diversion Δημ. June 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2007 Φίλοι, 'Eχω τα ακουστικά Jabra BT620s, αλλά, δυστυχώς, δεν τάχω κάνει να δουλέψουν γιατί χρειάζομαι τους drivers της Wincomm (νομίζω). Μήπως μπορεί κανείς να με βοηθήσει για το πού να τους βρω και πώς να τους εγκαταστήσω γιατί, μαθαίνω, είναι μπελαλίδικοι; Ευχαριστώ πολύ για κάθε βοήθεια! Παράθεση Η πιο χαζή ερώτηση είναι αυτή που δεν έκανες ποτέ :!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikariwths Δημ. June 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2007 τι απο τα δυο να προτιμησω ρε παιδια?Εχω το k750 και θελω να ειναι συμβατο γιατι ειχα κατι προβληματα με αλλα bluetooth Παράθεση http://www.i-dent.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikariwths Δημ. June 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2007 τι απο τα δυο να προτιμησω ρε παιδια?Εχω το k750 και θελω να ειναι συμβατο γιατι ειχα κατι προβληματα με αλλα bluetooth Παράθεση http://www.i-dent.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
smith Δημ. June 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2007 Ενδιαφέρομαι και εγώ για το i-tech clip II … Στα post υπάρχουν μονό παράπονα… Κάποιος που να είναι ευχαριστημένος ? Κανείς που να έχει το HTC s310 και το συγκεκριμένο bluetooth ???? Η αναγνώριση λειτουργεί καλά ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariel19 Δημ. June 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2007 Telika katafera na to syndesw.. eytyxws!!Eyxaristw poly gia ti voitheia... Eimai eyxaristimeni ti na sas pw..mia xara leitourgei.. mexri stigmis.. (btw sorry gia ta greeklish) Παράθεση Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012) Xiaomi Redmi Note 2 16GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Βασίλης Δημ. June 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2007 Και γω έχω το I-tech αλλά το clip V.Μια χαρά μέχρι στιγμής κανένα πρόβλημα.Ευχαριστημένος και από την ακουστική του και από την μπαταρία του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariel19 Δημ. June 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2007 Egw telika mia pou to synedesa sto k700i.. k mia pou aposyndeetai synexws.... Giati symvainei ayto...?? ti ftaiei?? einai poly ekneyristiko... k otan to exeis anagki ypofereis! Παράθεση Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012) Xiaomi Redmi Note 2 16GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikariwths Δημ. June 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2007 τελικα πηρα το plantronics 640,δεν το εχω δοκιμασει ακομα το εχω και φορτιζει,ρε παιδια αυτο το ζελεδακι για το αυτι ομως νομιζω ειναι πολι ευαισθητο ελπιζω να κανω λαθος,αν χαλασει απο που βρισκω αλλο???? Παράθεση http://www.i-dent.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitriossara Δημ. June 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2007 τελικα πηρα το plantronics 640,δεν το εχω δοκιμασει ακομα το εχω και φορτιζει,ρε παιδια αυτο το ζελεδακι για το αυτι ομως νομιζω ειναι πολι ευαισθητο ελπιζω να κανω λαθος,αν χαλασει απο που βρισκω αλλο???? Δεν χαλάει με τίποτα;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheGuru Δημ. June 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2007 Κι εγώ το συγκεκριμένο plantronics θέλω αλλά διαβάζω για 2 ημέρες μόνο αναμονής και όσο να ναι, παραείναι λίγος. Αν κάποιος το έχει ας γράψει πόσο του κρατάει και με τί χρήση please! Παράθεση Sent neither from iphone nor android phone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dranako Δημ. June 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2007 Αυτό το έχει δοκιμάσει κανείς; http://www.mobile-review.com/review/motorola-s705-en.shtml Έχει πολλά καλά, με καλύτερα τα 3,5 jack και αναγνώριση. Α, έχει και καλή τιμή! http://www.e-germanos.gr/e-germanos/open/browse?product=39151&category=485 Το φοβάμαι όμως λίγο, αν θα παίξει σωστά με ένα SE 810i και ένα Nokia 6300 (όχι ταυτόχρονα...) Το έχει κανείς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dranako Δημ. June 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2007 Για αυτό κανείς;;;; http://www.supertooth.fr/EN/default.htm Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aristeides Latou Δημ. June 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2007 Εχω μια ερώτηση... ο πατέρας μου αγόρασε το PAMA ZETA για το Ε50 του, αλλά στην οθόνη της συσκευής (της ανοιχτής ακρόασης εννοώ) εμφανίζονται κινέζικα.... Γνωρίζει κανείς κάτι για αυτό το θέμα; Είναι εκνευριστικό και η αναγνώριση δε δουλεύει σωστά. Για αυτό το δικαιολογώ λόγω Ελληνικών, αλλά για τα κινέζικα.......; Παράθεση Αυτός ο χώρος είναι δικός μου! Σταματήστε να παίζετε!!!! Ξέρω καράτε και δαγκώνω άσχημα!!!!! Knowledge is power. Immitation is immaturity Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jokulsarlon Δημ. June 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2007 Αγόρασα σήμερα το νέο bluetooth της itech το D . Πολύ καλό με οθόνη που σου δινει πληροφορίες για μπαταρία , συνδεσιμότητα , αναπάντητες και αναγν ώριση κλήσης. Εχει και λίστα με τις τελευταίες 10 κλήσεις ( εισερχόμενες - εξερχόμενες - αναπάντητες) . Το πρόβλημα είναι ότι τις αποθηκεύει χωρίς το +. Δηλ. στην αναγνώριση φαίνεται το νούμερο του κινητού με το 30 μπροστά αντί για το +30 (κωδικός ελλάδας) άσχετα που εγώ το έχω καταχωρήσει χωρίς ο κωδικό +30(το βάζει μόνο του το κινητό μου). Δεν μπορώ λοιπόν να πα΄ρω τηλ. χρησιμοποιώντας μόνο το bluetooth Υπάρχει τρόπος στην αναγνώριση να μην φαίνετε καθόλου το +30; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lumens Δημ. June 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2007 Καλησπέρα, Μετά από ένα motorola και ένα itech αποφάσισα να δοκιμάσω κάτι άλλο. Τα πρώτα είχαν μικρή αυτονομία και μέτρια ποιότητα ήχου, ενώ το δεύτερο ήταν δύσχρηστο λόγω των καλωδίων του. Πήρα αυτό http://www.plantronics.com/images/catalog/product_large/v510.gif Είναι το PLANTRONICS Voyager 510. To πήρα από ebay και μου ήρθε συνολικά 45Ε. Εντυπώσεις: Πολύ καλή διάρκεια μπαταρίας, πολύ καλή ποιότητα εισερχόμενου και εξερχόμενου ήχου (ειδικά ο εισερχόμενος είναι πολύ δυνατός στο τέρμα), ταυτόχρονη σύνδεση με 2 κινητά, πολύ καλή τιμή (από ebay). Στα κατά βάζω το μέγεθός του που είναι λίγο μεγάλο και δεν κρύβεται, και το βάρος του μέτριο. Σε συζητήσεις 3-4ων ωρών πάντως δε καταντάει κουραστικό το πιαστράκι του, οπότε δεν υπάρχει πρόβλημα με την άνεση στο αυτί. Είναι σίγουρα η καλύτερη λύση από όσες έχω δοκιμάσει για Bluetooth. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harrysvr Δημ. June 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2007 Για το samsung wep200 (15€) τι λέτε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xanthii Δημ. June 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2007 Αγόρασα σήμερα το νέο bluetooth της itech το D . Πολύ καλό με οθόνη που σου δινει πληροφορίες για μπαταρία , συνδεσιμότητα , αναπάντητες και αναγν ώριση κλήσης. Εχει και λίστα με τις τελευταίες 10 κλήσεις ( εισερχόμενες - εξερχόμενες - αναπάντητες) . Το πρόβλημα είναι ότι τις αποθηκεύει χωρίς το +. Δηλ. στην αναγνώριση φαίνεται το νούμερο του κινητού με το 30 μπροστά αντί για το +30 (κωδικός ελλάδας) άσχετα που εγώ το έχω καταχωρήσει χωρίς ο κωδικό +30(το βάζει μόνο του το κινητό μου). Δεν μπορώ λοιπόν να πα΄ρω τηλ. χρησιμοποιώντας μόνο το bluetooth Υπάρχει τρόπος στην αναγνώριση να μην φαίνετε καθόλου το +30; Τί τηλ. έχεις φίλε? Κάπου διάβασα ότι δεν είναι συμβατό νε Ν80 Από πού και πόσο το αγόρασες? Παράθεση [sIGPIC][sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jokulsarlon Δημ. June 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2007 Τί τηλ. έχεις φίλε? Κάπου διάβασα ότι δεν είναι συμβατό νε Ν80 Από πού και πόσο το αγόρασες? Εχω ένα qtek s200. Το αγόρασα 79€ από Πλαίσιο. Το μόνο του πρόβλημα είναι αυτό με την κλήση από το ακουστικο των 10 τελευταίων αριθμών. Δεν βάζει το καταραμένο το + μπροστα από τον αριθμό και έτσι δεν μπορώ να κάνω κλήση. Μου βγάζει ότι ο αριθμός αυτός δεν υπάρχει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Phaethon Δημ. June 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2007 Γεια σας!!! Εχω το bluetoth ακουστικο ΝΟΚΙΑ ΒΗ700 και οταν το εχω συνδεδεμενο με το Ν73 και μιλαω ακου παρασιτα και διακοπες συνεχεια, ακομα και αν ειναι στο μισο μετρο. Ειναι φυσιολογικο αυτο ? οταν ειχα το samsung WEP200 δεν ειχα κανενα τετοιο προβλημα και τωρα με της νοκια συνεχεια.:mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariel19 Δημ. June 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2007 sorry pou sas enoxlw synexws alla pali antimetwpizw provlima me mia syndesi bluetooth kinitou.. prospathw na syndessw motorola h700 me sony ericsson k750i ... kai enw ginetai kanonika i syndesi otan lamvanw kliseis i otan pragmatopoiw kliseis... aytomata tis metaferei sto tilefwno..ki akoma k an epilegw metafora sto bluetooth mou vgazei sfalma "adinati syndesi" .. . mporei na mou pei kapoios giati symvainei ayto?? y.g. to exw diagrapsei apo tis syskeyes bluetooth k to exw epanegkatastisei 2-3 fores.. exw prospathisei k se k810i ... alla to provlima paramenei... Παράθεση Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012) Xiaomi Redmi Note 2 16GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpapo Δημ. June 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2007 Για το samsung wep200 (15€) τι λέτε; Λοιπόν φιλε ειναι super ,το πήρα εγω απο ebay συνδεθηκε με τη μια με se 750 ,se 700 αλλα ο φορτιστης που ηρθε ειναι αγγλικου-κινέζικου τυπου και δεν μπορω να το φορτισω...αν ξερεις που μπορω να βρω adaptor απο αγγλικου σε Eyrvpaiko ....:p Παράθεση Pipo M9 (RileyROM 2.6.4) - ZTE V967S (1.0.5) - Xiaomi RedMi 1S (MIUI V7 5.8.27)-Xiaomi Redmi 2 (MIUI V7 5.8.27)-Xiaomi Redmi Note 2 (MIUI V7 6.4.28) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpapo Δημ. June 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2007 Που μπορώ να βρω adaptor απο αγγλικου τυπου σε ευρωπαικο ,αγορασα το wep200 απο ebay και μου ηρθε με charger me 2 ακροδεκτες -ελασματα ( αγγλικου - κινεζικού ) τυπου...help... Παράθεση Pipo M9 (RileyROM 2.6.4) - ZTE V967S (1.0.5) - Xiaomi RedMi 1S (MIUI V7 5.8.27)-Xiaomi Redmi 2 (MIUI V7 5.8.27)-Xiaomi Redmi Note 2 (MIUI V7 6.4.28) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harrysvr Δημ. June 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2007 Είπα να το χτυπήσω κι εγώ αλλά κόλλησα στη μικρή διάρκεια που έχει...αλλά μάλλον θα το πάρω Οσον αφορά τον αντάπτορα εγώ την έπαθα και κάηκα....πήρα ένα τηλ. απο Αγγλία κόβω το φις βάζω Ελληνικό, παφ πέφτουν οι ασφάλειες και το τηλ. στα σκουπίδια(εννοείται καινούριο-πρώτη φόρτιση), aw στα καταστήματα ηλεκτρονικών έχει αντάπτορες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harrysvr Δημ. June 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2007 Έχεις κλειστά και το ακουστικό και το bt στο κινητό σου.Πατάς συνεχόμενα για 10 δευτερόλεπτα το κουμπί που βρίσκεται πάνω στο μικρό ακουστικό του bluetooth και περιμένεις να αναβοσβήνει εναλλάξ μπλε και κόκκινο το φωτάκι.Τότε ανοίγεις το bt στο κινητό και ψάχνεις για νέες συσκευές,εκεί θα το βρει και θα βάλεις για κωδικό το *0000* Thanks, με έσωσες, είχα ένα παλιό(5ετών) bt(g2) και προσπαθούσα να το pairάρω αλλά δε θυμόμουν τη διαδικασία και το είχα για πέταμα, τελικά ξαναζωντάνεψε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pharmex Δημ. June 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2007 Πήρα το Nokia HS-12W (αυτό με το ενσωματωμένο ραδιόφωνο). Παίζει τέλεια τόσο το ραδιόφωνο όσο και σαν handsfree. Έλα όμως που όταν βάζω μουσική από το Nokia E65 ή από το N73 ΜΕ παίζει χάλια (χειρότερα και από μονοφωνικό ραδιόφωνο και χωρίς να μπορώ να επηρρεάσω τον ήχο από το equaliser του τηλεφώνου). Στην αρχή σκέφτηκα ότι μπορεί το Ε65 να μην υποστηρίζει AD2P και για αυτό δοκίμασα το Ν73 (μη μου πείτε ότι ούτε και αυτό το υποστηρίζει), αλλά τίποτα. Έχω και ένα SonyEricsson DS-970 που σε συνδυασμό με το W950 παίζει καταπληκτικά! Στο ΝΟΚΙΑ τι μπορεί να φταίει; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts