wolf_35 Δημ. October 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2019 Ποια έκδοση φοράει το 1+7P σου; Στο αυτοκίνητο σε ταξίδι 2.5 ωρών αλλά και καθημερινά με ακουστικά της Huawei στο τρέξιμο δεν έχω παρατηρήσει κάτι. Σορυ για την καθυστερηση,ημουν εξω. Φοραει 9.5.11 Δεν εχω βαλει 10 ακομα,λες να παιζει ρολο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. October 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2019 Σε Android 10 είσαι; Γιατί εμένα στο 9 δεν μου εμφανίζει επιλογή για dark theme. Ναι, με 100 είμαι αλλά το είχα ενεργοποιήσει από πριν. Αν είσαι ρουτ https://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=80435741&postcount=6 ----- προσθήκη μηνύματος 30 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- καλησπερα παιδια να ρωτησω απο amazon ισχυει κανονικα η εγγυηση για 2 χρονια? Ναι, κανονικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
barcelonistas Δημ. October 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2019 Δε μπορώ να συνηθίσω με τίποτα τα gestures! 9/10 φορές αντί να ανοίξω το multitasking, πάω στην αρχική οθόνη! Υπάρχει δυνατότητα να περάσω πχ fluid navigation? Το είχα κάνει παλιότερα στο s9 μου, με εντολές adb ώστε να φύγουν τα navigation buttons? Γίνεται στο εργαλείο μάς.? Στάλθηκε από το GM1913 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r31134 Δημ. October 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2019 Στην pie έτσι το δούλευα και χωρίς adb εντολη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
barcelonistas Δημ. October 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2019 Θέλει commands για να χαθουν τα buttons. Πως το έκανες εσύ? Στάλθηκε από το GM1913 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. October 20, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2019 Δε μπορώ να συνηθίσω με τίποτα τα gestures! 9/10 φορές αντί να ανοίξω το multitasking, πάω στην αρχική οθόνη! Υπάρχει δυνατότητα να περάσω πχ fluid navigation? Το είχα κάνει παλιότερα στο s9 μου, με εντολές adb ώστε να φύγουν τα navigation buttons? Γίνεται στο εργαλείο μάς.? Στάλθηκε από το GM1913 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Βάλε αυτήν την εντολή σε adb mode adb shell pm grant com.fb.fluid android.permission.WRITE_SECURE_SETTINGS Και εγω εχω για καθημερινή βάση την αντίστοιχη vivid gesture navigation και για να μην εχω το κενο σε πληκτρολόγιο με 10,αλλά και να έχω μεγαλύτερη ποικιλία σε gesture απο οτι με stock. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mger Δημ. October 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2019 Βάλε αυτήν την εντολή σε adb mode adb shell pm grant com.fb.fluid android.permission.WRITE_SECURE_SETTINGS Και εγω εχω για καθημερινή βάση την αντίστοιχη vivid gesture navigation και για να μην εχω το κενο σε πληκτρολόγιο με 10,αλλά και να έχω μεγαλύτερη ποικιλία σε gesture απο οτι με stock. το κενο κατω το πληκτρολόγιο υπάρχει τρόπος να φύγει; ειμαι με 10.0.1 και swift key Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. October 20, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2019 το κενο κατω το πληκτρολόγιο υπάρχει τρόπος να φύγει; ειμαι με 10.0.1 και swift key Αφού εχεις ορίσει navigation bar button ως default δινεις την παραπάνω εντολή με την πάνω εφαρμογή και ετσι δεν θα έχεις το κενό κάτω. Και μετα ορίζεις μεσω της εφαρμογής πως θες να δουλεύουν gesture navigation ειτε ως stock android 10 η ως Oxygen. Και τα 2 υποστηρίζει η εφαρμογή. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
barcelonistas Δημ. October 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2019 (edited) Άρα αυτό λέμε. Ότι θέλει adb commands. Όπως είχα κάνει στο Samsung. Ωραία θα το κάνω το απόγευμα! Στάλθηκε από το GM1913 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Το κανα! Τώρα μαλιστα! Swipe left.... Recent apps. Σβέλτο! Edited October 20, 2019 by barcelonistas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r31134 Δημ. October 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2019 Το ειχα με στοκ gestures παραλληλα και κρυμμενα τα soft buttons. Τα gestures της κατω θεσης δεν τα χρησιμοποιουσα καθολου και ειχα μονο τα πλαινα και του nova. Στο ΧΖ3 που δεν κρυβονταν καθολου,εκανα το adb. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
corolla001975 Δημ. October 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2019 καλημερα υποστηριζει και aod παιδια οπως τα samsung? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsamo Δημ. October 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2019 καλημερα υποστηριζει και aod παιδια οπως τα samsung? Όχι φίλε μου. Μόνο με εφαρμογή τρίτου. Παράθεση Nokia 6110->Nokia 3310->Ericsson T20e->Nokia 3510i->SE T68i->Panasonic GD87->SE K700->Siemens CX75->SE K750->SE W850->SE K800->SE C702->SE K850->SE C902->SE Yari->SE Satio->Samsung Galaxy S II->HTC One->Nokia Lumia 930->Galaxy S6->Galaxy S7->HTC U11->Oneplus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
corolla001975 Δημ. October 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2019 Όχι φίλε μου. Μόνο με εφαρμογή τρίτου. ευχαριστω και κατι αλλο στα εικονιδια εμφανιζονται κανονικα οι ειδοποιήσεις με νουμερακια? εννοω σε fb messenger viber insta Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. October 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2019 ευχαριστω και κατι αλλο στα εικονιδια εμφανιζονται κανονικα οι ειδοποιήσεις με νουμερακια? εννοω σε fb messenger viber insta Όχι, είναι όπως στα pixel με την τελεία. Αν θέλεις νούμερα τότε βάζεις τον Nova launcher Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zidane72003 Δημ. October 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2019 Δεν έχω περάσει τη τελευταία έκδοση (τα 108MB) αλλά ήρθε χωρίς τον οξυupdater κανονικά η ΟΤΑ και πραγματικά κατέστρεψε το κινητό. Κολλήματα,C κεφαλαίο,touch. Πάντα πέρναγα ΟΤΑ, ποτέ δεν είχα πρόβλημα αλλά λογικά θα πρέπει να κάτσω να κάνω καθαρή εγκατάσταση γιατί τα παιδάκια αποφάσισαν ότι είναι καιρός να καταστρέψουμε το κινητό. Τραγωδία. Sent from my GM1913 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. October 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2019 Τραγελαφικές καταστάσεις.... Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
edangel8 Δημ. October 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2019 Δεν έχω περάσει τη τελευταία έκδοση (τα 108MB) αλλά ήρθε χωρίς τον οξυupdater κανονικά η ΟΤΑ και πραγματικά κατέστρεψε το κινητό. Κολλήματα,C κεφαλαίο,touch. Πάντα πέρναγα ΟΤΑ, ποτέ δεν είχα πρόβλημα αλλά λογικά θα πρέπει να κάτσω να κάνω καθαρή εγκατάσταση γιατί τα παιδάκια αποφάσισαν ότι είναι καιρός να καταστρέψουμε το κινητό. Τραγωδία. Sent from my GM1913 using Tapatalk Κανε απλα μονο wipe cache στο recovery menu μηπως και στρωσει! Εγω μεσω oxygen εκανα την αναβαθμιση και δεν εχω θεμα! Φυσικα μονο εκανα wipe cache! Το θεμα με το C δεν το γνωριζω γιατι το χω μονιμως αγγλικα! Παράθεση Stupidity RuleZ Την Σημερον Ημεραν... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teosard Δημ. October 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2019 Για να αποφύγετε το C αλλάξτε θέμα Βάλτε η Σκούρο η ''Έντονος φωτισμός''. Όταν βάζετε το ''Έντονες αποχρώσεις'' εμφανίζετε το C. Παράθεση http://mowned.com/sig/teosard.