009 Υπάρχει ήδη θέμα και μάλλον πρέπει να μεταφερθεί εκεί. Anyway, επί της ουσίας η διαφορά είναι ... τι σε βολεύει περισσότερο. Κάποιους το μονοκόμματο κάποιους το άλλο. Εμένα π.χ. με βολεύει αυτό που έχει το ακουστικό σε καλώδιο. Παράθεση Read The F...ing Manual First Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kianokranos Δημ. August 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2009 ενδιαφέρεται ένας φίλος γι αυτό: http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=1116436&Manufacturer=Turbo-X&category=69978020&catalog=22 τι λέτε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ibiza1_0 Δημ. August 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2009 Turbo x???????????? Δεν έχει ούτε καμιά τρελή εγγύηση ούτε καμιά τρελή τιμή.. Με 10 ευρώ παραπάνω, παίρνείς αυτό με ισόβια εγγύηση και ποιότητα.. Δεν συμφωνείς? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kianokranos Δημ. August 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2009 το φιλαράκι μου θέλει και αναγνώριση κλήσεις και multipoint Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ibiza1_0 Δημ. August 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2009 Δεν πρόσεξα την αναγνώριση κλήσης.. Αν και να σου πω την μαύρη αλήθεια, είναι σχετικά άχρηστη, μια και πρέπει να είναι τα ονόματα σε λατινικούς χαρακτήρες, να είναι περασμένα μόνο στην μνήμη του κινητού, να είναι συμβατή η έκδοση του λογισμικού του τηλεφώνου σου και άλλα τέτοια.. Αλλιώς, σου βγάζει μόνο το νούμερο :blink: Που να θυμάσαι τους αριθμούς απ'έξω, που αντιστοιχούν... :X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
John_The_Great Δημ. August 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2009 πάντώς αυτό που εχω εγώ δεν έχει αναγνώριση αλλα με έχει ικανοποιησει μια χαρα και στη μουσική και στην τιμή. hbh-ds220 29 ευρώ σε γερμανό Παράθεση .:Sony-Ericsson:. :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. August 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2009 Αυτό δεν ισχύει όμως για όλα τα ακουστικα. Πχ, το Νοkia ΒΗ-902 που χρησιμοποιώ εδώ και πολλούς μήνες, σε όσες συσκευές και αν το εχω δοκιμάσει, λειτουργεί άψογα εμφανίζοντας ολόκληρο το ονοματεπώνυμο (με ελληνικούς φυσικά χαρακτήρες). Είναι απίστευτα βολικό. Μου έχει λύσει τα χέρια αμέτρητες φορές καθώς δεν χρειάζεται να βγάλεις το κινητό από την τσέπη σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kianokranos Δημ. August 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2009 ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας αλλα μάλλον θα πάρει το i-tech clip D radio Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ibiza1_0 Δημ. August 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2009 ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας αλλα μάλλον θα πάρει το i-tech clip D radio Aν ψάξει στην αγορά, τώρα που έχει εκπτώσεις, θα το βρει από 79, ακόμη και 60 ευρώ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psyched Δημ. August 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2009 Αυτό δεν ισχύει όμως για όλα τα ακουστικα. Πχ, το Νοkia ΒΗ-902 που χρησιμοποιώ εδώ και πολλούς μήνες, σε όσες συσκευές και αν το εχω δοκιμάσει, λειτουργεί άψογα εμφανίζοντας ολόκληρο το ονοματεπώνυμο (με ελληνικούς φυσικά χαρακτήρες). Είναι απίστευτα βολικό. Μου έχει λύσει τα χέρια αμέτρητες φορές καθώς δεν χρειάζεται να βγάλεις το κινητό από την τσέπη σου. Απορω πως ορισμενοι πουλανε bluetooth με caller id στην Ελλαδα χωρις αυτα να υποστηριζουν ελληνικα, και εχουν και το θρασος να σου λενε να γυρισεις ολο τον τηλεφωνικο σου καταλογο σε λατινικους χαρακτηρες για να τα χρησιμοποιησεις! Αυτο πουθενα στον κοσμο δεν γινεται! Βαλτε ελληνικες γραμματοσειρες μεσα αλλιως μην τα φερνετε στην Ελλαδα. Ετσι απλα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arisrho Δημ. August 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2009 γεια σας παιδια. Πριν λιγες μερες απεκτησα το 810G απο το e-shop και ειμαι πολυ ευχαριστημενος αλλα αντιμετοπιζω ενα προβλημα με το hands free bluetooth μου (nokia bh-201). Αν και συνδεεται κανονικα με το toshiba οταν κανω κληση ή με καλεσουν ακουω πολυ θορυβο και εχω τη εντυπωση οτι ακουω και λιγο φωνη αλλα ειναι αδυνατο να καταλαβω οτιδηποτε. Μου εκανε εντυπωση οτι στις παρεχομενες υπηρεσιες του hands free μου βγαζει μονο "ανοιχτη ακροαση" και αν την απενεργοποιησω δεν δουλευει καθολου το ακουστικο. Ακομα δεν βρηκα κανεναν που να εχει αλλο μοντελο hands free για να κανω δοκιμη μηπως ειναι θεμα ασυμβατοτητας. Παντως το ιδιο το ακουστικο δουλευει κανονικα με το M700 μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
milanmaniac Δημ. August 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2009 Πρόσφατα αγόρασα το itech music 801. Δεν μπορώ όμως να το συνδέσω ταυτόχρονα σε 2 συσκευές. Καμία ιδέα? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kianokranos Δημ. August 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2009 το συνδέεις πρώτα με την μία και μετα το κάνεις ανιχνευσιμο πάλι και το συνδέεις και με τιν δεύτερη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
milanmaniac Δημ. August 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2009 Δεν πετυχαίνει με τίποτα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amateur_82 Δημ. August 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2009 Καλησπέρα, Είδα τα σχετικά θέματα και αγόρασα ένα bluetoth με καλώδιο, αλλά επειδή δεν υπήρχε της Sony, πήρα το i-tech Clip ME 304. Το θέμα είναι το εξής: Όταν με καλούνε και όσο διαρκεί η κλήση, το bluetooth κάνει έναν διακοπτόμενο ήχο, ανεξάρτητα από το αν το έχω σε αθόρυβη λειτουργία ή όχι. Απενεργοποιείτε κάπως αυτό? Ρωτάω επειδή στο εγχειρίδιο δεν αναφέρετεαι κάτι και είναι ενοχλητικό ιδιαίτερα όταν είσαι σε κάποια συγκέντρωση ή με κάποιο πελάτη. Παράθεση Νους Υγιής εν Σώματι Υγιεί Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kianokranos Δημ. August 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2009 το φιλαράκι μου πήρε το clip D radio και παρόλο που γυρίσαμε τον κατάλογο στα λατινικά πάλι μόνο το νούμερο βγάζει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ibiza1_0 Δημ. August 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2009 Καλησπέρα, Είδα τα σχετικά θέματα και αγόρασα ένα bluetoth με καλώδιο, αλλά επειδή δεν υπήρχε της Sony, πήρα το i-tech Clip ME 304. Το θέμα είναι το εξής: Όταν με καλούνε και όσο διαρκεί η κλήση, το bluetooth κάνει έναν διακοπτόμενο ήχο, ανεξάρτητα από το αν το έχω σε αθόρυβη λειτουργία ή όχι. Απενεργοποιείτε κάπως αυτό? Ρωτάω επειδή στο εγχειρίδιο δεν αναφέρετεαι κάτι και είναι ενοχλητικό ιδιαίτερα όταν είσαι σε κάποια συγκέντρωση ή με κάποιο πελάτη. Δεν απενεργοποιείται.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ibiza1_0 Δημ. August 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2009 Ποιο μοντέλο κινητού έχει να το δοκιμάσω και να σου απαντήσω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kianokranos Δημ. August 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2009 το έχουμε δοκιμάσει σε νοκια 6500 slide και σε samsung jet αλλα τίποτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ibiza1_0 Δημ. August 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2009 Δώσε μου 1-2 μέρες διορία να σου απαντήσω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ibiza1_0 Δημ. August 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2009 Δεν πετυχαίνει με τίποτα. Τα κατάφερες?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. August 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2009 Τελευταία το σκέφτομαι κι εγώ για BT Headset. Αξίζει αυτό? http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=180390140365 Παράθεση http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psyched Δημ. August 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2009 Οσον αφορα το I-tech clip D, απο τη λιστα συμβατοτητας (αν και παλια) http://www.itechdynamic.com/en/products_spec.asp?cid=1&pid=01130 φαινεται οτι δειχνει ονομα μονο με Sony Ericcson και Motorola (κοκκινο αστερακι σημαινει δε δειχνει ονομα). Φυσικα θα πρεπει να γυρισετε τον καταλογο στα αγγλικα!... Το Nokia BH-902 παιζει σωστα (δειχνει ονομα καλουντος και μαλιστα στα ελληνικα) μονο με nokia και μονο με ορισμενα μοντελα http://www.nokia.gr/products/accessories/all-accessories/headsets/bluetooth-headsets/bh-902/compatibility Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kianokranos Δημ. August 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2009 αν και χθες παρελαβα το κορδονακι για το λαιμο μπορώ να βρώ τέτοιο για samsung wep 850? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos_bei Δημ. August 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2009 Έχετε δει αυτό? http://www.plantronics.com/north_america/en_US/products/mobile/bluetooth-headsets/discovery-975 Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts