alextrela Δημ. June 10, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2019 Έτσι γιατί εδώ διαβάζουμε για μετριοτητες και άλλα τέτοια κουφά. Στάλθηκε από το GM1913 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Μάλλον πρέπει να την επαναλάβει με το τελευταίο update μιας και με ημερομηνία 6 μηνός με 9.5.5 θα ήταν, παίζει και πιο παλιά έκδοση αν ήταν με τίποτα t-mobile USA variant που updates παίρνουν κάθε δισεκτο έτους:p Sent from my iPad using Tapatalk Pro Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. June 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2019 Μάλλον πρέπει να την επαναλάβει με το τελευταίο update μιας και με ημερομηνία 6 μηνός με 9.5.5 θα ήταν, παίζει και πιο παλιά έκδοση αν ήταν με τίποτα t-mobile USA variant που updates παίρνουν κάθε δισεκτο έτους:p Sent from my iPad using Tapatalk ProΟπότε φαντάσου. Στάλθηκε από το GM1913 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. June 10, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2019 (edited) Οπότε φαντάσου. Στάλθηκε από το GM1913 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Τουλάχιστον το μόνο καλό ότι παραλαμβανοντας την συσκευή σχεδόν 1 μήνα από κυκλοφορία θα την λάβεις στρωμενη και βελτιωμένη με την μέγιστη απόδοση σε όλους τους τομείς. Και στο χώρο του custom world σαφώς που και εκεί έχει ωριμάσει το πράγμα. Την θετική πλευρά κοιτάζω πλέον και ας αργεί να αποστειλει Amazon. Τουλάχιστον θα τα λάβω όλα μαζί μαζί με tempered glass και έτσι κομπλέ. Sent from my iPad using Tapatalk Pro Edited June 10, 2019 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. June 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2019 Καλημέρα μια βοήθεια,μιας και είστε μέσα...Σε 1+6 προσπαθώ από το πρωί να στείλω ένα mail υπογεγραμμένο,κάνω τα πάντα,εξαγωγή σε Dropbox,σε one drive,κάνω επεξεργασία,ανοίγει το αρχείο,κ;ι δεν μπορώ με τπτ να βάλω την υπογραφή...ώστε να το αποθηκεύσω και να το στείλω πίσω...Κάνω κάτι λάθος,η απλά δεν μπορώ να επεξεργαστώ τέτοιου είδους δουλειές...Η συσκευή δεν είναι δική μου,αλλά θέλω να το κάνω από εδώ...Στο Ν8 το έκανα σε 5 λεπτά με την πένα... Για βοηθήστε.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. June 10, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2019 (edited) Καλημέρα μια βοήθεια,μιας και είστε μέσα...Σε 1+6 προσπαθώ από το πρωί να στείλω ένα mail υπογεγραμμένο,κάνω τα πάντα,εξαγωγή σε Dropbox,σε one drive,κάνω επεξεργασία,ανοίγει το αρχείο,κ;ι δεν μπορώ με τπτ να βάλω την υπογραφή...ώστε να το αποθηκεύσω και να το στείλω πίσω...Κάνω κάτι λάθος,η απλά δεν μπορώ να επεξεργαστώ τέτοιου είδους δουλειές...Η συσκευή δεν είναι δική μου,αλλά θέλω να το κάνω από εδώ...Στο Ν8 το έκανα σε 5 λεπτά με την πένα... Για βοηθήστε.... Τέτοιο σενάριο δεν μου έχει χρειαστεί αλλά μια απλή ολίγων μπακαλιστικη λύση είναι να εκτυπώσεις το email αφού το έχεις μετατρέψει είτε σε pdf η document αρχείο να το υπογραψεις χειροκίνητα κσι μετά να το σκαναρεις με κάποια εφαρμογή αν δεν γίνεται stock και να το στείλεις υπογεγραμμενο. Η αλλιώς αν δεν έχει εκτυπωτή με μια εφαρμογή στυλ Adobe reader να ανοίξεις το αρχείο και αν σε αφήνει με touch να υπογραψεις έχει καλώς. Η αλλιώς με word η onenote εξίσου μπορεί να γίνει. Sent from my iPad using Tapatalk Pro Edited June 10, 2019 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ourakot5 Δημ. June 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2019 Καλημέρα στην παρέα! Να κάνω μια χαζή ερώτηση επειδή σήμερα παραλαμβάνω...το ανοίγω κανονικά και το χρησιμοποιώ όπως είναι μέχρι να πέσει η μπαταρία στο 20% η πρέπει να το φορτίσω πρώτα πριν το ανοίξω για τη πρώτη φορά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gran Δημ. June 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2019 Καλημέρα στην παρέα! Να κάνω μια χαζή ερώτηση επειδή σήμερα παραλαμβάνω...το ανοίγω κανονικά και το χρησιμοποιώ όπως είναι μέχρι να πέσει η μπαταρία στο 20% η πρέπει να το φορτίσω πρώτα πριν το ανοίξω για τη πρώτη φορά? Το χρησιμοποιείς κανονικά. Στάλθηκε από το GM1913 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. June 10, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2019 Καλημέρα στην παρέα! Να κάνω μια χαζή ερώτηση επειδή σήμερα παραλαμβάνω...το ανοίγω κανονικά και το χρησιμοποιώ όπως είναι μέχρι να πέσει η μπαταρία στο 20% η πρέπει να το φορτίσω πρώτα πριν το ανοίξω για τη πρώτη φορά? Κάνε κανονικά χρήση και όταν πάει στο 10% βάλε σε φόρτιση (σε αργή φόρτιση προτιμώ εγώ με 1.5Α φορτιστή- γρήγορη βάζω σε σπάνιες περιπτώσεις που βιάζομαι και θέλω όσο το δυνατόν περισσότερο να γεμίσει σε μικρότερο χρόνο) Όταν πάει 100 άστο κάνα τέταρτο και μετά βγάλτο. Το ίδιο κάνε επόμενες 3-4 φορτίσεις να είναι ολοκληρωμένες και πλήρες Τώρα αλλιώς γενικά εγώ φορτίζω όλες συσκευές μεταξύ 20-30 έως πάει 100 και αφήνω 10-15 λεπτά έξτρα αφού πάει 100 και τότε βγάζω. Άλλοι εφαρμόζουν μεταξύ πχ 20 και 80 εγώ προτιμώ το πρώτο τρόπο. Sent from my iPad using Tapatalk Pro Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ourakot5 Δημ. June 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2019 Μάλιστα! ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. June 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2019 (edited) Τέτοιο σενάριο δεν μου έχει χρειαστεί αλλά μια απλή ολίγων μπακαλιστικη λύση είναι να εκτυπώσεις το email αφού το έχεις μετατρέψει είτε σε pdf η document αρχείο να το υπογραψεις χειροκίνητα κσι μετά να το σκαναρεις με κάποια εφαρμογή αν δεν γίνεται stock και να το στείλεις υπογεγραμμενο. Η αλλιώς αν δεν έχει εκτυπωτή με μια εφαρμογή στυλ Adobe reader να ανοίξεις το αρχείο και αν σε αφήνει με touch να υπογραψεις έχει καλώς. Η αλλιώς με word η onenote εξίσου μπορεί να γίνει. Sent from my iPad using Tapatalk Pro Βασικά δεν έχω ούτε υπολογιστή ούτε εκτυπωτή,τπτ για να κάνω αυτή την διαδικασία...Η πρέπει να κατέβω στην χώρα σε κάποιο βιβλιοπωλείο,η να το κάνω από το κινητό...Λοιπόν τα αρχεία είναι PDF και πρέπει να τα στείλω πίσω υπογεγραμμένα...Ενώ κάνω όλες τις ενέργειες που έκανα και με το Note 8,δεν μπορώ με τπτ να περάσω την υπογραφή...Δεν πιάνει στην οθόνη υπογραφή με το δάκτυλο...Δεν γίνεται σε σύγχρονα smartphone,να μην μπορείς να κάνεις μια τέτοια επεξεργασία από την συσκευή...Ίσως εγώ κάνω κάτι λάθος...Και δεν αναφέρομαι στο 1+6, γενικά μιλάω,αν δεν μπορώ εδώ δεν θα μπορώ και σε άλλα παρόμοια κινητά...Χρησιμοποίησα 4-5 εφαρμογές για PDF επεξεργασία και όλες σκαλωνανε στην υπογραφή... Ενώ στο Note 8 έγινε αμέσως... Θα το ψάξω όταν γυρίσω σπίτι,γιατί είναι περίεργο... ----- προσθήκη μηνύματος 99 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καλημέρα στην παρέα! Να κάνω μια χαζή ερώτηση επειδή σήμερα παραλαμβάνω...το ανοίγω κανονικά και το χρησιμοποιώ όπως είναι μέχρι να πέσει η μπαταρία στο 20% η πρέπει να το φορτίσω πρώτα πριν το ανοίξω για τη πρώτη φορά? Καλοδουλευτο,όχι το χρησιμοποιείς κανονικά...Απλά όταν το βάλεις για φόρτιση καλό είναι να μην το δουλεύεις ταυτόχρονα.... Edited June 10, 2019 by jimlost Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. June 10, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2019 Βασικά δεν έχω ούτε υπολογιστή ούτε εκτυπωτή,τπτ για να κάνω αυτή την διαδικασία...Η πρέπει να κατέβω στην χώρα σε κάποιο βιβλιοπωλείο,η να το κάνω από το κινητό...Λοιπόν τα αρχεία είναι PDF και πρέπει να τα στείλω πίσω υπογεγραμμένα...Ενώ κάνω όλες τις ενέργειες που έκανα και με το Note 8,δεν μπορώ με τπτ να περάσω την υπογραφή...Δεν πιάνει στην οθόνη υπογραφή με το δάκτυλο...Δεν γίνεται σε σύγχρονα smartphone,να μην μπορείς να κάνεις μια τέτοια επεξεργασία από την συσκευή...Ίσως εγώ κάνω κάτι λάθος...Και δεν αναφέρομαι στο 1+6, γενικά μιλάω,αν δεν μπορώ εδώ δεν θα μπορώ και σε άλλα παρόμοια κινητά...Χρησιμοποίησα 4-5 εφαρμογές για PDF επεξεργασία και όλες σκαλωνανε στην υπογραφή... Ενώ στο Note 8 έγινε αμέσως... Θα το ψάξω όταν γυρίσω σπίτι,γιατί είναι περίεργο.... https://lifehacker.com/how-to-sign-documents-on-whatever-device-you-ve-got-1820442262 https://play.google.com/store/apps/details?id=com.adobe.fas Λογικά πρέπει να δουλέψει. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. June 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2019 https://lifehacker.com/how-to-sign-documents-on-whatever-device-you-ve-got-1820442262 https://play.google.com/store/apps/details?id=com.adobe.fas Λογικά πρέπει να δουλέψει. Ευχαριστώ...Όταν πάω σπίτι θα το κάνω...Βιαζομουνα πολύ το πρώι και δεν το έψαξα ιδιαίτερα,απλά ακολούθησα την ίδια διαδικασία με το Ν8... Θα το κάνω και με άλλες συσκευές,γιατί είναι άκυρο μην πω κάτι άλλο,να μην μπορείς να κάνεις επεξεργασία σε σύγχρονα smartphone... Είναι μια πολύ απλή δουλειά αυτή που κανονικά κατά την άποψη μου πρέπει να γίνετε γρήγορα και εύκολα,και όχι να σου περνει ώρα και ψάξιμο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GalaxyNote Δημ. June 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2019 Προσοχή παιδιά καλοκαίρι έρχεται, γράφτηκαν πολλά για αδιαβροχοποιηση απλά χωρίς ip πιστοποίηση. Λάζαρος.. Στάλθηκε από το S10+ Παράθεση Λάζαρος.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. June 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2019 Πρώτες Εντυπώσεις κι από μένα Οθόνη : Τα 90hz φωνάζουν από το χιλιόμετρο. Σμουδιλα, καταπληκτικό τατς. Α, σμουδιλα είπα; βούτυρο λουρπακ Επίσης καλύτερο λευκό από το γκρίζο /πράσινο /something του s10+ Απόδοση χρωμάτων καλύτερη σε Samsung. Αν δεν ήταν τα 90hz θα θεωρούσα ξεκάθαρα ανώτερη του s10+. Τώρα τις κατατάσσω ισάξιες... Η καλύτερη εμπειρία χρήσης σε Android. Τόσο απλά. Τόσο ξεκάθαρα. Φέτος που έδωσαν και οθοναρα, χωρίς τρύπες, notch κλπ είναι απόλαυση Βαρύ. Για κάποιους αποπνέει ποιότητα το αυξημένο βάρος. Για τους πολλούς θα κουράσει. Κάποιοι θα το συνηθίσουν σε λίγες μέρες Κάμερα. Ευχαριστημένος. Έβγαλα λίγες φώτο, αλλά η κάμερα του προσωπικά μου κάνει. Παίζει σε υψηλή κατηγορία και διαφοροποιειται στις λεπτομέρειες από τον ανταγωνισμό. Τα περισσότερα από τα υπόλοιπα έχουν αναφερθεί. GSM, WiFi radios ανώτερα από s10+ Κάτι που δεν έχω δει να γράφει κανείς είναι ότι το ακουστικό κατά τη διάρκεια των κλήσεων είναι μετριότατο. Απορώ που δεν το ανέφερε κανείς. Έχω ακούσει 3 διαφορετικές συσκευές. Ευτυχώς δεν τρίζει στα ψηλά, οπότε αν θέλει η oneplus μπορεί να το βελτιώσει. Για την ώρα είναι για φάπες. All in all και άσχετα μέχρι πότε θα μείνω με το προ, μπορώ να πω το εξής, ανερυθριαστα: Είναι το καλύτερο Android του εμπορίου. Η εμπειρία χρήσης είναι άνετα η καλύτερη και φέτος δεν υπάρχει η μάπα οθόνη των προκατόχων του, να την επισκιάζει. Τόσο ωμά, τόσο κυνικά... Μπράβο oneplus... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. June 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2019 (edited) Προσοχή παιδιά καλοκαίρι έρχεται, γράφτηκαν πολλά για αδιαβροχοποιηση απλά χωρίς ip πιστοποίηση. Λάζαρος.. Στάλθηκε από το S10+Άρα σε μια βροχή και σε μια λεκάνη τουαλέτας επιβιωνει. Λύνεται νομίζω και η απορία του @jimlost σχετικά με την αποκριση της οθόνης με νερά επάνω της. Edited June 10, 2019 by baiosss Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GalaxyNote Δημ. June 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2019 (edited) Πρώτες Εντυπώσεις κι από μένα Οθόνη : Τα 90hz φωνάζουν από το χιλιόμετρο. Σμουδιλα, καταπληκτικό τατς. Α, σμουδιλα είπα; βούτυρο λουρπακ Επίσης καλύτερο λευκό από το γκρίζο /πράσινο /something του s10+ Απόδοση χρωμάτων καλύτερη σε Samsung. Αν δεν ήταν τα 90hz θα θεωρούσα ξεκάθαρα ανώτερη του s10+. Τώρα τις κατατάσσω ισάξιες... Η καλύτερη εμπειρία χρήσης σε Android. Τόσο απλά. Τόσο ξεκάθαρα. Φέτος που έδωσαν και οθοναρα, χωρίς τρύπες, notch κλπ είναι απόλαυση Βαρύ. Για κάποιους αποπνέει ποιότητα το αυξημένο βάρος. Για τους πολλούς θα κουράσει. Κάποιοι θα το συνηθίσουν σε λίγες μέρες Κάμερα. Ευχαριστημένος. Έβγαλα λίγες φώτο, αλλά η κάμερα του προσωπικά μου κάνει. Παίζει σε υψηλή κατηγορία και διαφοροποιειται στις λεπτομέρειες από τον ανταγωνισμό. Τα περισσότερα από τα υπόλοιπα έχουν αναφερθεί. GSM, WiFi radios ανώτερα από s10+ Κάτι που δεν έχω δει να γράφει κανείς είναι ότι το ακουστικό κατά τη διάρκεια των κλήσεων είναι μετριότατο. Απορώ που δεν το ανέφερε κανείς. Έχω ακούσει 3 διαφορετικές συσκευές. Ευτυχώς δεν τρίζει στα ψηλά, οπότε αν θέλει η oneplus μπορεί να το βελτιώσει. Για την ώρα είναι για φάπες. All in all και άσχετα μέχρι πότε θα μείνω με το προ, μπορώ να πω το εξής, ανερυθριαστα: Είναι το καλύτερο Android του εμπορίου. Η εμπειρία χρήσης είναι άνετα η καλύτερη και φέτος δεν υπάρχει η μάπα οθόνη των προκατόχων του, να την επισκιάζει. Τόσο ωμά, τόσο κυνικά... Μπράβο oneplus...Ωραίος Βαγγέλη. Θέλω και μια αναφορά ακόμη σε κανένα 10μερο που θα φύγει ο πρώτος ενθουσιασμός και θα έρθει η καθημερινότητα. Επίσης γράψε και για φωτεινότητα σε εξωτερικούς χώρους. Λάζαρος.. Στάλθηκε από το S10+ ----- προσθήκη μηνύματος 36 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Άρα σε μια βροχή και σε μια λεκάνη τουαλέτας επιβιωνει. Λύνεται νομίζω και η απορία του @jimlost σχετικά με την αποκριση της οθόνης με νερά επάνω της.Ακριβώς. Αλλά όχι μακροβουτια. Λάζαρος.. Στάλθηκε από το S10+ Edited June 10, 2019 by GalaxyNote Παράθεση Λάζαρος.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. June 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2019 (edited) Άρα σε μια βροχή και σε μια λεκάνη τουαλέτας επιβιωνει. Λύνεται νομίζω και η απορία του @jimlost σχετικά με την αποκριση της οθόνης με νερά επάνω της. Ναι μόλις είδα το βίντεο...Μια χαρά τα πάει η οθόνη με νερό...και όπως φαίνεται αντέχει και σε μια βροχή... Πραγματικά με έχει βάλει σε σκέψεις... Λαζαρε ποτέ δεν έχω κάνει μακροβουτια με συσκευή,απλά για μένα είναι σημαντικό να αντέχει συγκεκριμένα πράγματα σε βροχή... Το μόνο που δεν μου αρέσει είναι η Pop Up κάμερα,αλλά.αυτο δεν είναι και το πιο σημαντικό...Βασικά θα δώσω μέσα στο καλοκαίρι το Ν8 και ενώ ειμουν για το Ν9,τώρα μπαίνω σε σκέψεις... Edited June 10, 2019 by jimlost Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. June 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2019 Ωραίος Βαγγέλη. Θέλω και μια αναφορά ακόμη σε κανένα 10μερο που θα φύγει ο πρώτος ενθουσιασμός και θα έρθει η καθημερινότητα. Επίσης γράψε και για φωτεινότητα σε εξωτερικούς χώρους. Λάζαρος.. Στάλθηκε από το S10+ ----- προσθήκη μηνύματος 36 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ακριβώς. Αλλά όχι μακτοβουτια. Λάζαρος.. Στάλθηκε από το S10+ Μπα ίσα ίσα Λάζαρε. Πλέον δύσκολα ενθουσιαζομαι με μια συσκευή. Άσε που παίζει δυνατά σε ένα δεκαήμερο να το έχω δώσει, για τους δικούς μου λόγους. Αλλά αυτό δεν παύει να με κάνει να μπορώ να αναγνωρίσω ότι είναι η καλύτερη εμπειρία χρήσης σήμερα σε συσκευή smartphone, ειδικά τώρα που το hardware δεν υστερεί, όπως μέχρι πρότινος... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. June 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2019 Παιδια, το κινητο εχει μια νορμαλ αντοχη σε νερο, απλα, δεν το εδωσαν για πιστοποιηση γιατι θα ανεβαινει κι αλλο το κοστος λογω πιστοποιησης. That's all! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. June 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2019 Πρώτες Εντυπώσεις κι από μένα Οθόνη : Τα 90hz φωνάζουν από το χιλιόμετρο. Σμουδιλα, καταπληκτικό τατς. Α, σμουδιλα είπα; βούτυρο λουρπακ Επίσης καλύτερο λευκό από το γκρίζο /πράσινο /something του s10+ Απόδοση χρωμάτων καλύτερη σε Samsung. Αν δεν ήταν τα 90hz θα θεωρούσα ξεκάθαρα ανώτερη του s10+. Τώρα τις κατατάσσω ισάξιες... Η καλύτερη εμπειρία χρήσης σε Android. Τόσο απλά. Τόσο ξεκάθαρα. Φέτος που έδωσαν και οθοναρα, χωρίς τρύπες, notch κλπ είναι απόλαυση Βαρύ. Για κάποιους αποπνέει ποιότητα το αυξημένο βάρος. Για τους πολλούς θα κουράσει. Κάποιοι θα το συνηθίσουν σε λίγες μέρες Κάμερα. Ευχαριστημένος. Έβγαλα λίγες φώτο, αλλά η κάμερα του προσωπικά μου κάνει. Παίζει σε υψηλή κατηγορία και διαφοροποιειται στις λεπτομέρειες από τον ανταγωνισμό. Τα περισσότερα από τα υπόλοιπα έχουν αναφερθεί. GSM, WiFi radios ανώτερα από s10+ Κάτι που δεν έχω δει να γράφει κανείς είναι ότι το ακουστικό κατά τη διάρκεια των κλήσεων είναι μετριότατο. Απορώ που δεν το ανέφερε κανείς. Έχω ακούσει 3 διαφορετικές συσκευές. Ευτυχώς δεν τρίζει στα ψηλά, οπότε αν θέλει η oneplus μπορεί να το βελτιώσει. Για την ώρα είναι για φάπες. All in all και άσχετα μέχρι πότε θα μείνω με το προ, μπορώ να πω το εξής, ανερυθριαστα: Είναι το καλύτερο Android του εμπορίου. Η εμπειρία χρήσης είναι άνετα η καλύτερη και φέτος δεν υπάρχει η μάπα οθόνη των προκατόχων του, να την επισκιάζει. Τόσο ωμά, τόσο κυνικά... Μπράβο oneplus... Σίγουρα η Oneplus έκανε την υπέρβαση με το συγκεκριμένο μοντέλο και σε κάποια σημεια, έδωσε πράγματα που δεν έχουν δώσει οι επώνυμοι του χώρου. Συν ότι είναι ισάξιο smartphone πλέον με τα "μεγαθήρια" και ίσως καλύτερο κάπου αλλού. Δεν ξέρω αν θα μπορούσα με τον ίδιο "κυνισμο" η την ίδια "υπερβολή" να πω τα ίδια, αλλά σίγουρα μπορεί να μπει στην πρώτη τριάδα των καλύτερων smartphones για το '19. Μόνο το Oxygen OS που το θεωρώ ίσως την καλύτερη υλοποίηση του Android εκεί εξω, μαζί με την βουτιριλα των 90Hz, το κάνουν ανώτερο από τα υπόλοιπα της αγοράς. Με λίγα λόγια δε μπορώ να πω πως είναι η καλύτερη συσκευή overall, αλλά η εμπειρία χρήσης του είναι σιγουρα η καλύτερη. Το ότι λείπουν ένα δύο πραγματάκια σε σχέση με τον ανταγωνισμό, είναι καθαρά θέμα προτιμήσεων και αναγκών του καθένα. Αν για παράδειγμά θεωρεί κάποιος ότι κάνει καλύτερα την δουλειά του με "ασύρματη φόρτιση", απ' ότι με την ενσύρματη που είναι πιο γρήγορη και σου βγάζει την μέρα με 20 λεπτά φόρτισης, προφανώς ζει σε κάποιο άλλο χώροχρονικό σύμπαν. Στάλθηκε από το GM1913 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 80 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ωραίος Βαγγέλη. Θέλω και μια αναφορά ακόμη σε κανένα 10μερο που θα φύγει ο πρώτος ενθουσιασμός και θα έρθει η καθημερινότητα. Επίσης γράψε και για φωτεινότητα σε εξωτερικούς χώρους. Λάζαρος.. Στάλθηκε από το S10+ ----- προσθήκη μηνύματος 36 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ακριβώς. Αλλά όχι μακτοβουτια. Λάζαρος.. Στάλθηκε από το S10+Και IP68 να είχε πάλι δε θα το έπαιρνα για μακροβούτι. Άλλο water resistant και άλλο waterproof... Στάλθηκε από το GM1913 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GalaxyNote Δημ. June 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2019 Μπα ίσα ίσα Λάζαρε. Πλέον δύσκολα ενθουσιαζομαι με μια συσκευή. Άσε που παίζει δυνατά σε ένα δεκαήμερο να το έχω δώσει, για τους δικούς μου λόγους. Αλλά αυτό δεν παύει να με κάνει να μπορώ να αναγνωρίσω ότι είναι η καλύτερη εμπειρία χρήσης σήμερα σε συσκευή smartphone, ειδικά τώρα που το hardware δεν υστερεί, όπως μέχρι πρότινος...Το πιστεύω Βαγγέλη αλλά όσο να είναι όταν κάτι είναι καινούργιο έχεις έναν ενθουσιασμό. Τώρα το έχεις main συσκευή; έδωσες το s10? Λάζαρος.. Στάλθηκε από το S10+ Παράθεση Λάζαρος.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. June 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2019 Το πιστεύω Βαγγέλη αλλά όσο να είναι όταν κάτι είναι καινούργιο έχεις έναν ενθουσιασμό. Τώρα το έχεις main συσκευή; έδωσες το s10? Λάζαρος.. Στάλθηκε από το S10+ Άκου που σου λέω. Δεν ενθουσιαζομαι. Θα το δώσω, είναι σχεδόν βέβαιο. Με χαλάει το βάρος προσωπικά. Άλλοι θα γουστάρουν που θα κρατάνε μια στιβαρή και ποιοτική συσκευή. Ναι κυρία συσκευή. Το έδωσα και το δεύτερο plus. Η συσκευή τα σπάει. Μέχρι πέρυσι είχαμε το φοβερό oxygen με οθόνη του κιλού και touch να το κλαίνε οι ρέγγες. Φέτος μαζί με το καλύτερο skin μετά τα pixel (που όμως δυστυχώς κάθε χρόνο είναι Hardwarικα αναχρονιστικα) , έδωσαν και hardware σοβαρό. Οθοναρα, καταπληκτικό touch, haptic feedback εφάμιλλο των iPhone, για όσους ξέρουν, κάμερα που δε σου λείπει τίποτα και μπαταρία ένα 20% πάνω από s10+, όπως τη βλέπω. Το μόνο μελανό σημείο για μένα, για την ώρα, το μέτριο ακουστικό. Δε δημιουργεί πρόβλημα βέβαια, αλλά παραπέμπει σε φθηνές συσκευές... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. June 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2019 Άκου που σου λέω. Δεν ενθουσιαζομαι. Θα το δώσω, είναι σχεδόν βέβαιο. Με χαλάει το βάρος προσωπικά. Άλλοι θα γουστάρουν που θα κρατάνε μια στιβαρή και ποιοτική συσκευή. Ναι κυρία συσκευή. Το έδωσα και το δεύτερο plus. Η συσκευή τα σπάει. Μέχρι πέρυσι είχαμε το φοβερό oxygen με οθόνη του κιλού και touch να το κλαίνε οι ρέγγες. Φέτος μαζί με το καλύτερο skin μετά τα pixel (που όμως δυστυχώς κάθε χρόνο είναι Hardwarικα αναχρονιστικα) , έδωσαν και hardware σοβαρό. Οθοναρα, καταπληκτικό touch, haptic feedback εφάμιλλο των iPhone, για όσους ξέρουν, κάμερα που δε σου λείπει τίποτα και μπαταρία ένα 20% πάνω από s10+, όπως τη βλέπω. Το μόνο μελανό σημείο για μένα, για την ώρα, το μέτριο ακουστικό. Δε δημιουργεί πρόβλημα βέβαια, αλλά παραπέμπει σε φθηνές συσκευές...Και εγώ σκεφτόμαι να πάω από το s10 plus στο 7 pro αλλά μερικές ώρες που το δούλεψα σε φίλο με κάνει πολύ πίσω το βάρος της συσκευής.... Σε ευχαριστούμε πολύ για τις εντυπώσεις! The power of the S10 Plus be with you Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GalaxyNote Δημ. June 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2019 Άκου που σου λέω. Δεν ενθουσιαζομαι. Θα το δώσω, είναι σχεδόν βέβαιο. Με χαλάει το βάρος προσωπικά. Άλλοι θα γουστάρουν που θα κρατάνε μια στιβαρή και ποιοτική συσκευή. Ναι κυρία συσκευή. Το έδωσα και το δεύτερο plus. Η συσκευή τα σπάει. Μέχρι πέρυσι είχαμε το φοβερό oxygen με οθόνη του κιλού και touch να το κλαίνε οι ρέγγες. Φέτος μαζί με το καλύτερο skin μετά τα pixel (που όμως δυστυχώς κάθε χρόνο είναι Hardwarικα αναχρονιστικα) , έδωσαν και hardware σοβαρό. Οθοναρα, καταπληκτικό touch, haptic feedback εφάμιλλο των iPhone, για όσους ξέρουν, κάμερα που δε σου λείπει τίποτα και μπαταρία ένα 20% πάνω από s10+, όπως τη βλέπω. Το μόνο μελανό σημείο για μένα, για την ώρα, το μέτριο ακουστικό. Δε δημιουργεί πρόβλημα βέβαια, αλλά παραπέμπει σε φθηνές συσκευές...Ωραίος Βαγγέλη. Κρατιέμαι ακόμα και μάλλον δεν το κουνάω προς το παρόν από Samsung για πολλούς λόγους. Λάζαρος.. Στάλθηκε από το S10+ Παράθεση Λάζαρος.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. June 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2019 Μια ερώτηση,σε σχέση με Ν8-Ν9 μέγεθος και βάρος πως είναι,γιατί διαβάζω πολλά...Εμένα π.χ δεν με ενοχλούν καθόλου,ούτε το βάρος ούτε το μέγεθος,και έχω συνηθίσει να δουλεύω το Ν8 με ένα χέρι...Δεν έχω μεγάλα χέρια,αλλά το θεωρώ εύκολο να το χειρίζομαι με το ένα χέρι....Εκτός φυσικά οπότε βγάζω πενάκι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts