Jump to content

Bluetooth ακουστικά (Hands-Free)

moderndrummer
 Κοινοποίηση

επιλογή bluetooth  

6 members have voted

1. 1. επιλογή bluetooth

• Jawbone Icon
      0
    • Jabra Extreme
      0
    • Plantronics 975
      3
    • Jawbone Era
      0
    • Samsung Modus 3500
      0
    • Motorola HX550
      0
    • 'Αλλο
      3

This poll is closed to new votes

Recommended Posts

Το απογευμα πηρα αυτο το ΒΤ και μεχρι τωρα ειμαι πολυ ευχαριστημενος:D

http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=22&category=69978020&product=1057979

Σε περίπτωση που δεν βρω αυτό που ψάχνω και πάρω κάτι σαν αυτό που πήρες κι εσύ, μπορείς να μου πεις αν η ηχητική ειδοποίηση που έχει ακούγεται από κάποιο εξωτερικό ηχειάκι ίσως ή μόνο μέσα από το ακουστικό, όταν το φοράς?

Η δόνηση είναι αρκετά αισθητή???

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

• Απαντήσεις 13,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

στα ακουστικα της itech που εχουν αναγνωριση κλησης αυτο που ξερω ειναι οτι δεν υποστηριζουν ελληνικα.αυτο που ρωταω ειναι:θα δειχνει κινεζικα το ονομα της επαφης αλλα θα δειχνει παραλληλα τουλαχιστον και το ΝΟΥΜΕΡΟ να καταλαβαινουμε ποιος ειναι τουλαχιστον?

Σε περίπτωση που δεν βρω αυτό που ψάχνω και πάρω κάτι σαν αυτό που πήρες κι εσύ, μπορείς να μου πεις αν η ηχητική ειδοποίηση που έχει ακούγεται από κάποιο εξωτερικό ηχειάκι ίσως ή μόνο μέσα από το ακουστικό, όταν το φοράς?

Η δόνηση είναι αρκετά αισθητή???

Εχει ηχειακι και ακουγεται μια χαρα,και η δονηση ειναι αρκετα αισθητη,και αναβοσβηνει ενα λαμπακι που εχει στο κεντρο οταν σε καλουν

Εχει ηχειακι και ακουγεται μια χαρα,και η δονηση ειναι αρκετα αισθητη,και αναβοσβηνει ενα λαμπακι που εχει στο κεντρο οταν σε καλουν

Καλή μαγκιά, αν δε βρω το ClipD με την οθόνη (χλωμό το βλέπω, είναι ψιλοπαλιό), θα χτυπήσω αυτό που πήρες κι εσύ. :D

Στο μπλε το χρωματάκι του είναι πολύ καλό. Αν δεν απατώμαι βγαίνει ακόμα σε δύο χρώματα, κόκκινο και ασημί???

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Για πες μας λεπτομέρειες γιατί σκέφτομαι να το αγοράσω.

Έχει φίλε μου σχετικώς κακή ποιότητα συνομιλίας(χαμηλή ακουστική κυρίως),συχνές αποσυνδέσεις μεταξύ του τηλεφώνου και γενικά είναι μια εταιρεία που δεν μας έχει δείξει και πολύ καλές κριτικές στα προιόντα της..

Προσωπικά θα έβλεπα κάτι σε Plantronics-SE-Jabra...

Π.Χ Αυτό είναι κορυφαίο http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=22&category=69978020&product=981176

67€ από ebay.. (αξιόπιστο seller)

Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen

iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012)

Xiaomi Redmi Note 2 16GB

Σημαντικό μειονέκτημα το ότι δε μπορείς να βάλεις δικά σου ακουστικά. ;)

Πάντως εγώ τσίπησα σήμερα ένα iTech Clip Vibrate και ησύχασα.

67€ από ebay.. (αξιόπιστο seller)

Dn mas dineis to link me to ebay shop tou tupou gt endiaferomai kai egw amesa gia ena apo auta;)

An exei kapoios na mou proteinei kapoio sugekrimeno???

8a to xrisimopoiw sunexeia i me ena 8600 luna i me n95 8gb:)

Filika

Nikolas:D:):p

Μέγιστο μέγεθος υπογραφής 16 kiB

Παιδιά χρειάζομαι ένα Bluetooth που να είναι σταθερό στο αυτί για ώρα, με καλή ακουστική και δυνατότητα σύνδεσης με 2 κινητά...

Είχα αποφασίσει για το Plantronics 650 αλλά δε το βρίσκω πουθενά..

Υπάρχει κάτι άλλο με budget μέχρι τα 55-60 ευρώ?

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes

Παιδιά χρειάζομαι ένα Bluetooth που να είναι σταθερό στο αυτί για ώρα, με καλή ακουστική και δυνατότητα σύνδεσης με 2 κινητά...

http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=22&category=69978020&product=1057979

Κάτι σε ενιαίο ακουστικό παίζει?

Επίσης είχα το itech το κλασσικό (ασημί-μπλε) και το πρώτο που πήρα είχε άθλιο mic (με άκουγαν πάντα με μεγάλη δυσκολία) μου το αντικαταστήσαν και το 2ο μου χάλασε μετά από λίγο εντελώς (έκανε disconnect μόνο του και έπειτα δεν συνδεόταν καθόλου με το κιν). Βέβαια δεν το πήγα για εγγύηση γιατί κάνουν 20 μέρες να στο αλλάξουν, οπότε απλά την πέταξα την μπαχατέλα.

Επομένως δεν θέλω να την ξανατιμήσω με τα λεφτά μου... 2 στα 2 ελλάτωματικά... πιστεύω ότι με έπεισαν για την ποιότητα τους.

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes

@gjimmys: Από ό,τι θυμάμαι έχεις το iTech Clip Vibrate, σωστά? Η πριζούλα που έχει για τη φόρτιση microUSB είναι?

Μπορώ να συνδέσω ό,τι καλώδιο θέλω για φόρτιση από USB ή μόνο το καλώδιο που παρέχεται στη συσκευασία ταιριάζει? :confused:

VODAFONE λεωφ. Πεντέλης στο ύψος των Βριλλησίων . ΑΠο εκεί το πη΄ρα το Σαββατο 49€

LiteStep User

Παύλος :p

@gjimmys: Από ό,τι θυμάμαι έχεις το iTech Clip Vibrate, σωστά? Η πριζούλα που έχει για τη φόρτιση microUSB είναι?

Μπορώ να συνδέσω ό,τι καλώδιο θέλω για φόρτιση από USB ή μόνο το καλώδιο που παρέχεται στη συσκευασία ταιριάζει? :confused:

Δεν ξερω panosz75 κανε μια δοκιμη και θα δεις.Γιατι ομως;:)

εγω εχω την προηγουμενη βερσιον αυτου που απλα δεν εχει την αναγνωριση.απο οτι μου λενε αυτοι που μιλαω δεν ακουγομαι πολυ καλα.αλλα το ραδιο ειναι κορυφαιο γιατι δεν καταναλωνει μπαταρια κινητου και στα ματς η στην παραλια ειναι χρησιμοτατο!

Paides kalimera:)

Se ti times koimenontai ta itech clip vibrate kai d-radio???

8elw na agorasw ena twra se liges meres kai dn kserw poso koimenontai:)

An kserei kapoios na mou pei gt eimai etoimos na parageilw apo ebay ena store pou mou edwse i filtati mariel19:)

Filika

NIkolas:D:)

Παιδια ψαχνω για ενα καλο και ελαφρυ stereo bluetooth headset το οποιο να εχει υψηλη ενταση και καλη ποιοτητα ηχου.

Θα ηθελα να ειναι αρκετα σταθερο γιατι θελω να το φοραω και οταν κανω γυμναστικη.

Δεν με πειραζει να ειναι σχετικα ακριβο. Θελω ομως να εχει καλο ηχο.

Θα προτιμουσα να το αγορασω απο εδω για να εχω δυνατοτητα αλλαγης.

Ειδα το JayBird JB200 εδω και μου αρεσε αρκετα. Αλλα δεν νομιζω οτι εχει ερθει Ελλαδα.

Ακομη ειδα και το JABRA BT3030 το PLANTRONICS PULSAR 260 και κανα δυο απο SONY ERICSSON.

Ειδα και το Plantronics Voyager 855 αλλα δεν ξερω ποσο σταθερο θα ειναι και διαβασα και κατι παραπονα για μετριο ηχο στο cnet.

Θα ηθελα τη γνωμη σας πριν καταληξω καπου και το μετανοιωσω μετα.

Ευχαριστω.

Γιατι δεν βγαζουν ακουστικα με εκδοση 2.1+edr?Δεν θα επιτυχουν καλυτερη μεταφορα ηχουν,αν ο ηχος εχει ηψηλοτερη κωδικοποιηση?

Ήρθε η ώρα για ένα νέο Σπίτι

http://www.aeginahomes.gr/

Παιδια ψαχνω για ενα καλο και ελαφρυ stereo bluetooth headset το οποιο να εχει υψηλη ενταση και καλη ποιοτητα ηχου.

Θα ηθελα να ειναι αρκετα σταθερο γιατι θελω να το φοραω και οταν κανω γυμναστικη.

Ειδα το JayBird JB200 εδω και μου αρεσε αρκετα. Αλλα δεν νομιζω οτι εχει ερθει Ελλαδα.

Ακομη ειδα και το JABRA BT3030 το PLANTRONICS PULSAR 260 και κανα δυο απο SONY ERICSSON.

Ειδα και το Plantronics Voyager 855 αλλα δεν ξερω ποσο σταθερο θα ειναι και διαβασα και κατι παραπονα για μετριο ηχο στο cnet.

Ευχαριστω.

HBH-DS980;)

Apla korifaio;)

Ευχαριστω.

Το Jaybird είναι απλά κορυφαίο, αλλά Ελλάδα γιοκ.Αν έχεις κάποιο γνωστό Αμερική κάτι γίνεται.Δες και το ΝΟΚΙΑ ΒΗ-500 που είναι ιδανικό για outdoor activities αλλά και πάλι μέτριο ήχο...τί μας μένει;;; να αγοράσεις το jaybird απο αμερική.

Γιώργος