dimitrisz20 Δημ. October 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2008 Τελικά παιδιά το άλλαξα και είναι όλα μια χαρα!!! Τελικά φοβερό το ακουστικό.. και ακούω και μουσικούλα... μονοφωνικά βεβαια :(( και από αυτονομία? μου κρατάει 2 μέρες σίγουρα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios85 Δημ. October 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2008 παιδια μια ερωτηση....στο κινητο μου{sharp v903} μπορω να αγορασω bt ακουστικα για να ακουω mp3???bt v1.1 πρεπει να εχει.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. October 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2008 Δες στα χαρακτηριστικά του αν υποστηρίζει το πρώτυπο A2DP. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atrias Δημ. October 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2008 Παιδιά τί γνώμη έχετε για το PLANTRONICS VOYAGER 815 --> http://www.e-shop.gr/show_tel.phtml?id=TEL.003888 Απ' ότι βλέπω είναι πιο φθηνό από το 925, λίγο πιο βαρύ αλλά με μεγαλύτερη αυτονομία! αν το αποφασίσεις πάντως να το πάρεις δίνω το δικό μου ελαφρώς μεταχειρισμένο αγγελία Παράθεση για κατόχους κινητού samsung ένα widget εορτολόγιο Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moysitsa Δημ. October 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2008 Παρέλαβα εχθές το απόγευμα τo Jabra BT530 :D. Οι πρωτες εντυπώσεις : Ελπίζω όταν το δοκιμάσω σε εξωτερικό περιβάλλον με θόρυβο να έχω τα ίδια αποτελέσματα. ;) Το δοκιμασες ? Η ενταση του ακουστικου πως σου φανηκε?:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zakailiou Δημ. October 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2008 Μια χαρά το ακουστικό , εντός και εκτός . Σχετικό μεν θα μου πείς , αλλά δεν διέκρινα κάτι που να μπορεί να ειπωθεί ώς πρόβλημα . Ιδιαίτερη εντύπωση μου έκανε το σήμα του ακουστικού . Ισχυρότατο . Πιάνει σε σημεία τα άλλα δεν πιάνουν μέσα στο σπίτι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zedzedzed Δημ. November 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2008 Δεν νομιζω να τα πουλάνε ξεχωριστα,πάντως είναι ακριβως τα ίδια μαξιλαράκια που έχουν τ'ακουστικα απο τη σειρα walkman των sonyericsson. Κοίτα μηπως έχει καποιος φίλος σου γιατι υπάρχουν και ανταλλακτικα στη συσκευασια. Νομίζω hpm70 είναι το μοντέλο των ακουστικων Ευχαριστώ πολύ φίλε μου. Τα παρήγγειλα ήδη από ebay. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moysitsa Δημ. November 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2008 Μια χαρά το ακουστικό , εντός και εκτός . Σχετικό μεν θα μου πείς , αλλά δεν διέκρινα κάτι που να μπορεί να ειπωθεί ώς πρόβλημα . Ιδιαίτερη εντύπωση μου έκανε το σήμα του ακουστικού . Ισχυρότατο . Πιάνει σε σημεία τα άλλα δεν πιάνουν μέσα στο σπίτι. Eχω ανεβει αθηνα κ εντος των ημερων θα το χτυπησω!:) Λοιπον ειδα να αναφερουν στο νετ για 2-3 αποσυνδεσεις την ημερα...κ το κακο ειναι οτι δεν εχει κ ηχητικη ειδοποιηση για αυτο....Σου εχει συμβει εσενα? Ειδα στο σαιτ της jabra οτι υπαρχει κ διαθεσιμο firmware για update..to 1-6-0..!!!!:):) Δυστυχως δεν μπορεσα να βρω καποιο release note για το τι ακριβως διορθωνει.... Παντως θεωρω θετικο οτι αναβαθμιζεται! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zakailiou Δημ. November 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2008 Eχω ανεβει αθηνα κ εντος των ημερων θα το χτυπησω!:) Λοιπον ειδα να αναφερουν στο νετ για 2-3 αποσυνδεσεις την ημερα...κ το κακο ειναι οτι δεν εχει κ ηχητικη ειδοποιηση για αυτο....