Jump to content

Bluetooth ακουστικά (Hands-Free)

moderndrummer
 Κοινοποίηση

επιλογή bluetooth  

6 members have voted

1. 1. επιλογή bluetooth

• Jawbone Icon
      0
    • Jabra Extreme
      0
    • Plantronics 975
      3
    • Jawbone Era
      0
    • Samsung Modus 3500
      0
    • Motorola HX550
      0
    • 'Αλλο
      3

This poll is closed to new votes

Recommended Posts

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ.ΕΧΕΙ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΑΚΟΥΣΤΙΚΟ BLUEANT Z9?ΒΛΕΠΩ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΗΚΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΒΡΕΙ REVIEW.ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΒΡΩ?

Εδώ και σχεδόν ένα μήνα χρησιμοποιώ το Blueant Z9.

Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος.

Έχω χρησιμοποιήσει αρκετά Bluetooth headsets και πιστεύω ότι αυτό είναι από τα καλύτερα.

Το μόνο μείον του είναι ότι ενώ συνδέεται μέχρι και με 3 συσκευές, πρέπει να αποσυνδεθείς από τη μια και να συνδεθείς στην άλλη για να το χρησιμοποιήσεις.

Δηλαδή, έστω ότι είναι paired με τη συσκευή 1 και σε καλεί κάποιος στη συσκευή 2. Πρέπει να αποσυνδεθείς από την 1, να συνδεθείς στη 2 (διαδικάσία μερικών δευτερολέπτων) και μετά να απαντήσεις την κλήση.

Κατά τα άλλα είναι super.

Πολύ καλός κρυστάλινος ήχος, κανένα disconnect, μεγάλη διάρκεια μπαταρίας, πανάλαφρο, ευκολοφόρετο και πολυ ωραίο.

• Απαντήσεις 13,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Ειναι το Ζ9 multipoint; Είναι δηλαδή και οι δύο συσκευές την ίδια ώρα συνδεδεμένες με το bluetooth;

Ρωτάω γιατί και έμενα μου το κάνει αυτό το plantronics 650 όταν είναι συνδεδεμένο με νόκια συσκευή. Δηλαδή όταν μιλάω στο sonyericsson και χτυπάει το νοκια, αυτοματα αποσυνδεεται και μόνο οταν τερματίσω τη κλήση στο sonyericsson μπορώ να συνδεθώ πάλι στο νόκια.

Αυτο δεν συνέβαινε όταν είχα δύο sonyericsson συνδεδεμένα,παρεμεναν και τα δύο συνδεδεμένα με το ακουστικό.

Gilles smiles!

Ειναι το Ζ9 multipoint; Είναι δηλαδή και οι δύο συσκευές την ίδια ώρα συνδεδεμένες με το bluetooth;

Ρωτάω γιατί και έμενα μου το κάνει αυτό το plantronics 650 όταν είναι συνδεδεμένο με νόκια συσκευή. Δηλαδή όταν μιλάω στο sonyericsson και χτυπάει το νοκια, αυτοματα αποσυνδεεται και μόνο οταν τερματίσω τη κλήση στο sonyericsson μπορώ να συνδεθώ πάλι στο νόκια.

Αυτο δεν συνέβαινε όταν είχα δύο sonyeri sson συνδεδεμένα,παρεμεναν και τα δύο συνδεδεμένα με το ακουστικό.

Ποιο multipoint bluetooth είναι ποιο λειτουργικό με νόκια;

ΑΕΛ Πρωταθλήτρια 1988 Κυπελλούχος 1985 και 2007

Εδώ και σχεδόν ένα μήνα χρησιμοποιώ το Blueant Z9.

Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος.

Έχω χρησιμοποιήσει αρκετά Bluetooth headsets και πιστεύω ότι αυτό είναι από τα καλύτερα.

Το μόνο μείον του είναι ότι ενώ συνδέεται μέχρι και με 3 συσκευές, πρέπει να αποσυνδεθείς από τη μια και να συνδεθείς στην άλλη για να το χρησιμοποιήσεις.

Δηλαδή, έστω ότι είναι paired με τη συσκευή 1 και σε καλεί κάποιος στη συσκευή 2. Πρέπει να αποσυνδεθείς από την 1, να συνδεθείς στη 2 (διαδικάσία μερικών δευτερολέπτων) και μετά να απαντήσεις την κλήση.

Κατά τα άλλα είναι super.

Πολύ καλός κρυστάλινος ήχος, κανένα disconnect, μεγάλη διάρκεια μπαταρίας, πανάλαφρο, ευκολοφόρετο και πολυ ωραίο.

Αυτό που λές ότι έχει το blueant δεν είναι Multipoint. Multipoint έχει ένα ακουστικό όταν είναι συνδεδεμένο ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ με 2 ή περισσότερες συσκευές. Τώρα για αυτό που λές jor1je, έτσι είναι. Με κανένα bluetooth ακουστικό της αγοράς δεν μπορείς να μιλάς ταυτόχρονα με 2 κινητά.

Ολα τα multipoint δουλευουν κανονικά με τα νοκια. Δεν πιστευω να υπάρχει προβλημα συμβατότητας απλώς εγω παρατήρησα οτι ενω μιλάς με το ένα κινητό και χτυπήσει το άλλο το νοκια που έχω αποσυνδέεται και πρέπει να το συνδέσεις χειροκίνητα γιά να πάρει την κλήση ενω το sonyericsson δεν αποσυνδέεται και με το πάτημα του κουμπιου στο ακουστικο δέχεται τη γραμμή τερματίζοντας παράλληλα την άλλη συνομιλία!!

Τώρα έχω και ένα samsung wep500 που θα το πάω στο σερβις. Αυτό έχει φιλτρο dsp και απ'οτι καταλαβαίνω κάτι πάει στραβά γιατί αν έχει θόρυβο όταν μιλάω το ακουστικό δεν φιλτράρει τους θορύβους αλλά τη φωνή μου με αποτέλεσμα να ακούγονται ενισχυμένοι οι εξωτερικοί θόρυβοι και ελάχιστα η φωνή μου ενω έπρεπε να συμβαίνει το αντίθετο.

Παλαιότερα λειτουργούσε κανονικά και θέλω να δω τι είδους σερβις μπορουν να κάνουν αφού δεν μπορεί να συνδεθεί με κάποιο βύσμα για να του κάνουν αναβαθμιση.

Μακάρι να μου δώσουν καινουργιο ;)

Gilles smiles!

Καλορίζικο!!!

Σε θόρυβο το δοκίμασες; Η μπαταρία πόσο σου κρατάει εσένα;

Ο ήχος κλήσης περνάει ή όχι;

Τελικά κουμπώνει με 2 συσκευές;

Απο ηχο μια χαρα. σε θορβο δεν ετυχε κατι πολυ, απλα να περναν μηχανακια με το σπαστικο δυνατο θορυβο και ακουγοταν μια χαρα. Απο τοτε που ηρθε μια φορτοση του εκανα χτες. Ακομα δεν το ζορισαμε πολυ ομιλια ομςσ.

Ναι περναει ο ηχος. Για 2 συσκευες δεν δοκιμασα αλλα θα το δοκιμασω

Θέλω ένα ακουστικό που να έχει βραχίονα αλλά το ακουστικό να μην μπαίνει μέσα στο αυτί μιας και το βρίσκω άβολο να έχω κάτι μέσα στο αυτί μου για πολύ ώρα.

In my dream I was drowning my sorrows

But my sorrows, they learned to swim

jor1ge το Blueant Z9 έχει ας το πούμε μνήμη όπου μπορείς να καταχωρήσεις μέχρι και 3 συσκευές.

Εγώ έχω "καταχωρήσει" 2 συσκευες. 2 κινητά Nokia.

Όταν είναι paired με τη συσκευή 1 και με καλεί κάποιος στη συσκευή 2 (της οποίας το Bluetooth το έχω ενεργοποιημένο) πρέπει με το πάτημα 2 κουμπιών, να κάνω unpairing από τη συσκευή 1, pairing με τη συσκευή 2 και να απαντήσω την κλήση.

Τώρα αν ήδη μιλάω στη συσκευή 1 και κάποιος ταυτόχρονα με καλέσει στη συσκευή 2, απλά τον καλώ αργότερα!! :)

konstantinos_bei υπάρχουν συσκευές στο εμπόριο (νομίζω μια Ericsson και μια Plantronics που μπορείς να είσαι paired με 2 συσκευες ταυτόχρονα και να απαντήσεις οποιαδήποτε στην οποία σε καλούν.

Μετά από επιθυμία ανεβάζω εδώ μια φωτογραφία για να δείτε την υποδοχή τροφοδοσίας του 815 - 855. Η τάση τροφοδοσίας είναι 5V.

http://www.clickit.gr/pictures/plantronics-815.JPG

Μετά από επιθυμία ανεβάζω εδώ μια φωτογραφία για να δείτε την υποδοχή τροφοδοσίας του 815 - 855. Η τάση τροφοδοσίας είναι 5V.

Μια χαρα. Η υποδοχει ειναι γνωστη. Ειναι η MicroUSB. Αν γινεται καποιος αλλος να μας πει και τη υποδοχη εχουν τα προηγουμενα 650 και 665 (Ειναι microusb η οχι ?)

Στο αυτί είναι βολικό ή κουράζει;

Εμενα προσωπικα δεν με κουραζει καθολου.

konstantinos_bei υπάρχουν συσκευές στο εμπόριο (νομίζω μια Ericsson και μια Plantronics που μπορείς να είσαι paired με 2 συσκευες ταυτόχρονα και να απαντήσεις οποιαδήποτε στην οποία σε καλούν.

Αυτη ειναι η λεγομενη τεχνολογια Multipoint. Αν δεν κανει αυτο ακριβως τοτε δεν ειναι η τεχνολογια Multipoint

Στο αυτί είναι βολικό ή κουράζει;

Είναι θέμα συνήθειας στη αρχή μου φαινόταν περίεργο αλλά τώρα το βολεύομαι μια χαρά.

http://www.clickit.gr/pictures/plantronics-815.JPG

thnx φίλε!!

ήλπιζα να είναι είναι mini usb αλλά όπως είπε και ο φίλος φαίνεται να είναι micro usb

πιστεύω όμως ότι υπάρχει μετατροπέας μεταξύ των δύο..

για κατόχους κινητού samsung ένα widget εορτολόγιο

Μάλλον θα σε βοηθήσει αυτό εδώ

μπράβο κάτι τέτοιο έλεγα!!

πιστεύω όμως ότι θα το βρω κι εδώ πουθενά..

Είναι θέμα συνήθειας στη αρχή μου φαινόταν περίεργο αλλά τώρα το βολεύομαι μια χαρά.

και εμένα δεν με ζορίζει στο αυτί

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/d/dc/Elephant_near_ndutu.jpg/250px-Elephant_near_ndutu.jpg

ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ

Σήμερα παρήγγειλα κι εγώ ένα 815 από τον δικό σου!

Άντε να έρθει να δούμε τι πουλιά πιάνει! :D

Μόλις πριν 10' παρέλαβα το Planktronics 665... πρώτες εντυπώσεις άριστες... Μου έκανε εντύπωση η ποιότητα κατασκευής (αυτό του έλειπε με 97 ευρώ βέβαια :p ) ακουστική σε 2 κλήσεις μέχρι τώρα πολύ καλή. Καμία σχέση με το samsung wep-200 που είχα μέχρι σήμερα. Θα επανέλθω σε 1-2 ημέρες αφού πρώτα το τεστάρω ;)

Αγαπητοί φίλοι,

2 εβδομάδες σχεδόν με το παραπάνω bt, επανέρχομαι να σας πω τις εντυπώσεις μου όπως άλλωστε υποσχέθηκα :rolleyes:

Για να μην αραδιάζω μεγάλα κείμενα και κουράσω, θα σας πω ότι το Planktronics 665 είναι άριστο ποιοτικά και ακουστικά. Δεν έχω κανένα πρόβλημα στην λήψη από την δική μου μεριά όπως επίσης όσες φορές και αν ρώτησα αν με ακούν καλά, έλαβα θετική απάντηση. Ποιοτικά είναι άριστο και θα έλεγα ότι είναι η ημέρα με την νύχτα με το wep200 που είχα πριν. Η θήκη που φορτίζει στο αυτοκίνητο ή στο γραφείο με usb ή στο σπίτι με μετ/στη 220 V είναι ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ. Η θήκη αυτή όταν είναι μέσα το ακουστικό δονείται αλλά εγώ προσωπικά δεν το έχω βρει χρήσιμο. Άλλοι ίσως να το βρουν χρήσιμο, πχ. εργασία σε περιβάλλον με πολύ θόρυβο. Η μπαταρία δεν ξέρω πόσο κρατάει γιατί έχω το usb στο γραφείο κάθε μέρα και το βάζω για φόρτιση όση ώρα είμαι εκεί. Δεν το κάνω αυτό γιατί φοβάμαι μην αδειάσει αλλά γιατί όταν είναι μέσα στην θήκη του και δέχεσαι κλήση, δεν χρειάζεται να πατήσει το κουμπί που έχει, απλά το βγάζεις από την θήκη και αμέσως απαντάς.... είναι σαν να πατά το yes, και με βολεύει αυτό :O

Το χρησιμοποιώ με το HTC Kaiser, και δεν έχω κανένα πρόβλημα συμβατότητας. Για την ακρίβεια με το wep200 είχα καναδύο απότομα disconnects, με το Planktronics 665 δεν μου έχει τύχει και μάλιστα συχνά επειδή φεύγω πάνω από δέκα μέτρα από το τηλέφωνο με το Planktronics 665, πάντα συνδέεται αυτόματα μετά χωρίς να κάνω τπτ. Με το samsung έπρεπε να πατήσω το κουμπί του για να κάνει connect.

Το αρνητικό του είναι η εργονομία του :X το σιλικονούχο αυτάκι που έχει (3 μεγέθη) μπορεί να κινηθεί πάνω, κάτω και στην μέση. Όταν είναι στην μέση τότε μπορείς να το βγάλεις και να βάλεις κάποιο άλλο στην θέση του, πχ. το μικρότερο ή το μεγαλύτερο μέγεθος. Στην πάνω και στην κάτω θέση το βάζεις αναλόγως από ποιο αυτί σε βολεύει να μιλάς, το αριστερό ή το δεξί. Αυτό λοιπόν το πάνω κάτω μετά από μια ημέρα εμένα χαλάρωσε, με αποτέλεσμα να κινήται σαν τρελό και να πέφτει από το αυτί μου. Το έλυσα βάζοντας ένα μικροσκοπικό λαστιχάκι στο σημείο που ενώνεται η σιλικόνη με το ακουστικό, ΑΛΛΑ με 90+ ευρώ αυτό δεν θα έπρεπε σε ΚΑΜΙΑ περίπτωση να συμβαίνει. Άλλωστε είναι το μόνο μελανό του σημείο και χαλάει την άριστη κατά τα άλλα εικόνα του.

Αυτά τα ολίγα... ελπίζω να βοήθησα... τυχών απορίες δεκτές ;)

Νίκος,

:)

Μπορεί να δεχτεί 2 συσκευές τηλεφώνου ταυτόχρονα?

Δεν γνωρίζω αγαπητέ συνονόματε.... δεν το χρειάστηκα και για αυτό δεν το έψαξα. Ας μας πουν οι πιο έμπειροι.

Νίκος,

:)