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. October 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2019 Δεν έχω περάσει τη τελευταία έκδοση (τα 108MB) αλλά ήρθε χωρίς τον οξυupdater κανονικά η ΟΤΑ και πραγματικά κατέστρεψε το κινητό. Κολλήματα,C κεφαλαίο,touch. Πάντα πέρναγα ΟΤΑ, ποτέ δεν είχα πρόβλημα αλλά λογικά θα πρέπει να κάτσω να κάνω καθαρή εγκατάσταση γιατί τα παιδάκια αποφάσισαν ότι είναι καιρός να καταστρέψουμε το κινητό. Τραγωδία. Sent from my GM1913 using Tapatalk Μήπως δεν έκατσε καλά; Μήπως να την περνούσες παλι dirty flash, με απλά wipe dalvik και εάν δε βελτιωθεί η κατάσταση, να προχωρήσεις σε πιο δραστικά μέτρα; Κολλήματα πάντως δεν υπάρχουν καθόλου. Το "C" όντως είναι ένα λάθος της μετάφρασης προφανώς. Το touch τι σου κάνει ακριβώς; Στάλθηκε από το GM1913 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. October 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2019 Feedback πως στέλνουμε ρε παιδιά με το community app; Όταν πατάω στο κουμπάκι + δεν βγάζει επιλογές για feedback αλλά με βάσει κατευθείαν να γράψω κείμενο. Επίσης και μέσα στο topic της 10.0.1 δεν υπάρχει σύνδεσμος να σε οδηγεί στο feedback section. Στάλθηκε από το GM1913 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tamp Δημ. October 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2019 Καλησπέρα, μπήκα στο επίσημο σάιτ να δω τις t και t pro συσκευές για μελλοντική παραγγελία και είδα το μοντέλο 7pro με τριπλή κάμερα και κάποιες άλλες μικροδιαφορές στα 749€. Για να καταλαβω γιατί ομολογώ έχω χάσει αρκετά επεισόδια, έβγαλε ξανά την σειρά 7 pro με διαφορετικά χαρακτηριστικά; Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OrionV13 Δημ. October 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2019 Παιδιά μια ερώτηση, αυτό το γκρι χρώμα όταν κατεβαίνει το Notification Bar είναι κάτι που το έχει η 10 η ρυθμίζεται; Sent from my GM1913 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. October 21, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2019 Παιδιά μια ερώτηση, αυτό το γκρι χρώμα όταν κατεβαίνει το Notification Bar είναι κάτι που το έχει η 10 η ρυθμίζεται; Sent from my GM1913 using Tapatalk Stock έχεις μόνο 2 επιλογές είτε λευκό όταν έχεις επιλέξει λευκό theme η αυτό το πολύ σκούρο γκρι η ελαφρύ μαύρο όταν έχεις dark mode επιλεγμένο. Αν είσαι 10.0.1 είναι πιο κοντά σε μαύρο αν είσαι στην προηγούμενη "stable" είναι καθαρά γκρι. Αν θες παραπάνω επιλογές μόνο με root είτε substratum themes η Magisk module στυλ Renovate ice. Sent from my iPad using Tapatalk Pro Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsamo Δημ. October 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2019 Ρε παιδιά, πως μπορώ να μπλοκάρω ολες τις εισερχομενες κλήσεις στη συσκευή; Με το προηγούμενο τηλέφωνο που είχα, γινόταν από την εφαρμογή τηλεφώνου αλλά στο Oneplus δεν βλέπω κάποια επιλογή. Δεν μπορώ να βρω ούτε μια εφαρμογή στο play store που να λειτουργεί για εμένα. Μου διαφεύγει κάτι; Καμια ιδεα; Παράθεση Nokia 6110->Nokia 3310->Ericsson T20e->Nokia 3510i->SE T68i->Panasonic GD87->SE K700->Siemens CX75->SE K750->SE W850->SE K800->SE C702->SE K850->SE C902->SE Yari->SE Satio->Samsung Galaxy S II->HTC One->Nokia Lumia 930->Galaxy S6->Galaxy S7->HTC U11->Oneplus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zidane72003 Δημ. October 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2019 Κολλήματα σε browsing (firefox& Chrome)ενω και ταπατοκ κολλάει και δεν αλλάζει σελίδα. Διορθώνεται μόνο αν κάνω force stop τις/την εφαρμογή. 3η φορά χτες που μου έγινε. Θα ξανακάνω wipe cache άμα είναι απλά εγώ που έχω παρατήσει τα αθλητικά τις εντολές και τις εφαρμογές και τα ρουταρισματα και ήθελα απλές αναβαθμισουλες ΟΤΑ και είχα βρει την υγεία μου πρώτη φορά μου μαυρίζει η 1+ την καρδιά. Sent from my GM1913 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts