leo06 Δημ. November 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2019 Ευχαριστω. Αν μπορείς ανέβασε (ή στείλε μου) μια φωτογραφία. Είναι σαν αυτό? https://www.skroutz.gr/s/19498396/Powertech-USB-C-male-3-5mm-USB-C-female-CAB-UC031.html (για να ψάξω να βρώ που το έχω βάλει... Αλλιώς να αγοράσω ένα, είναι φτηνά... https://www.skroutz.gr/c/699/metatropeis-adaptors/f/565322_565326/USB-C-3-5mm.html?order_by=pricevat&order_dir=asc Σαν αυτό είναι https://www.skroutz.gr/s/10840922/USB-C-male-3-5mm-female.html Δεν ξέρω όμως αν παίζει το συγκεκριμένο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MessengerOfGood Δημ. November 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2019 Σε ευχαριστώ πολύ. Θα ψάξω στον κυκεώνα του σπιτιού μου...:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SergioChr Δημ. November 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2019 (edited) Αγόρασα κ εγω το συγκεκριμένο τάμπλετ και δηλώνω ενθουσιασμένος:οθονάρα,λεπτό,ελαφρύ και εξαιρετικός ήχος για τάμπλετ.Αν κ το έχω μόνο 2 μέρες,δεν εχω βρεί κάτι αρνητικό.Ίσως το skin της samsung,αλλά αυτο είναι θέμα συνήθειας... Edited November 6, 2019 by SergioChr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MessengerOfGood Δημ. November 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2019 Κι εμένα μου αρέσει το S5e. Πώς το συγκρίνετε με το S4 με το πενάκι? To S4 το έχω πάρει για τη γυναίκα μου αλλά δεν έχω χρόνο να το συγκρίνω με το δικό μου.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rush2 Δημ. November 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2019 Κάποιος που το έχει μπορεί να αναφέρει τα θετικά και τα αρνητικά του όμορφου αυτού τάμπλετ και αν αξίζει να το πάρει κάποιος; Έχει επιλογή Dex για να έχουμε αίσθηση υπολογιστή; Και αν είναι συμβατό με πενάκι. Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. November 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2019 Ηρθε σημερα update με ενημερωσεις ασφαλειας Οκτωμβριος 2019 και εγραφε οτι προσθεσαν κατι για οριζοντια χρηση δεν πολυκαταλαβα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SergioChr Δημ. November 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2019 Κάποιος που το έχει μπορεί να αναφέρει τα θετικά και τα αρνητικά του όμορφου αυτού τάμπλετ και αν αξίζει να το πάρει κάποιος; Έχει επιλογή Dex για να έχουμε αίσθηση υπολογιστή; Και αν είναι συμβατό με πενάκι. Ευχαριστώ. Θετικά: -Πολύ καλή οθόνη,λεπτό,ελαφρύ,σούπερ ήχος για τάμπλετ,γρήγορο Αρνητικά: -samsung skin-ui,τιμή,μελλοντικές ενημερώσεις ασφάλειας(ελάχιστες έως μηδαμινές) Για dex και πενάκι,δεν γνωρίζω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MessengerOfGood Δημ. November 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2019 (edited) Κάποιος που το έχει μπορεί να αναφέρει τα θετικά και τα αρνητικά του όμορφου αυτού τάμπλετ και αν αξίζει να το πάρει κάποιος; Έχει επιλογή Dex για να έχουμε αίσθηση υπολογιστή; Και αν είναι συμβατό με πενάκι. Ευχαριστώ. Για DEX έχει επιλογή. Δεν το έχω δοκιμάσει ακόμη αλλά πρέπει να είναι ενδιαφέρον Δεν λειτουργεί με το πενάκι του S4 που είναι τύπου WACOM. Τα Capacitive Stylus δεν έχουν καμμία σχέση. Δες εδώ. Edited November 20, 2019 by MessengerOfGood Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. November 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2019 Θετικά: -Πολύ καλή οθόνη,λεπτό,ελαφρύ,σούπερ ήχος για τάμπλετ,γρήγορο Αρνητικά: -samsung skin-ui,τιμή,μελλοντικές ενημερώσεις ασφάλειας(ελάχιστες έως μηδαμινές) Για dex και πενάκι,δεν γνωρίζω... Μάλιστα, το έχεις πιάσει στα χέρια σου; Το One UI είναι ότι καλύτερο, αισθητικότερο, και πληρέστερο κυκλοφορεί για Android. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MessengerOfGood Δημ. November 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2019 Αισθητά όμως πιο αργό από το Galaxy TAB S4 που πήρα στη γυναίκα μου. Δεν μιλάω για παιχνίδια αλλά πόσο γρήγορα φορτώνουν οι εφαρμογές και ανοίγουν τα sites. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. November 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2019 Μάλιστα, το έχεις πιάσει στα χέρια σου; Το One UI είναι ότι καλύτερο, αισθητικότερο, και πληρέστερο κυκλοφορεί για Android. Ούτε καν πλησιάζει σε αυτά που γράφεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SergioChr Δημ. November 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2019 Μάλιστα, το έχεις πιάσει στα χέρια σου; Το One UI είναι ότι καλύτερο, αισθητικότερο, και πληρέστερο κυκλοφορεί για Android. 1.Εχω το ταμπλετ εδω κ ενα μηνα περιπου 2.Ειμαι φαν του pure android,στο παρελθον ειχα συσκευες nexus(αν τις εχεις ακουστα),και τα τελευταια χρονια μονο oneplus 3.Οσους κ αν ρωτησεις(οχι βεβαια τα funboys της samsung),δεν θα σου πουν και τα καλυτερα για το one ui... 4.Εξεφρασα προσωπικη γνωμη,δεν ειναι απαραιτητο να συμφωνουμε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
camel555 Δημ. November 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2019 Σκέφτομαι να αγοράσω το συγκεκριμμένο tablet και από τις σελίδες που διάβασα, μόνο ένα άτομο αντιμετώπισε πρόβλημα με το wifi, οπότε ή ήταν θέμα συγκεκριμμένης παρτίδας ή η Samsung το διόρθωσε. Σε γνωστή αλυσίδα όπου ήταν συνδεδεμένο με wifi δοκίμασα κάθε πιθανό τρόπο κρατήματος (σε όλες τις γωνίες, landscape, portrait κλπ) και δεν διαπίστωσα να "μειώνονται" οι γραμμές. Οπότε αναμένω BF μπας και πέσει η τιμή του:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosnt74 Δημ. November 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2019 Καλημέρα, αν κάποιος το ανακαλύψει σε καμιά σούπερ τιμή λόγω Black Friday, ας μας ενημερώσει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alefgr Δημ. November 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2019 Για το πώς κάνουμε κάποια αρχική οθόνη home το γνωρίζω. Αυτό που δεν ξέρω είναι, πως κάνουμε αναδιάταξη των οθονών; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spazoklabanias Δημ. November 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2019 Εκει που οριζεις ποια θα ειναι η αρχικη οθονη,αν κρατησεις πατημενη καποια οθονη δε σε αφηνει να την πας δεξια-αριστερα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alefgr Δημ. November 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2019 Όντως έτσι είναι... Είχα την εντύπωση ότι το είχα δοκιμάσει. αλλά μάλλον δεν θα έκανα την σωστή κίνηση. Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
camel555 Δημ. November 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2019 Καλημέρα, αν κάποιος το ανακαλύψει σε καμιά σούπερ τιμή λόγω Black Friday, ας μας ενημερώσει Το έχει κάποιος εντοπίσει σε προσφορά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ksessalonikios Δημ. December 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2019 Πρόσφατα έπεσε στα χέρια μου το συγκεκριμένο ταμπλετ και παρατήρησα ότι η αναβάθμιση των εφαρμογών από το playstore παιρνει πολύυυυυυυ ώρα. Αρχικά αργεί να βρει ποιες χρειαζονται αναβαθμιση, μετά να εντοπίσει το λινκ κι όταν αρχισει να κατεβαζει κολλάει στο 98-99%, μετά η εγκατασταση ειναι πιο νορμαλ. Ετσι κάνει και σε σας; Για την ιστορία να πω ότι παρατήρησα και το θέμα με το wifi. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spazoklabanias Δημ. December 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2019 Με τι το συγκρίνεις; Εχε υπόψιν οτι εχει μνημη αποθηκευσης τυπου emmc και οχι ufs όπως τα ακριβοτερα ταμπλετ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ksessalonikios Δημ. December 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2019 απο android οι συσκευες που εχω λιγο ξαχουλεψει ειναι ενα galaxy note 10.1 2014 το οποιο κι αυτο ηταν ελαφρώς αργό στις ενημερώσεις κι ενα Huawei p10 lite στο οποιο γινονται σε νορμαλ πλαίσια. Εγώ χρησιμοποιω μονο συσκευες της apple οποτε γι αυτο δεν ξερω αν ειναι κατι το φυσιολογικό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MessengerOfGood Δημ. December 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2019 Με τι το συγκρίνεις; Εχε υπόψιν οτι εχει μνημη αποθηκευσης τυπου emmc και οχι ufs όπως τα ακριβοτερα ταμπλετ. To Samsung Galaxy S4 που έχω έχει emmc ή ufs ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spazoklabanias Δημ. December 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2019 Εχει ufs 2.1 . Ωστοσο δεν ειναι απολυτο αυτο,παιζει ρολο η μνημη στην ταχυτητα εγκαταστασης ,αν ομως ειναι υπερβολικα αργη ισως τρεχει κάτι άλλο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MessengerOfGood Δημ. December 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2019 Δεν έχω παρατηρήσει να είναι αργό το S4 απλώς ρώτησα. Επειδή έχω και το S5e της συζύγου μπορώ να κάνω συγκρίσεις αν θέλετε, αρκεί να μου υποδείξετε πως, γιατί δεν είμαι και εξπέρ στο θέμα... ΥΓ Και τα δύο είναι καινούρια και ελάχιστα φορτωμένα από εφαρμογες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ksessalonikios Δημ. December 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2019 ανέβασα κι ένα βιντεάκι που δείχνει το πρόβλημα https://youtu.be/5MgbXJKSG0c περνάν 43 δευτερόλεπτα για να ξεκινήσει η λήψη και κολλάει στο 99% για άλλα τόσα μέχρι να αρχίσει η εγκατάσταση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts