alextrela Δημ. July 20, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2019 Αναφέρεσαι στην έκδοση του firmware ή στην συσκευή γιατί η συσκευή είναι αγορασμενη από OnePlus υπάρχει απόδειξη Προφανώς αυτός που στο πούλησε είναι άσχετος και εγκατεστησε μη συμβατό firmware για την συσκευή σου. Τραγικός ο πωλητής. Φλασαρε την EU(GM21BA)τώρα και τέλος λύθηκε το θέμα. Sent from my iPad using Tapatalk Pro Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristos1975 Δημ. July 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2019 Προφανώς αυτός που στο πούλησε είναι άσχετος και εγκατεστησε μη συμβατό firmware για την συσκευή σου. Τραγικός ο πωλητής. Φλασαρε την EU(GM21BA)τώρα και τέλος λύθηκε το θέμα. Sent from my iPad using Tapatalk Pro Εγώ είμαι ο άσχετος έβαλα τον updater να ψάξει για την 9.5.10 και αντί στις επιλογές της εφαρμογής να βάλω oneplus 7 pro eu έβαλα το σκέτο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. July 20, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2019 Εγώ είμαι ο άσχετος έβαλα τον updater να ψάξει για την 9.5.10 και αντί στις επιλογές της εφαρμογής να βάλω oneplus 7 pro eu έβαλα το σκέτο Ε τότε αν δικό σου λάθος τότε Φλασαρε τώρα την EU εκδοση. Λογικά θα επανέλθει σε μαμά κατάσταση. Δεν έχω εμπειρία να πω με σιγουριά αν θα πετύχει διότι δεν μου έκατσε τέτοια φάση. Αν δεν γίνει τότε η μόνη λύση msmtool recovery όπου θα κάνει factory reset και θα στο επαναφέρει σε μαμά κατάσταση 1000% https://piunikaweb.com/2019/05/29/how-to-unbrick-oneplus-7-pro-using-msm-download-tool/ Απλά θα στο επαναφέρει σε 9.5.4 και από εκεί με OTA θα πας σε 9.5.10. Sent from my iPad using Tapatalk Pro Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. July 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2019 Αναφέρεσαι στην έκδοση του firmware ή στην συσκευή γιατί η συσκευή είναι αγορασμενη από OnePlus υπάρχει απόδειξηΆμα είναι από oneplus τότε το παιδί που το είχε προφανώς είχε ξεκλειδώσει και είχε περάσει την global έκδοση της Ρομ. The Power of Oneplus 7 Pro be with you Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristos1975 Δημ. July 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2019 Ε τότε αν δικό σου λάθος τότε Φλασαρε τώρα την EU εκδοση. Λογικά θα επανέλθει σε μαμά κατάσταση. Δεν έχω εμπειρία να πω με σιγουριά αν θα πετύχει διότι δεν μου έκατσε τέτοια φάση. Αν δεν γίνει τότε η μόνη λύση msmtool recovery όπου θα κάνει factory reset και θα στο επαναφέρει σε μαμά κατάσταση 1000% https://piunikaweb.com/2019/05/29/how-to-unbrick-oneplus-7-pro-using-msm-download-tool/ Απλά θα στο επαναφέρει σε 9.5.4 και από εκεί με OTA θα πας σε 9.5.10. Sent from my iPad using Tapatalk Pro Το φλασαρισμα πως γίνεται κατεβάσω το zip που μου πρότειναν σε προηγούμενο post και το περνάω πώς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. July 20, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2019 (edited) Το φλασαρισμα πως γίνεται κατεβάσω το zip που μου πρότειναν σε προηγούμενο post και το περνάω πώς; Δοκίμασε και πέρνα τοπικά αρχικά. Τοποθέτηση αρχείο εντός συσκευής Πήγαινε update μενού πάνω δεξιά πάτα γραναζι,επέλεξε local upgrade θα σου βγάλει το αρχείο και κάνε την εγκατάσταση. Αν όλα πάνε καλά θα στο γυρίσει σε EU. Αλλιώς δοκίμασε μέσα από recovery. Κλείσε το κινητό και πάτα power button + volume up να σε πάει σε recovery menu και πήγαινε advanced και κάνε το φλασαρισμα. Η αλλιώς αν έχεις ενεργοποίησει advanced reboot μέσα από developer menu απλά πάτα power button παρατεταμένα εντός OS και πάτα reboot σε recovery. Αν δεν πετύχει με έναν από τους δύο τρόπους τότε αναγκαστικά μέσω msmtool recovery που εδώσα πάνω link. Sent from my iPad using Tapatalk Pro Edited July 20, 2019 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristos1975 Δημ. July 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2019 (edited) Δοκίμασε και πέρνα τοπικά αρχικά. Τοποθέτηση αρχείο εντός συσκευής Πήγαινε update μενού πάνω δεξιά πάτα γραναζι,επέλεξε local upgrade θα σου βγάλει το αρχείο και κάνε την εγκατάσταση. Αν όλα πάνε καλά θα στο γυρίσει σε EU. Αλλιώς δοκίμασε μέσα από recovery. Κλείσε το κινητό και πάτα power button + volume up να σε πάει σε recovery menu και πήγαινε advanced και κάνε το φλασαρισμα. Η αλλιώς αν έχεις ενεργοποίησει advanced reboot μέσα από developer menu απλά πάτα power button παρατεταμένα εντός OS και πάτα reboot σε recovery. Αν δεν πετύχει με έναν από τους δύο τρόπους τότε αναγκαστικά μέσω msmtool recovery που εδώσα πάνω link. Sent from my iPad using Tapatalk Pro Άλεξ ευχαριστώ τώρα γράφει GM21BA είμαστε καλά ή έκανα κατι λάθος; Στα στοιχεία της συσκευής πλέον δεν βγάζει ένα πλαίσιο που έγραφε ρυθμιστικές ετικέτες Edited July 20, 2019 by xristos1975 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. July 20, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2019 Άλεξ ευχαριστώ τώρα γράφει GM21BA είμαστε καλά ή έκανα κατι λάθος; Στα στοιχεία της συσκευής πλέον δεν βγάζει ένα πλαίσιο που έγραφε ρυθμιστικές ετικέτεςΚομπλέ είσαι τώρα. Αν δεν έχει στήσει το κινητό τράβα του ένα Hard reset να ξεκινήσεις δουλεύεις από καθαρή εγκατάσταση με eu rom Sent from my GM1913 using Tapatalk Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristos1975 Δημ. July 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2019 Μια τελευταία ερώτηση πώς κάνω hard reset και που βρησκω την επιλογή για super slow motio στα 960fps Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. July 20, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2019 (edited) Εγώ τώρα είμαι με Android Q και ίσως είναι λίγο διαφορετική η διαδρομή από Pie που δεν θυμάμαι απ έξω για αυτό εντός settings menu στη μπάρα αναζήτησης πληκτρολογησε "factory reset" και θα σου βγάλει την επιλογή απευθείας. Το άλλο δεν γνωρίζω φαντάζομαι εντός ρυθμίσεων κάμερας Sent from my GM1913 using Tapatalk Edited July 20, 2019 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. July 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2019 (edited) Μια τελευταία ερώτηση πώς κάνω hard reset και που βρησκω την επιλογή για super slow motio στα 960fpsΡυθμίσεις > σύστημα > επαναφορά επιλογών > διαγραφή δεδομένων. Αλλιώς μπορείς και από recovery να κάνεις wipe data. 960fps slow motion δεν έχει. Έχει με λιγότερα όμως. Στάλθηκε από το GM1913 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited July 20, 2019 by baiosss Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. July 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2019 (edited) Αυτό που είχα γράψει παλιότερα που με ψιλοχαλουσε στην κάμερα του. Σε κινουμενα αντικείμενα, όπως αυτοκίνητα η σε ανθρώπους που τρέχουν η βρίσκονται σε κίνηση, το αυτοκίνητο η ο άνθρωπος θολώνουν. Αυτό συμβαίνει και σε άλλα smartphones αυτής της κατηγορίας; Ελπίζω να φαίνεται στην φωτο τι εννοώ. Εδώ μάλιστα που το άλογο δεν πήγαινε πολύ γρήγορα, έχει δημιουργήσει ένα περίγραμμα η κάτι σαν σκιά εάν το μεγενθυνετε. https://photos.app.goo.gl/oe4pJa51hb1jNoWG6 Στάλθηκε από το GM1913 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited July 20, 2019 by baiosss Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r31134 Δημ. July 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2019 (edited) Περα απο σταθερες φωτο,ακομα δεν δοκιμασα αυτο που λες. Δοκιμασες να κανεις tap πανω στο κινουμενο αντικειμενο? Δεν ξερω αν εχει τετοια λειτουργια να ακολουθει αυτο που του ζητας. Ψηνεστε να κανουμε και εδω ενα φωτογραφικο νημα με φωτογραφιες/βιντεο απο τα oneplus και να τα εχουμε μαζεμενα? Εμενα με ξενερωσε που δεν εχει 16:9 στις ληψεις και παρολο που ειδα πως το ζητανε πολλοι,δεν μπηκε ακομα Edited July 20, 2019 by r31134 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. July 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2019 Παιδιά με Gcam αυτή η φωτογραφία θα έβγαινε ακίνητη! Είμαι βέβαιος. Εδώ βγάζω τα παιδιά μου φωτογραφίες που είναι αεικίνητα και βγαίνουν σωστά, τέτοια φωτό θα ήταν σίγουρα σωστή! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristos1975 Δημ. July 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2019 Παιδιά με Gcam αυτή η φωτογραφία θα έβγαινε ακίνητη! Είμαι βέβαιος. Εδώ βγάζω τα παιδιά μου φωτογραφίες που είναι αεικίνητα και βγαίνουν σωστά, τέτοια φωτό θα ήταν σίγουρα σωστή! Και που θα βρουμε την gcam για το oneplus 7 pro; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. July 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2019 Περα απο σταθερες φωτο,ακομα δεν δοκιμασα αυτο που λες. Δοκιμασες να κανεις tap πανω στο κινουμενο αντικειμενο? Δεν ξερω αν εχει τετοια λειτουργια να ακολουθει αυτο που του ζητας. Ψηνεστε να κανουμε και εδω ενα φωτογραφικο νημα με φωτογραφιες/βιντεο απο τα oneplus και να τα εχουμε μαζεμενα? Εμενα με ξενερωσε που δεν εχει 16:9 στις ληψεις και παρολο που ειδα πως το ζητανε πολλοι,δεν μπηκε ακομαΌχι δεν έκανα tap για εστίαση εάν εννοείς αυτό. Το έχω παρατηρήσει γενικότερα όμως. Οτι κινείται, θολώνει και νομίζω πως δε έπρεπε να συμβαίνει αυτό. Είναι ένα θέμα που θυμάμαι είχε συζητηθεί παλαιοτερα και στο community και στο XDA. Για μένα είναι το μόνο μελανό σημείο της κάμερας του. Στάλθηκε από το GM1913 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. July 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2019 Στα sony δεν το κάνει αυτό, ο Δημήτρης ξέρει ότι το XZ3 έχει την πρόβλεψη. Στάλθηκε από το H9436 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. July 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2019 Και που θα βρουμε την gcam για το oneplus 7 pro; Gcam https://t.me/gcamOP7/71737 Xml https://t.me/gcamOP7/71680 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. July 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2019 (edited) Στα sony δεν το κάνει αυτό, ο Δημήτρης ξέρει ότι το XZ3 έχει την πρόβλεψη. Στάλθηκε από το H9436 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΣτα Sony νομίζω η κάμερα έχει μια anti- blur ρύθμιση. Θα προσπαθήσω να δοκιμάσω με απενεργοποιημένη την επιλογή "έξυπνη ανίχνευση περιεχομένου" που έχει στις ρυθμίσεις της κάμερας. Στάλθηκε από το GM1913 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Gcam https://t.me/gcamOP7/71737 Xml https://t.me/gcamOP7/71680Χρειάζεται να κάνουμε κάτι άλλο πέρα από την εγκατάσταση της Gcam στην συσκευή; Επιπλέον ρυθμίσεις για API κλπ που χρειαζόταν παλαιότερα; Έχουμε κάποιο άλλο link γιατί δεν έχω telegram για να μπω στο group και να τις κατεβάζω; Στάλθηκε από το GM1913 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited July 20, 2019 by baiosss Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. July 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2019 Στα Sony νομίζω η κάμερα έχει μια anti- blur ρύθμιση. Θα προσπαθήσω να δοκιμάσω με απενεργοποιημένη την επιλογή "έξυπνη ανίχνευση περιεχομένου" που έχει στις ρυθμίσεις της κάμερας. Στάλθηκε από το GM1913 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Χρειάζεται να κάνουμε κάτι άλλο πέρα από την εγκατάσταση της Gcam στην συσκευή; Επιπλέον ρυθμίσεις για API κλπ που χρειαζόταν παλαιότερα; Έχουμε κάποιο άλλο link γιατί δεν έχω telegram για να μπω στο group και να τις κατεβάζω; Στάλθηκε από το GM1913 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΕδώ είναι του arnova η 6.2 stable final https://www.celsoazevedo.com/files/android/google-camera/dev-arnova8G2/ Αυτή δεν περνει xml. Εδώ του Xtrme η beta 7 https://drive.google.com/file/d/1R8DqFPNM9HhwC383w6MzPBcm3ZRyTilj/view?usp=drivesdk Και εδώ το config https://drive.google.com/file/d/10EuVgDxRaIutPcbLeQIzvQz_sIiooDb2/view?usp=drivesdk Για το config φτιάχνεις φάκελο gcam/configs και το κάνεις copy paste μέσα. Για να το επιλέξεις ανοίγεις την κάμερα και κάνεις double tap κάτω από το shutter button. The Power of Oneplus 7 Pro be with you Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. July 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2019 Εδώ είναι του arnova η 6.2 stable final https://www.celsoazevedo.com/files/android/google-camera/dev-arnova8G2/ Αυτή δεν περνει xml. Εδώ του Xtrme η beta 7 https://drive.google.com/file/d/1R8DqFPNM9HhwC383w6MzPBcm3ZRyTilj/view?usp=drivesdk Και εδώ το config https://drive.google.com/file/d/10EuVgDxRaIutPcbLeQIzvQz_sIiooDb2/view?usp=drivesdk Για το config φτιάχνεις φάκελο gcam/configs και το κάνεις copy paste μέσα. Για να το επιλέξεις ανοίγεις την κάμερα και κάνεις double tap κάτω από το shutter button. The Power of Oneplus 7 Pro be with youThanks Γιάννη. Στάλθηκε από το GM1913 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. July 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2019 Πείτε και το WiFi volte cosmote πώς ενεργοποιω? Καλημέρα! Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gran Δημ. July 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2019 Λοιπόν παιδιά μετά από πολύ πειραματισμό κατέληξα στο εξής απλό πείραμα που φανερώνει ένα κατασκευαστικό πρόβλημα της συσκευής. Κάντε ένα πείραμα κι εσείς και θα το δείτε να συμβαίνει. Με αυτόματη φωτεινότητα ενεργή σε σκοτεινό περιβάλλον, μπείτε στις ρυθμίσεις πχ ή σε κάποια εφαρμογή με μαύρο φόντο. Αμέσως μετά μπειτε πχ στο Google η σε κάποια εφαρμογή με λευκό φόντο και παρατηρήστε την φωτεινότητα μετά από λίγα δευτερόλεπτα. Τι βλέπετε να συμβαίνει; Στάλθηκε από το GM1913 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. July 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2019 Λοιπόν παιδιά μετά από πολύ πειραματισμό κατέληξα στο εξής απλό πείραμα που φανερώνει ένα κατασκευαστικό πρόβλημα της συσκευής. Κάντε ένα πείραμα κι εσείς και θα το δείτε να συμβαίνει. Με αυτόματη φωτεινότητα ενεργή σε σκοτεινό περιβάλλον, μπείτε στις ρυθμίσεις πχ ή σε κάποια εφαρμογή με μαύρο φόντο. Αμέσως μετά μπειτε πχ στο Google η σε κάποια εφαρμογή με λευκό φόντο και παρατηρήστε την φωτεινότητα μετά από λίγα δευτερόλεπτα. Τι βλέπετε να συμβαίνει; Στάλθηκε από το GM1913 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΕμένα τίποτα. Η φωτεινότητα παραμένει στα ίδια επίπεδα. Δεν αλλάζει καθόλου δηλαδή. Στάλθηκε από το GM1913 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gran Δημ. July 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2019 (edited) Εμένα τίποτα. Η φωτεινότητα παραμένει στα ίδια επίπεδα. Δεν αλλάζει καθόλου δηλαδή. Στάλθηκε από το GM1913 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Δώσε του λίγο χρόνο. Πχ μπες στο play store και σκρόλαρε κάνω κάτω στις εφαρμογές... Στάλθηκε από το GM1913 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Η πρώτη εικόνα είναι μέτρηση των lux όταν έχεις ανοιχτές τις ρυθμίσεις. Η δεύτερη είναι στο playstore. Μετράει παραπάνω φως το οποίο προέρχεται από την οθόνη λόγω του ότι ο αισθητήρας φωτεινότητας είναι κάτω από αυτή. Edited July 21, 2019 by Gran Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts