Jump to content

OnePlus 7 Pro

alextrela
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ποια είναι η διαδικασία για καθαρό πέρασμα;

ναι ακριβως πως λεγετε να το ψαξω 'η καποιον οδηγο να διαβασω

https://twitter.com/ogiwrgos<>

Nokia 3330 , Nokia N73ME , NOKIA N8 , JOLLA PHONE, HTC 10, ONE PLUS 7 PRO NEBULA BLUE

The Microsoft & Nokia Motto: "We're the leaders, wait for us!"

Καλημέρα φίλε μου

Εδώ είσαι!

https://forums.oneplus.com/threads/oxygen-os-open-beta-1-for-the-oneplus-7-and-oneplus-7-pro.1099154/

The Power of Oneplus 7 Pro be with you

Σε ευχαριστώ πολύ

ναι ακριβως πως λεγετε να το ψαξω 'η καποιον οδηγο να διαβασω

Απλά κάνεις factory reset, πάρε backup πριν ότι σε ενδιαφέρει γιατί χάνονται όλα με το factory reset

Καλημέρα. Θα αργήσει τελικά η stock;;

Πέρσι στο 6 την είχε δώσει πριν τα μέσα Σεπτεμβρίου.

Πέρσι την είχε δώσει μέσα Σεπτεμβρίου γιατί η επίσημη της Google κυκλοφορησε 6 Αυγούστου. Τώρα η Google έδωσε το Android 10 3 Σεπτεμβρίου. Άρα δεν είναι ίδια τα χρονοδιαγράμματα

Ποια είναι η διαδικασία για καθαρό πέρασμα;

Από της ρυθμίσεις επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων αυτό κάνω εγώ αλλά προς το παρόν δεν έχω θέμα κ η μπαταρία του μια χαρά πάει για πρώτη μέρα .

Με Android 10 πλέον το θηρίο.

Την πέρασα από πάνω χωρίς να κάμω factory reset.

Μια και καλή οταν θα έρθει η stable.

Μέχρι στιγμής κανένα πρόβλημα!! 730ba5bb38ada63824ead8d6fffbb87c.jpg

Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB  + Watch 5 44mm

Μπαινοντας να δω την καταναλωση μπαταριας απο τις εφαρμογες, μου εμφανισε μια εφαρμογη με όνομα 10207. Με ελαχιστη καταναλωση βεβαια. Ξερει κανεις τι ειναι; Edited by r31134

Μπαινοντας να δω την καταναλωση μπαταριας απο τις εφαρμογες, μου εμφανισε μια εφαρμογη με όνομα 10207. Με ελαχιστη καταναλωση βεβαια. Ξερει κανει τι ειναι;
Μάλλον κάποια εφαρμογή που απεγκατεστησες πρόσφατα είναι. Στην επόμενη πλήρης φόρτιση, πιθανότατα δε θα στην ξαναδειξει.

Στάλθηκε από το GM1913 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα.

Ευχαριστω.Θα το παρακολουθησω.

Δυο ζορικες νυχτερινες και μακρινες φωτο.Χερατες,στοκ,απειραχτες. Με νυχτερινο τοπιο ενω φωτιζε αρκετα τα σπιτια,ο ουρανος ηταν πολυ κακος οποτε δεν εχει νοημα να τις βαλω.

Η Θεσσαλονικη απο τα Κάστρα.Στο βαθος Θερμαικος κολπος.Αρκετα μεγαλες αποστασεις για φακο κινητου.

Σε υπολογιστη φαινονται σωστα,σε κινητο οχι και τοσο.Ανοιγμα σε νεο παραθυρο.

48684808848_5dc57df812_c.jpgIMG_20190905_215412 by Dim Tsak, on Flickr

48685323542_f23f5fd9b9_c.jpgIMG_20190905_211052 by Dim Tsak, on Flickr

Και μια ζουμ x3

48684854543_ef332f39fc_c.jpgIMG_20190905_211101 by Dim Tsak, on Flickr

Καλημερα σε ολους...ηθελα να αναφερω κατι ισως να βοηθησει καποιους φιλους ενημερωτικα....περασα χτες την beta με clean install...ολα ηταν υπεροχα....παρατηρησα μονο λαγκαρισμα ως προς να σκρολαρουμε στην σελιδα την αρχικη της one plus...εκει που βαζουμε τα widgetakia της...συντομευσες για εργαλεια...κτλ...αλλα το χειροτερο....ειχα chrome ανοιχτο και παω να ανοιξω youtube την εφαρμογη και το κινητο εβγαλε μαυρη οθονη ....τιποτα....απλα το μονο που λειτουργουσε η δονηση στο πληκτρο που εχουμε δεξια για δονηση-ηχο-αθπρυβο.....τελικα επανηλθε χαρη σε ενα βιντεακι που ειδα...κρατοντας το κατω πληκτο αυξομειωσης ηχου με το power on...ταυτοχρωνα για 15 δευτερολεπτα....το επαθα το μικροεγκεφαλικο....οποτε γυρισα πισω σε ρομ
Είμαι τεχνολογικά καμένος. Παρακαλώ δείξτε κατανόηση !! :cry:

Εκτός από τα μικρολαγκαρίσματα που έχει η 10αρα, δυστυχώς και η μπαταρία του είναι πολύ κακή. Με το ζόρι φτάνω τις 5 ώρες SOT ενώ με το Pie έφτανα τις 6.5 ανετα

Εκτός από τα μικρολαγκαρίσματα που έχει η 10αρα, δυστυχώς και η μπαταρία του είναι πολύ κακή. Με το ζόρι φτάνω τις 5 ώρες SOT ενώ με το Pie έφτανα τις 6.5 ανετα
Μέχρι στιγμής δεν έχω lags κλπ. Μπαταρία ακόμα δεν έχω βγάλει ασφαλή συμπεράσματα για να είμαι ειλικρινής. Όπως και να έχει λογικά όλα αυτά. Για beta μιλάμε.

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα.

Μέχρι στιγμής δεν έχω lags κλπ. Μπαταρία ακόμα δεν έχω βγάλει ασφαλή συμπεράσματα για να είμαι ειλικρινής. Όπως και να έχει λογικά όλα αυτά. Για beta μιλάμε.

Τα bugs τα περίμενα, αλλά η διαφορά στην μπαταρία (για εμένα) παραείναι μεγάλη. Μιάμιση με δυο ώρες sot διαφορά

Bugs δεν έχω και εγώ ούτε lags κτλ.

Ίσα ίσα είναι και πιο σμουθ.

Όσον αφορά την μπαταρία τώρα είναι λίγο χειρότερη από την pie.

Αλλά την πέρασα από πάνω και έχω και 80+ εφαρμογες.

Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB  + Watch 5 44mm

Τα bugs τα περίμενα, αλλά η διαφορά στην μπαταρία (για εμένα) παραείναι μεγάλη. Μιάμιση με δυο ώρες sot διαφορά
Bugs που έχεις συναντήσει. Σε τι εφαρμογές; Γιατί προφανώς υπάρχουν και ασυμβατότητες. Ανάφερε το και στο feedback τους μήπως γίνει δουλειά.

Για την αυτονομία έχουμε ακόμα δρόμο μπροστά μας. 2- 3 open beta ακόμα, μέχρι το τέλος του μήνα σίγουρα.

Bugs που έχεις συναντήσει. Σε τι εφαρμογές; Γιατί προφανώς υπάρχουν και ασυμβατότητες. Ανάφερε το και στο feedback τους μήπως γίνει δουλειά.

Για την αυτονομία έχουμε ακόμα δρόμο μπροστά μας. 2- 3 open beta ακόμα, μέχρι το τέλος του μήνα σίγουρα.

Τα έχουν αναφέρει ήδη πολλοί άλλοι στο oneplus forum, αλλά ας αναφερθώ σε μερικά που παρατήρησα σε μεγάλη συχνότητα

1. Τα gestures της OnePlus αρκετές φορές κολλάνε με αποτέλεσμα να μην λειτουργεί το home/recent gesture

2. Στα recent έχει (αρκετά συχνά) lag, όπως και στο notification tray

3. Το fingerprint μου είναι αρκετά πιο αργό (και αυτό μετά απο clean install)

4. Γενικά, σε Instagram, Reddit, Twitter κ.α, υπάρχει πολύ περισσότερο frame drop από όσο υπήρχε στο 9αρι (ή καλύτερα να πω οτι δεν υπήρχε στο 9αρι και έμενε μόνιμα κολλημένο στα 90hz)

5. Οι ειδοποιήσεις του messenger δεν ξυπνάνε το ambient display (μπορεί να μην φταίει η OP αλλά σε οποιαδήποτε άλλη εφαρμογή, όλα λειτουργούν μια χαρα)

Edited by tasosathan

Τα έχουν αναφέρει ήδη πολλοί άλλοι στο oneplus forum, αλλά ας αναφερθώ σε μερικά που παρατήρησα σε μεγάλη συχνότητα

1. Τα gestures της OnePlus αρκετές φορές κολλάνε με αποτέλεσμα να μην λειτουργεί το home/recent gesture

2. Στα recent έχει (αρκετά συχνά) lag, όπως και στο notification tray

3. Το fingerprint μου είναι αρκετά πιο αργό (και αυτό μετά απο clean install)

4. Γενικά, σε Instagram, Reddit, Twitter κ.α, υπάρχει πολύ περισσότερο frame drop από όσο υπήρχε στο 9αρι (ή καλύτερα να πω οτι δεν υπήρχε στο 9αρι και έμενε μόνιμα κολλημένο στα 90hz)

5. Οι ειδοποιήσεις του messenger δεν ξυπνάνε το ambient display (μπορεί να μην φταίει η OP αλλά σε οποιαδήποτε άλλη εφαρμογή, όλα λειτουργούν μια χαρα)

Στα 3 πρώτα δεν έχω κανένα τέτοιο θέμα. Μήπως θα έπρεπε να την ξαναπερασεις, έστω και από πάνω;

Στα υπόλοιπα δεν μπορώ να απαντήσω μιας και δεν επιτρέπω στην συσκευή μου να χρησιμοποιεί τέτοιες εφαρμογές :)

Στα 3 πρώτα δεν έχω κανένα τέτοιο θέμα. Μήπως θα έπρεπε να την ξαναπερασεις, έστω και από πάνω;

Στα υπόλοιπα δεν μπορώ να απαντήσω μιας και δεν επιτρέπω στην συσκευή μου να χρησιμοποιεί τέτοιες εφαρμογές :)

Αυτό έκανα όλο το πρωί σήμερα

Format τα πάντα όλα, downgrade με το msmdownload tool και ξανά κατέβασμα το λογισμικό

Τώρα το στήνω.....

Ελπίζω να μην ήταν τζάμπα ο κόπος μου

Αυτό έκανα όλο το πρωί σήμερα

Format τα πάντα όλα, downgrade με το msmdownload tool και ξανά κατέβασμα το λογισμικό

Τώρα το στήνω.....

Ελπίζω να μην ήταν τζάμπα ο κόπος μου

Επειδη ούτε σε εμένα ξυπνάει η οθόνη όταν λαμβάνω νέο μήνυμα στο messenger, άλλαξε κάτι με την καθαρή εγκατάσταση;

Επειδη ούτε σε εμένα ξυπνάει η οθόνη όταν λαμβάνω νέο μήνυμα στο messenger, άλλαξε κάτι με την καθαρή εγκατάσταση;

Καθαρή εγκατάσταση είχα κάνει και την πρώτη φορά. Αλλά και τώρα, πάλι υπάρχει αυτό το θέμα

Καθαρή εγκατάσταση είχα κάνει και την πρώτη φορά. Αλλά και τώρα, πάλι υπάρχει αυτό το θέμα
Οπότε δεν υποστηρίζεται η εφαρμογή στην 10αρα. Όλες αυτές οι εφαρμογές πρέπει να αναβαθμιστούν, ώστε να είναι συμβατές.

Edit: Το μόνο πρόβλημα που παρατηρώ μέχρι στιγμής με την 10αρα, είναι ότι δεν δουλεύει υποδειγματικά ο κρυφός χώρος (hidden space). Μετά από πολλά swipes στο συρτάρι εφαρμογών μπορεί να καταφέρω να τον ανοίξω. Το ίδιο και για να επανέλθω στο συρτάρι εφαρμογών, με την ίδια δυσκολία.

Άκυρο τελικά. Δουλεύει άψογα. Είχα ξεχάσει πως να το δουλεύω.

Edited by baiosss

Σχετικά με το θέμα της αυτονομίας, πάντα με την χρήση που του κάνω εγώ, δε θα έλεγα ότι πάει άσχημα. Ίσως μπορεί και καλύτερα όμως.

Λίγο βιαστικά συμπεράσματα. Τη συσκευή την φόρτιση εχθές μέχρι το 75-80% και ξεκίνησα να την δουλεύω σήμερα. Όχι κάποια βαριά χρήση, απλά φυσιολογικά πράγματα. Έχω κλείσει ουσιαστικά 4 ώρες οθόνης σε ένα 24ωρο, με υπόλοιπο 20%. Θεωρητικά εάν το είχα φορτίσει πλήρως, θα είχα μιάμιση ώρα ακόμα sot.

Το τονίζω αυτό, με την δική μου χρήση πάντα, θα έλεγα ότι τα πάει καλά για πρώτη beta ας πούμε. Σίγουρα θα βελτιωθεί κι άλλο.

καλησπερα σε ολο το νημα! μετα απο 3 χρονια Samsung ( s7/s9/note 9 ) αποφασισα να κανω μεγαλη στροφη και να ρισκαρω(?) . εδωσα λοιπον το note9 και περιμενω με τεραστια ανυπομονησια ,ειτε Τριτη ειτε το αργοτερο Τεταρτη πρωι ενα 1+7 pro nebula blue 12/256 .

used μεν ....αλλα θα το παρω αφου το τσεκαρω στο κουριερ δε !

2 μεγαλους 'φοβους' εχω για τη συσκευη . την μπαταρια και την καμερα . διαβασα βεβαια απο σας ενθαρρυντικα σχολια .

Ετσι λοιπον μετα απο 3 χρονια exynos , ερχομαι στα big monsters τον SN855 και διπλασιαζω τα ram μου στα 12 gb διαολε ! διαβασα καμμια 100 σταρια σελιδες με πολυ ενδιαφερον ! θα στειλω μολις παραλαβω και τις προσωπικες μου εντυπωσεις ! ειμαι πολυ ενθουσιασμενος !

μια πρωτη ερωτηση! να περασω gcam στο εργαλειο ?ή οχι !

καλησπερα σε ολο το νημα! μετα απο 3 χρονια Samsung ( s7/s9/note 9 ) αποφασισα να κανω μεγαλη στροφη και να ρισκαρω(?) . εδωσα λοιπον το note9 και περιμενω με τεραστια ανυπομονησια ,ειτε Τριτη ειτε το αργοτερο Τεταρτη πρωι ενα 1+7 pro nebula blue 12/256 .

2 μεγαλους 'φοβους' εχω για τη συσκευη . την μπαταρια και την καμερα . διαβασα βεβαια απο σας ενθαρρυντικα σχολια .

Ετσι λοιπον μετα απο 3 χρονια exynos , ερχομαι στα big monsters τον SN855 και διπλασιαζω τα ram μου στα 12 gb διαολε ! διαβασα καμμια 100 σταρια σελιδες με πολυ ενδιαφερον ! θα στειλω μολις παραλαβω και τις προσωπικες μου εντυπωσεις ! ειμαι πολυ ενθουσιασμενος !

Πρωην κάτοχος Note9 με Exynos

Με το OP7Pro θα έχεις τουλάχιστον 1ωρα SOT παραπάνω. Από 5-5,5 ώρες me to νοτε9 πήγα στις 6,5-7 με το 7pro

Για την κάμερα μην σε προβληματίζει καθόλου. Χτυπάς ένα GCAM που το θεωρώ απαραίτητο για το βράδυ και έχεις κορυφή κάμερα

Προσωπικά, δεν την θεωρώ απαραίτητη την gcam. Δίνει ένα κλικ καλύτερο αποτέλεσμα στις βραδινές φωτό, αλλά και με την μαμά κάμερα δε θα χάσεις.

• The title was changed to OnePlus 7 Pro