Σου εχει συμβει εσενα? Ειδα στο σαιτ της jabra οτι υπαρχει κ διαθεσιμο firmware για update..to 1-6-0..!!!!:):) Δυστυχως δεν μπορεσα να βρω καποιο release note για το τι ακριβως διορθωνει.... Παντως θεωρω θετικο οτι αναβαθμιζεται! Ουτε το update έχω δει , Ουτε το έχω καταβάσει , Ουτε έχει αποσυνδεθεί ποτέ. Σκέψου ότι έχω το πολυπαθο , με την σύνδεση Bluetoth , HTC Touch Cruise. :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiorgosH Δημ. November 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2008 Από πλευράς ακτινοβολίας ισχύει ότι αυτά με το ενσύρματο ακουστικό θεωρούνται πιο 'υγιή' ?? Αν οχι, ψάχνω ενα αξιόπιστο handsfree BT, χωρίς πολλα πολλά απλά να ακούγομαι κ να ακούω :) Τι θα προτείνατε? Είχα το πιο απλό της iTech (ενσύρματο) κ ήταν μια χαρά αλλά δεν ξέρω τι παίζει με τα υπόλοιπα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hydrogen_factory Δημ. November 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2008 Αγορασα το itech i.voicepro. Εχει καλο ηχο, καλη προσαρμογη στο αυτι, αλλα δεν σε ειδοπειει για τις κλησεις, και δεν μπορω να ακουσω μουσικη, το εχω συνδεσει με ενα palm treo 750. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Boss82 Δημ. November 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2008 Αγορασα το itech i.voicepro. Εχει καλο ηχο, καλη προσαρμογη στο αυτι, αλλα δεν σε ειδοπειει για τις κλησεις, και δεν μπορω να ακουσω μουσικη, το εχω συνδεσει με ενα palm treo 750. Μουσική με το i.voicepro και το Ν95 ακούω κανονικά. Επίσης όταν χτυπάει το κινητό το ringtone μεταφέρεται και στο ακουστικό. Πως αλλιώς ήθελες να σε ειδοποιεί? Με βομβιτή όπως το itech vibrator? Παράθεση Λεωνίδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristakis4 Δημ. November 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2008 Ειμαι μεταξυ των παρακατω δυο 1. http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=1116436&x=30&category=69978020&catalog=22 2. http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=1117998&category=69978020&page=2&x=30&catalog=22 Με ενδιαφερει πιο πολυ η αψογη ποιοτητα ηχου και η οθονη, οχι το ραδιοφωνο. Αν καποιος εχει προσωπικη εμπειρια η ξερει γενικοτερα θα ηθελα την γνωμη του Ευχαριστω Παράθεση http://www.paok-hellas.gr/logo.jpg ΟΕΟ ΟΕΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΕ ΤΕΟ :shoot: :kill: :rocket: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mafiagalou Δημ. November 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2008 νομιζω οτι το i tech ειναι καλυτερο.κυκλοφοπει πολυ,ενω τα αλλα δεν τα ξερει η μανα τους.εχω και εγω το i tech clip v και ειμαι πολυ ικανοποιημενος Παράθεση My History: Ericsson 337-Ericsson 768-Nokia 5110-Ericsson 788-Nokia 8210-Nokia 8510-Nokia 6510-Sharp Gx20-Sharp SH703-Nokia 6288-Samsung i560-HTC Diamond-Nokia E51-HTC Hero-HTC Legend-Sony Xperia S-Sony Xperia Z1-HTC 10-Samsung Note 9-Samsung Galaxy S23 UTRA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hydrogen_factory Δημ. November 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2008 Μουσική με το i.voicepro και το Ν95 ακούω κανονικά. Επίσης όταν χτυπάει το κινητό το ringtone μεταφέρεται και στο ακουστικό. Πως αλλιώς ήθελες να σε ειδοποιεί? Με βομβιτή όπως το itech vibrator? Θα ηθελα οπτικη επαφη, πχ να αναβοσβηνει εντονα , ναι ηχος ακουγεται οταν το εχω στο αυτι και δεχομαι κλησεις. Στο palm δεν εχω καταφερει να ακουω mp3 μεσω του i.voicepro . Εχω αφαιρεσει το στηριγμα στο αυτι μου φαινεται δυσχρηστο και ογκοδεις συμφωνειται με αυτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioannidg Δημ. November 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2008 θελω να παρω ενα βτ αλλα εχω και καπιες αποριες με την ακτινοβολια.σκευτομαι για βτ της itech και περιπου ως 50 ευρω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Boss82 Δημ. November 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2008 Θα ηθελα οπτικη επαφη, πχ να αναβοσβηνει εντονα , ναι ηχος ακουγεται οταν το εχω στο αυτι και δεχομαι κλησεις. Στο palm δεν εχω καταφερει να ακουω mp3 μεσω του i.voicepro . Εχω αφαιρεσει το στηριγμα στο αυτι μου φαινεται δυσχρηστο και ογκοδεις συμφωνειται με αυτο? Δε νομίζω πως τίθεται θέμα αν συμφωνούμε, αλλά αν σε βολεύει. Πχ εγώ (ίσως έχω περίεργα αυτιά:p) αν βγάλω το στήριγμα το headset δεν στηρίζεται στο αυτί μου και πέφτει. Αν σε εσένα στέκεται κανονικά είναι πολύ πιο βολικό χωρίς το άγκιστρο. Από την άλλη όταν δε μιλάς που το έχεις? Γιατί εγώ στο αυτί μου το έχω όταν μιλάω μόνο (ή καμιά φορά στο αυτοκίνητο). Όταν δε μιλάω το κρεμάω από το άγκιστρο στη μπλούζα μου. θελω να παρω ενα βτ αλλα εχω και καπιες αποριες με την ακτινοβολια.σκευτομαι για βτ της itech και περιπου ως 50 ευρω Δες αυτό http://www.skroutz.gr/s/649/I-Tech-Clip-II-Mini.html Βάζεις και δύο κινητά. Δεν το έχω χρησιμοποιήσει αλλά έχω μείνει πολύ ευχαριστημένος και από τα δύο i.tech που έχω. Από θέμα ακτινοβολίας δεν ξέρω τι παίζει... Παράθεση Λεωνίδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. November 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2008 παιδες προσοχη μονο στο ebay διοτι λογω αμερικης η ιαπωνιας στελνουν κ τους αντιστοιχους φορτιστες κ οι μπριζες ειναι διαφορετικες...διευκρινηστε το.. παντως εγω ειχα χασει το ελληνικο lg hbm 730 και το αγορασα ξανα 5 ευρω με μεταφορικα... τσαμπα// Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. November 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2008 παιδες προσοχη μονο στο ebay διοτι λογω αμερικης η ιαπωνιας στελνουν κ τους αντιστοιχους φορτιστες κ οι μπριζες ειναι διαφορετικες...διευκρινηστε το.. παντως εγω ειχα χασει το ελληνικο lg hbm 730 και το αγορασα ξανα 5 ευρω με μεταφορικα... τσαμπα// Mε έναν adaptor είσαι ok. Εμένα το plantronics μου ήρθε από UK με ευρωπαϊκό φορτιστή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gchatz Δημ. November 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2008 Να ρωτησω κατι? εχω το Samsung WEP185 ειναι συμβατο με το Htc Diamond που εχω? δεν μπορω με τιποτα να το κανω να συνδεθει... Help pls!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hydrogen_factory Δημ. November 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2008 εχεις δοκιμασει με αλλο hands free? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gchatz Δημ. November 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2008 Ναι εχω κανει μια δοκιμη και με ενα I-tech σχετικα παλιο ομως (Φυσικα δεν εγινε κατι ουτε με αυτο), ειδα οτι το Samsung εχει προτοκολο bluetooth 1,2 και το Htc προτοκολο 2,0 νομιζω... αυτα τα 2 συνεργαζονται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hydrogen_factory Δημ. November 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2008 υπαρχει και προς τα πισω συμβατοτητα στο bluetooth. Οταν κανεις αναζητηση συσκευων βρισκει το handsfree σαν ονομα. Γενικα ανταλαζεις αρχεια με αλλα κινητα μεσω bluetooth. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gchatz Δημ. November 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2008 Αρα μαλλον καποιο θεμα θα εχει το Htc... τι να πω? κριμα!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakissalonika Δημ. November 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2008 Παιδία καλησπέρα.... Θελω να αγοράσω ενα bluetooth ακουστικο, το οποίο να έχει κόρδονι λαιμού, και να μπορώ να το φορέσω σκετο και σαν ψείρα. Αν γίνεται να συνδέεται και με 2 συσκευές, να έχει αξιόλογη ακουστική και διαρκεια μπαταρίας. Ξερω...θα γελατε :lol: Απλα ρωταω μηπως και υπαρχει καποιο να μου προτεινετε :) Ενδιαφερομαι για αυτο http://www.e-shop.gr/show_tel.phtml?id=TEL.003914 απλα δεν νομιζω να μπορω να βαλω κορδονι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts