baiosss Δημ. October 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2019 Κολλήματα σε browsing (firefox& Chrome)ενω και ταπατοκ κολλάει και δεν αλλάζει σελίδα. Διορθώνεται μόνο αν κάνω force stop τις/την εφαρμογή. 3η φορά χτες που μου έγινε. Θα ξανακάνω wipe cache άμα είναι απλά εγώ που έχω παρατήσει τα αθλητικά τις εντολές και τις εφαρμογές και τα ρουταρισματα και ήθελα απλές αναβαθμισουλες ΟΤΑ και είχα βρει την υγεία μου πρώτη φορά μου μαυρίζει η 1+ την καρδιά. Sent from my GM1913 using TapatalkΕγώ τα μόνα που έχω παρατηρήσει είναι ίσως ο λίγο πιο αργος fingerprint sensor και το C που ανέφερες εσύ, αλλά και αυτό με συγκεκριμένο φόντο. Ούτε κολλήματα βλέπω, ούτε παγωματα σε Chrome. Επίσης το root και τα σχετικά δε νομίζω ότι παίζουν κάποιον ρόλο είτε έχεις, είτε όχι. Εγώ θα πρότεινα μια καθαρή εγκατάσταση. Στάλθηκε από το GM1913 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diaoloS Δημ. October 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2019 10% screen στην μπαταρία ειναι οκ? Παράθεση https://twitter.com/ogiwrgos<> Nokia 3330 , Nokia N73ME , NOKIA N8 , JOLLA PHONE, HTC 10, ONE PLUS 7 PRO NEBULA BLUE The Microsoft & Nokia Motto: "We're the leaders, wait for us!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agpol07 Δημ. October 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2019 Ρε παιδιά, πως μπορώ να μπλοκάρω ολες τις εισερχομενες κλήσεις στη συσκευή; Με το προηγούμενο τηλέφωνο που είχα, γινόταν από την εφαρμογή τηλεφώνου αλλά στο Oneplus δεν βλέπω κάποια επιλογή. Δεν μπορώ να βρω ούτε μια εφαρμογή στο play store που να λειτουργεί για εμένα. Μου διαφεύγει κάτι; Καμια ιδεα; Δοκιμασε να βαλεις το phone app της Google. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diaoloS Δημ. October 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2019 (edited) Edited October 21, 2019 by diaoloS Παράθεση https://twitter.com/ogiwrgos<> Nokia 3330 , Nokia N73ME , NOKIA N8 , JOLLA PHONE, HTC 10, ONE PLUS 7 PRO NEBULA BLUE The Microsoft & Nokia Motto: "We're the leaders, wait for us!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PAPAKITOU Δημ. October 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2019 Καλημερα, παρατηρησα κατι πολυ περιεργο. ΗΜουν netflix πιο πολυ για να δοκιμασω την ποιοτητα κλπ, βγαινω, ανοιγω youtube,(vanced) παλι για να δω την ποιοτητα της οθονης κλπ. Οι ρυθμισεις μου ηταν FHD, 90hz. Οταν βγηκα, εκανε συνεχεια κατι περιεργα η οθονη, αναβοσβηνε κλπ. Οταν εκανα επαννεκινηση εστρωσε και δεν εχει ξανακανει κατι, δεν εχω ξαναμπει youtube απο τοτε βεβαια. Παιζει να ειναι απο την επιλογη των 90hz? OOS 9.5.5 Pie Παράθεση 1+7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. October 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2019 Καλημερα, παρατηρησα κατι πολυ περιεργο. ΗΜουν netflix πιο πολυ για να δοκιμασω την ποιοτητα κλπ, βγαινω, ανοιγω youtube,(vanced) παλι για να δω την ποιοτητα της οθονης κλπ. Οι ρυθμισεις μου ηταν FHD, 90hz. Οταν βγηκα, εκανε συνεχεια κατι περιεργα η οθονη, αναβοσβηνε κλπ. Οταν εκανα επαννεκινηση εστρωσε και δεν εχει ξανακανει κατι, δεν εχω ξαναμπει youtube απο τοτε βεβαια. Παιζει να ειναι απο την επιλογη των 90hz? OOS 9.5.5 PieΑυτό μοιάζει με το ghost touch που είχαν τα OnePlus 7 pro με τις πρώτες εκδόσεις OOS. Δεν θυμάμαι εάν είχε λυθεί με την 9.5.5, σίγουρα όμως έχεις μείνει αρκετά πίσω. Στάλθηκε από το GM1913 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zidane72003 Δημ. October 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2019 Λολ το καινούργιο που μου κάνει (εκτός από το βτ που χάνεται που+που) είναι να ανοίγει ο ασσισταντ μόνος του;;; Έχει συμβεί σε κανέναν άλλο; Sent from my GM1913 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. October 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2019 Λολ το καινούργιο που μου κάνει (εκτός από το βτ που χάνεται που+που) είναι να ανοίγει ο ασσισταντ μόνος του;;; Έχει συμβεί σε κανέναν άλλο; Sent from my GM1913 using TapatalkΜάλλον κάτι τέτοιο μου φαίνεται σου συμβαίνει. Χρησιμοποιείς ταυτόχρονα μήπως και NFC; Στάλθηκε από το GM1913 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. October 22, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2019 Όσοι θέλετε ξεφορτωθειτε το απαίσιο κενό στο πληκτρολόγιο κάτω χωρίς αναγκαστικά χρήση τρίτων gesture navigation app υπάρχει και αυτή η εντολή σε adb. Και εξακολουθειται κάνετε χρήση stock navigation system. adb shell wm overscan 0,0,0,-100 https://forum.xda-developers.com/oneplus-7-pro/themes/fix-adb-disable-black-bar-10-0-1-t3987731 Sent from my iPad using Tapatalk Pro Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zidane72003 Δημ. October 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2019 Nfc μόνιμα κλειστό. Δεν έχει ανοίξει ποτέ. Sent from my GM1913 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mger Δημ. October 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2019 Όσοι θέλετε ξεφορτωθειτε το απαίσιο κενό στο πληκτρολόγιο κάτω χωρίς αναγκαστικά χρήση τρίτων gesture navigation app υπάρχει και αυτή η εντολή σε adb. Και εξακολουθειται κάνετε χρήση stock navigation system. adb shell wm overscan 0,0,0,-100 https://forum.xda-developers.com/oneplus-7-pro/themes/fix-adb-disable-black-bar-10-0-1-t3987731 Sent from my iPad using Tapatalk Pro με στοκ oxygen gestures χωρις τα buttons, υπάρχει τρόπος να φύγει το κενο κατω από το πληκτρολόγιο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. October 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2019 με στοκ oxygen gestures χωρις τα buttons, υπάρχει τρόπος να φύγει το κενο κατω από το πληκτρολόγιο; Αν είσαι ρουτ με 5ην εντολή που έδωσε ο alex, δεν χρειάζεται PC. Κατεβάζεις το terminal emulator από το store και βάζεις su πατάς enter και μετα την εντολή wm overscan 0,0,0,-100 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mger Δημ. October 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2019 Αν είσαι ρουτ με 5ην εντολή που έδωσε ο alex, δεν χρειάζεται PC. Κατεβάζεις το terminal emulator από το store και βάζεις su πατάς enter και μετα την εντολή wm overscan 0,0,0,-100 δυστυχώς εχω να ασχοληθώ με ροοτ από το op3, επομένως αλλη λυση δεν υπάρχει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. October 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2019 δυστυχώς εχω να ασχοληθώ με ροοτ από το op3, επομένως αλλη λυση δεν υπάρχει.. χωρις ροοτ μεσω pc και adb δωσε την παραπανω εντολη και εισαι ετοιμος οπως ειπαν και τα παιδια! adb shell wm overscan 0,0,0,-100 Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. October 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2019 Εγώ το δωσα παιδιά. Σημερα.. Δεν ξερω τι θα πάρω ή αν ξαναπάρω το ίδιο..δύσκολο.. αλλά θα δω.! Σίγουρα θα ξαναγυρίσω σε oneplus.! Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alien2 Δημ. October 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2019 (edited) Καλησπέρα. Oneplus 7T pro, αλλά σήμερα δεύτερη μέρα χρήσης είδα κάτι που δε μου αρεσε και τόσο. Επειδή στην ουσία μιλάμε για ιδια συσκευή, ειδικα στην οθόνη που έχω το θέμα, έχει κανείς αλλος παρατηρήσει στην οθόνη σε φωτεινές φωτογραφίες να κάνει κάτι περίεργες μαυρες γραμμες κατά πλάτος της οθόνης; Για λίγο και μετά σταματάει. Κάτι πολύ περίεργο που δε μπορώ να το περιγράψω καλύτερα. Στην αρχή υπέθεσα ότι έχει να κάνει με τη φωτογραφία γιατί ήταν από το google photos στο cloud λέω δεν την έχει φορτώσει κνονικά. Αλλά μετά είδα και το έκανε όταν επέστρεψα στη home screen. Μετά από λίγο σταμάτησε να το κάνει. Τι μπορεί να φταίει; Επίσης όταν κάνω scroll γενικά στις ρυθμίσεις έχω παρα πολλά άκυρα πατήματα που ενώ εγω κάνω scroll αυτο καταλαβαίνει ότι επέλεξα κατι και το ανοίγει.Σε σημείο όμως πολύ εκνευριστικό. Edited October 22, 2019 by alien2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PAPAKITOU Δημ. October 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2019 Τι διαολο τιποτα δεν διορθωνουν πριν κυκλοφορησουν καινουργια συσκευη;; :lol: Παράθεση 1+7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliosk Δημ. October 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2019 Beta 4, για όποιον ενδιαφέρεται. Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. October 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2019 Δεν είχα παρατηρήσει ότι πρόσθεσαν και στα 4K wide angle video. Νομίζω στην πρώτη stable το είχαν αφαιρέσει. Στάλθηκε από το GM1913 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. October 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2019 Δεν είχα παρατηρήσει ότι πρόσθεσαν και στα 4K wide angle video. Νομίζω στην πρώτη stable το είχαν αφαιρέσει. Στάλθηκε από το GM1913 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΈτσι ακριβώς! :) May the power of Oneplus 7 Pro be with you Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristos1975 Δημ. October 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2019 Beta 4, για όποιον ενδιαφέρεται. Πώς μπορώ να την δω δοκίμασα με τον oxygen updater αλλά μου δείχνει ακόμα την beta 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliosk Δημ. October 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2019 Δοκίμασες με update? Έτσι το έκανα και εγώ, δεν μου ήρθε αυτόματα Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r31134 Δημ. October 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2019 Την εβαλα ηδη με ΟΤΑ χωρις updater κλπ. Ηρθε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. October 23, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2019 Μου ήρθε άμεσα και εμένα μόλις την έκανα restore backup την open beta 3. Κατεβαζω full rom να την περάσω και να την έχω στα backup μου Sent from my iPad using Tapatalk Pro Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r31134 Δημ. October 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2019 (edited) Μου δίνει την αίσθηση ότι τα στοκ gestures δουλεύουν πολύ καλύτερα και γρηγοροτερα τώρα. Βασικά όλα γίνονται πιο σβέλτα.σαν να πηγές τα εφέ του Nova ένα σκαλί πιο γρήγορα. Edited October 23, 2019 by r31134 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts